Hallucinogén anyagok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bkvkbk
Bevallom hogy ezek télleg alapvetõ hibák, nem figyeltem, bocsánat..ugye megbocsájt az uraság?<#vigyor0>

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

Mor3llo
anyit mariuhanna könyü dro számazékok KÜLÖMBÖZÕ bank kártyádat pénztálcádat komoyl enyi

Hirtelen ennyi hibás szót találtam egy 2,5 soros hozzászólásodban.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bkvkbk
Hm...nemsokára eléri a Topic: a 400 üzenetet<#awink>

bkvkbk
Semmi gond, nem tudom én mielõtt elküldöm 1x minimum átolvasom mit írtam, nehogy hülyeséget küldjek el, nem lehet hogy a te szövegértéseddel van baj? vagy csak szimplán nem tudtad megérteni amit leírtam?<#wow3>

Mor3llo
Igen, bocs, nem nyomtam meg amit meg kellett volna 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bkvkbk
Nekem mondod?😊<#vigyor2>

Mor3llo
Légyszíves írj érthetõen, utálom ha valaki primitív módon fórumozik, köszönöm.

bkvkbk
AM meg ha megveszel egy drogot, annak a pénznek minimum 60% a tovább forog üzleti célból..

bkvkbk
Még anyit hozzá teszek, amikor drogot használ az illetõ, tegyük fel hogy könyü dro, tehát mariuhanna számazékok.. akkor ott csak a élvezet a lényeg KÜLÖMBÖZÕ KORLÁTOKON BELÜL! Tehát, ha te segiteni akarsz a máltai szeretetszolgálatnak akkor szépen elõ veszed a bank kártyádat, ha nincs akkor a pénztálcádat, és átutalsz komoyl pénzeket a céghez..enyi..

bkvkbk
Uristen, elég furcsa a gondolkozásod..elõször is ha így gondolkodsz add inkább az össze vagyonodat egy "máltai szeretetszolgálatnak".
A másik az meg hogy iylen elven még egy "kg kenyeret sem vegyél" mert az nem segit másokon"-joh ennek is van több dolgai"
De ha már te saját célból veszed, akkor ki nem szarja le hogy az a pénz hová megy, amikor te ugyanugy,ha nem akkor bocs, emgveszed azta rohadt cigit vagy piát és esetbe se jut ez mehetet volna m.szeretszolgálatnak. Ha én megveszek valamit magán célbó leszaorm mit csinálhattam volna azzal a pénzel de ha segiteni akarok másokon nehogymá az legyen h füvet nem szabad venni...

Mor3llo
Tessék, itt egy link.
http://egykalapalatt.info/index.php?title=Drogteszt
Keress rá, hogy gerincvelõ. THC.

Amúgy még valami, azon kívül hogy a törvény tiltja...gondolkodjatok el azon, ha drogot vesztek, az a pénz kihez megy. Kié lesz. Bizonyára nem a Máltai Szeretetszolgálaté.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mor3llo
Figyelj, az más kultúra! Ott ráérnek az emberek, mert megfizetik õket, nem kell rohanniuk. Itthon azért rohansz, hogy a beled is kihajtsd, legyen pénzed arra, hogy egyél. Ott kicsit más a szitu, de gondolom ezt Te is tudod. Így tehát a vezetési kultúra is. Ott nyugodtak az emberek, nincsenek annyira teli ideggel. De akár átmész Horvátországba, ott is ezt fogod tapasztalni. De off vége.

bkvkbk
Meg hogy a pi..ába csinálnál te "MARIUHANÁTÓL" balesetet máson, mikor megse mocansz, ülsz a seggeden vagy ééppen filmezel és te azon is nevetsz ha el megy elõtedd egy ember?hm?...joy ez nem minden esetben igaz.. de nem vagyok rá büszke de tapasztal füves vagyok és szerintem majdnem minden ember oylan furcsát érez mint éna drog (mariuhana)hatására.

mila69en
akkor kérlek avass be honnan vetted ezt a gerincvelõs dolgot és pontosan melyik szerre gondoltál?😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
igen tapasztalatból ugyanis kint éltem másfél évet spanyolba és hidd el ott aztán mindenki be van szíva úgy vezetnek úgy dolgoznak a hasist osztogatják! ja bármikor lemertem lépni a zebrára körtekintés nélkül mert tudtam hogy megfognak állni és nem kell attól tartanom hogy átmennek a nyakamon😊

bemegyek egy boltba ott teljesen normális az ha a pénztáros félórát beszélget egy ismerõsével addig a sor áll és dumálnak õk is valamirõl na ha ez itthon megtörténne te lennél az elsõ aki neki állna kurva anyázni😊 hogy mi a retek van már!

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ruffirant
azért annak is vannak fokozatai hogy ki mennyire van beállva.ugyan ugy az is egy durvább nap lehetett.Mintha annyira lerészegedsz hogy egyáltalán nem tudsz magadról...

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

bkvkbk
Igen tudok olvasni, de a ha valaki kemény drogot fogyaszt, annak a valószinüsége télleg megnõ, ebben neked van igazad hogy balesetet, esetleg gyilkoságot, v valami mást tesz,tudatán kívül van. De viszont a könyü drogoknál az ember nem tud, (szerintem az már télleg sok lenne ha anyit szívna) hogy ne tudjon mit csinál vagy tudátán kívül lenne. Nekem is volt töbsször olyan esemény amikor nagyon-de télleg sok füvet szívtam, és amikor kergettem a pillangókat akkor ha valaki megkérdezte volna tõllem mit csinálok tudtam volna értelmes magyarázatot adni h mit csinálok. de ellentétben a nehéz drogokkal más a helyzet...ezért nem mindedj..-.-

Mor3llo
Egyébként ez nem tudom, nem is mondtam, hogy szakértõ vagyok. Légyszíves a szavaim ne forgasd ki, én sem teszem ezt veled!

Aha...persze..aki nem létezõ filmet néz...aha..az egyáltalán nincs beállva..áh dehogy...ugyanmár...legfeljebb képzelõdik...na és? Tök poén...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

,,De amikor drogos mámorban balesetet csinálsz..az már nagyon nem mindegy! Persze ez áll az alkoholra is"

Tudsz olvasni?

Mor3llo
Tapasztalatból? Gratulálok. Ne is haragudj, de tudatmódosító az a szer, honnan tudtad akkor, hogy úgy fog majd rád hatni?
Most megint nem a fû ellen beszélek, ez igaz az alkoholra is!

bkvkbk
Ez bizony így van, ha valaki mariskát szív az még a légynek se ártanak. Ha valaki bevan szívva az már csak kacag magában, nem azzal foglalkzik h esetleg megelõzze a másik kocsit!

bkvkbk
Am ha az elsõ stádiumba amikor bevan szívva az illet(mariuhanától vagy hasistól) biztosan haza tudna menni, vagy ha valami gond van tudna normálisan cselekedni, hiszen nem bénitja a nagy agyat, tud nomrálisan is gondolkodni ha erõsen akar<#vigyor2>

mila69en
nem igazán érdekel mivel 4 éve nem szívok füvet, felõlem legalizálják😊 ám hadd mondjak valamit a fû hatása alatt való vezetésrõl iszonyatosan figyel az ember a legapróbb részletekre is, ha 30-al megy azt hiszi már 60-nál jár ezért nem tapossa tovább a gázt😊 egy füves vezetõ elõtt csukott szemmel át merek menni a zebrán!😊 ezt tapasztalatból mondom!

bkvkbk
Ha legalizálva lenne a fû akkor magyarország haszna "bevétele" jócskán megugorna, lehet az a keresett is elmenne a "zsebekbe"(akik lopnak a parpamentben?) de le lenne épitve az eggéségügyi állapot. Tény és való hogy mindenféle drogok"(drog=fõ,alkohol,cigi,kábitószerek) roncsolják és kárt tesznek az emberben, ezért nagy használat után káros. De hülye aki mértéktelenül roncsolja a saját testét, annak az agyagosbana helye.

ruffirant
azért ha az ember szív nem üti ki magát annyira.ez is kb olyan mintha elmenne az ember haverokkal sörözni csak itt sör helyett más van.Ha megkérdezed az itt lévõket õk is megmondják ohgy nem ütik ki magukat annyira ohgy ne tudjanak önmagukról...

bkvkbk
Igen ezaz szép, mindenki tudja hogy az alkohol hatása allatt van valaki, ingerültebb is lehet. De ha már olyan jól tudod ezeket a dolgokat, mért nem mesélsz azokrol az esetekról ahol a dro hatása alatt ált az illetõ"magyarul alkoholt okozott" és a ballesetek 70% alkohol fogyaszát miatt van...

Mor3llo
Nem is mondtam, persze hogy több, az alkoholt még mindig többen fogyasztják, felelõtlenül. De hidd el nekem, ha legalizálva lenne a fû, történnének hasonló esetek!

ruffirant
én úgy vagyok vele hogy ami nem okoz testi függõséget azt még lehet kipróbálom de lehet nem.ha valami ujjat akarok kipróbálni elõtte mindig utánanézek hogy legyen fogalmam róla hogy mit fogok csinálni...

mila69en
csak annyi hogy terjengenek a rémhírek, hogy beépül a gerinc velõdbe tudod a szaklapok írják😊 pontosan mi is épül be a gerinc velõdbe? mert én tudom hogy mi az ami beépül de arról itt most nem esett szó😊 szóval érdekelne a szakértelmed😊

Amúgy, csak gratulálni tudok, a remek drogozáshoz. Csináld. Nem érdekel. Bele döglesz, te bajod. Zárd be magad egy szobába, és szívj amit akarsz...a francot se érdekli.

De amikor drogos mámorban balesetet csinálsz..az már nagyon nem mindegy! Persze ez áll az alkoholra is. Az egy dolog ha valaki tönkre teszi magát. Na de a többi ember? Az le van szarva? Csak ti legyek jól beszívva mi...

Amúgy abban mi a poén, hogy úgy beáll valaki hogy nem tud magáról?
Nem mondom, velem is elõfordult, hogy annyit pálinkáztam, hogy ülni se tudtam...és órák estek ki az életembõl. Nem vagyok rá valami büszke. Mondjuk nem is szégyellem...megtörtént, hülye voltam, ennyi.
A normális ember, tudja hol a határ.

Szóval nem értem mi a jó ebben. Az a buli, hogy beszívtok? Hogy hallucináltok? Mi abban a buli úgy mégis?
Nekem többet ér, ha a haverokkal, beülünk egy jó helyre, megiszunk pár sört, jól szórakozunk, dumálunk...vagy egy szép lánnyal elmenni valahová...nálam úgy ez számít bulinak.

Nem az, hogy azt se tudom hol vagyok, nem tudok magamról meg hasonlók

Aztán, akartok ti majd családot, gyereket? Dolgozni akartok majd? Normális életet akartok majd?
Mégis hogy beszívva?

Nem prédikálni akarok, de azért van esze az embernek hogy használja, nem pedig azért, hogy mérgekkel tönkre tegye.

bkvkbk
Am a mariuhanna származékok a kis agyat és az agyalapi idegrendszert roncsolja, kárt tesz az agy szöveteiben és jócskán megtudja röviditeni az életet, de ha valaki okosan használja nincs belõle gond

zsutyesz
Én csak magamból tudok kiindulni és az én barátaimból: egyik sem lett kemény drogos, azért mert füvet szívott. Szerintem ez erõsen személyiségfüggõ.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

bkvkbk
De ez minden az emberi felelõség tudat elhalványulásáért következik be, nem érzik annak a sulyát ha már egy sokkal erõssebb drogot próbálnak ki.. miylen hatást vált ki, szerintem senkinek nem kell elmondani ha egy "heroin féle drogot" kipróbálnak akkor mi lesz...de ha már olyan buták elnézést a kifejezésért akkor már legyne az õ bajuk ha bele mennek ebbe a "öngyilkosságba", mert ezek a nem természetes uton elõálitott szereket már ugy csinálják h többet vegyne belõle az illet..de ez már az emberi ravasság/gonozság ki hogyan értelmezi.

mila69en
akkor nézzük az érem másik felét rengeteg ismerõsöm van aki akik több éve szívják a füvet! van amelyik több mint 10 éve és nem próbált még ki semmi mást😊 akkor minek a kapuja?

Mor3llo
Mi is a probléma a gerincvelõvel ?

bkvkbk
Jah visszatérve a kéz világitósra, nekem volt már olyan hogy betépve(jócskán bevoltam) ránéztem a kezemre és mintha ki lett volna fakulva, nagyon durva volt..😄 Meg néztem magamat a tükörben és nagyon be volt esve a szemem..x'D

Mor3llo
Persze hogy nem mindegy. A fûvel még ki is lennék békülve, habár be lett bizonyítva, hogy az is hallucinogén. Ízlések és pofonok. Egyetlen hátulütõje a fûnek is, hogy a kapu a keményebb dolgok felé. Most biztosan jön a 'dehogyis', 'nemígyvan', 'háttehülyevagy' ... de ha tetszik, ha nem, ez ígyvan. A baráti köreimben sajnos akadnak már egyre többen, akik durvább dolgokat is kipróbálnak. Ha megkérdezed mivel kezdték, egy szót mondanak...gondolom Te is kitalálod!

mila69en
vagy talán csak éppen pár perc re rá néztem be ide😊

bkvkbk
oksa😛

bkvkbk
Am jah...drog és drog között sok külömbség van, de ezek az "uj kábitószerek" már anyira nem lehet élvezni, mert elsõsörban üzleti célból készitették..-cocain,HEROIN,ANfetamin,stb.. - de viszont a gyengébb "drogokat" pl: fû,lsd(kis menyiségben!!!),hasis ezeknek a hatása alatt jól lehet nevetgélni! Bár mondjuk mindent cska mértékkel <#vigyor2>

mila69en
persze hogy van benne igazság csak kicsit félre beszél😊

2Ülj be a haverral 2-3 sörre(nem többre), és beszélgessetek egy jót" -->ezt én sokszor elkövetem!😊

"Ebbõl már történt baleset is...manus gombát bekapta, 2hónapra rá vezetett, akkor ugrott elõ a semmibõl valami kamu dolog az elméjében, megijedt" -->ezt nem tudom hol olvasta😊 melyik szaklapban?😊 alkohol befolyása alatt több a közúti baleset😊

"Ez még egészséges is, nem rakódik le a gerincvelõdbe"--> gerincvelõdbe! ezen hangosan felröhögtem😄

"Neki egyébként le kellett raknia a cuccot, mert már vért hányt, és szinte mindig vérzett az orra!"--> nem kéne annyi szintetikus szart fel szívni😊

15 éve voltam utoljára a Balantonnál... amúgy meg boltban is lehet piát kapni...aki nagyon be akar rúgni, nincs pénze...meg veszi, megissza mehet bulizni...már akinek az a buli hogy berúg ,és szar zenére vonaglik egy diszkóban...na mindegy, más helyek, más szokások. Én ebbe nem szólok bele, nekem aztán mindegy ki hogy szórakozik. De ez hülyeség hogy berúgni drága, inkább drogozzunk.

Mor3llo
Pár perc...elég lassan olvashatsz😄 Ez csak 1 kis móka volt na...
De örülök neki, akkor ezek szerint nem értesz velem egyet, amit persze gondoltam is. Kíváncsi lennék miben, elvégre ez egy fórum. Leírhatnád ha van kedved.

zsutyesz
#302, ebben volt 😊

bkvkbk
EZt hogy érted?<#vigyor2>

zsutyesz
Részben igazad van és persze nem mindegy, hogy milyen drogról beszélünk. Részemrõl sokkal inkább 1 füves cigi, mint a pia.

ruffirant
az nálam is csak elsõ alkalomnál volt...ott akkor eléggé ki voltam.Bár ha az ember megtalálja a tudatához a kulcsot akkor azt lát-hall-érez amit akar

Aki drogozik az nem elegáns étterembe jár ahol jó drága minden...meg aki be akar rúgni mint a szemét, az se ilyen helyekre megy