1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
  • bkvkbk
    Nah lassan megyek aludni..:S
  • bkvkbk
    de fura... a topic mindjárt eléri a 500 üzit
  • bkvkbk
    és a lsd milyen volt?
  • N1ggA
    nem
  • N1ggA
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1248613150&no=86]#86[/URL],[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1248613150&no=87]#87[/URL] : tudatlanok
  • bkvkbk
    te próbáltad már a salviát?
  • N1ggA
    így van. mindenképpen olvassa el ezt, aki kipróbálja, és legyen ott gyakorlott felhasználó, de amúgy meg ne próbálja ki
  • bkvkbk
    ok tsáóóó:)
  • bkvkbk
    neeeeeeeeeee.... elvinnám a 10g-t:(
  • DruMPex
    Holnap:D jo8
  • DruMPex
    Na én megyek mert van egy jó kis film amit meg kell néznem. Előtte lehet hajtok egy kicsit. De nem biciklit!;):D Jo8! Csao
  • bkvkbk
    miylenek voltak a tripek? mesélymár egy kicsit
  • bkvkbk
    Merre lax? elviszem komolyan!
  • bkvkbk
    elviszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • mila69en
    :SAD:saDF:FD:FFDA:FSDSADsaD:F:
  • DruMPex
    :D Hát lehet bepróbálná az emberünk, 2 nap mulva ő lesz a legnagyobb propagandista:D:D
  • mila69en
    add oda TDantes-nek
  • DruMPex
    Salvia divinorum. Amugy nekem az nagyon nem jött. Az a baj h iszonyatot teker az emberen...:S:D Nekem az szar, rajtam is maradt egy 10g (nem koncentrátum sima levél) Ingyen elvihető;)xd
  • mila69en
    #391:) mind mondottam nem történt semmi:) sok embernél csak többszörös nekifutásra jön be a salvia, másodjára még nem rohantam neki majd egyszer talán
  • bkvkbk
    vigyázok,thx, de te amugy hallotálmár a látnokzsályáról?másnéven salvia ..
  • mila69en
    csak vigyázz! nehogy felragadj a falra:DD
  • bkvkbk
    Amúgy csak az a gond hogy Szerdán megyek nyaralni, ami nem is lenne baj, de ha megsikerül vennem akkor kipróbálom de lehet csak nyaralás után írom le ami 6 nap, mert a leveleknek meg kel rendesen száradnia.
  • bkvkbk
    Bizony, am meg lehet hogy holnap Kipróbálom a látnokzsályát .. meglátom milyen hatása lesz és amint megtudom leírom neked
  • DruMPex
    Hát persze ezt nem is vitatom, lásd 1. és 2. ópium háború
  • bkvkbk
    Értem, de akkor is benne van ez a emberi ravasság :)
  • DruMPex
    Olvass vissza fél 9-től...
  • DruMPex
    Hát nem termesztik mer vadon nő, és megterem. Odament a gyarmatositó teszem azt, és látta hogy ezek a raszták valami növényt szivnak. Hamarosan megtudta hogy mi ez, kipróbálta látta hogy jó, és rájött hogy ezt is haza lehet hozni, mint a krumplit kakaót.
  • bkvkbk
    Amúgy te próbáltál már valamilyen drogot? - ami túl hat a cigin és az alkoholon:D
  • bkvkbk
    Mert ha tudják hogy ott van az a növény meg minden, de eszükbe se jut termeszteni esetleg eladni máshol akkor nem igen jönne ide..:D
  • bkvkbk
    Igen lehet, de most csak a emberi okkoságra mondtam..:D
  • DruMPex
    Ezeket sem szeretetből árulták a piacon:D Ebből is lehet pénzt csinálni! MInt mindenből! Különben miért csinálnák?
  • DruMPex
    Helló! Igen de ilyen alapon te most nem ennél krumplit, és nem kávéznál, sőt a babot sem ismernéd. Maradt volna ott amerikába nem?:D
  • bkvkbk
    Itt kezdődik az emberi felelőtlenség és ravasság összekombinálása. Soha az életbe nem került volna el Afrikából Mexikóbol vagy az őshonos helyekről a természetes drogok(mariuhana és egyéb fajtái) ha az ember nem használta volna fel saját meggazdagodása érdekében.
  • bkvkbk
    Igazad van, amúgy már sokszor mondtam hogy a kemény drogok nagy arányban csak a gazdaságra és piacra készültek. Az más dolog hogy a kemény drogoknál 5-6 vevő, aki már elfogyasztja az már szinte fele annyit se fogyasztja el mint amit eredetileg vett volna. Ugyebár a termesztők mindig felhigítják valamilyen szerrel hogy több hasznot hozzon. Meg nem csak olyan hatásu szer van eladva ami eredetileg a neve
  • mila69en
    üzlet mert üzletet csinálnak belőle:) nem kell azt termeszteni, eddig is nőtt magától és ezek után is fog! az már más kérdés hogy belenyúltunk a természet rendjébe és termesztjük....
  • bkvkbk
    Én most ezt azért mondtam mert ugye volt szó a mariuhanáról mint kis kapu, persze üzlet, de ha úgy vesszük a legalapvetőbb drog, ami legális és minden üzletben fellelhető az a alkohol és a cigaretta, nah már most az is ad egy irányzékot, mert ezeknek az alapvető drogoknak és van csábító és ugye az orvostudomány ki mutatta hogy Fizikai függőséget is okozhat. Tehát lényegében a drog nem a mariuhanánál kezdődik.
  • bkvkbk
    De viszont ha valaki a mariuhanához hasonló élményt akar elérni, annak nyugodtan tudom ajánlani a természetben fellelhető drogokat, ami általános menyiségben nem tesznek nagy kárt az ember szervezetében és van olyan is ami még gyógyhatásai is vannak, bár mondjuk annak kis menyiségben.
  • Mor3llo
    Szerinted a marihuánatermesztés nem üzlet? ...
  • Mor3llo
    Mit vehetünk alapul és miért?
  • bkvkbk
    Én nem tudom hogy vagytok, de engem inkább a természetes anyagű drogok vonazanak(pl:mariuhanna,hawaii törperózsa stb..) semmi pénzért nem próbálnám ki a kemény drogokat ami már össze vissza van keverve minden szarral értem a cocaint,heroint spped vagy extasy,de még a narkó vagy a morfium se jöhet szóba. Ezek már a gazdaságra épültek