1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
-
#495 Nah lassan megyek aludni..:S -
#494 de fura... a topic mindjárt eléri a 500 üzit -
#493 és a lsd milyen volt? -
#492 nem -
#491 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1248613150&no=86]#86[/URL],[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1248613150&no=87]#87[/URL] : tudatlanok -
#490 te próbáltad már a salviát? -
#489 így van. mindenképpen olvassa el ezt, aki kipróbálja, és legyen ott gyakorlott felhasználó, de amúgy meg ne próbálja ki -
#488 ok tsáóóó:) -
#487 neeeeeeeeeee.... elvinnám a 10g-t:( -
DruMPex #486 Holnap:D jo8 -
DruMPex #485 Na én megyek mert van egy jó kis film amit meg kell néznem. Előtte lehet hajtok egy kicsit. De nem biciklit!;):D Jo8! Csao -
#484 miylenek voltak a tripek? mesélymár egy kicsit -
#483 Merre lax? elviszem komolyan! -
#482 elviszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#481 :SAD:saDF:FD:FFDA:FSDSADsaD:F: -
DruMPex #480 :D Hát lehet bepróbálná az emberünk, 2 nap mulva ő lesz a legnagyobb propagandista:D:D -
#479 add oda TDantes-nek -
DruMPex #478 Salvia divinorum. Amugy nekem az nagyon nem jött. Az a baj h iszonyatot teker az emberen...:S:D Nekem az szar, rajtam is maradt egy 10g (nem koncentrátum sima levél) Ingyen elvihető;)xd -
#477 #391:) mind mondottam nem történt semmi:) sok embernél csak többszörös nekifutásra jön be a salvia, másodjára még nem rohantam neki majd egyszer talán -
#476 vigyázok,thx, de te amugy hallotálmár a látnokzsályáról?másnéven salvia .. -
#475 csak vigyázz! nehogy felragadj a falra:DD -
#474 Amúgy csak az a gond hogy Szerdán megyek nyaralni, ami nem is lenne baj, de ha megsikerül vennem akkor kipróbálom de lehet csak nyaralás után írom le ami 6 nap, mert a leveleknek meg kel rendesen száradnia. -
#473 Bizony, am meg lehet hogy holnap Kipróbálom a látnokzsályát .. meglátom milyen hatása lesz és amint megtudom leírom neked -
DruMPex #472 Hát persze ezt nem is vitatom, lásd 1. és 2. ópium háború -
#471 Értem, de akkor is benne van ez a emberi ravasság :) -
DruMPex #470 Olvass vissza fél 9-től... -
DruMPex #469 Hát nem termesztik mer vadon nő, és megterem. Odament a gyarmatositó teszem azt, és látta hogy ezek a raszták valami növényt szivnak. Hamarosan megtudta hogy mi ez, kipróbálta látta hogy jó, és rájött hogy ezt is haza lehet hozni, mint a krumplit kakaót. -
#468 Amúgy te próbáltál már valamilyen drogot? - ami túl hat a cigin és az alkoholon:D -
#467 Mert ha tudják hogy ott van az a növény meg minden, de eszükbe se jut termeszteni esetleg eladni máshol akkor nem igen jönne ide..:D -
#466 Igen lehet, de most csak a emberi okkoságra mondtam..:D -
DruMPex #465 Ezeket sem szeretetből árulták a piacon:D Ebből is lehet pénzt csinálni! MInt mindenből! Különben miért csinálnák? -
DruMPex #464 Helló! Igen de ilyen alapon te most nem ennél krumplit, és nem kávéznál, sőt a babot sem ismernéd. Maradt volna ott amerikába nem?:D -
#463 Itt kezdődik az emberi felelőtlenség és ravasság összekombinálása. Soha az életbe nem került volna el Afrikából Mexikóbol vagy az őshonos helyekről a természetes drogok(mariuhana és egyéb fajtái) ha az ember nem használta volna fel saját meggazdagodása érdekében. -
#462 Igazad van, amúgy már sokszor mondtam hogy a kemény drogok nagy arányban csak a gazdaságra és piacra készültek. Az más dolog hogy a kemény drogoknál 5-6 vevő, aki már elfogyasztja az már szinte fele annyit se fogyasztja el mint amit eredetileg vett volna. Ugyebár a termesztők mindig felhigítják valamilyen szerrel hogy több hasznot hozzon. Meg nem csak olyan hatásu szer van eladva ami eredetileg a neve -
#461 üzlet mert üzletet csinálnak belőle:) nem kell azt termeszteni, eddig is nőtt magától és ezek után is fog! az már más kérdés hogy belenyúltunk a természet rendjébe és termesztjük.... -
#460 Én most ezt azért mondtam mert ugye volt szó a mariuhanáról mint kis kapu, persze üzlet, de ha úgy vesszük a legalapvetőbb drog, ami legális és minden üzletben fellelhető az a alkohol és a cigaretta, nah már most az is ad egy irányzékot, mert ezeknek az alapvető drogoknak és van csábító és ugye az orvostudomány ki mutatta hogy Fizikai függőséget is okozhat. Tehát lényegében a drog nem a mariuhanánál kezdődik. -
#459 De viszont ha valaki a mariuhanához hasonló élményt akar elérni, annak nyugodtan tudom ajánlani a természetben fellelhető drogokat, ami általános menyiségben nem tesznek nagy kárt az ember szervezetében és van olyan is ami még gyógyhatásai is vannak, bár mondjuk annak kis menyiségben. -
#458 Szerinted a marihuánatermesztés nem üzlet? ... -
#457 Mit vehetünk alapul és miért? -
#456 Én nem tudom hogy vagytok, de engem inkább a természetes anyagű drogok vonazanak(pl:mariuhanna,hawaii törperózsa stb..) semmi pénzért nem próbálnám ki a kemény drogokat ami már össze vissza van keverve minden szarral értem a cocaint,heroint spped vagy extasy,de még a narkó vagy a morfium se jöhet szóba. Ezek már a gazdaságra épültek