1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
-
kocsisgabor9999 #935 Ok. -
karajjj #934 légy kemény, ragaszd a szemedbe a bélyeget -
kocsisgabor9999 #933 Aha, oke. Menjenek a McDieba kajalni, fogyasszak a plaza termekeket. Es ketkezzel tamogassak ezt a rablokapitalizmust. OKE! Igazad van. Nem partolom a Disco drogosokat, de marmint mondtam az teljesen mas kategoria. -
kocsisgabor9999 #932 Ez egy TRIP! Magyarul utazas a tudatodban. Nem pedig tuc tuc zene alatti fejrazas! -
kocsisgabor9999 #931 Khm. A HEROIN es a DISCO drogok teljesen MAS kategoria. Annyira tudatlanok vagytok, mint az ovodas unokatestverem. -
karajjj #930 nem volt igazad, agymosott szöveggel apellálsz -
#929 Tényleg nem, mert egy magánakvaló, drogos társadalom fog minket követni(ha nem teszünk ellene), akik képtelenek lesznek bármilyen felelősségre, kötelességtudatra. Így nem lesz nyugdíjam sem, majd vakarhatom a fejem:) -
kocsisgabor9999 #928 Ja, hogy neked ez a legnagyobb bajod. Akkor igazam volt, vagy igazam volt?
Eloszor olvasd el, aztan irhatod a zagyvasagokat. -
kocsisgabor9999 #927 Mosolyogj csak. :) Majd nyugdijasan nem fogsz mosolyogni. :) -
karajjj #926 neked kellene utánanézni az ékezeteknek -
kocsisgabor9999 #925 Utananeztel, vagy csak atalltal a falkahoz? -
#924 Tényleg csak mosolyogni tudok rajtatok:) -
karajjj #923 na ez volt az agymosott szöveg... -
gotchaaa #922 -
kocsisgabor9999 #921 -
#920 Esetleg webshop nem kéne?
Kosár tartalma:
2g marijuana
3 gomba
1 bélyeg
-
kocsisgabor9999 #919 LINKET kerestem. -
#918 Hol mondtam ezt?
Azt mondom, hogy ostoba vagy, ha itt keresel telefonszámokat, hogy ki árul drogot. -
kocsisgabor9999 #917 Te tenyleg nem vagy felvilagosult. Es nem is leszel. -
kocsisgabor9999 #916 Ja ertem. Te azt mondod, hogy ugy kell cselekedni ahogy azt a torveny eloirja. Mintapolgar vagy, engedelmeskedsz. Ki is az agymosott? -
#915 Tudom én nem vagyok felvilágosult, mert ti drogfogyasztók mindent másképp, jobban láttok! Már párszor hallottam ezt a szöveget, de nem hatott meg:( -
#914 Itt most te vagy az, aki agymosott. -
kocsisgabor9999 #913 Latszik, hogy mennyire agymosott vagy. A hallucinogen gomba SEM fizikalisan, SEM pedig lelkileg nem tesz fuggove. Olyan allapotba kerulhetsz, amilyenbe a segitsege nelkul is belekerulhetsz. Ha te igy folytatod az eleted, meg a gomba sem fog Nirvanaba juttatni. -
#912 Lehet akkor nyitok egy "Heroint keresek" topicot. Szerinted?
21. század -
kocsisgabor9999 #911 Akkor mehetnel a marihuanas topikba is flamelni. Itt nem buntetendo, ha egy sz*ros linket beilleszt valaki. -
#910 "Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!"
Kezd te a sort. És akkor rájössz, hogy miért nem fogsz erre a kérdésedre választ kapni. -
kocsisgabor9999 #909 Nezd mar meg a tema cimet? Tudsz olvasni? -
#908 Pont ennyire vicces itt megkérdezni, hogy hol árulnak halucinogént. -
kocsisgabor9999 #907 Te most komolyan azt hiszed, hogy ez vicces volt? Menj a legszarabb viccek topikba, ott talan sikert aratnal. :) -
#906 A legközelebbi kisboltban a Terka néninél! -
kocsisgabor9999 #905 Pszilocibin sporakat honnan tudok beszerezni biztonsagosan?! -
#904 szánalmas ami a topik elején megy, már másodszor próbálom végigolvasni hátha találok valami érdekes információt, de minden második hsz tudatlan agymosott ********* baromságaival van tele, nem hiszem el hogy ezt nem lehet MODERÁLNI. -
#903 Sajnos elkezdődött a suli, de én mindig vagyok suli után! :p -
#902 Huh, de rég írtam ide, mondjuk nem is voltam gépnél xD -
#901 az is egy megoldás:P -
#900 Vagy 1ütt kiütni magunkat...LoooL -
#899 Vagy a mosolygóban... -
#898 meg kellene dumálni egy időpontot maikor mindenki itt van és akk lehetne normálisan fórumozni:P -
#897 mindenki be van állva, nincs idő a topikra :D -
#896 hát ez már felvirágozni nemnagyon fog ahogy látom...:( pedig itt végtelennyi kibeszélnivaló van :D