1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
  • bardocz
    Nem véletlenül írtam azt;)
  • njozef1984
    Én úgy hallottam, hogy annyit füvet anatómiailag képtelenség elszívni hogy belehalj.
  • ruffirant
    amekkora drogosnak lehordtak itt mindenkit még azzal is sikerülhet:P Tdantes már szinte hiányzik
  • bardocz
    LSD-vel meg fűvel :ASD
  • ruffirant
    lehet mindenki meghalt drog túladagolásbán.am csak azért nincs élet mert eltűntek azok az emberek akik az ellenkező véleményen voltak....
  • njozef1984
    Két napja milyen élénk volt ez a topik, most meg lappang.
  • njozef1984
    "A világszerte használt pszichoaktív szerek között a cannabis népszerŰségét tekintve a negyedik helyen áll (az első három helyet a dohány, a koffein és az alkohol foglalják el - ilyen sorrendben)."
    Ezt most olvastam.
  • Ronny
    Egy baj van a könnyű drogokkal: a szar itt is bármikor beüthet. Nekem több évnyi amfetamin használat után - ami az esetek egy részében még csak nem is rekreációs célt szolgált - alakult ki az un. amfetamin-pszichózis állapota. Nem volt kellemes! A benzokal kötött kényszerbarátságot ne is említsük. Én azt mondom nem érdemes semmit használni, felesleges kockázat, ettől függetlenül nem értek egyet a tiltással sem.
  • zsutyesz
  • Mor3llo
    Korrekt.
  • mila69en
  • njozef1984
    Hello mindenki! Olvastam minden hozzászólást. Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni hogy nekem nincs semmi bajom a könnyű drogokkal (mellesleg én is füvezek néha néha). Viszont senkit nem akarok buzdítani arra hogy kipróbálja őket. Mert ha valaki eddig kibírta drogok nélkül, akkor ezután is kibírja. És drogok alatt itt a piát, a cigarettát, a kávét a hallucinogén anyagokig mindent (mindent ami függőséghez vezet vagy vezethet) értem. Szal kedves olvasók akik még nem próbáltátok eddig és most kedvet kaptatok arra én azt mondom hogy ne, mert ezek nélkül is van élet. Bár ez a döntés nem az enyém, mert aki ki szeretné ki is fogja ha lesz rá lehetősége (tisztelet a kivételnek). Ne haragudjon meg az akit ezzel megbántok. Én pl a füves ciginél tovább nem jutottam, bár lehetőségem lett volna, de én nem szeretnék mást is kipróbálni. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve :)
  • Mor3llo
    Tyűha, te lehetsz ám csak az igazi szívós kemény ember, jól megaszondod itt az ezsgén!
    Hadd döntsem már el, hogy hova járok be, és írok, és ne Te mondd meg.
    Egyébként tényleg hanyagolni fogom a topicot, az elején még értelmesen lehetett beszélgetni ezekről, de ami pár hozzászólást most végigolvastam, csak fogom a fejemet....
  • alcotb
    énién emléxem kérdeztem első bicajom előtt nővérem barátját hogy milyen lesz...és azt mondta hogy "nyugodj meg, olyan nem lesz hogy azt haluzod hogy megy feléd a predator....és még meg is szólít hogy "mi a helyzet öcskös!"..." szal...az emberek többsége nemis tudja mit jelent az hogty hallucinálni...csak aki cuccozik meg aki elmebeteg...de van aki mindkettő mint én...és azóta sem láttam pókokat meg 5 méteres hangyákat...predatort meg főleg nem:D
  • alcotb
    kedves mangalány!remélem ma sikerül megoldanod nekem a bicajt...mert sajna más nem tud:D...
  • Dundidio
    Akárhogy is van "szotyielvonóról" még nem hallottam...
  • mangalány
    Az lehet gomba volt...vagy vmi naon tutkó csoki...bár attól azért nem látsz ilyeneket, szal amit cigiben tudsz szívni és hallucinogén, az a gomba...az volt a kedvencem...
  • hiper KOCKA
    Nekem eccer haverok adtak valamit amivel jól beszívtam és este hazafelé menet irgalmatlan nagy pockokat láttam mászkálni az út melletti füves részen. Lehet h ez viccesen hangzik, de majdnem pánikba estem ugy megijedtem. Azóta sem próbáltam ki ilyesmit.
  • mangalány
    1ébként 2dolgot fűznék még hozzá jelenleg a topichoz...1:ez a hallucinogének topic, szal Karesz meg a nyomorult herkája nem is ide való...2:ha már drog...naon sokminden okoz függőséget, tehát ezek mind drogok, de nem csak a kábítószerek tartoznak ide, hanem pl.:szex, édesség, nikotin(bár ha jól emlékszem talán ez is a kábítószerek közé sorolandó), szotyi...ezek is és még 1éb dolgok is függőséget okozhatnak...és nem feltétlenül jobbak, vagy rosszabbak a kábítószereknél...mindent lehet, csak mindent mértékkel...(1ébként létezik olyan ember, aki kipróbálja a herkát és mégsem szokik rá...ismerek ilyet!!!)

áhh tudnám még fejtegetni a véleményemet mind2 oldalról, de úgy érzem felesleges...mint már említettem 2típus van...és mind2 makacs...
  • mangalány
    Az igen...még egy beteg állat...
  • mangalány
    Hát de nem...mohó kis geci volt...én is csináltam...őőő...hááát...na mind1...1-2dolgot, évekig...oszt most mááááá nyugi van...élettárs van, szerelem van, nem kellenek már ezek a szarok...jobb nélkülük, de azért néha még hiányzik...na de ha már több, mint egy éve bírom, nem is fogok többé semmihez nyúlni...
  • N1ggA
    karesszal az volt a baj, hogy feltűnési viszketekségben szenvedett, és nagyzolni akart a haverjai előtt, és otthon se vigyáztak rá eléggé. ennyi történt
  • mila69en
    :DD
  • Bokafix2
    "Karesz könnyű drogokkal kezdte... most viszont Calgon-t használ"
  • mangalány
    1ébként van 2ember tíous ebben a tmában az ik sosem drogozott, nem próbálta, nem is fogja...ők vannak véleménnyel és nem lehet meggyőzni őket hogy jó...és vannak akik csinálták, csinálják, csinálni fogják, vagy csak próbálták...őket nem lehet meggyőzni róla, hogy ez rossz...
  • mila69en
    amelyik díler akárkinek osztogat az max 3 hónapig dílerkedhet:) utána pápá üdv a sitten:D
  • mila69en
    ja már leesett - Karesz végakarata
    minek nyúlt a heroinhoz? lett volna lehetőségem mint itt szerintem mindenkinek mégsem nyúlok nyúlunk hozzá:)
  • mangalány
    Jah, sztem vágom...de Karesz madár volt...és kibaszott telhetetlen...és nem vigyáztak rá eléggé...a herkát nem olyan nehéz ám túladagolni...1ébként nem minden díler akkora fasz, hogy gyerekeknek osszon drogot...sőt egy normális csak elad, nem oszt és nem akárkinek...
  • mangalány
    Lehet ő Karesz...és nem meri elmondani, hogy hogyan járt...
  • marxell
    Kareszről volt egy film, nézzétek meg, elég szívszorító.
    Abban a filmben is elmondta az apa: Karesz könnyű drogokkal kezdte, majd lassan ez nem lett elég, és kipróbálta a heroint..
    De nektek csak hajrá, mindenki azt csinál amit akar, remélem itt nincsenek drogdílerek mert azokat fú de utálom :D
    Gyerekeknek is osztanak drogot..
  • mangalány
    ...pfff...beteg fasz...
  • N1ggA
    Karesz heroinozott. Mi nem heroinozunk.
    Amúgy mitől válnánk függőkké? Attól, hogy havonta beszívunk? Attól, hogy félévente papírozunk? Vagy mitől? De most komolyan. Engem érdekelne, hogy szerinted mitől válnék függővé.
  • mila69en
    ő az! denevérré változott

• mangalány
    Ki az a Karesz?
  • mila69en
    mééét karesz hogy járt?:)
  • marxell
    Istenkém, szerencsétlen drogosok.. :D
    Ha függők lesztek majd rinyálhattok, úgy jártok mint Karesz!
  • mangalány
    Mégis vannak emberek, akik így szeretnek...
  • mangalány
    Én kiba nyugodt vok, csak...am...na mind1...van egy stílusom, na...
  • mila69en
    nahhh nyugi van!:) az ő véleményüket is meg kell hallgatni!:D és már csend és nyugalom van, biztos lesznek még kitörések lázadások de szépen kimúlik ahogy szokott ez lenni:)
  • mangalány
    ...am jah igen...melyik az a kis raj, aki naon lázadozott kb. 2napja, hogy be kell záratni ezt a nyomorult topicot??? Szívesen elbeszélgetnék kiskocka barátunkkal...miért kell parasztfelkelést szítani mindenáron???