13
-
blessyou #13 és az jó? -
winnie #12 jé, pár perce került fel a bitmtv-re egy alice tükörország tévéfilm kate beckinsale-lel:) -
BobMR #11 american mcgee verzió:
http://www.imdb.com/title/tt0466663/ -
Inquisitor #10 Rosszul emlékszem, hogy egy bizonyos Marilyn Manson nevü ismeretlen arc készít egy ilyen filmet, mint amivel ezt kevered? :D -
Harkat 89 #9 De akkor is inkább csinált volna valami újat, mint hogy ezt a mesét dolgozta fel. Lehet mások örülnek neki, de engem olyan szinten ridegen hagy hogy 3D-s e vagy sem. -
Eriongtk #8 Kezdtem megörülni. "Alice Csodaországban THRILLER"-t olvastam, amiből gyorsan deriváltam h "american mcgee" amiből gyorsan jött h na az durva lesz...aztán rájöttem :D Bár az a macska az elején para :P -
winnie #7 oké, valóban nem láttam, akkor természetesen mea culpa:)
alice tükörországban: höhh, marha jó kérdés, mennyire igaz. látatlanban arra tippelnék, hogy a tükörország sztori elemeivel, némely motívumaival fel szokás dúsítani a csodaország sztorit. -
Inquisitor #6 OFF: Az miért van, hogy Alice csodáországbant kismilliószor feldolgozták, még alternatív verziókban is, de az Alice tükörországban-t alig vagy egyáltalán. (Momentán 1db animációs filmre emlékszem, de az legalább borzasztó volt.) -
Inquisitor #5 " a sztori adott."
Látom te sem nézted meg a trailert :D
Semmi köze az eredeti meséhez, sok-sok évvel késöbb játszódik, vagy szerinted így néz ki egy 12 éves lány?
Tehát itt még annyi kötöttségük sem lesz, mint a Csokigyárnál. -
#4 Remélem nem egy Csárli és a csokigyár féle kínszenvedés lesz... -
winnie #3 csak a 10. lenne?
"Nem tudom ez nyújt-e majd valami újat a 3D-n kívül. "
most komolyan, mi újat nyújtson, ha nem mondjuk a 3D-t? vagy a burtoni látványvilágot? a sztori adott. -
pixx #2 Burton féle látványvilág és a 3d szerintem igen. Amúgy én se komálom ezt a mesét... -
Harkat 89 #1 Szép, szép, de ez már vagy a 10. Alice feldolgozás, és sose szerettem ezt a mesefilmet. Nem tudom ez nyújt-e majd valami újat a 3D-n kívül.