Hallucinogén anyagok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem igazán. én hat évig szívtam minden nap, aztán egyik napról a másikra letettem, és semmi nehézséget nem okozott, szóval szerintem szívd nyugodtan, ha a saját fiam lennél se mondanék mást, komolyan <#nyes><#nyes><#nyes>

Örökké akarok élni! Eddig sikerült.

Utólag elolvasva már beugrott az a szó is...😄
(rossz a memóriám, nagyon,és keverem a szavakat,és anélkül,hogy feltûnne új szavakat találok ki,ez van😞 )

zsutyesz
kénének helyett próbáld a kellenének szót 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Nem rosszabb mint a demokrácia. Nem országok kénének,vagy nem így kénének az országok. Micsoda fogalmazásom van.😄
Fûre rá lehet szokni,ha az ember túlzásba viszi?

ja és alcotb!! rájöttem, hogy mi a fûszer!! <#mf1><#mf1><#mf1> hát a szerecsendió, hiszen az tényleg fûszer!!! <#nyes><#nyes><#nyes><#wilting> na jó, csak vicc volt, de tényleg erre jutottam. <#miaz><#miaz><#miaz>

kétségtelen, hogy nem jó a diktatúra.. a kérdés már csak az, hogy rosszab-e mint a demokrácia??? hiszen most is rengeteg elégedetlen ember van és lesz... a lényeg, hogy az emberi faj túlszaporodott, ennyi embert irányítani úgy, hogy ne legyen anarchia... <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting> na mindegy. de az tény, hogy a demokrácia marketingje (térjünk vissza a fûre) rengeteg felháborító dologhoz vezet...<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Ahham,szóval lány vagy.😄
Most már értelek.😊
Egyetértek veled majdnem mindenben,de.
Az,hogy az egész hatalom 1 ember kezében összpontosuljon nem jó. Nagyon sok ember lenne,aki nem értene egyet az elvekkel az uralkodóval,és ez nagyon sok galibát okozna.Lázadásokat,polgárháborút,stb-t. Ezek ellen vagy enyhítéssel(aminek nincs értelme,mert az,ha egy diktátor azt csinálja,amit a népe akar már nem diktátorság, hanem demokrácia) vagy szigor(amirõl pedig tudjuk,hogy mit jelent:elnyomást)
Szerintem nem jó a diktátorság,mert mindenkit nem tudsz ígyse-úgyse boldoggá tenni.
Nagy tömegeket nem lehet kielégíteni. Lehet,hogy 100 ember örülne,lehet,hogy milliók örülnének,de a többi? Szimplán a mai világrendszerben egy jól mûködõ diktatúrát lehetetlen felépíteni. Szerintem.

hogyne lehetne??? <#ticking><#ticking><#ticking> legalább annyi elméleti alapja van, mint amennyi elméleti alapja a jó demokráciának van... tény, hogy eddig nem sok elmélet sült el jól, a szocializmus, bármennyire is szép olvasva, egy fos kivitelezve... mindenki egyenlõ.. de mindig van aki egyenlõbb, és nehogymár én, ha kidolgoznám szívem szerint a belem azért, hogy jobb legyen a családomnak ugyanazt az életet legyek köteles élni mint a szomszéd tökvakaró cigány.. na meg demokrácia, fúj. megválasztunk seggfejeket, hogy képviseljenek bennünket, aztán ahogy ott vannak a fazéknál már szarnak is ránk... duma duma duma duma duma.... semmi valóságtartalom, marketing az egész demokrácia. egy jó diktátornak legalább annyi esélye van, mint egy jó demokráciának. és csak ismételni tudom magam: például én isteni lennék <#nyes><#nyes><#nyes> nekem amúgy is meggyõzõdésem, hogy nõknek kéne irányítani a világot, õk nem nyitnának háborúkat olyan könnyedén, a saját fiaik miatt. a nõknek sokkal nagyobb ösztönük van a jóra, pont a gyerekeikkel való kapcsolat miatt. nem fikázni akarom a pasikat, de tény, hogy az emberiség eddigi történelme patriarchális volt, és hát... tudnék mit fikázni és most finom és nõies voltam. <#miaz><#miaz><#miaz><#miaz>

Nincs jó diktátor... sokáig én is úgy gondoltam,hogy kell egy jó diktátor,de rájöttem,hogy az sem jó. Na mindegy,ebbe nem megyek bele.😊

A kender csak egy lehetséges dolog, ebbe az országba más dolgok is kellenek.

oké, egyetértek, fos a politika úgy ahogy van, én minden egyes párttól undorodom, szó szerint. valaha liberális voltam, ez áll a legközelebb a jellememhez, mert én úgy gondolom, hogy mindenkinek van esze, hadd döntse el szabadon, hogy mit szeretne kezdeni magával. de azóta rájöttem, hogy ez egy faszság, alig van ember akinek van esze, és a magyar liberális párt meg egy kalap fos <#gun><#gun><#gun> viszont továbbra is úgy gondolom, hogy a kender megmenthetné ezt az országot, mondjuk én olvastam a császár meztelent, olvasd el te is, hidd el, hogy van benne ráció, bõven. bár az tény, hogy az undorító politikusgárdánkon semmit nem javítana... ezért szar a demokrácia, nekem meggyõzõdésem, hogy diktátor kéne, de egy jó diktátor. például én, rendet raknék pillanatok alatt, becsszó. <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

hát ja.... vannak tapasztalataim az alkoholról is, szerencsére nem sajátok, csak megfigyelés, környezet. rengeteg családot tesz tönkre a bekúrt õrjöngõ családfõ, aki hobbiból szétveri az asszonyt meg a kölyköket... na, egy ilyet mutassanak nekem fûvel és visszaveszek, ígérem. <#zavart2><#zavart2><#zavart2> de amúgy tapasztalat is lehet akár, mert azért ittam is már életemben természetesen. egy aggresszív seggfej vagyok (na jó, azért cuki <#nyes>) olyankor, tök kötekszem. fûvel meg... teljesen más, össze sem hasonlítható, és társadalomépítõnek véletlen sem az alkoholt jelöltem volna ki.

Így is van mezõgazdaságunk(ami termel),így is van turizmusunk(és bizony sokan jönnek ide), mégsem látunk semmit abból a pénzbõl,amik ezek termelnek. Miért? Mert szar a politikai vezetés,és ezt a pénzt hagyja elúszni. Ha kendert termelnénk ugyanez lenne,mert itt nem azon van a hangsúly,hogy mit termelünk,hanem hogy mit csinálunk a terménnyel.

hanem hol?? talán nem egy kalap szar vagyunk export terén?? nem arra kéne gyúrni amit tudnánk is csinálni??? ha fellendül a turizmus, de baromira, az szar lenne nekünk??

zsutyesz
ja, fogalmuk sincs, mirõl beszélnek.

zsutyesz
ja, mondjuk mi, hogy szar a fû, meg árt, meg függõvé tesz...- a fõ alkoholista nemzet <#falbav>

vagy svájc, ami akárhogy is nézzük, nem egy tré hely. ottani képviselõkkel végzett felmérésbõl (hvg-ben olvastam) az derült ki, hogy tízbõl hat esténként elszív egy jointot lazításképpen. és miért is ne tehetné???!!! ezért tartanak ott, ahol. a fûtõl nem egy idióta hõzöngõ faszfej lesz az ember, mint az alkoholtól... na mindegy, hagyjuk, talán még tíz-húsz év, és megérik erre ez az ország is, de talán még akkor sem, mert mindig lesznek magabiztos idióták, aki elleneznek bármit ami nem tetszik neki, még akkor is, ha nulla információjuk vagy tapasztalatuk van róla. <#wilting><#wilting><#wilting><#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1>

Mi az,hogy a kender menthetné meg?😊
Hiába termelnénk azt,ez az ország ugyanolyan szar maradna. A változtatást ezen az országon nem a mezõgazdaságban kell kezdeni.

és ezt az országot is a kender menthetné meg, ha már itt tartunk. mezõgazdasági ország vagyunk bazmeg, mi mást lehetne nagyobb haszonnal termelni??? ott van prága, ahol szívhatsz, úgy fellendült a turizmus, hogy csak lestek. itt meg... király a szókincsem alapból, de erre még én se találok szavakat, az emberi ostobaság határtalan.

és persze aki az én korosztályom és nem diznin, hanem andersenen nõtt fel, az pontosan tudja a császár meztelen jelentését... valami, ami mindenkinek nyilvánvaló, de senki sem mer szólni...
szóval én amúgy persze idekeveredtem a hallucinogén drogok fórumába, mert próbáltam, de alapból fanatikus fûpárti vagyok, a fûtõl még soha senkinek baja nem lett. és nem is lesz, az meg, hogy tiltott, sõt, büntetett dolog egyenesen röhej, minden gondolkodó ember számára nyilvánvaló. szerencsétlen csóri kendermagosokat annyira sajnáltam mindig a sok idióta hõzöngõ ostoba nyomorék fogyatékos miatt, akik tojással dobálják õket, meg ott hörögnek, hogy drogosok... <#wilting><#wilting><#wilting><#gun><#gun><#gun><#gun>

http://www.acsaszarmeztelen.hu/indexne.html
na, és aki ezt a könyvet megcáfolja, illetve a benne írtakat, az tök sok lóvét kap, felajánlás by jack herrer... és még senki nem tudta megcáfolni, ez azért elég sokat mond.

a harcosok klubja az az amit a brad pitt <#szeret> meg az edward norton <#szeret> nyomott filmen? az a tudathasadásos sztori? ha az, az tényleg fasza lehet könyvben <#eljen> bár talán kevésbé nyálcsorgatós, mármint nekem, én mindkét pasira rá vagyok gerjedve <#idiota><#idiota><#idiota><#zavart2><#zavart2><#zavart2>

hát bizony... enyhén szólva röhej. én amúgy úgy tudom, hogy a "császár meztelen"-t se cáfolta meg még senki, pedig nem kicsi a felajánlott pénzjutalom <#nemtudom> és az kábé ugyanerrõl szól, csak sokkal bõvebben... a fõröhej, hogy piát bárhol vehetsz, nagyságrendekkel gázosabb pedig a fûnél <#wilting><#wilting><#wilting>

zsutyesz
mangalány
Igen cicám, csak mivel állandóan estig dolgozom nem naon van idõm könyvtárba menni és nem is igen vok benne biztos, hogy ezeket pont megfogom ott találni...am...van 1általán Halászon könyvtár???<#fejvakaras>
<#duhos2>

A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...

ruffirant
én is épp erre gondoltam😛

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

alcotb
erre való a könyvtár<#duhos2><#vigyor0>

Minden ugyanaz másképpen.

mangalány
Olvasni jó...én is imádok, csak igazából a harcosok klubbja óta nem sikerült rászénni magam...azóta 2könyvet láttam, amit szívesen olvasnék mostanság, de nincs szaros 4ezer ft-om, hogy megv1em az 1iket...<#rinya>vagy a Dr.House vagy a Manson könyv érdekelne mostanság...<#idiota>de lehet újra neki esek a Harcosok klubbjának...az annyira fantasztikus volt!!!<#worship><#szeret>

ruffirant
már olvastam😛 és válaszoltam is

ruffirant írtam privit.

Halihó! Bocsi az inaktívitás miat, de már csak pár nap és a bkvkbk regim feljön a bann alól-_-szvla happy lesz:d
ruffirant
Másként gondolkozunk mint a legtöbb ember.A legtöbb topikba megy a topik szétcseszés meg hasonlók itt azért még mindig normálisabb a színvonal

majd referálok ha megnéztem <#idiota>
és lám, hát szóljanak egy rossz szót a hallucinogén drogok iránt érdeklõdõkre, kedves, szelíd, kulturált társalgás folyik itt filmekrõl, könyvekrõl <#nyes><#nyes><#nyes>

ruffirant
remélem tetszeni fog.rám elég nagy hatással volt a film.Az egész film amugy megtörtént eseményen alapul

ok, megjött, köszi <#law> szombaton a fiúk nagymamáznak, szóval sort kerítek rá majd, hogy megnézzem <#eljen>

ruffirant
elment a privi

naná, hogy kell, várom a privit <#idiota><#eljen><#eljen>

ruffirant
Ha kell tök véletlenül van egy torrent linkem a filmhez😛 ha kell privibe küldöm

ruffirant
Eragon az kicsit gyerek könyv de sokan szeretik.ilyen fantasy szerûség de engem nagyon lekötött annyira hogy a mi most jelent meg része kb 700 oldal körül sztem kevesebb mint 5 nap alatt kiolvastam😛 Az a jó hogy a családomba mindenki szeret olvasni és így van elég sok könyvünk amit tudok olvasni.

ja, lehet, hogy én azért undorodtam a könyvtõl annyira, mert túl naturális... út a vadonba??? megnézem, esküszöm, ha másik könyvbuzi ajánl nekem ilyesmit, tök boldog vagyok, mert azért filmekre jobban van idõm mint könyvekre mostanában... eragon.. nem is hallottam róla még, de utánanézek, érdekel.

ebben biztos lehetsz <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen> nekem a legkeményebb ilyen élményem az volt, amikor freud-ot olvastam, és rájöttem, hogy bazmeg ez a csávó annyi kokaint nyomott naponta, amennyi egy lovat is megölne <#mf1><#mf1><#mf1> és nem véletlen az életmû...

ruffirant
parfümöt olvastam én is meg a filmet is láttam sztem azért tényleg vannak jó részek a filmben de a könyv eleje jobban leírja a srác gyerekkorát.De ami sztem jobb filmen mint könyvbe az az út a vadonba.Azt csak ajánlani tudom.A harry pottereket olvastam én is.Nagyon jó könyvek de vannak annál sokkal jobbak is.(lásd:Eragon)

teljesen egyetértek, eddigi életemben egy film volt jobb, mint a könyv, szóval azért nagyon-nagyon túlnyomóan a könyvek ezerszer jobbak. <#eljen><#eljen><#eljen> (ami nekem jobb volt, ha bárkit érdekel, az a parfüm, a könyvet lehánytam kábé, de filmen tetszett, meg is lepõdtem rendesen.) és pont nemrég vitatkoztam egyik legkedvesebb barátnõmmel a harry potter könyveken, õ csak filmen látta és fikázta ezerrel, pedig olvasás után zseniális a harry potter, film verzióban bevallom egyet se tudtam még végignézni, annyira tré az összes. <#zavart2><#zavart2><#wilting><#wilting>

ruffirant
olvasni jó dolog.én is elég sokat olvasok.nagyjából mindenfélét.Egy könyv sokkal jobb mint egy film

ruffirant
igen én is úgy gondoltam rá mint egy amolyan drog csak nem hasonlítottam semmi földi eredetû droghoz.lehet Herbert is aktív drog használó volt😛 Ebbõl most elkezdek káosz elméleteket gyártani és átértelmezem a teljes Dûne könyvciklust😛

én rengeteget olvasok amúgy gyerekkorom óta, erre büszke is vagyok, szóval ha valami nekem megmarad mint kedvenc könyv, az nem véletlen, mert sok könyvbõl választódik ki. a dûne örök kedvenc marad, mert megfogott, és ennyi, pont. de szerintem nem a bélyeg a fûszer, vagy az élet vize... bélyegnél természetesebb cucc kell, hogy legyen... talán meszkalin... hihi, asszem elfogyasztom a konyhámban régóta locsolt, de leginkább díszként jelen lévõ peyotét, hátha... <#idiota><#idiota><#idiota>

pedig a dûnében ahogy paul átalakítja az élet vizét méregbõl ihatóvá, az a világ legkeményebb hallucinogén drog leírása...

jaj bazmeg, hogy én ide folyton mentegetõzni járok vissza.. <#wilting><#wilting><#wilting> szóval nagy ádám 77-bõl (egy évfolyam vagyunk amúgy) bocs, lehet, hogy nem is vagy annyira fos jellem, mint ahogy én elképzellek, bár a hozzászólásod alapján igen, de akkor se kellett volna ennyire fikáznom téged. anyám szerint amúgy már gyerekkoromban is ilyen agresszív voltam, nyakon vertem minden kölyköt aki a lapátomra pályázott a homokozóban. <#wilting><#zavart2> és ez azóta is végigkíséri az életem, ha valami nem tetszik belezek azonnal, gondolkodás nélkül. <#wilting>

ruffirant
am dûne amúgy eszméletlen jó könyvciklus.olvastam minden részét ami Frank Herbert mester írt.Bár a fûszerrõl még sosem gondolkoztam el így de van benne valami😛

mangalány
Talán ha feltudnálak kelteni, akkor nem akarnálak legyilkolni...<#beka3><#beka3><#beka3>

alcotb
<#hamm> = <#vigyor0>

Minden ugyanaz másképpen.