13
  • blessyou
    és az jó?
  • winnie
    jé, pár perce került fel a bitmtv-re egy alice tükörország tévéfilm kate beckinsale-lel:)
  • BobMR
    american mcgee verzió:
    http://www.imdb.com/title/tt0466663/
  • Inquisitor
    Rosszul emlékszem, hogy egy bizonyos Marilyn Manson nevü ismeretlen arc készít egy ilyen filmet, mint amivel ezt kevered? :D
  • Harkat 89
    De akkor is inkább csinált volna valami újat, mint hogy ezt a mesét dolgozta fel. Lehet mások örülnek neki, de engem olyan szinten ridegen hagy hogy 3D-s e vagy sem.
  • Eriongtk
    Kezdtem megörülni. "Alice Csodaországban THRILLER"-t olvastam, amiből gyorsan deriváltam h "american mcgee" amiből gyorsan jött h na az durva lesz...aztán rájöttem :D Bár az a macska az elején para :P
  • winnie
    oké, valóban nem láttam, akkor természetesen mea culpa:)

alice tükörországban: höhh, marha jó kérdés, mennyire igaz. látatlanban arra tippelnék, hogy a tükörország sztori elemeivel, némely motívumaival fel szokás dúsítani a csodaország sztorit.
  • Inquisitor
    OFF: Az miért van, hogy Alice csodáországbant kismilliószor feldolgozták, még alternatív verziókban is, de az Alice tükörországban-t alig vagy egyáltalán. (Momentán 1db animációs filmre emlékszem, de az legalább borzasztó volt.)
  • Inquisitor
    " a sztori adott."
    Látom te sem nézted meg a trailert :D
    Semmi köze az eredeti meséhez, sok-sok évvel késöbb játszódik, vagy szerinted így néz ki egy 12 éves lány?
    Tehát itt még annyi kötöttségük sem lesz, mint a Csokigyárnál.
  • zaki
    Remélem nem egy Csárli és a csokigyár féle kínszenvedés lesz...
  • winnie
    csak a 10. lenne?

"Nem tudom ez nyújt-e majd valami újat a 3D-n kívül. "

most komolyan, mi újat nyújtson, ha nem mondjuk a 3D-t? vagy a burtoni látványvilágot? a sztori adott.
  • pixx
    Burton féle látványvilág és a 3d szerintem igen. Amúgy én se komálom ezt a mesét...
  • Harkat 89
    Szép, szép, de ez már vagy a 10. Alice feldolgozás, és sose szerettem ezt a mesefilmet. Nem tudom ez nyújt-e majd valami újat a 3D-n kívül.