3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • balee4
    Most akkor a fix-el jobban megy a game?
  • felegyi
    Elvileg Decemberben jön ki Európában, USA-ban november 3.-án, ami már szinte itt van...
  • nr1ranger
    Hali, meglepődve láttam hogy megjelent ez a játék khmm... bizonyos oldalakon, Elvileg nem decemberben jött ki? Ezek a verziók akkor most milyenek? valami béta vagy már az ami boltban is lesz?
  • Szili08
    1 GB Swap File

Ez mit jelent?:$:D -.-':D
  • rumkola
    persze :DDDD
  • geren
    Köszönöm szépen! Akkor ezért nem sikerült beállítani. Én a sima exe-t indítottam, mert a launcher-el hibát ír ki az XP.
  • SomebodyHUN
    Ha kijön az nvidiának olcsó és jó kártyája komolyan mondom veszek:D de egyelőre ati a nyerő
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy még jobban szaggasson neki az összes játéka?
  • SomebodyHUN
    A játék mappájában lévő Launcher.exe vel kell indítani a játékot és ott tod kiválasztani felbontást.
  • PhantomAss
    vegyél nvidiát :D
  • IMYke2.0.0.0
    FAQ-ba

1 - A játékban NEM LEHET a felbontáson kívül semmit sem állítani a grafikai élményfokozókat illetően.

2 - A játékban FPS-limit van, aminek értéke 30. A legerősebb gépek sem képesek efölé menni.

3 - A kifagyásokat orvosolhatod a szükséges "Fix" letöltésével - ügyesen használd a Kuglit!

4 - A játék előzetes hardverigénye valószínűleg elégséges, és a hibákat a "csúnya" exe okozta, de a termék ettől még nem az, amit vártunk.
  • geren
    Sziasztok!

Hol tudtok felbontást állítani, nekem nincsen ilyen menüpont!Alacsony felbontáson meg elég gagyin néz ki a játék!

• xido
    csak tippem,de volt rá már példa,hogy játékon kívül állítgasd a képernyőd alap felbontását,színmélységét,hátha alapból mondjuk 16biten használod és csak 1280x720-ban,hogy nagyobb legyen a szöveg..stb..
  • TDantes
    Akkor látsz, ha hirtelen le esik egy robbanás miatt az FPS szám...130-ról le esik a felére, az 65...de ha 30-ról akkor az csak 15, és az bizony szaggat.

Szerintem
  • Magiszter
    A 30 FPS az elég ahhoz hogy folyamatosnak lásd a mozgást. Én pl nem látok sok különbséget 30 és 130 FPS között. De mint mondtam ez függ a játéktól is.
  • SomebodyHUN
    Hello

Egy olyan problémám lenne a Reloaded-es verzióval hogy ha beállítom a natív felbontásra(1680x1050) akkor a játék 4:3-as képaránnyal és kb 800x600-as felbontáson megy, néha nem is a kép közepét mutatva hanem a sarkát. Megpróbáltam a többi felbontáson is, és ha kiválasztok egy kisebb szélesvásznú felbontást akkor azt sem húzza kit teljes képernyőbe hanem a monitor tetején egy téglalapban jelenik meg. 4850-em van és felraktam a legújabb drivert de így se megy.

Bármilyen javaslatot szívesen fogadnék. Köszi
  • Rage47
    Még ha jól is menne, a játékmenet elég szegényes szerintem.
  • IMYke2.0.0.0
    How many frames can humans see
  • Magiszter
    Hivatalosan a 30 FPS-t már folyamatosnak látja az emberi szem(agy). Szóval az elég a legtöbb játékban. Egyedül az FPS-ek ahol azért még a 30 és 40 között is van különbség.
  • Cat 02 #852
    Gondolom kell neki + 1gb a a vinyón még amin eljátszadozhat.
  • kuci06
    mellesleg ... 30fps fix van a játékon. tehát ennél fejlebb még akkor sem lehetne, ha paksra lennél kötve.

nájsz
  • Gnome
    az lehet h szar..mindenkinek saját véleménye van....de, h a legjobb gépeken is akad az hülyeség és én az akadás részen vagyok kibukva nem a játékon
  • kuci06
    a proci nagyon kevés :(

de poénból leszedheted, megnézni, hogy mennyire lassú :D
    (én is ezt csinálom A?:DAS?:D)
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, el sem indul.
  • Bence94
    remélem igazad van! mit várhatok az én gépemmel ? p4 3.2 ghz ati x1950 pro 512 mb 2 gb ram diavetítés ?
  • Magiszter
    Legalább tudom hogy majd lesz időm lefürdeni, vacsorázni, fogat mosni, megágyazni míg feltelepítem a játékot :D
  • Torzonborz
    pics@ba. win7 x64-em van , játék indít processek között is ott lebzsel de nem történik semmi , hibaüzenet nincs . fix-et feltettem . :(
    vkinek volt ilyesmi ?

• IMYke2.0.0.0
    Én angol oldalon röhögtem ugyanígy... #770.
  • kuci06
    Úgy értem, hogy hivatalosan senki sem mondta, hogy lesz.

Lehet, hogy itt 1-2 ember azt mondja, hogy "bárcsak lenne", meg "a testvérem haverjának az anyjának az ismerőse olvasta egy fórumon, hogy lesz" :D ... de attól még hivatalosan nem volt arról szó, hogy lenne.

:D
  • IMYke2.0.0.0
    Ne sértődj meg! Mi nem elégszünk meg a szép tányéron feltálalt meleg szarral...
  • tommygear
    tényleg jobb lett a fixxel, az aláírásomban lévő géppel simán megy 30-40 fps-el
  • Kandurex
    Nem tudom, de én ezen elkezdtem röhögni, a kommentek időpontja a lényeg:

2009-10-31 14:26:59
    "Tökéletes időzítés. Éppen telepítem"

2009-10-31 14:56:06
    "Kegyetlen, még mindig telepít."

(aszfaltról)
  • Gnome
    nemértem ezeket a kommenteket....2magos AMDvel Ati4850es kártyával 2Gb rammal 1280x960ban tökéletesen megy és a crackfix óta már ki sem lépked....egyedüli betegsége a játéknak, h nem lehet részletesen beállítani de hát istenem...ez legyen a legkevesebb...a játék nekem nagyon tetszik, semmi gáz nincs vele
  • Szili08
    1 GB Swap File

Ez mit jelent?:$:D
  • Kandurex
  • Bence94
    Hát nagyon szomorú vagyok...Reménykedtem egy ilyen nevet csak nem csesznek de tévedtem.mi a francnak írnak 2 magot amikor még a legjobb gépen is szaggat mint atom ? ASPYR igazán csődbe mehetne mert mindent elbasznak jó nevet lásd gitar hero sorozat, és most ez.Megint benyomták Portmaker from console to pc trial shitty editiont azt várták míg a csík végigment...szánalom nem értem ezek, hogy tesztlik ezt ? nekik hibátlanul megy ?
  • kuci06
    Senki sem mondta. Sőt... nagyon valószínű, hogy az a Jedi Knight, amit mindannyian szeretnénk, már sosem fog kijönni.

Manapság a konzolokra fejleszt mindenki, a quake engines Jedi Kinght irányítást meg elég nehezen lehetne arra megoldani.

Max egy ehhez hasonló, hekkendszless cucc lenne jedi knight néven.
  • Nagylaci
    Bakker... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mi sem maradtunk le semmiről: létezik már Fix.
  • xido
    teljesen jó meglátás