Hallucinogén anyagok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alcotb
<#hamm>Énis szeretem a dûnét!De a fûszert méginkább<#finom>NAGY valószínûséggel holnap megyek nyaralni barátnõmmel, feltéve ha addig szét nem tépjük egymást...Tehát addigis jó hétvégét, pihenést, munkát, meg miegymást!<#wave>u.i.: azthiszem én bírlak phoebo<#kacsint>aki a dûnét szereti..........<#vigyor0>pápá

Minden ugyanaz másképpen.

azt mondod?? <#zavart2> jaj nem tudom, kezdek rájönni, hogy tök fórumszûz vagyok, hiába nyomom sok éve, de a zárt fórum a barátaimmal nem fórum, az idióták csak nyíltban jönnek. <#wilting><#wilting> na, igaz amúgy, lépjünk túl ádámon, aki hetvenhétben született valószínûleg, és kurva nyomi jellem lehet alapvetõen. <#zavart2><#vigyor5>

Örökké akarok élni! Eddig sikerült.

mila69en
reklám😊 meg is kapta a jutalmát

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

jaj baszki, tényleg koccolok a nyílt fórumozás világából, túlságosan komolyan veszek minden fogyatékos idiótát, szóval nem nekem való. <#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2>

szóval játszom a fiaimmal mindenfélét és közben vissza-vissza kalandoznak a gondolataim és bevallom egyre jobban felhúzom magam ezen a hozzászóláson... oké, én se vagyok százas, baszottul borulékony az agyam, de tényleg csak húzni tudom magam azon, hogy mégis mit képzelsz, kit érdekel ez a hír itt????!!!! <#violent><#violent><#violent>vagy hogy jött ez ide???!!! de most komolyan, ez kábé annyira illik ide, mintha a matematika zsenik fórumába hirtelen ötlettõl vezérelve felszúrtam volna egy krumplis kenyér receptet <#wilting><#wilting><#ticking><#ticking>és bevallom, belõlem a "nyugalom" hozta ki az állatot, szóval nyugodjál le te, és kabbe, te, nyomi idióta. <#wow3>

ja, ez persze nagyadam77 802-re a válasz.

de lécci, ezt ne missmásoljuk már el, mert kurvára érdekel, hogy egy ilyen semmitmondó, fos, nyomi cikk miatt te miért is mondtad azt, hogy nyugalom, ezen jót fogtok nevetni?! <#ticking><#ticking><#ticking><#ticking><#ticking><#ticking><#ticking><#ticking>

mangalány
Az alcoholos naon beteg...lehányja a szélvédõt aztán megpróbálja letörölni...na meg a papírosnál a nyúlnak a feje...XDXDXD

A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...

és ezt soha senki ki ne próbálja, mert ne és kész <#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

persze nem vagyok rá büszke, jaj dehogy, sõt, tök tré, csak volt ilyen is, és tényleg kemény volt. <#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2>

jaja, az sem rossz. <#idiota><#idiota><#idiota> életem legkeményebb estéje kábé így nézett ki, negyed bélyeg, fél eki, egy kis szpíd, némi alkohol, fû, naná, valaki meghívott egy csík kólára, aztán hajnalban egy kis rush...

te figyi. most ezen miért is kéne jót nevetni???!!! <#ticking><#ticking><#ticking> és miért is nyugi????!!!! <#ticking><#ticking><#ticking> mert valami ortopéd ribi tinisztár levetkõzött?? jaj vagy nagyon megkopott a humorom <#wilting><#wilting><#wilting>

mila69en
az összes egyben a végén az sem gyenge😄DDDDDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

nyugalom ezen jót fogtok nevetni http://bulvarvilag.hu/hopp/?id=55042
ez most mi???? <#ticking> vagy már megint én vagyok nagyon nyomi és ennek van értelme??? <#zavart2><#zavart2><#zavart2><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

bazmeg ezen könnyesre röhögtem magam <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1> legkirályabb a hasis és az ecsatsy <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

hmmm. na most egy pillanatra elgondolkodtattál, ehhez gratulálok amúgy, nem sokaknak sikerül. egy szavaddal: fûszer... egyik kedvenc könyvem a dûne, de jóval azután olvastam, hogy ilyen élményeim voltak... és ez a vonulat volt benne a kedvenc részem, a fûszer és titkai... bazmeg, most lehet, hogy rávettél még egy bélyeges túrára, pedig már soha az életben nem akartam... <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting> a többit meg felejtsd el, az emberek kilencven százaléka ostoba az ilyesmihez (ez a szám óvatos becslés volt csak) semmi jó nem sülne ki belõle ha bélyegeznének. <#zavart2>

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

helyes, helyes. <#awink> azért nem támadok mert én ti vagyok csak öregebb kiadásban, túl azokon amirõl itt szó van <#zavart2> és szeretném, ha nektek sem lenne csúnya végetek, ahogy nekem sem lett, mert azért valamennyi eszem volt, így csak örülök neki, hogy (majdnem) mindent kipróbáltam. <#idiota>

mesélj, mit követtél el??? <#wilting><#idiota>

bardocz
:ASD:ASDA:SD?
mila69en
sad?FSD?F_:SA_FSF?ds:??:::FDSA:f:F_D:Fa_S

mangalány
Na de itt jön a kérdés...mi is az a matrix...<#wink><#smile>

mila69en
"ellenszer a matrix-ra"---> ez így tetszik, tömör és velõs😊

mila69en
na ez így elég súlyos😄

alcotb

alcotb
Ezt hívják egyfajta reveláció-nak.

alcotb
Szeretlek ALBERTBÁCSI!emléked örökké a gerincvelõmben, tudatomban, és lelkemben!köszönjük neked a hallucinogén anyagokkal folytatott kutatásaid, publikációid!Folytatnunk kellene Albert és Leary)tevékenységeit...És törekednünk arra hogy az emberiség (nagyrésze) másképp vélekedjen a hallucinogénekrõl!Nem rájukerõszakolni...úgyvélem, mindenkinek csak 1x-1x kellene megtapasztalnia ezt a fajta "bigyót"...nézzük csak meg azokat az embereket akik ilyesfajta "izékkel" élnek...mennyire mások...tudnak...mit "tiszta" ember sohasemfog...nemis feltétlenül kellene mindenkinek aktívan csinálnia...de egy kis kúra nemártana...hogy rájöjjön...mi is az a spiritualitás...és hogy hol is tartanánk ha egy picit foglalkoznánk a kipusztulófélben lévõ lekünkel...azzal a valamivel ami egyre inkább kihalni látszik az emberiségben, lassacskán nem lesz lekünk és ezek a szerek segíthetnének visszaszerezni azt ami elveszni látszik...szerintetek miért nem engednek mindenkit hozzájutni a fûszerhez?mert igenis rádöbbentené az embert saját lényére...lényegében tekinthetnénk úgyis rá mint "ellenszer a matrix-ra"...és miután alkalmaztad próbálnak majd újra illúziók közé rejteni, de a lényeg megmarad...örökké magaddal hordozod...vagy így...vagy úgy...

mangalány
Nekem ezek jobban bejönnek:<#mf1><#falbav><#law><#love11><#puszi><#wilting>

mangalány
ok...akkor innentõl megint SOHA többé senkinek...(hiába rágják a fülem, vagy csak de jó lenne, vagy vmi, felõlem meg is feszülhet mindenki)

mangalány
Na de ki mondta, hogy segíteni akartam neki??? Azt hogy merre laksz??? Nem csak azért kérdezhettem...<#beka3>
am...a kiscica aranyos...engem nem zavar...úgy látom alcotb-t sem...szal nem para...1ébként én már nem segítek ismiknek sem, szal egy idegennek meg fõleg nem fogok...mindenesetre rendes tõled...és tökre bírom, hogy nem úgy csinálod, mint más topicban. hogy 1bõl letámadsz mindenkit és úgy osztod az észt, hogy minden áron a saját papolásod mellett tartasz csak ki...hanem normálisan kultúráltan elmondod a véleményed...és ez tök jó...sztem az hogy esetleg becézgetsz is mellé 1-2embert, nem tré...<#wink>

Amúgy én vagyok bkvkbk, új reggel, amúgy okés kipróbálok pár jó cucot de cska ésszel ;Ð
Fajint..ki bannolták bkvkbk-t xD
hihi, de én nem így gondoltam, naná, hogy érted, úgyhogy nem magyarázom.<#idiota>amúgy a sztori lényege, hogy én ezer éve itt nyomulok az esgén, csak zárt topikban. zártban semmi szmájlikorlát nincs, szóval akik ott vagyunk mind egymillió szmájlit használunk hozzászólásonként kábé. és pont azért az esgén kezdtem el keresni nyílt topikokat amik érdekelnek, mert itt a legkirályabbak a szmájlik! <#eljen><#eljen><#eljen> például ez, <#zavart2> hát mennyire ott van amikor lefittyed a szemgolyója és elkezd folyni a zöld nyál a szájából <#mf1><#mf1><#mf1>

alcotb
becsapós mi?<#vigyor>

alcotb
<#hamm><#hamm><#hamm><#hamm><#hamm><#hamm><#hamm><#hamm><#hamm><#hamm> ez itt 20 smile...és itt a többi: 😄 😊 =) 😉 stb...

na, az tök jó. <#idiota><#idiota><#idiota> de én tényleg nem értem ezt a szmájlikorlátozást <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#zavart2>

tudom, persze. pont errõl beszéltem, mindenki más, neked egy csomó dolog túl sok, és nem akarsz megértõ lenni, én ezt is tök megértem <#idiota><#idiota><#idiota>

ruffirant
az élet nagy problémái😛 nagyon jót nevettem ezen a hozzászólásodon.elindítottad a napomat😛

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Mor3llo
Tudod, nem mindenki fogadja el a mai liberalizmus szennyét!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

én meg azért vagyok egy idióta, mert miután végre mindkét fiam elalszik, itt baszódok a net elõtt hajnalig <#wow3><#wilting><#zavart2>pedig inkább aludnom kéne, mert nem véletlenül vagyok nyolc éve kialvatlan. <#zavart2> szóval mindenkinek minden életkorban megvan a maga keresztje, van aki hallucinálni akar, van aki pörögni, van aki meg minden józan észt mellõzve ébren van amikor végre alhatna <#nemtudom>... szerintem mindenkit meg kell érteni és nem támadni.
na amit viszont soha nem fogok megérteni, az az, hogy miért csak tíz szmájlit használhatok egy hozzászólásban??? <#wilting> folyton vissza kell törölnöm a szmájlik felét <#zavart2><#zavart2><#zavart2>

én sem, mert akar a tököm hallucinálni, de liberalizmus forevör, szóval mind mások vagyunk, és miért ne akarhatna õ pont hallucinálni? aztán lehet neki van igaza és hallucinálni a legnagyobb királyság. <#idiota><#nemtudom> nekem mondjuk nem, próbáltam, én nem az a típus vagyok de megértek más típusú embereket is, ez alap nálam. nálad is az kéne, hogy legyen, ha nem is értesz egyet a drogok használatával, meg kell értened, hogy mások viszont veszettül vágynak az élményekre amit ezek a szerek nyújtanak, és hidd el, nem hülyék õk, ezek tényleg nagyon-nagyon sokat adó élmények. neked is sokat adnának, ha nyitott lennél rájuk. nem vagy nyitott rájuk, ez is tök oké. <#nemtudom>
de legyen már az is oké, ha valaki meg nyitott, és szeretné átélni, és itt senki nem arról a kategóriáról beszél, amikor valaki nem tud élni nélküle, és egy roncs, mert az tré, az kétségtelen. <#zavart2><#wow3>

Én viszont a kezdetektõl sem értem meg, miért akar valaki hallucinálni...

legyél amúgy elmebeteg...bizonyos betegségeknél az egész élet hallucináció

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

na bocs, közben itt gerjedt a kisebbik fiam, kis cuki, de nem nagyon tolerálja ha gépezek <#idiota> na szóval én ezt a nem azt kapsz amit szeretnél dolgot úgy értettem, hogy kurvára nem azt kapsz a dílertõl amit venni akarsz, hanem algopirint széttörve vagy korongot meszakalin helyett vagy ilyesmi és nem a rossz élményekre, abból nekem is van bõven és nem bántam meg, szintén épültem belõle <#nemtudom> na, megint mennem kell

egy hölgytõl a korát kérdezni?! <#wilting> cöcö. <#ejnye1> amúgy 32, de természetesen letagadhatok egy tízest <#idiota><#idiota>(plusz néhány hiú szmájli) és hidd el, régen nekem is végtelennek tûnt az élet, most meg, hogy gyerekeim és hétköznapi gondjaim vannak, úgy röppennek az évek, hogy csak pislogok.. <#zavart2><#guluszem1> jó, nyilván ne várj amíg tata leszel, próbáld ki most amit akarsz, csak ésszel, úgy, hogy lehessél még tata is, okés? <#idiota><#idiota><#idiota>

mila69en
<#eljen>

ruffirant
próbálj olyat amit más is használ(LSD gomba)bár sztem jól gondold át mielõtt használni fogod valamelyiket.Nekem is a kezdeti zsongásom csillapodott és ugy döntöttem várok még velük....

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

bkvkbk
valaki tud valami normális hallucinogén anyagot? vagy növényt vagy bármit, amitõl hallucinálok és nem nagy a kockázat hogy belehalok? jah és lehetõleg olyan legyen ám amit nem egy hónap beszerezni..<#wow3>

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

alcotb
ritkán csinálom de akkor általában jó sokat😄mûanyag...persze hogy annak tûnik de csak mert tökre amorf...ez a lényege, egybefolyni a mindenséggel<#miaz>(vagy, õ...valami ilyesmi<#buck>)...és nemis baj ha az embernak badtripp-je lessz esetleg...a negatív tapasztalat is tapasztalat...régebben már leírtam hogy én a gombától lettem nagyon rosszul mentálisan...mégis mutatott olyat amit soha nem láttam volna nélküle...kurvaszarvolt de egyben csodálatos is..."hiába szeretne valaki okosan tapasztalni, sose tudhatja, hogy mit kap, szóval baromi szarul is elsülhet az egész... "zsákbamacska...ezért jó az egész mert megtudod mi van "benned"...az emberbõl azok a dolgok jönnek ki és azokat látja bepapírozva amik "belemennek", amiket étél tapasztal és lát...ha rossz akkor a víziók látomások és a reveláriók alapján változtatni kell...vagy meg kell próbálni...vagy nemis kell semmit tenni...ez már mindenkinek a maga döntése...mellesleg aezekkel a látnokzsályás dolgokkal csak azért nem mondok ellent mert ugyanolyan "drokok" mint bármi más csak nem annyira elterjedtek...de szerintem se próbálkozzatok vele...vagy csak nagyon sok utánnaolvasás és kérdezõsködés után....<#hamm><#finom>---> ezek valamiért nagyon tetszenek!<#vigyor>

bkvkbk
Te menyi idõs vagy? - nem tudom olyan lassan megy a világ, mivan ha elütnek holnap?.. de nagyon sokat kéne várnom rá hogy öreg legyek...😞

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"