Ötvös Tibor

Alice Csodaországban trailer

Tim Burton igen sok információval érkezett a San Diegóban megrendezett Comic-Conra. Először is itt az első Alice Csodaországban előzetes és bejelentette az újabb filmjét is Johnny Deppel.

Johnny Depp és Tim Burton nagyon egymásra találtak. Ez már szinte közhely, ám talán nincs is olyan filmje a rendezőnek (hirtelen csak a Támad a Mars!, A majmok bolygója és a Nagy hal jut eszünkbe), amiben ne szerepelne Depp valamilyen formában. Az Alice Csodaországban a hatodik közös filmjük lesz ám a Burton már bejelentette a hetediket is.


A Dark Shadows a '60-as évek kultikus sorozatának feldolgozása lesz. Depp a főszereplő, Barnabas Collins szerepében bizonyíthat ismét a rendezőnek. És ha már szóba került az Alice film, a stúdió a Comic-Conon kiadta az első előzetest is a filmből, ami a megszokott Burtonös hangulatot idézi. Ráadásul a film 3D-ben érkezik a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blessyou #13
    és az jó?
  • winnie #12
    jé, pár perce került fel a bitmtv-re egy alice tükörország tévéfilm kate beckinsale-lel:)
  • BobMR #11
    american mcgee verzió:
    http://www.imdb.com/title/tt0466663/
  • Inquisitor #10
    Rosszul emlékszem, hogy egy bizonyos Marilyn Manson nevü ismeretlen arc készít egy ilyen filmet, mint amivel ezt kevered? :D
  • Harkat 89 #9
    De akkor is inkább csinált volna valami újat, mint hogy ezt a mesét dolgozta fel. Lehet mások örülnek neki, de engem olyan szinten ridegen hagy hogy 3D-s e vagy sem.
  • Eriongtk #8
    Kezdtem megörülni. "Alice Csodaországban THRILLER"-t olvastam, amiből gyorsan deriváltam h "american mcgee" amiből gyorsan jött h na az durva lesz...aztán rájöttem :D Bár az a macska az elején para :P
  • winnie #7
    oké, valóban nem láttam, akkor természetesen mea culpa:)

    alice tükörországban: höhh, marha jó kérdés, mennyire igaz. látatlanban arra tippelnék, hogy a tükörország sztori elemeivel, némely motívumaival fel szokás dúsítani a csodaország sztorit.
  • Inquisitor #6
    OFF: Az miért van, hogy Alice csodáországbant kismilliószor feldolgozták, még alternatív verziókban is, de az Alice tükörországban-t alig vagy egyáltalán. (Momentán 1db animációs filmre emlékszem, de az legalább borzasztó volt.)
  • Inquisitor #5
    " a sztori adott."
    Látom te sem nézted meg a trailert :D
    Semmi köze az eredeti meséhez, sok-sok évvel késöbb játszódik, vagy szerinted így néz ki egy 12 éves lány?
    Tehát itt még annyi kötöttségük sem lesz, mint a Csokigyárnál.
  • zaki #4
    Remélem nem egy Csárli és a csokigyár féle kínszenvedés lesz...