1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
-
#535 Lehet mindjárt megnézem a virág boltban hátha van, ha meg nincs megkérdem hawai törperózsa van-e, vagy ha az sincs akkor a Hajnalka van-e..:D -
#534 hát jahh az inkább az árny oldalt mutatja be, trip közbe, nem kell nézni:XD -
#533 Szerintetek ha vennék a virágboltban Salviát, akkor az nem egyezne meg a salvia divinorumal? -
#532 A requiem egy álomért elég hangulatgyilkos film
(egyébként egyik kedvencem.) -
#531 Akkor valamit csúnyán elnéztem... -
#530 Ha már a csattanó maszlagot összekevertem akkor valaki kipróbálta már ? -
#529 könyvekről beszéltünk! nem filmről:)
-trainspotting
-requiem egy álomért
-spun
is alap művek:) -
#528 Szerintem is, nekem az volt fura hogy a ujságíró szájában állandóan ott lógott a cigaretta xD -
#527 Lehet...baszuss télleg összekevertem.:(sry -
#526 Nem feltétlenül lenének rossz élményeid az lsdtől, igaz én még nem próbáltam de majd kiakarom, ha jókedved van nem lesz semmi gond, max ha meg rossz akkor furákat hallucinálsz de hidd el poénos lesz;D -
#525 az egy nagyon jó film! :) -
#524 nem kevered a csattanó maszlaggal?!:D -
#523 Ha már a filmekről beszéltek akkor tudnám ajánlani a "Félelem és reszketés Las Vegasban - 1998" címü filmet, szerintem nagyon jól bemutatják, igaz régebbi készitésü a folm de nekem bejött. -
#522 Én még nem, de azt olvastam, és szinte csak rosszakat hallotam felől..az inkább egymérgezéses állapot? vagy nem? ha nem,bocsi, mert még nem próbáltam,csak szok fórumon olvastam róla. -
#521 Tudom ajánlani ha valóban akarsz haluzni, a habpatront ha akarod leírhatom és nincs sok veszélye , így vana töltőgáz is csak az már veszélyes de ha természetes anyagot akarsz akkor tudom ajánlani még a szerecsendót, az is jó de ha már van egy kis pénzed amit rá költenél akkor vegyél ,interneten megtudod rendelni a Látnokzsyálát,salvia másnéven. -
#520 Bajkeverő csodagyerekem megvan nekem, is gondolom ezt meg félre fordították:) -
#519 nah ilyen könyvéről még nem halottam...a Bajkeverő csodagyerekem cíMŰ az megvan :P...jós csak kicsit sok benne a tudományos rizsa...de van benne sok élménybeszámoló meg leary bácsival folytatott levelezés is...ja és leary bácsitól is van könyvem (belső utazások)...bibibíííí:P -
#518 Hoffmann meséli
"Az LSD jelentőségét elsősorban abban látom, hogy kézzelfogható segítséget kínál a meditációhoz, amelynek révén misztikus tapasztalatot szerezhetünk egy mélyebb, teljesebb valóságról" - zárja Albert Hofmann, az LSD atyja az LSD, My Problem Child (Nehezen kezelhető gyermekem, az LSD) című könyvét." -
#517 elkezdett érdekelni az LSD így utána is néztem kicsit jobban és elég meglepő volt hogy egy csomó dolog amiről azt gondoltam hogy igaz az LSD-ről az alaptalan....szóval megint ennyit a médiáról...én tervezem hogy még életem folyamán kipróbálom. -
#516 kis olvasni való -
#515 igen személyiség függő egy lelkileg labilis embernek nem biztos hogy jót tenne, te is, hogy mondod parázol tőle! igen neked nem kéne kipróbálnod!
amit mutatna nem biztos hogy feltudnád dolgozni lehet megzavarodnál egy életre:D -
#514 Biztos van jó "recept" az lsd "helyes" felhasználásáról, de azt gondolom az, hogy kinek hogy jön be, az erősen személyiségfüggő. Én eleve parázok tőle, ezért soha nem fogom kipróbálni, mert így tuti rossz élményeim lennének.
De köszi a felvilágosítást! -
#513 biztos vagy te ebben, hogy a való világban élsz? biztos hogy nem lehetne valóságosabb? te egy hazug világban élsz! az igazságot elfedik előled!:) -
#512 disco alapjában rossz hely:) ott mennek lehúzások a "szurkálások"(nem nem a késelésre gondolok!) lsd hatása alatt oda nem kell menni! nem a legjobb helyszín egy jó tripnek, ez is azt mutatja, hogy a barátod nem volt tisztában az lsd felhasználásával csak benyalta aztán de jó lesz!:) rábaszott!:D -
#511 úgy képesek meg tagadni hogy az igazság nem érdekli őket:D kifognak múlni a nagy sötétségbe burkolózva:) -
#510 itt ki pesti vagy Pest környéki? -
#509 szasztok! kéne valami jó hallucinogén anyag -
#508 Na, az ilyeneket magyaráztam énis...rendőrautó...nínó nínó. Aztán meg tisztán sem mersz az utcán menni. Hát mondhatom, mi vagyunk ám csak a hülyék hogy ezt megtagadjuk magunktól! -
#507 Persze, kurva sok tudatlan ember aki nem akar képzelődni meg flesselgetni. Gondolkozz már ember, a való világban élsz! -
#506 Mindenkinél más.
Egyik régi ismerősöm egy diszkóban mindenkit ördögnek látott és azt képzelte, mindenki őt nézi és bántani akarja. Majd elment a buliból és órákon keresztül kapaszkodott egy járdaszigeten egy közlekedési táblába...
Szóval, nem mindenkinek jó élmény. -
#505 Tetszik a téma, habár a füvön kívül még nem próbáltam mást...
Hajnalkával (Ipomoea violacea) próbálkozott már valaki? -
#504 jajjdejóó, egyedül vok a topicban...:(:D..am meg meglépte a fórum topic az 50 üzenetet yeah.... -
#503 Bocsi... csak valamiért elkezdett lasulni a sg.hu neked nem? -
#502 Értem,gondoltam én is hogy nem az lesz...ez sajnos pach:(((megint elmarad a betépés..:( -
#501 nem tudom, kicsit félek tőlle.. lehet hogy még is csak nem egyedül csinálom. Persze társaságban jobb... de ahogy olvasgattam a fórumokon, meg nézegettem a jellemzőit a Salviának, persze videókat is néztem belőle, elég kemény hatása van. Igazából hamar kimegy az emberből, nem tudom mihez hasonlitani így a látotak alapján, az lesz a legjobb ha kipróbálom. Bár ez mondjuk más tészta, mert ha veszek a virág boltban szerintem sima salviát adnának, ha egyáltalán van. Mondjuk láttam én már videon 5x kivonatu salviától elvileg nagyon betépet, másikon meg 80x kivonat az is ugyan ugy, de szerintem nem mindedjik igaz a "kivonat kiírása". -
#500 salviát cigiből semmiképp se. pipából, max. bongból. virágbolti salviának semmi hatása se lesz, mivel az nem ugyan az a növény. salvia annyit jelent zsálya. amit te akarsz, az a salvia divinorum, itt olvasd, mit, hogy
amúgy www.daath.hu: itt normális emberekkel lehet ilyen dolgokról beszélni, az sg fórum nem való erre. sok a tudatlan, akik csak azért néznek be egy ilyen topicba, hogy lekurvadrogosozzanak
na peace jó éjt -
#499 Te amúgy hogyan lettél VIP tag? -
#498 Szerinted ha találok az egyik helyi virág üzletben egy salviát, akkor cigibe töltve is menne a hatása? joh én is ugy gondolom hogy szűrő nélkül, meg egy kis dohányal össze keverve..Hm? -
#497 Igen, tudom mire gondolsz, én amikor füveztem is leírhatatlan élmények voltak, nagyon jók szinte az életem egyik legszebb pillanatai. Én csak néhány illuziót tudtam megjegyezni de különben télleg leírhatatlan. Én amikor szívtama füves cigit amikor ütöt a hatás, akkor elkezdtem zsibbadni, utánna nevetni, halucinálni, és rosszulleni ha nagyon sokat szívtam. Azt még hozzá teszem hogy én sem tudom hogy mért vannak ezzekkel a dolgokkal ellentétben. Joh vannak veszélyes dolgok, de azokat meg nem érdemes kipróbálni. :) -
#496 elmondhatatlan. talán legegyszerűbben azt tudnám elmondani, hogy a hallás, látás, szaglás, tapintás, ízlés, minden érzék elvesztette önálló értelmét, minden összefolyt. a növények életre keltek és látni lehetett a tökéletességüket, ahogy Isten teremtette őket, annak úgy kellett lennie. A csillagok, melyek alapból csak különálló fehér pöttyök az égen, csoportokba rendeződtek, egyértelműen látni lehetett csillagképeket (gondolom a görögök is bedrogozva találták ki őket). A zene nem a hangszóróból szólt, hanem áradt mindenből, semmi sem volt különálló dolog, minden egy volt. elmentünk sétálni, és egyből rájöttem, miért nevezik tripnek. tudtuk merre kell menni. mindent megnéztünk, mert minden érdekes, és gyönyörű volt. 3 óra alatt tettük meg azt az utat, ami visszafele 5 perc volt gyalog. a város fényei (hegyen voltunk), a napfelkelte, a szél mind-mind gyönyörű volt.
igazából az egészet csak ilyen hidegen tudom elmondani, mert amit akkor éreztem, az leírhatatlan.
egy valamit nem értek: hogyan képesek az emberek megtagadni maguktól ezt az élményt