Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
11.03 - 10.23 = 01.20 azaz 2010 01.20-án fog megjelenni a csúszás után. Vagy jelentheti azt is hogy November 15.-én. Illetve ha összeadjuk a számokat 11+3+10+23 = 47, amit ha összeadunk akkor 11, ami 2. Ha viszont a kettõt elosztjuk az eredeti képletben szereplõ számok darab összegével ami 4 akkor 0,5 ami azt jelenti hogy "fél". A fél 3 betû tehát 3 az eredmény. Azaz november 3.-án fog megjelenni.
Elmagyarázzam hogy miért november? <#idiota>#idiota>
btw akkor okt 23 a megjelenés?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
#267: Ezt csak én gondolom. Miután a Lukas Arc közölte 1 éve hogy nincs olyan gép amin elmenne... persze tudom az csak kamu-duma volt de hátha.
#268: Remélem is hogy nem.
#269:
A személyeskedést hagyjuk...
Amúgy: No igen a 4890-et nem tudom miért írtam. 4870-et akartam (Fraud-i elszólás?).
De ez csak az én tippem és talán kicsit a GTA4 utáni csalódottságom tükrözõdik rajta. Nem szeretnék akkorát csalódni ebben az általam legalább annyira várt játékban (amúgy majd e miatt is akarok gépet fejleszteni. Meg egyébként is <#idiota>#idiota>).
hd 4890 irtó kevés embernek van... meg ahhoz képest hol van az az nvidia áhh...
hülyegyerek, túlzásokba esel, olyan babán kell futnia nálam maxon 60 stabil fps-el 1680ban hogy hajajj
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Minimum:
CPU: 2 magos 2,5Ghz (Core2 Duo / Phenom II X2)
Memo: 2GB Vista esetén
VGA: nVidia 9800GT 512 Mb / ATI 4670 512mb
Ajánlott:
CPU: 4 Magos 2,5 Hhz (Core2 Quad / Phenom II X4)
Memo: 4GB (Mert hát miért ne?)
VGA: nVidia GTX260 896Mb / ATI HD4890 1Gb
A RengetegMagos procikat azért gondolom mert azért itt a DMM és az Euphoria motorok rendesen dolgoznak játék közben és ahhoz meg kell a számítási kapacitás. A jó VGA pedig a textúrák meg csili-vili dolgok miatt fog kelleni nagyon. Szerintem lehet számítani egy ilyenre.
Apropó: Szerintetek gépigény milyen lesz?
Gametrailers TV e-heti adása kizárólag Lucasarts-al foglalkozik, beszélnek errõl is.
[merlinw.org]
Én azért 1 Duel-t vagy hasonlót el tudnék viselni. De leginkább egy olyan változatot hogy vagytok 2-en ilyen Coop szinten és özönlenek a rohamosztagosok, illetve hullámonként erõsebb ellenfelek amiket nektek kettõtöknek kell legyakni ameddig tudjátok.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Hát, nekem nagyon úgy jött le, mintha megkülömböztetnéd a PC-s és a konzolos verziót... Semmiben sem fog különbözni a két USE, csak annyiban, hogy pöcön szarabb lesz az irányítás... Flame on. :D:DSA:D:)