1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
  • phoeboo
    én meg azért vagyok egy idióta, mert miután végre mindkét fiam elalszik, itt baszódok a net előtt hajnalig pedig inkább aludnom kéne, mert nem véletlenül vagyok nyolc éve kialvatlan. szóval mindenkinek minden életkorban megvan a maga keresztje, van aki hallucinálni akar, van aki pörögni, van aki meg minden józan észt mellőzve ébren van amikor végre alhatna ... szerintem mindenkit meg kell érteni és nem támadni.
    na amit viszont soha nem fogok megérteni, az az, hogy miért csak tíz szmájlit használhatok egy hozzászólásban??? folyton vissza kell törölnöm a szmájlik felét
  • phoeboo
    én sem, mert akar a tököm hallucinálni, de liberalizmus forevör, szóval mind mások vagyunk, és miért ne akarhatna ő pont hallucinálni? aztán lehet neki van igaza és hallucinálni a legnagyobb királyság. nekem mondjuk nem, próbáltam, én nem az a típus vagyok de megértek más típusú embereket is, ez alap nálam. nálad is az kéne, hogy legyen, ha nem is értesz egyet a drogok használatával, meg kell értened, hogy mások viszont veszettül vágynak az élményekre amit ezek a szerek nyújtanak, és hidd el, nem hülyék ők, ezek tényleg nagyon-nagyon sokat adó élmények. neked is sokat adnának, ha nyitott lennél rájuk. nem vagy nyitott rájuk, ez is tök oké.
    de legyen már az is oké, ha valaki meg nyitott, és szeretné átélni, és itt senki nem arról a kategóriáról beszél, amikor valaki nem tud élni nélküle, és egy roncs, mert az tré, az kétségtelen.
  • TDantes
    Én viszont a kezdetektől sem értem meg, miért akar valaki hallucinálni...

legyél amúgy elmebeteg...bizonyos betegségeknél az egész élet hallucináció
  • phoeboo
    na bocs, közben itt gerjedt a kisebbik fiam, kis cuki, de nem nagyon tolerálja ha gépezek na szóval én ezt a nem azt kapsz amit szeretnél dolgot úgy értettem, hogy kurvára nem azt kapsz a dílertől amit venni akarsz, hanem algopirint széttörve vagy korongot meszakalin helyett vagy ilyesmi és nem a rossz élményekre, abból nekem is van bőven és nem bántam meg, szintén épültem belőle na, megint mennem kell
  • phoeboo
    egy hölgytől a korát kérdezni?! cöcö. amúgy 32, de természetesen letagadhatok egy tízest (plusz néhány hiú szmájli) és hidd el, régen nekem is végtelennek tűnt az élet, most meg, hogy gyerekeim és hétköznapi gondjaim vannak, úgy röppennek az évek, hogy csak pislogok.. jó, nyilván ne várj amíg tata leszel, próbáld ki most amit akarsz, csak ésszel, úgy, hogy lehessél még tata is, okés?
  • mila69en
  • ruffirant
    próbálj olyat amit más is használ(LSD gomba)bár sztem jól gondold át mielőtt használni fogod valamelyiket.Nekem is a kezdeti zsongásom csillapodott és ugy döntöttem várok még velük....
  • bkvkbk
    valaki tud valami normális hallucinogén anyagot? vagy növényt vagy bármit, amitől hallucinálok és nem nagy a kockázat hogy belehalok? jah és lehetőleg olyan legyen ám amit nem egy hónap beszerezni..
  • alcotb
    ritkán csinálom de akkor általában jó sokat:Dműanyag...persze hogy annak tűnik de csak mert tökre amorf...ez a lényege, egybefolyni a mindenséggel(vagy, ő...valami ilyesmi)...és nemis baj ha az embernak badtripp-je lessz esetleg...a negatív tapasztalat is tapasztalat...régebben már leírtam hogy én a gombától lettem nagyon rosszul mentálisan...mégis mutatott olyat amit soha nem láttam volna nélküle...kurvaszarvolt de egyben csodálatos is..."hiába szeretne valaki okosan tapasztalni, sose tudhatja, hogy mit kap, szóval baromi szarul is elsülhet az egész... "zsákbamacska...ezért jó az egész mert megtudod mi van "benned"...az emberből azok a dolgok jönnek ki és azokat látja bepapírozva amik "belemennek", amiket étél tapasztal és lát...ha rossz akkor a víziók látomások és a reveláriók alapján változtatni kell...vagy meg kell próbálni...vagy nemis kell semmit tenni...ez már mindenkinek a maga döntése...mellesleg aezekkel a látnokzsályás dolgokkal csak azért nem mondok ellent mert ugyanolyan "drokok" mint bármi más csak nem annyira elterjedtek...de szerintem se próbálkozzatok vele...vagy csak nagyon sok utánnaolvasás és kérdezősködés után....---> ezek valamiért nagyon tetszenek!
  • bkvkbk
    Te menyi idős vagy? - nem tudom olyan lassan megy a világ, mivan ha elütnek holnap?.. de nagyon sokat kéne várnom rá hogy öreg legyek...:(
  • bkvkbk
    Igaz, de addig egy csomó időt kell várni.. nem bírom ki addig:D
  • phoeboo
    jaj te meg hagyd már ezeket a szarokat, látnokzsálya, jesszus nincs az a pénz (na jó, azért van ) amiért én ilyen szart megennék, te se, most komolyan, hát értesz annyira hozzá, hogy tudd, hogy mennyi a jó és mennyi a sok??? valamint mit akarsz látni??? nyomasd majd inkább öregkorodban, amikor már bölcs is leszel és vesztenivalód sincs
  • phoeboo
    hát ja. az tény, hogy olyan szempontból közöm nincs a témához, hogy manapság mi van az én időmben még lehetett kapni meszkalint (bár már akkor is átkúrtak néha koronggal) és az én időmben zseniálisak voltak a bogyók manapság meg szarok, pont nemrég mesélte egy ismerősöm aki még használ ilyesmit néha. szóval esetleg annyit tudnék hozzáfűzni, hogy növényvásárokon kapható a peyote és a san pedro egyaránt, de ezt csak úgy mesélem. az lsd meg... hát én ha jól emlékszem háromszor éltem vele, elég is volt. nekem is volt mozi meg ilyesmi, mégis. sok volt. nekem! ezt mindig hozzáteszem, mindenki más érzést kerget aki ilyesmire kíváncsi. de nekem soha semmitől nem volt annyira műanyag érzésem mint az lsd-től, pedig ahogy írod nem is teljesen az, szóval tényleg egyénfüggő. és ez a főszar ebben az egészben, hiába szeretne valaki okosan tapasztalni, sose tudhatja, hogy mit kap, szóval baromi szarul is elsülhet az egész... én ezért mondom, hogy amíg ilyenek a feltételek, addig inkább ne, semmit. vagy tényleg inkább mexikói útra gyűjteni, bár én ha oda kijutok egyszer, nem kaktuszt fogok zabálni azt tuti
    és ha mégis az lsd a kedvenced, az sem gáz szerintem, csak a többi dolgot fogadd meg amit írtam, ritkán csináld, egyél-igyál egészségesen és sportolj, akkor a világon semmi bajod nem lesz tőle.
  • bkvkbk
    Sehol, felvettem egy csomó videot..nemsokára feltöltöm és ako akarja megnzéheti, de találtam az út mellet látnokzályát.
  • alcotb
    tőlemis kérdezték hogy pappírban tudok e segíteni...de ez azért nem játék...még ide írkálni is félek nemhogy segíteni egy idegennek...de télleg ennyi eszünk legyen már...
  • alcotb
    egyépként az lsd alapból természetes(anyarozs alkalois mely a búzán s más gabonaléléken élősködő gombafajta)...csak szintetizálva van=kis mennyiségű kémiai anyagból mesterséges úton többet előállítani...én akkor mondaném mesterségesnek ha olyan lenne mint a műanyag azaz természetben nem megtalálható...de mind1...hát a porok meg...fújjj...alapból hülyeség....nagyonnemtudni mi van benne...ugyanaz mint a labda...azt inkább eggyátalán ne...a sportpor általában szívgyógyszer a cóla meg: 1. ki tudja mi 2. kurvára drága...és mondd már meg hogy honnan az anyámkínjából szerzek meszkát?mexikóba nem kívánok kiutazni érte!de csak mert nagyon melegvan ott...egyépként sitty-sutty kiruccannék pár hétre...
  • alcotb
    ezzel ELÉGGÉ eggyetértek...
  • phoeboo
    na, akkor csá, zúztam aludni, rámfér.
  • phoeboo
    bizony barátom, ilyesmire gondoltam én is meg még ezer más szar is kisülhet belőle, én soha senkinek nem intéznék semmit, nagyon sokféle okból.
  • phoeboo
    na amúgy csak azért jöttem vissza, hogy további okosságokat mondjak (arcoskodó szmájli), mert szívemen viselem a kíváncsi ifjúság sorsát. szóval gyerekek, én tényleg azt mondom, inkább ne. de ha mégis, akkor nagyon meggondolni, hogy mit. szerintem például lsd helyett ezerszer inkább meszkalin. szpíd helyett ezerszer inkább kóla. szóval törekedni a természetes drogokra. és utána meg ivó és vitaminkúra! szeressétek magatokat, és ne építsétek le! sok-sok szünet egy-egy alkalom között és ezek a szünetek csupa egészséges kajával meg sok vízzel meg sportolással teljenek és akkor semmi gáz nincs a dologból.
  • phoeboo
    te meg de kis görcs vagy, beszarás. és hol marad a beígért részeg műsor?!
  • bardocz
    Ja,elmegy,és a ORFK várja:D
  • phoeboo
    te meg kiscica fogadj el egy jó tanácsot: SOHA ne tegyél ilyen szívességet senkinek, főleg ne egy idegennek! (és meg ne sértődj a kiscicán, én már csak ilyen idióta vagyok, becézek mindenkit, valószínűleg extra zsibbasztó arccsipkedős öregasszony leszek, akit mindenki utál a környéken, hihi, tök jó lesz, alig várom ) szóval ne, és tényleg ne, hidd el, csak jót akarok.
  • phoeboo
    amúgy koccoljál bécsbe és vegyél ha annyira erre vágysz.
  • phoeboo
    hehe, ja, tuti szinte látom magam előtt, ahogy kis kosárkájával szökken erdőn-mezőn (ág reccsen, madárkák rebbennek), megtöltve azt fülőkével, őzlábgombával... majd riadtam mered a zsákmányra - vajon ehető??! és segítségért a hallucinogén anyagok fórumához fordul.
  • bkvkbk
    Hopá...kihalt a fórum,nah nemsokára vissza jövök sg.huzni és feléled de most délelőt gamelek egy kicsit. Utánna beiszok de durván éás jövök sgzni bebaszva.
  • mila69en
    biztos bekéne vizsgálni:)
  • mangalány
    Merre laksz?
  • ruffirant
    milyen segítséget szeretnél?
  • pip000
    gombában tud valaki segíteni?
  • njozef1984
    a mindenit mik lettek ide írva
    én meg azt hittem meghalt a fórum
  • mangalány
    Fúúúúúú...hát a könnyem kicsordult a visszaolvasásban...rég mulattam ekorát...

Tök birom, amikor mindenkinek igaza van, csak elbeszélnek 1más mellett...velem is szokott ilyen lenni és mindig olyan jókat mulatok utánna magamon, meg a másikon...
  • bardocz
    ;)
  • bkvkbk
    ok, értem uram :D
  • phoeboo
    fú de nyomi vitát folytattam itt tegnap mindegy, belefér. na, csak azért pillogtam vissza egy percre, hogy tényleg megkövesselek bardocz, kurvára neked volt igazad, én gerjedtem a semmin a felületes olvasásom miatt, te meg mondjuk a kisszívemen, pedig nem kellett volna, az nálam nem fikázás volt
    na csá gyerekek, és tényleg legyen eszetek, csak semmi szerecsendió meg ilyesmi!
  • phoeboo
    ja, és még utoljára: na, akkor - nyúháuz, te pöcs, húzzál az anyádba az idióta szélsőséges, ostoba véleményeddel együtt!!! osti kis nem ismert dolgokon pattogó fasz vagy, ennyi.
  • phoeboo
    na de amúgy most végképp rájöttem arra, hogy ez nem az én fórumom. hiába éltem meg sok mindent, idióta módon kipróbálva és aztán folytatva dolgokat amiket nem kellett volna.. talán... talán meg igen... amúgy ha engem kérdez bárki, akkor IGEN!!!... szóval akkor sem, az, aki igazán túlvan ezeken és már "normális életet" él, és csak egy évben egyszer - vagy két évben egyszer nyúl bármihez és tényleg tudja miről van szó... na, az nem erre a fórumra való.
  • phoeboo
    jólvan bazmeg, felületes lúzer vagyok, én csak annyit kérek tőletek, hogy majd valamikor a jövőben, amikor ott lesz nektek egy-két-három kölyök akit folyamatosan el kell látni, és úgy neteztek már, és nem olyan szabadon mint most, na, akkor majd jussak eszetekbe!!! de tényleg, lécci.
  • phoeboo
    igen, most így visszaolvasva írtál olyasmit, hogy az nyúháuz volt. de ennyi, egy ötezer mondatos hozzászólásomra. hogy ki a faszom volt nyúháuz, azt én le nem szűröm. tényleg, és komolyan azért, mert erre nincs időm. (most is azért van, mert alszanak már a kölykök) szóval ne vedd rosszindulatnak tényleg, de én nem is értettem azt az idepillantós két másodpercemben, hogy mi volt nyúháuz?! mert ha szép kerek mondatban írod, hogy ő volt az a fasz, aki ennyire tenyérbemászó, akkor értem, de sajnos így, hogy csak félóránként iderohangálok, és többek között ezt az oldalt is megnézem (régi, igen kedves drogos élményeim miatt, mert igazán erősíteni akarom az intelligens drogozók táborát, akik már tizenéve nyomják ésszel, időnként, nem beleborulva, közben "normáis életet élve") szóval idepillantva nekem aláírásnak tűnt az aki minden drogos halálát kívánja mondat. szóval bocs ezért, de ennyire nem kellett volna fikáznod, akkor nem lett volna ellenköpködés a válasz
  • ruffirant
    most tényleg bardocz-nak van igaza...ha visszaolvasod a kommentjeit és megnézed azt hogy melyikre válaszolt akkor sztem egyértelmű. Nem állok senki pártján és nem akarok senkivel vitatkozni csak véget akarok vetni egy vitának