Hallucinogén anyagok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Tudom én nem vagyok felvilágosult, mert ti drogfogyasztók mindent másképp, jobban láttok! Már párszor hallottam ezt a szöveget, de nem hatott meg😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bardocz
Itt most te vagy az, aki agymosott.
Latszik, hogy mennyire agymosott vagy. A hallucinogen gomba SEM fizikalisan, SEM pedig lelkileg nem tesz fuggove. Olyan allapotba kerulhetsz, amilyenbe a segitsege nelkul is belekerulhetsz. Ha te igy folytatod az eleted, meg a gomba sem fog Nirvanaba juttatni.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Mor3llo
Lehet akkor nyitok egy "Heroint keresek" topicot. Szerinted?
21. század<#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Akkor mehetnel a marihuanas topikba is flamelni. Itt nem buntetendo, ha egy sz*ros linket beilleszt valaki.

bardocz
"Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!"

Kezd te a sort. És akkor rájössz, hogy miért nem fogsz erre a kérdésedre választ kapni.
Nezd mar meg a tema cimet? Tudsz olvasni?

bardocz
Pont ennyire vicces itt megkérdezni, hogy hol árulnak halucinogént.
Te most komolyan azt hiszed, hogy ez vicces volt? Menj a legszarabb viccek topikba, ott talan sikert aratnal. 😊

Mor3llo
A legközelebbi kisboltban a Terka néninél!

Pszilocibin sporakat honnan tudok beszerezni biztonsagosan?!

sambauer
szánalmas ami a topik elején megy, már másodszor próbálom végigolvasni hátha találok valami érdekes információt, de minden második hsz tudatlan agymosott ********* baromságaival van tele, nem hiszem el hogy ezt nem lehet MODERÁLNI.

Turn Me On Dead Man

bkvkbk
Sajnos elkezdõdött a suli, de én mindig vagyok suli után! :p

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

bkvkbk
Huh, de rég írtam ide, mondjuk nem is voltam gépnél xD

ruffirant
az is egy megoldás😛

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

mangalány
Vagy 1ütt kiütni magunkat...LoooL

A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...

mangalány
Vagy a mosolygóban...<#nyes><#nyes><#nyes>

ruffirant
meg kellene dumálni egy idõpontot maikor mindenki itt van és akk lehetne normálisan fórumozni😛

tomi890125
mindenki be van állva, nincs idõ a topikra 😄

The Only One!

alcotb
hát ez már felvirágozni nemnagyon fog ahogy látom...😞 pedig itt végtelennyi kibeszélnivaló van 😄

Minden ugyanaz másképpen.

bkvkbk
Látom halott a topic, de sebaj fel fog virágozni, v lelankad. xD

bkvkbk
Halee!! hónapos bann alól felszabadultam! Végre írhatok, yeah!😊

ruffirant
nem csak nincs semmi téma...kibeszéltük a könyveket filmeket és már nem maradt semmi😛vagy tényleg mindenki kiütötte magát és a halálán van😛

mila69en
elvonón van mindenki<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

alcotb
hehe...ez jó...
halott a topic...emcsoda nincsis mirõl beszélni...aki csinálja csinálja aki nem az nem...

mila69en
Melyik a legjobb drog?
- a tizenkettõ
- és miért?
- mert az kétszer hat
<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mangalány
Na jó, de mes is lett az eredménye...<#rinya>hányan nemtudtatok velem mit kezdeni...<#confused><#wilting>

alcotb
Azért astrixon jónagyokat slukkoltál abból a cigibõl amibe én EGY aprót szívtam és majdnem összehánytam magam...én részegen részeg szoktam lenni...olyan részeges...van hogy superman vagyok van hogy csöndes van hogy én vagyok a világ legnagyobb filozófusa olyankor...olyan mint minden más ejnyebelynyétõl amit magába passzíroz az ember...olyan mindenféle...<#vigyor4>

alcotb
oppá
inkább linkelek...nemtudom hogyan tudok videót közvetlenül beszúrni <#vigyor5>

http://www.youtube.com/watch?v=BQ0Pvq9eYSs
http://www.youtube.com/watch?v=U_hGStrxs0Y

alcotb
Szerintem ez igencsak nagyon szép zene!Kedvenc elõadómtól...

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BQ0Pvq9eYSs&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BQ0Pvq9eYSs&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

alapból én is kis cuki, jókedvû részeg vagyok ám, csak merjen valaki beszólni vagy rámnézni csúnyán <#wilting><#zavart2> és akkor belezek azonnal, mert ezt hozza ki belõlem. <#nemtudom> a piával se lenne semmi bajom, ha füvet is lehetne kapni, mert azért nagy rétegeket vizsgálva a fû jóval kevésbé lenne seggfejképzõ, mint a pia, ezt tuti. nekem rengeteg olyan haverom van, aki iszonyat intelligens, kurva jó fej, és isteni a humora - és ezeket a tulajdonságokat fûvel meg is tartja, sõt. viszont piával...<#wilting> zsibbasztó seggfej lesz a legtöbbõl, komolyan... <#zavart2> na mindegy, szóval nem a pia a gáz, hanem összehasonlítva, hogy az ott áll a polcokon, vehetsz bármikor, a fûért meg húzzál a hûvösre jópár év erejéig... szóval ez a nemár kategória.. <#ticking>

Örökké akarok élni! Eddig sikerült.

na, király, ha belebotlok tuti elolvasom <#eljen><#eljen><#eljen> már ha valaha az életben még egyszer lesz idõm olvasni <#wilting> én téged tök megértelek, estig tartó munka után vonszolná magát a tököm a könyvtárba, hogy aztán két sor után bealudjak... szóval az olvasás nagy luxus, az tény, nekem is baromi ritkán van rá idóm, kisebbik fiam születése óta meg egyáltalán nem <#zavart2><#zavart2> régebben meg folyton, hát mi dolgom volt?? <#wilting> lógtam a suliból, olvastam, otthon henteregtem, olvastam, nem tudtam éjjel aludni (jaj bazmeg, bezzeg most) és persze olvastam..... na mindegy, csak eljön még egyszer az én olvsós idõm, mert tényleg imádok olvasni..<#idiota>

mangalány
am...én naon nem szeressem a füvet...régen sem szerettem túlzottan...egy év után meg is untam...az alkoholt jobban csipáztam...szerencsére én nem voltam tõle agresszív...inkább jókedvû...<#smile>és majdnem olyan szeretetflashem volt tõle mindeig, mintha megettem volna egy lasztit...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

mangalány
Jaja...azaz...a film is fantasztikus, de olyan részeket hagynak ki benne, amik eléggé fontosak...szal mindenképpen ajánlanám, hogy olvasd el könyvben...és a vége a legdurvább...kb. 2variáció van, hogy mit is jelenthet az uccsó pár mondat...és nehéz eldönteni sztem, hogy az író most melyiket is szánta...de naon oltás...<#wink><#szeret><#smile>

na, amúgy meg asszem tenti, tök kornyadt vagyok. <#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2> csá.

ja mert én tíz ujjal gépelek (arcoskodó szmájli, bár tudom nem vagyok egyedül, de akkor is) és kurva hamar megírok egy hozzászólást. és ez a köcsög esgé meg arra kényszerít, hogy újraírjam, mert biztonsági okokból (mi van??!!) nem küldhetek iksz idõn belül két üzit. kapják be. <#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

ez is így van, jáj de sokat köhögtem én már ilyesmitõl <#mf1> de megérte, mert dögös hangom lett <#miaz><#miaz><#mf1><#mf1><#mf1> na jó, csak vicc volt persze, alapból is dögös volt a hangom. <#idiota><#idiota><#idiota>
jaj bazmeg, nem elég a szmájlikorlát, még idõben is korlátoznak, nem küldhetek fasz tudja mennyi idõn belül két üzit, tök elegem van. <#schmoll2>

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

ruffirant
egy jó green peace ciginél kevés jobb dolog van.kikészíti néha az ember torkát de megéri

mila69en
hiba!😊

bardocz
Najó, de nem mindenki úgy szívja😊
én soha nem raktam bele dohányt, a két hatás ellentétes <#nyes><#nyes><#nyes> na, este majd megvitatjuk, most tényleg rohanás van

na, ez nem tudom mi akar lenni, nekem valami faszság jött be, én meg ezt akarom ajánlani, hátha valaki még nem ismeri <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota> http://www.youtube.com/watch?v=I2AkqEZKPB4
na, rohanok, csak még ezt gyorsan akartam, mert nekem nagyon bejön a szövege <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

bardocz
Miért is? Nincsen benne szûrõ, és ugyan úgy van benne dohány. És igenis rá lehet szokni, vannak esetek, amikor valaki rögtön lerakja, mint phoeboo, nekem nagyapám így szokott le a cigirõl. De van olyan, aki meg büszkén mondja, hogy nem szívott 3 napig. Szerintem nincs is olyan dolog körülöttünk, ami ne okozna függõséget, mindegy, hogy fizikai, vagy lelki.
ezt nézze meg valaki hallucinogénen... :-) nehogy tényleg elhiggye amit lát.... zért nézzétek a fejét a videó megnézése közben.... nem kell megijedni semmi horror,semmi keksz....

vicces videó
ruffirant
azért valamilyen szinten kialakít egy lelki függõséget a fû is.de az szinte minimális

Hm. Ha haverjaim akarnak majd füvezni,mondom nekik.😊

zsutyesz
dehogyis! és sokkal kevésbé káros is, mint a cigi.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

És ugye füvezéstõl nem lehet rászokni a cigire?

zsutyesz
"szívd nyugodtan" <#nyes><#nyes><#nyes>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;