1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
-
phoeboo #855 hát ja.... vannak tapasztalataim az alkoholról is, szerencsére nem sajátok, csak megfigyelés, környezet. rengeteg családot tesz tönkre a bekúrt őrjöngő családfő, aki hobbiból szétveri az asszonyt meg a kölyköket... na, egy ilyet mutassanak nekem fűvel és visszaveszek, ígérem. de amúgy tapasztalat is lehet akár, mert azért ittam is már életemben természetesen. egy aggresszív seggfej vagyok (na jó, azért cuki ) olyankor, tök kötekszem. fűvel meg... teljesen más, össze sem hasonlítható, és társadalomépítőnek véletlen sem az alkoholt jelöltem volna ki. -
gyuri12 #854 Így is van mezőgazdaságunk(ami termel),így is van turizmusunk(és bizony sokan jönnek ide), mégsem látunk semmit abból a pénzből,amik ezek termelnek. Miért? Mert szar a politikai vezetés,és ezt a pénzt hagyja elúszni. Ha kendert termelnénk ugyanez lenne,mert itt nem azon van a hangsúly,hogy mit termelünk,hanem hogy mit csinálunk a terménnyel. -
phoeboo #853 hanem hol?? talán nem egy kalap szar vagyunk export terén?? nem arra kéne gyúrni amit tudnánk is csinálni??? ha fellendül a turizmus, de baromira, az szar lenne nekünk?? -
#852 ja, fogalmuk sincs, miről beszélnek. -
#851 ja, mondjuk mi, hogy szar a fű, meg árt, meg függővé tesz...- a fő alkoholista nemzet -
phoeboo #850 vagy svájc, ami akárhogy is nézzük, nem egy tré hely. ottani képviselőkkel végzett felmérésből (hvg-ben olvastam) az derült ki, hogy tízből hat esténként elszív egy jointot lazításképpen. és miért is ne tehetné???!!! ezért tartanak ott, ahol. a fűtől nem egy idióta hőzöngő faszfej lesz az ember, mint az alkoholtól... na mindegy, hagyjuk, talán még tíz-húsz év, és megérik erre ez az ország is, de talán még akkor sem, mert mindig lesznek magabiztos idióták, aki elleneznek bármit ami nem tetszik neki, még akkor is, ha nulla információjuk vagy tapasztalatuk van róla. -
gyuri12 #849 Mi az,hogy a kender menthetné meg?:)
Hiába termelnénk azt,ez az ország ugyanolyan szar maradna. A változtatást ezen az országon nem a mezőgazdaságban kell kezdeni. -
phoeboo #848 és ezt az országot is a kender menthetné meg, ha már itt tartunk. mezőgazdasági ország vagyunk bazmeg, mi mást lehetne nagyobb haszonnal termelni??? ott van prága, ahol szívhatsz, úgy fellendült a turizmus, hogy csak lestek. itt meg... király a szókincsem alapból, de erre még én se találok szavakat, az emberi ostobaság határtalan. -
phoeboo #847 és persze aki az én korosztályom és nem diznin, hanem andersenen nőtt fel, az pontosan tudja a császár meztelen jelentését... valami, ami mindenkinek nyilvánvaló, de senki sem mer szólni...
szóval én amúgy persze idekeveredtem a hallucinogén drogok fórumába, mert próbáltam, de alapból fanatikus fűpárti vagyok, a fűtől még soha senkinek baja nem lett. és nem is lesz, az meg, hogy tiltott, sőt, büntetett dolog egyenesen röhej, minden gondolkodó ember számára nyilvánvaló. szerencsétlen csóri kendermagosokat annyira sajnáltam mindig a sok idióta hőzöngő ostoba nyomorék fogyatékos miatt, akik tojással dobálják őket, meg ott hörögnek, hogy drogosok... -
phoeboo #846 http://www.acsaszarmeztelen.hu/indexne.html
na, és aki ezt a könyvet megcáfolja, illetve a benne írtakat, az tök sok lóvét kap, felajánlás by jack herrer... és még senki nem tudta megcáfolni, ez azért elég sokat mond. -
phoeboo #845 a harcosok klubja az az amit a brad pitt meg az edward norton nyomott filmen? az a tudathasadásos sztori? ha az, az tényleg fasza lehet könyvben bár talán kevésbé nyálcsorgatós, mármint nekem, én mindkét pasira rá vagyok gerjedve -
phoeboo #844 hát bizony... enyhén szólva röhej. én amúgy úgy tudom, hogy a "császár meztelen"-t se cáfolta meg még senki, pedig nem kicsi a felajánlott pénzjutalom és az kábé ugyanerről szól, csak sokkal bővebben... a főröhej, hogy piát bárhol vehetsz, nagyságrendekkel gázosabb pedig a fűnél -
#843 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1250334483&no=1 -
#842 Igen cicám, csak mivel állandóan estig dolgozom nem naon van időm könyvtárba menni és nem is igen vok benne biztos, hogy ezeket pont megfogom ott találni...am...van 1általán Halászon könyvtár???
-
#841 én is épp erre gondoltam:P -
#840 erre való a könyvtár -
#839 Olvasni jó...én is imádok, csak igazából a harcosok klubbja óta nem sikerült rászénni magam...azóta 2könyvet láttam, amit szívesen olvasnék mostanság, de nincs szaros 4ezer ft-om, hogy megv1em az 1iket...vagy a Dr.House vagy a Manson könyv érdekelne mostanság...de lehet újra neki esek a Harcosok klubbjának...az annyira fantasztikus volt!!! -
#838 már olvastam:P és válaszoltam is -
phoeboo #837 ruffirant írtam privit. -
cuxorkah #836 Halihó! Bocsi az inaktívitás miat, de már csak pár nap és a bkvkbk regim feljön a bann alól-_-szvla happy lesz:d -
#835 Másként gondolkozunk mint a legtöbb ember.A legtöbb topikba megy a topik szétcseszés meg hasonlók itt azért még mindig normálisabb a színvonal -
phoeboo #834 majd referálok ha megnéztem
és lám, hát szóljanak egy rossz szót a hallucinogén drogok iránt érdeklődőkre, kedves, szelíd, kulturált társalgás folyik itt filmekről, könyvekről -
#833 remélem tetszeni fog.rám elég nagy hatással volt a film.Az egész film amugy megtörtént eseményen alapul -
phoeboo #832 ok, megjött, köszi szombaton a fiúk nagymamáznak, szóval sort kerítek rá majd, hogy megnézzem -
#831 elment a privi -
phoeboo #830 naná, hogy kell, várom a privit -
#829 Ha kell tök véletlenül van egy torrent linkem a filmhez:P ha kell privibe küldöm -
#828 Eragon az kicsit gyerek könyv de sokan szeretik.ilyen fantasy szerűség de engem nagyon lekötött annyira hogy a mi most jelent meg része kb 700 oldal körül sztem kevesebb mint 5 nap alatt kiolvastam:P Az a jó hogy a családomba mindenki szeret olvasni és így van elég sok könyvünk amit tudok olvasni. -
phoeboo #827 ja, lehet, hogy én azért undorodtam a könyvtől annyira, mert túl naturális... út a vadonba??? megnézem, esküszöm, ha másik könyvbuzi ajánl nekem ilyesmit, tök boldog vagyok, mert azért filmekre jobban van időm mint könyvekre mostanában... eragon.. nem is hallottam róla még, de utánanézek, érdekel. -
phoeboo #826 ebben biztos lehetsz nekem a legkeményebb ilyen élményem az volt, amikor freud-ot olvastam, és rájöttem, hogy bazmeg ez a csávó annyi kokaint nyomott naponta, amennyi egy lovat is megölne és nem véletlen az életmű... -
#825 parfümöt olvastam én is meg a filmet is láttam sztem azért tényleg vannak jó részek a filmben de a könyv eleje jobban leírja a srác gyerekkorát.De ami sztem jobb filmen mint könyvbe az az út a vadonba.Azt csak ajánlani tudom.A harry pottereket olvastam én is.Nagyon jó könyvek de vannak annál sokkal jobbak is.(lásd:Eragon) -
phoeboo #824 teljesen egyetértek, eddigi életemben egy film volt jobb, mint a könyv, szóval azért nagyon-nagyon túlnyomóan a könyvek ezerszer jobbak. (ami nekem jobb volt, ha bárkit érdekel, az a parfüm, a könyvet lehánytam kábé, de filmen tetszett, meg is lepődtem rendesen.) és pont nemrég vitatkoztam egyik legkedvesebb barátnőmmel a harry potter könyveken, ő csak filmen látta és fikázta ezerrel, pedig olvasás után zseniális a harry potter, film verzióban bevallom egyet se tudtam még végignézni, annyira tré az összes. -
#823 olvasni jó dolog.én is elég sokat olvasok.nagyjából mindenfélét.Egy könyv sokkal jobb mint egy film -
#822 igen én is úgy gondoltam rá mint egy amolyan drog csak nem hasonlítottam semmi földi eredetű droghoz.lehet Herbert is aktív drog használó volt:P Ebből most elkezdek káosz elméleteket gyártani és átértelmezem a teljes Dűne könyvciklust:P -
phoeboo #821 én rengeteget olvasok amúgy gyerekkorom óta, erre büszke is vagyok, szóval ha valami nekem megmarad mint kedvenc könyv, az nem véletlen, mert sok könyvből választódik ki. a dűne örök kedvenc marad, mert megfogott, és ennyi, pont. de szerintem nem a bélyeg a fűszer, vagy az élet vize... bélyegnél természetesebb cucc kell, hogy legyen... talán meszkalin... hihi, asszem elfogyasztom a konyhámban régóta locsolt, de leginkább díszként jelen lévő peyotét, hátha... -
phoeboo #820 pedig a dűnében ahogy paul átalakítja az élet vizét méregből ihatóvá, az a világ legkeményebb hallucinogén drog leírása... -
phoeboo #819 jaj bazmeg, hogy én ide folyton mentegetőzni járok vissza.. szóval nagy ádám 77-ből (egy évfolyam vagyunk amúgy) bocs, lehet, hogy nem is vagy annyira fos jellem, mint ahogy én elképzellek, bár a hozzászólásod alapján igen, de akkor se kellett volna ennyire fikáznom téged. anyám szerint amúgy már gyerekkoromban is ilyen agresszív voltam, nyakon vertem minden kölyköt aki a lapátomra pályázott a homokozóban. és ez azóta is végigkíséri az életem, ha valami nem tetszik belezek azonnal, gondolkodás nélkül. -
#818 am dűne amúgy eszméletlen jó könyvciklus.olvastam minden részét ami Frank Herbert mester írt.Bár a fűszerről még sosem gondolkoztam el így de van benne valami:P -
#817 Talán ha feltudnálak kelteni, akkor nem akarnálak legyilkolni... -
#816 =