1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
-
kocsisgabor9999 #975 "_A:SF_:SADFsafds" Ebbol megitelve, tobb mint Te. -
nem unjuk -
nem unjátok ? -
karajjj #972 _A:SF_:SADFsafds
te hány éves vagy? 14? mert az értelmi szintedből ezt lehet leszűrni... -
Gratulálunk, kedves addiktológus -
de régen jártam erre...:D sok-sok cumó nem okoz függőséget...gondolkodásmód kérdése...a hallucinogének meg aztán pláne nem okoznak függőséget! -
kocsisgabor9999 #969 Oke. Nem oltalak. Rendben, ilyeneket en is ismerek. De... Van egy orvos ismerosom aki regen egyszer ketszer fuvezett, legjobb baratom... oszinten megmondta, hogy NEM erzett kesztetest arra, hogy rendszeresen elszivjon egyet. Parszor elszivott egyet, de kb ennyi... -
A pszichoaktív anyagok(közismertebb nevükön drogok) a központi idegrendszerre hatnak, és megváltoztatják annak működésést. Mindegyikuk hiánya elvonási tünetekkel jár, tehát függőséget okoznak a szervezetnek.
Az, hogy te hogyan próbálod bemagyarázni a kis világodban magadnak, hogy amit te csinálsz, az nem drog, hanem kaland, meg trip, nem tudom másnak nevezni, csak butaságnak.Ráadásul ez a drogosok, függők butasága: próbálják maguknak(és másoknak) megmagyarázni, hogy amit csinálnak, az tulajdonképpen nem is az, aminek látszik. Ők ettől tisztábban, jobban látnak dolgokat. Hiába próbálsz most megint leoltani, nem egy ilyen ismerősöm van, ugyanezekkel a tünetekkel(és szavakkal!!!), mint te. -
kocsisgabor9999 #967 Megegyszer leirom, tisztan: NEM drogozni akarok. Ez NEM LSD. Olyanrol hallottal mar, hogy kaland? Mellesleg nem kitunni akarok, mar igy is kitunok, hogy nem arra megyek amerre a kapitapista akarja. Na de hagyjuk mar a vitat mert mindkettonket banolni fognak elobb vagy utobb. -
Majd eldöntöm én, hogy hova írok, és hova nem. Nem te fogod ezt nekem megszabályozni tökösöm! -
kocsisgabor9999 #965 Menjel csak a focitopikokba, itt csak feleslegesen pazarlod a sajat idodet, ugy sem ertesz semmit. Csak az egodat fenyezed. -
Egyébként beleolvastam az általad nyitott topicokba, és nem lennél te hülyegyerek, tényleg mindenkit engedelmeskedő zombivá akarnak tenni, de ebből a koszból te nem a drogok által fogsz kitűnni/kimászni;) -
"Errol az egesz falkarol annyi a velemenyem, hogy gyava sz*r mindegyik. :)"
Ez annál jobb, nem?
Miért is lennénk gyáva szarok? Ha már így elkezdtél személyeskedni -
kocsisgabor9999 #962 Igen, ez tenyleg szanalmas hozzaszolas volt. -
jaja én képzelem magam 2. buddhának
én beszélek Nirvanáról meg az elérhetőségéről meg hogy a többiek buták
szánalmas
-
kocsisgabor9999 #960 Ok. Bye. -
Mi vagyunk a tudatlanok, amikor te akarsz neten venni drogot. Kezdj el gondolkozni. -
kocsisgabor9999 #958 Csak azert, mert kinevelt tarsadalom tudatlanjai. -
Nem is kell vélemény, reagálni se kéne ezekre az emberekre én csak azt nem értem hogy ha valakit ez a téma felbasz/hidegen hagy/nem ért hozzá/nem AKAR érteni hozzá, akkor egyáltalán minek ír egy topikba ami PONT arról szól és tudja hogy építő jellegű hozzászólást nem fog alkotni? Füves topikot se basztatják, és hogy el van a nép ott is. -
kocsisgabor9999 #956 Kareszrol meg nem alkotok velemenyt, mert megint banolni fognak. Errol az egesz falkarol annyi a velemenyem, hogy gyava sz*r mindegyik. :) -
kocsisgabor9999 #955 Nem. Csak tudod engem mindig megtalalnak a buta emberek, akik 2. buddhanak kepzelik magukat (Mor3llo). Calver meg allergias az ertelmemre. Sajnalatos dolog. -
valahol ki van írva hogy ide flamelni kell vagy mi ? -
karajjj #953 na pont erről ugattam, agymosott!!!!!!4 -
-
"A hallucinogen gomba SEM fizikalisan, SEM pedig lelkileg nem tesz fuggove. Olyan allapotba kerulhetsz, amilyenbe a segitsege nelkul is belekerulhetsz."
hmmm... azt hiszem ez remekül ki is derül az itteni hozzászólásaidból. -
Hát tökösöm, el kell szomorítsalak, ugyanis utálom ezt a liberális, kapitalista 21.századi globalizált világot.
De próbálkozz még, hátha összejön.
Félreértések elkerülése végett, én minden pszichoaktív anyagot elítélek. Tudom, hogy az alkohol is az, de legalább nem képzelődöm tőle, és hiszem azt, hogy valami übermensch vagyok, aki megértette a világ létének az okát, és hozzám képest Freud vagy Nietzsche kispályás pöcsök voltak. -
kocsisgabor9999 #949 Reszemrol lefutott tema. -
fejezzétek már be, omg. -
kocsisgabor9999 #947 Akkor jo. Mert a McDie, a Tesco, es a plaza epitmenyek ezt folytatjak. -
karajjj #946 nem vagy te egy kicsit agymosott, hogy azt feltételezed, hogy nekem egyetlen pontból rá kellene jönnöm, hogy te mire gondolsz?
egyébként igen, ismerem a fogalmakat... -
kocsisgabor9999 #945 Elelmiszer, ehez kapcsolodik a #943-as hozzaszolasom... -
karajjj #944 ha kérdeznek, illik válaszolni...
ha válaszolsz, én is válaszolok -
kocsisgabor9999 #943 Kizsakmanyolo, vad, rablokapitalizmus... tisztaban vagy ennek a fogalomnak a jelentesevel??? -
kocsisgabor9999 #942 . -
karajjj #941 gond lehet a felfogóképességeddel, lehet, hogy túlságosan agymosott vagy? :S -
karajjj #940 idézek tőled: "Menjenek a McDieba kajalni,"
kérdésem: ez nem élelmiszer? -
kocsisgabor9999 #939 Te annyira hulye vagy, hogy mar tenyleg faj!!!! MI KOZE A PLAZA TERMEKNEK AZ ELELMISZERHEZ?????? AAAAAA!!!! -
karajjj #938 ja de nem, te nem is eszel akkor soha, mert azt is mindenki csinálja... értem :D -
karajjj #937 tényleg, te eszel kenyeret? vagy azt sem, mert tömegcucc és agyamosás? -
karajjj #936 de pl ha lemész a henteshez kolbászért, meg veszel a pékségbe friss kenyeret, akkor az nem tömegcucc, ha előtted a nyugdíjas bácsi is ugyanezt veszi?