1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
-
#895 Látom halott a topic, de sebaj fel fog virágozni, v lelankad. xD -
#894 Halee!! hónapos bann alól felszabadultam! Végre írhatok, yeah!:) -
#893 nem csak nincs semmi téma...kibeszéltük a könyveket filmeket és már nem maradt semmi:Pvagy tényleg mindenki kiütötte magát és a halálán van:P -
#892 elvonón van mindenki -
#891 hehe...ez jó...
halott a topic...emcsoda nincsis miről beszélni...aki csinálja csinálja aki nem az nem... -
#890 Melyik a legjobb drog?
- a tizenkettő
- és miért?
- mert az kétszer hat
-
#889 Na jó, de mes is lett az eredménye...hányan nemtudtatok velem mit kezdeni... -
#888 Azért astrixon jónagyokat slukkoltál abból a cigiből amibe én EGY aprót szívtam és majdnem összehánytam magam...én részegen részeg szoktam lenni...olyan részeges...van hogy superman vagyok van hogy csöndes van hogy én vagyok a világ legnagyobb filozófusa olyankor...olyan mint minden más ejnyebelynyétől amit magába passzíroz az ember...olyan mindenféle... -
#887 oppá
inkább linkelek...nemtudom hogyan tudok videót közvetlenül beszúrni
http://www.youtube.com/watch?v=BQ0Pvq9eYSs
http://www.youtube.com/watch?v=U_hGStrxs0Y -
#886 Szerintem ez igencsak nagyon szép zene!Kedvenc előadómtól...
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BQ0Pvq9eYSs&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BQ0Pvq9eYSs&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object> -
phoeboo #885 alapból én is kis cuki, jókedvű részeg vagyok ám, csak merjen valaki beszólni vagy rámnézni csúnyán és akkor belezek azonnal, mert ezt hozza ki belőlem. a piával se lenne semmi bajom, ha füvet is lehetne kapni, mert azért nagy rétegeket vizsgálva a fű jóval kevésbé lenne seggfejképző, mint a pia, ezt tuti. nekem rengeteg olyan haverom van, aki iszonyat intelligens, kurva jó fej, és isteni a humora - és ezeket a tulajdonságokat fűvel meg is tartja, sőt. viszont piával... zsibbasztó seggfej lesz a legtöbből, komolyan... na mindegy, szóval nem a pia a gáz, hanem összehasonlítva, hogy az ott áll a polcokon, vehetsz bármikor, a fűért meg húzzál a hűvösre jópár év erejéig... szóval ez a nemár kategória.. -
phoeboo #884 na, király, ha belebotlok tuti elolvasom már ha valaha az életben még egyszer lesz időm olvasni én téged tök megértelek, estig tartó munka után vonszolná magát a tököm a könyvtárba, hogy aztán két sor után bealudjak... szóval az olvasás nagy luxus, az tény, nekem is baromi ritkán van rá idóm, kisebbik fiam születése óta meg egyáltalán nem régebben meg folyton, hát mi dolgom volt?? lógtam a suliból, olvastam, otthon henteregtem, olvastam, nem tudtam éjjel aludni (jaj bazmeg, bezzeg most) és persze olvastam..... na mindegy, csak eljön még egyszer az én olvsós időm, mert tényleg imádok olvasni.. -
#883 am...én naon nem szeressem a füvet...régen sem szerettem túlzottan...egy év után meg is untam...az alkoholt jobban csipáztam...szerencsére én nem voltam tőle agresszív...inkább jókedvű...és majdnem olyan szeretetflashem volt tőle mindeig, mintha megettem volna egy lasztit... -
#882 Jaja...azaz...a film is fantasztikus, de olyan részeket hagynak ki benne, amik eléggé fontosak...szal mindenképpen ajánlanám, hogy olvasd el könyvben...és a vége a legdurvább...kb. 2variáció van, hogy mit is jelenthet az uccsó pár mondat...és nehéz eldönteni sztem, hogy az író most melyiket is szánta...de naon oltás... -
phoeboo #881 na, amúgy meg asszem tenti, tök kornyadt vagyok. csá. -
phoeboo #880 ja mert én tíz ujjal gépelek (arcoskodó szmájli, bár tudom nem vagyok egyedül, de akkor is) és kurva hamar megírok egy hozzászólást. és ez a köcsög esgé meg arra kényszerít, hogy újraírjam, mert biztonsági okokból (mi van??!!) nem küldhetek iksz időn belül két üzit. kapják be. -
phoeboo #879 ez is így van, jáj de sokat köhögtem én már ilyesmitől de megérte, mert dögös hangom lett na jó, csak vicc volt persze, alapból is dögös volt a hangom.
jaj bazmeg, nem elég a szmájlikorlát, még időben is korlátoznak, nem küldhetek fasz tudja mennyi időn belül két üzit, tök elegem van. -
phoeboo #878 -
#877 egy jó green peace ciginél kevés jobb dolog van.kikészíti néha az ember torkát de megéri -
#876 hiba!:) -
#875 Najó, de nem mindenki úgy szívja:) -
phoeboo #874 én soha nem raktam bele dohányt, a két hatás ellentétes na, este majd megvitatjuk, most tényleg rohanás van -
phoeboo #873 na, ez nem tudom mi akar lenni, nekem valami faszság jött be, én meg ezt akarom ajánlani, hátha valaki még nem ismeri http://www.youtube.com/watch?v=I2AkqEZKPB4
na, rohanok, csak még ezt gyorsan akartam, mert nekem nagyon bejön a szövege -
#872 Miért is? Nincsen benne szűrő, és ugyan úgy van benne dohány. És igenis rá lehet szokni, vannak esetek, amikor valaki rögtön lerakja, mint phoeboo, nekem nagyapám így szokott le a cigiről. De van olyan, aki meg büszkén mondja, hogy nem szívott 3 napig. Szerintem nincs is olyan dolog körülöttünk, ami ne okozna függőséget, mindegy, hogy fizikai, vagy lelki. -
jucika30 #871 ezt nézze meg valaki hallucinogénen... :-) nehogy tényleg elhiggye amit lát.... zért nézzétek a fejét a videó megnézése közben.... nem kell megijedni semmi horror,semmi keksz....
vicces videó -
#870 azért valamilyen szinten kialakít egy lelki függőséget a fű is.de az szinte minimális -
gyuri12 #869 Hm. Ha haverjaim akarnak majd füvezni,mondom nekik.:) -
#868 dehogyis! és sokkal kevésbé káros is, mint a cigi. -
gyuri12 #867 És ugye füvezéstől nem lehet rászokni a cigire? -
#866 "szívd nyugodtan" -
phoeboo #865 nem igazán. én hat évig szívtam minden nap, aztán egyik napról a másikra letettem, és semmi nehézséget nem okozott, szóval szerintem szívd nyugodtan, ha a saját fiam lennél se mondanék mást, komolyan -
gyuri12 #864 Utólag elolvasva már beugrott az a szó is...:D
(rossz a memóriám, nagyon,és keverem a szavakat,és anélkül,hogy feltűnne új szavakat találok ki,ez van:( ) -
#863 kénének helyett próbáld a kellenének szót :) -
gyuri12 #862 Nem rosszabb mint a demokrácia. Nem országok kénének,vagy nem így kénének az országok. Micsoda fogalmazásom van.:D
Fűre rá lehet szokni,ha az ember túlzásba viszi? -
phoeboo #861 ja és alcotb!! rájöttem, hogy mi a fűszer!! hát a szerecsendió, hiszen az tényleg fűszer!!! na jó, csak vicc volt, de tényleg erre jutottam. -
phoeboo #860 kétségtelen, hogy nem jó a diktatúra.. a kérdés már csak az, hogy rosszab-e mint a demokrácia??? hiszen most is rengeteg elégedetlen ember van és lesz... a lényeg, hogy az emberi faj túlszaporodott, ennyi embert irányítani úgy, hogy ne legyen anarchia... na mindegy. de az tény, hogy a demokrácia marketingje (térjünk vissza a fűre) rengeteg felháborító dologhoz vezet... -
gyuri12 #859 Ahham,szóval lány vagy.:D
Most már értelek.:)
Egyetértek veled majdnem mindenben,de.
Az,hogy az egész hatalom 1 ember kezében összpontosuljon nem jó. Nagyon sok ember lenne,aki nem értene egyet az elvekkel az uralkodóval,és ez nagyon sok galibát okozna.Lázadásokat,polgárháborút,stb-t. Ezek ellen vagy enyhítéssel(aminek nincs értelme,mert az,ha egy diktátor azt csinálja,amit a népe akar már nem diktátorság, hanem demokrácia) vagy szigor(amiről pedig tudjuk,hogy mit jelent:elnyomást)
Szerintem nem jó a diktátorság,mert mindenkit nem tudsz ígyse-úgyse boldoggá tenni.
Nagy tömegeket nem lehet kielégíteni. Lehet,hogy 100 ember örülne,lehet,hogy milliók örülnének,de a többi? Szimplán a mai világrendszerben egy jól működő diktatúrát lehetetlen felépíteni. Szerintem. -
phoeboo #858 hogyne lehetne??? legalább annyi elméleti alapja van, mint amennyi elméleti alapja a jó demokráciának van... tény, hogy eddig nem sok elmélet sült el jól, a szocializmus, bármennyire is szép olvasva, egy fos kivitelezve... mindenki egyenlő.. de mindig van aki egyenlőbb, és nehogymár én, ha kidolgoznám szívem szerint a belem azért, hogy jobb legyen a családomnak ugyanazt az életet legyek köteles élni mint a szomszéd tökvakaró cigány.. na meg demokrácia, fúj. megválasztunk seggfejeket, hogy képviseljenek bennünket, aztán ahogy ott vannak a fazéknál már szarnak is ránk... duma duma duma duma duma.... semmi valóságtartalom, marketing az egész demokrácia. egy jó diktátornak legalább annyi esélye van, mint egy jó demokráciának. és csak ismételni tudom magam: például én isteni lennék nekem amúgy is meggyőződésem, hogy nőknek kéne irányítani a világot, ők nem nyitnának háborúkat olyan könnyedén, a saját fiaik miatt. a nőknek sokkal nagyobb ösztönük van a jóra, pont a gyerekeikkel való kapcsolat miatt. nem fikázni akarom a pasikat, de tény, hogy az emberiség eddigi történelme patriarchális volt, és hát... tudnék mit fikázni és most finom és nőies voltam. -
gyuri12 #857 Nincs jó diktátor... sokáig én is úgy gondoltam,hogy kell egy jó diktátor,de rájöttem,hogy az sem jó. Na mindegy,ebbe nem megyek bele.:)
A kender csak egy lehetséges dolog, ebbe az országba más dolgok is kellenek. -
phoeboo #856 oké, egyetértek, fos a politika úgy ahogy van, én minden egyes párttól undorodom, szó szerint. valaha liberális voltam, ez áll a legközelebb a jellememhez, mert én úgy gondolom, hogy mindenkinek van esze, hadd döntse el szabadon, hogy mit szeretne kezdeni magával. de azóta rájöttem, hogy ez egy faszság, alig van ember akinek van esze, és a magyar liberális párt meg egy kalap fos viszont továbbra is úgy gondolom, hogy a kender megmenthetné ezt az országot, mondjuk én olvastam a császár meztelent, olvasd el te is, hidd el, hogy van benne ráció, bőven. bár az tény, hogy az undorító politikusgárdánkon semmit nem javítana... ezért szar a demokrácia, nekem meggyőződésem, hogy diktátor kéne, de egy jó diktátor. például én, rendet raknék pillanatok alatt, becsszó.