Képes az idegtudomány a gondolatainkban olvasni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit "természetesen" HRP4c mutatott be (így néz ki civilben), ami ugyan még elég vicces mozgású, de megnézve a HRP családfát, elég nagy fejlõdés, talán a 6-os vagy 7-es modell már használhatóan fog mozogni. Már "csak" A.I./M.I. kell bele.
Kara kánként folytatom tanításom.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Na, jól van, na, az Indexé se rossz.
Jé, az Origo nyomtatási nézete szuper jó. A legjobb, amit eddig láttam, nem akarja feltétlenül kinyomtatni a cuccot, hanem tényleg csak nézet, de ragyogóan tördelve. Bravó, Origó! Majd gratulálok nekik a honlapjukon is!
Akkor meg már....
Majd csak jó lesz valamire.
ps: Nem gondoltam volna, hogy ennyi ertelmi fogyatekos vagy szellemi teruleten kihivasokkal kuszkodo ember jar az sg.hu-ra, de igy mar erthetobb egyes emberek (vagy hobbi troll-ok) gondolkodasa vagy annak teljes hianya.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
😊😊😊
A gyermekeink már ebbe nõnek majd bele, úgyhogy ez lesz a természetes, csak a régi generációk ilyen vaskalaposak, maradiak és idegenkednek az újtól<#banplz>#banplz>
Meglássátok, jó lesz ez nektek, picinyeim!
A feltalálói és majdani használói ennek a dolognak minden lélegzetvételüket a ti boldogulásotokért veszik, csak hogy nektek jobb legyen...
iSS!
Nem csak. A gepi tanulas az egesz tudomanyterulet elnevezese, a neuralis halozat pedig csak egy eszkoze a sokbol.
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
Csak a semmi lehet tökéletes!
Amúgy nekem is van némi eltérés az agymûködésemben, csak engem éppenséggel értelmi fogyatékosnak néznek...
És akár még az is lehet, hogy már az álmokban is lesznek reklámok (Futurama?). Nem lehetetlen a megvalósítás.. bár jelenleg még csak kísérletek mennek, de mint látható ígéretesek... még jó, hogy diszlexiás vagyok, így az agyam azt mondják kicsit máshogy mûködik mint az átlag 😄 ..talán ez nyújt majd valamennyi védettséget a jövõben.. bár ez is könnyen szûrhetõ lehet majd...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Elvileg arra szánják, hogy ha arra gondolok hideg vagy meleg van, zenét szertnék hallgatni, stb. akkor szépen a számítógép gondoskodjon ezekrõl. A kismillió helyen látható robotos tesztben meg a robotnak (a BMI-n keresztül persze) ki kellett találni a négy végtag melyikére gondol a tesztalany. És mûködött, 90% felett volt jóvval a találati aránya, míg 2007-ben még a 60%-ot éppen csak súrolták ...
Csinálunk egy Mentális Képi Projektort. Jó. Beszkenneljük a páciensnek (a banális Alma helyett) a Banán szót verbálisan. Például vokálisan-orálisan a fülébe juttatjuk a számunkra legautentikusabbnak tartott b-a-n-á-n hangsort. A bevitel után elég gyorsan meg kell jelennie a képernyõn valami ábrának. Azt értékelni sem kis feladat. Mindenképpen statisztikai alapokra építõ konszenzus lesz a mérce.
Eszembe ötlenek azok a bájos illusztrációk a zsiráfokról, az elefántokról és más csudás lényekrõl, amiket az útleírások alapján rajzoltak meg ügyes kezû mûvészek, akik csak hallomásból ismerhették a különös szerzeteket. De idekívánkozik még Karinthy Ady-ferdítés-fordítás játéka is:
A Herz-féle szalámiban
Sokkal sûrûbb a só,
Mint más hasonló terményekben
Hidd el, ó nyájas olvasó!
Magyarán: olyan sok a lötyögés, az információtorzulás, hogy millió lehetõsége marad a mindenkori hatalmat szolgáló Kezelõ Személyzetnek az olvasat manipulálására.
„Csak nehogy …” - mondaná egy másik klasszikus... (Csak drazsé kezébe ne!)