Hallucinogén anyagok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
igen személyiség függõ egy lelkileg labilis embernek nem biztos hogy jót tenne, te is, hogy mondod parázol tõle! igen neked nem kéne kipróbálnod!
amit mutatna nem biztos hogy feltudnád dolgozni lehet megzavarodnál egy életre😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

zsutyesz
Biztos van jó "recept" az lsd "helyes" felhasználásáról, de azt gondolom az, hogy kinek hogy jön be, az erõsen személyiségfüggõ. Én eleve parázok tõle, ezért soha nem fogom kipróbálni, mert így tuti rossz élményeim lennének.
De köszi a felvilágosítást!

Ale Alonso! poppe fan club™

mila69en
biztos vagy te ebben, hogy a való világban élsz? biztos hogy nem lehetne valóságosabb? te egy hazug világban élsz! az igazságot elfedik elõled!😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
disco alapjában rossz hely😊 ott mennek lehúzások a "szurkálások"(nem nem a késelésre gondolok!) lsd hatása alatt oda nem kell menni! nem a legjobb helyszín egy jó tripnek, ez is azt mutatja, hogy a barátod nem volt tisztában az lsd felhasználásával csak benyalta aztán de jó lesz!😊 rábaszott!😄

mila69en
úgy képesek meg tagadni hogy az igazság nem érdekli õket😄 kifognak múlni a nagy sötétségbe burkolózva😊

ruffirant
itt ki pesti vagy Pest környéki?

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Narxis
szasztok! kéne valami jó hallucinogén anyag

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mor3llo
Na, az ilyeneket magyaráztam énis...rendõrautó...nínó nínó. Aztán meg tisztán sem mersz az utcán menni. Hát mondhatom, mi vagyunk ám csak a hülyék hogy ezt megtagadjuk magunktól!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Persze, kurva sok tudatlan ember aki nem akar képzelõdni meg flesselgetni. Gondolkozz már ember, a való világban élsz!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zsutyesz
Mindenkinél más.
Egyik régi ismerõsöm egy diszkóban mindenkit ördögnek látott és azt képzelte, mindenki õt nézi és bántani akarja. Majd elment a buliból és órákon keresztül kapaszkodott egy járdaszigeten egy közlekedési táblába...
Szóval, nem mindenkinek jó élmény. <#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

CsuTy89
Tetszik a téma, habár a füvön kívül még nem próbáltam mást...

Hajnalkával (Ipomoea violacea) próbálkozott már valaki?

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

bkvkbk
jajjdejóó, egyedül vok a topicban...😞😄..am meg meglépte a fórum topic az 50 üzenetet yeah....<#hawaii>

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

bkvkbk
Bocsi... csak valamiért elkezdett lasulni a sg.hu neked nem?

bkvkbk
Értem,gondoltam én is hogy nem az lesz...ez sajnos pach😞((megint elmarad a betépés..😞

bkvkbk
nem tudom, kicsit félek tõlle.. lehet hogy még is csak nem egyedül csinálom. Persze társaságban jobb... de ahogy olvasgattam a fórumokon, meg nézegettem a jellemzõit a Salviának, persze videókat is néztem belõle, elég kemény hatása van. Igazából hamar kimegy az emberbõl, nem tudom mihez hasonlitani így a látotak alapján, az lesz a legjobb ha kipróbálom. Bár ez mondjuk más tészta, mert ha veszek a virág boltban szerintem sima salviát adnának, ha egyáltalán van. Mondjuk láttam én már videon 5x kivonatu salviától elvileg nagyon betépet, másikon meg 80x kivonat az is ugyan ugy, de szerintem nem mindedjik igaz a "kivonat kiírása".

N1ggA
salviát cigibõl semmiképp se. pipából, max. bongból. virágbolti salviának semmi hatása se lesz, mivel az nem ugyan az a növény. salvia annyit jelent zsálya. amit te akarsz, az a salvia divinorum, itt olvasd, mit, hogy

amúgy www.daath.hu: itt normális emberekkel lehet ilyen dolgokról beszélni, az sg fórum nem való erre. sok a tudatlan, akik csak azért néznek be egy ilyen topicba, hogy lekurvadrogosozzanak

na peace jó éjt

Spread De Love!

bkvkbk
Te amúgy hogyan lettél VIP tag?

bkvkbk
Szerinted ha találok az egyik helyi virág üzletben egy salviát, akkor cigibe töltve is menne a hatása? joh én is ugy gondolom hogy szûrõ nélkül, meg egy kis dohányal össze keverve..Hm?

bkvkbk
Igen, tudom mire gondolsz, én amikor füveztem is leírhatatlan élmények voltak, nagyon jók szinte az életem egyik legszebb pillanatai. Én csak néhány illuziót tudtam megjegyezni de különben télleg leírhatatlan. Én amikor szívtama füves cigit amikor ütöt a hatás, akkor elkezdtem zsibbadni, utánna nevetni, halucinálni, és rosszulleni ha nagyon sokat szívtam. Azt még hozzá teszem hogy én sem tudom hogy mért vannak ezzekkel a dolgokkal ellentétben. Joh vannak veszélyes dolgok, de azokat meg nem érdemes kipróbálni. 😊

N1ggA
elmondhatatlan. talán legegyszerûbben azt tudnám elmondani, hogy a hallás, látás, szaglás, tapintás, ízlés, minden érzék elvesztette önálló értelmét, minden összefolyt. a növények életre keltek és látni lehetett a tökéletességüket, ahogy Isten teremtette õket, annak úgy kellett lennie. A csillagok, melyek alapból csak különálló fehér pöttyök az égen, csoportokba rendezõdtek, egyértelmûen látni lehetett csillagképeket (gondolom a görögök is bedrogozva találták ki õket). A zene nem a hangszóróból szólt, hanem áradt mindenbõl, semmi sem volt különálló dolog, minden egy volt. elmentünk sétálni, és egybõl rájöttem, miért nevezik tripnek. tudtuk merre kell menni. mindent megnéztünk, mert minden érdekes, és gyönyörû volt. 3 óra alatt tettük meg azt az utat, ami visszafele 5 perc volt gyalog. a város fényei (hegyen voltunk), a napfelkelte, a szél mind-mind gyönyörû volt.

igazából az egészet csak ilyen hidegen tudom elmondani, mert amit akkor éreztem, az leírhatatlan.
egy valamit nem értek: hogyan képesek az emberek megtagadni maguktól ezt az élményt

Spread De Love!

bkvkbk
Nah lassan megyek aludni..:S

bkvkbk
de fura... a topic mindjárt eléri a 500 üzit

bkvkbk
és a lsd milyen volt?

N1ggA
nem

Spread De Love!

N1ggA
#86,#87 : tudatlanok

Spread De Love!

bkvkbk
te próbáltad már a salviát?

N1ggA
így van. mindenképpen olvassa el ezt, aki kipróbálja, és legyen ott gyakorlott felhasználó, de amúgy meg ne próbálja ki

Spread De Love!

bkvkbk
ok tsáóóó😊

bkvkbk
neeeeeeeeeee.... elvinnám a 10g-t😞

Holnap😄 jo8
Na én megyek mert van egy jó kis film amit meg kell néznem. Elõtte lehet hajtok egy kicsit. De nem biciklit!😉😄 Jo8! Csao
bkvkbk
miylenek voltak a tripek? mesélymár egy kicsit

bkvkbk
Merre lax? elviszem komolyan!

bkvkbk
elviszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mila69en
:SAD:saDF:FD:FFDA:FSDSADsaD:F:

😄 Hát lehet bepróbálná az emberünk, 2 nap mulva õ lesz a legnagyobb propagandista😄😄
mila69en
add oda TDantes-nek<#idiota>

Salvia divinorum. Amugy nekem az nagyon nem jött. Az a baj h iszonyatot teker az emberen...:S😄 Nekem az szar, rajtam is maradt egy 10g (nem koncentrátum sima levél) Ingyen elvihetõ😉xd
mila69en
#391😊 mind mondottam nem történt semmi😊 sok embernél csak többszörös nekifutásra jön be a salvia, másodjára még nem rohantam neki majd egyszer talán

bkvkbk
vigyázok,thx, de te amugy hallotálmár a látnokzsályáról?másnéven salvia ..

mila69en
csak vigyázz! nehogy felragadj a falra😄D

bkvkbk
Amúgy csak az a gond hogy Szerdán megyek nyaralni, ami nem is lenne baj, de ha megsikerül vennem akkor kipróbálom de lehet csak nyaralás után írom le ami 6 nap, mert a leveleknek meg kel rendesen száradnia.

bkvkbk
Bizony, am meg lehet hogy holnap Kipróbálom a látnokzsályát .. meglátom milyen hatása lesz és amint megtudom leírom neked<#vigyor2><#vigyor2>

Hát persze ezt nem is vitatom, lásd 1. és 2. ópium háború
bkvkbk
Értem, de akkor is benne van ez a emberi ravasság 😊

Olvass vissza fél 9-tõl...
Hát nem termesztik mer vadon nõ, és megterem. Odament a gyarmatositó teszem azt, és látta hogy ezek a raszták valami növényt szivnak. Hamarosan megtudta hogy mi ez, kipróbálta látta hogy jó, és rájött hogy ezt is haza lehet hozni, mint a krumplit kakaót.
bkvkbk
Amúgy te próbáltál már valamilyen drogot? - ami túl hat a cigin és az alkoholon😄

bkvkbk
Mert ha tudják hogy ott van az a növény meg minden, de eszükbe se jut termeszteni esetleg eladni máshol akkor nem igen jönne ide..😄

bkvkbk
Igen lehet, de most csak a emberi okkoságra mondtam..😄