1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
  • alcotb
    Énis szeretem a dűnét!De a fűszert méginkábbNAGY valószínűséggel holnap megyek nyaralni barátnőmmel, feltéve ha addig szét nem tépjük egymást...Tehát addigis jó hétvégét, pihenést, munkát, meg miegymást!u.i.: azthiszem én bírlak phoeboaki a dűnét szereti..........pápá
  • phoeboo
    azt mondod?? jaj nem tudom, kezdek rájönni, hogy tök fórumszűz vagyok, hiába nyomom sok éve, de a zárt fórum a barátaimmal nem fórum, az idióták csak nyíltban jönnek. na, igaz amúgy, lépjünk túl ádámon, aki hetvenhétben született valószínűleg, és kurva nyomi jellem lehet alapvetően.
  • mila69en
    reklám:) meg is kapta a jutalmát
  • phoeboo
    jaj baszki, tényleg koccolok a nyílt fórumozás világából, túlságosan komolyan veszek minden fogyatékos idiótát, szóval nem nekem való.
  • phoeboo
    szóval játszom a fiaimmal mindenfélét és közben vissza-vissza kalandoznak a gondolataim és bevallom egyre jobban felhúzom magam ezen a hozzászóláson... oké, én se vagyok százas, baszottul borulékony az agyam, de tényleg csak húzni tudom magam azon, hogy mégis mit képzelsz, kit érdekel ez a hír itt????!!!! vagy hogy jött ez ide???!!! de most komolyan, ez kábé annyira illik ide, mintha a matematika zsenik fórumába hirtelen ötlettől vezérelve felszúrtam volna egy krumplis kenyér receptet és bevallom, belőlem a "nyugalom" hozta ki az állatot, szóval nyugodjál le te, és kabbe, te, nyomi idióta.
  • phoeboo
    ja, ez persze nagyadam77 802-re a válasz.
  • phoeboo
    de lécci, ezt ne missmásoljuk már el, mert kurvára érdekel, hogy egy ilyen semmitmondó, fos, nyomi cikk miatt te miért is mondtad azt, hogy nyugalom, ezen jót fogtok nevetni?!
  • mangalány
    Az alcoholos naon beteg...lehányja a szélvédőt aztán megpróbálja letörölni...na meg a papírosnál a nyúlnak a feje...XDXDXD
  • phoeboo
    és ezt soha senki ki ne próbálja, mert ne és kész
  • phoeboo
    persze nem vagyok rá büszke, jaj dehogy, sőt, tök tré, csak volt ilyen is, és tényleg kemény volt.
  • phoeboo
    jaja, az sem rossz. életem legkeményebb estéje kábé így nézett ki, negyed bélyeg, fél eki, egy kis szpíd, némi alkohol, fű, naná, valaki meghívott egy csík kólára, aztán hajnalban egy kis rush...
  • phoeboo
    te figyi. most ezen miért is kéne jót nevetni???!!! és miért is nyugi????!!!! mert valami ortopéd ribi tinisztár levetkőzött?? jaj vagy nagyon megkopott a humorom
  • mila69en
    az összes egyben a végén az sem gyenge:DDDDDDD
  • nagyadam77
    nyugalom ezen jót fogtok nevetni http://bulvarvilag.hu/hopp/?id=55042
  • phoeboo
    ez most mi???? vagy már megint én vagyok nagyon nyomi és ennek van értelme???
  • phoeboo
    bazmeg ezen könnyesre röhögtem magam legkirályabb a hasis és az ecsatsy
  • phoeboo
    hmmm. na most egy pillanatra elgondolkodtattál, ehhez gratulálok amúgy, nem sokaknak sikerül. egy szavaddal: fűszer... egyik kedvenc könyvem a dűne, de jóval azután olvastam, hogy ilyen élményeim voltak... és ez a vonulat volt benne a kedvenc részem, a fűszer és titkai... bazmeg, most lehet, hogy rávettél még egy bélyeges túrára, pedig már soha az életben nem akartam... a többit meg felejtsd el, az emberek kilencven százaléka ostoba az ilyesmihez (ez a szám óvatos becslés volt csak) semmi jó nem sülne ki belőle ha bélyegeznének.
  • phoeboo
  • phoeboo
    helyes, helyes. azért nem támadok mert én ti vagyok csak öregebb kiadásban, túl azokon amiről itt szó van és szeretném, ha nektek sem lenne csúnya végetek, ahogy nekem sem lett, mert azért valamennyi eszem volt, így csak örülök neki, hogy (majdnem) mindent kipróbáltam.
  • phoeboo
    mesélj, mit követtél el???
  • bardocz
    :ASD:ASDA:SD?
  • mila69en
    sad?FSD?F_:SA_FSF?ds:??:::FDSA:f:F_D:Fa_S
  • mangalány
    Na de itt jön a kérdés...mi is az a matrix...
  • mila69en
    "ellenszer a matrix-ra"---> ez így tetszik, tömör és velős:)
  • mila69en
    na ez így elég súlyos:D
  • alcotb
  • alcotb
    Ezt hívják egyfajta reveláció-nak.
  • alcotb
    Szeretlek ALBERTBÁCSI!emléked örökké a gerincvelőmben, tudatomban, és lelkemben!köszönjük neked a hallucinogén anyagokkal folytatott kutatásaid, publikációid!Folytatnunk kellene Albert és Leary)tevékenységeit...És törekednünk arra hogy az emberiség (nagyrésze) másképp vélekedjen a hallucinogénekről!Nem rájukerőszakolni...úgyvélem, mindenkinek csak 1x-1x kellene megtapasztalnia ezt a fajta "bigyót"...nézzük csak meg azokat az embereket akik ilyesfajta "izékkel" élnek...mennyire mások...tudnak...mit "tiszta" ember sohasemfog...nemis feltétlenül kellene mindenkinek aktívan csinálnia...de egy kis kúra nemártana...hogy rájöjjön...mi is az a spiritualitás...és hogy hol is tartanánk ha egy picit foglalkoznánk a kipusztulófélben lévő lekünkel...azzal a valamivel ami egyre inkább kihalni látszik az emberiségben, lassacskán nem lesz lekünk és ezek a szerek segíthetnének visszaszerezni azt ami elveszni látszik...szerintetek miért nem engednek mindenkit hozzájutni a fűszerhez?mert igenis rádöbbentené az embert saját lényére...lényegében tekinthetnénk úgyis rá mint "ellenszer a matrix-ra"...és miután alkalmaztad próbálnak majd újra illúziók közé rejteni, de a lényeg megmarad...örökké magaddal hordozod...vagy így...vagy úgy...
  • mangalány
    Nekem ezek jobban bejönnek:
  • mangalány
    ok...akkor innentől megint SOHA többé senkinek...(hiába rágják a fülem, vagy csak de jó lenne, vagy vmi, felőlem meg is feszülhet mindenki)
  • mangalány
    Na de ki mondta, hogy segíteni akartam neki??? Azt hogy merre laksz??? Nem csak azért kérdezhettem...
    am...a kiscica aranyos...engem nem zavar...úgy látom alcotb-t sem...szal nem para...1ébként én már nem segítek ismiknek sem, szal egy idegennek meg főleg nem fogok...mindenesetre rendes tőled...és tökre bírom, hogy nem úgy csinálod, mint más topicban. hogy 1ből letámadsz mindenkit és úgy osztod az észt, hogy minden áron a saját papolásod mellett tartasz csak ki...hanem normálisan kultúráltan elmondod a véleményed...és ez tök jó...sztem az hogy esetleg becézgetsz is mellé 1-2embert, nem tré...
  • cuxorkah
    Amúgy én vagyok bkvkbk, új reggel, amúgy okés kipróbálok pár jó cucot de cska ésszel ;Ð
  • cuxorkah
    Fajint..ki bannolták bkvkbk-t xD
  • phoeboo
    hihi, de én nem így gondoltam, naná, hogy érted, úgyhogy nem magyarázom.amúgy a sztori lényege, hogy én ezer éve itt nyomulok az esgén, csak zárt topikban. zártban semmi szmájlikorlát nincs, szóval akik ott vagyunk mind egymillió szmájlit használunk hozzászólásonként kábé. és pont azért az esgén kezdtem el keresni nyílt topikokat amik érdekelnek, mert itt a legkirályabbak a szmájlik! például ez, hát mennyire ott van amikor lefittyed a szemgolyója és elkezd folyni a zöld nyál a szájából
  • alcotb
    becsapós mi?
  • alcotb
    ez itt 20 smile...és itt a többi: :D :) =) ;) stb...
  • phoeboo
    na, az tök jó. de én tényleg nem értem ezt a szmájlikorlátozást
  • phoeboo
    tudom, persze. pont erről beszéltem, mindenki más, neked egy csomó dolog túl sok, és nem akarsz megértő lenni, én ezt is tök megértem
  • ruffirant
    az élet nagy problémái:P nagyon jót nevettem ezen a hozzászólásodon.elindítottad a napomat:P
  • Mor3llo
    Tudod, nem mindenki fogadja el a mai liberalizmus szennyét!