1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
-
#575 Hát dehogynem...gondolj csak bele...a szűztea miért is méregtelenít, mert napi 2x-3x fosol tőle... -
#574 "A mai emberek egy része meg úgy, hogy a fosás normális dolog, mert kitisztítja a beleket."---> mért nem így van?:D
hja szintetikus megfosat:D -
#573 A mai emberek egy része meg úgy, hogy a fosás normális dolog, mert kitisztítja a beleket...am, csak mert vannak olyan cuccok, amik meg fosatnak...(elnézést ha vkit megsértettem a szókimondásommal...) -
#572 Ez így működik. Az indiánok úgy tartják, a hányás egy normális dolog ilyenkor, mert távoznak vele a gonosz szellemek. -
#571 Én csak annyit hallottam a hajnalkáról, hogy ismim megevett 2csomaggal és kis idő múlva össze meg vissza hányta magát... -
#570 jó nyaralást:P -
#569 Nh srácok, én megyek nyaralni, addig vigyázzatok a topicra és írjatok bele sokat!!! :D Nehogy kihaljon, közelítőleg 6 napig leszek távol!Sziasztok -
#568 hát.. én hallotam már rossz hírt is rólla...hogy álmában felkelt és majd meg őrült, de szerintem ez is emberfüggő -
#567 semmi gáz sincs a hajnalkával:) -
#566 ezzel én is egyetértek -
#565 "Olvasmányim alapján azt mondhatom, hogy 1 hajnalkamag 1 mikrogramm LSD-nek felel meg" ez mekkora baromság.....tudja ez mikről ír? -
#564 bolondk vagytok...én nem hajnalkáznék...menny el vedd meg,szívd el,rakd be nyelvedalá,rágd össze,nyeld le vagy dugd fel kis fenekedbe...de ilyen baromságokat ne csinálljatok....hajnalka.......íj.....majd összehányod magad meg megbolondulsz tőle...egy ismerősöm teát csinállt belőle és 2 nap múlva került elő póló és cipő nélkül(legalábbis a fél pár a kezébe volt) kérdeztük tőle hol a fszba volt és azt mondta hogy elment az erdőbe virágokat számolni....:D...azért ez kicsit sok....ilyen még másféll laptól sem csinál az ember...habár ha jólesik -
#563 hajnalka faq:) -
#562 Most ép filmet nézek de utánna jüvük fórumozni..:) -
#561 Uh.. az király, hallod, megadod az msn címed és ha akarod segitek neked hogyan kell használni és le is írhatod az élményedet, emrt ma én is kutattam egy csomót a növény uténd e sajnsos nem sikerült megtláalnom. -
#560 Csakmert kiderült, hogy tele van ültetve a kert hajnalkákkal XD -
#559 És a Zöld paradicsom az melyik kerületben van? -
#558 Köszi a tanácsot:P -
#557 egyébként a hajnalka magot szerintem érdemes ledarálni és kiáztatni belőle az lsa-t:) az íze iszony rossz:) de ha mondjuk bele kotyvasztod joghurtba:) úgy fincsi:D -
DruMPex #556 De a chills-se rossz. Csak nekik sokszor nincs se salviájuk se kivonatuk se semmi. D e ha ott jársz, úgyis kapsz ilyen szórólapot amin rajta van még vagy 2 iylen bolt neve, címe, a közelben;) -
DruMPex #555 Heló! Amelyik boltot keresed az a zöld paradicsom! Operánál van kb! Én próbáltam a hajnalkamagot, és ku**a jó volt! És bármelyik tesco, auchan-ban meg lehet venni a kertész részlegen, csak az vele a baj h egy évben egy szállitmány van tavasszal és azt elkakpkodják. Ugyh csak ilyen nagy növénykereskedéseknél érdemes megnézni -
#554 Amúgy meg most ha kimennék a rétre, lehet találnék ilyen növényeket? -
#553 Majd holnap megyek Pestre, igazából Szent-Endrére nyaralni, de pestekn kereszült és Pesten állítólag van egy Chillis nevű boltban, külömböző kivonattokkal -látnokzsálya,hawai törperósza, és lehet ha sikerül betévednünk veszek egyet és majd leírom a hatását. -
#552 Én tegnap előtt próbáltam minimális menyiségben egy ismerőssel, ki hozzá teszem 40 éves, és megittuk teában, éreztük a hatását, és röhögtünk egy keveset. -
#551 Tudom, semmi okom nem volt a félésre, egy idú után ugy feloldódtam hogy a felhők az én gondoatomra változtak meg, csak az érzés ilyesztett meg engem. És hogy vagytok a szerecsendioval? -
#550 Én csak attól félek hogy túl adagolom magamat, leszarnám ha nagyon jól betépnék, érted ugye? csak attól félek mindig hogy meghalhatok.. -
#549 Fűnél mitől? -
#548 Mejgöttem, néztem a gyógyszertárban, virágboltokban, azt mondták hogy a csattanóbaszlag meg a Hajnalka az gyom növény, de lehet hogy mezőkön van. Köszi a tanácsot, amúgy télleg rossz ha parázok mert a fűnél is paráztam majdnem minden esetben. -
#547 menj ki a teszkóba -
#546 akkor mi a nagy büdös lófaszt keresel ebben a topicban? erről beszéltem, hogy ha nem tetszik, kurvára el lehet menni -
#545 ha félsz tőle semmiképpen se használd. nagyon könnyű ráparázni, ez már nem könnyűdrog -
#544 de olvastam hogy, kb 100 mag kell a hajnalka magjából hogy legyen valami eredmény..:S most egy nagy növényben menyi mag van? -
#543 Hajnalkát még msot is tudok szedni?:OOOlehet kimegyekde télleg van a réten? -
#542 Azt mondta hogy jövőre lesz midn a 4 növény, de msot nincsen mert egy nyéári növények :( -
#541 Nah pill, elugrok a boltba megnézem. -
#540 Jah értem, herbária az egy üzlet,oks:D -
#539 Ejj bazdmeg -
#538 herbáriát? miért annak mi hatása van? elmondanád, mert kicsit kíváncsi vagyok!:D -
#537 hajnalkát szedjél kint a réten:) virágboltban? szerintem semelyik sem lesz! herbáriába keresd -
#536 Besza***rok ha egyik sem lesz...:/ szerinetek menyi az esélyem h legalább egyet haza tudok hozni?