3233
-
#871 Most akkor a fix-el jobban megy a game? -
felegyi #870 Elvileg Decemberben jön ki Európában, USA-ban november 3.-án, ami már szinte itt van... -
#869 Hali, meglepődve láttam hogy megjelent ez a játék khmm... bizonyos oldalakon, Elvileg nem decemberben jött ki? Ezek a verziók akkor most milyenek? valami béta vagy már az ami boltban is lesz? -
#868 1 GB Swap File
Ez mit jelent?:$:D -.-':D -
rumkola #867 persze :DDDD -
geren #866 Köszönöm szépen! Akkor ezért nem sikerült beállítani. Én a sima exe-t indítottam, mert a launcher-el hibát ír ki az XP.
-
SomebodyHUN #865 Ha kijön az nvidiának olcsó és jó kártyája komolyan mondom veszek:D de egyelőre ati a nyerő -
#864 Hogy még jobban szaggasson neki az összes játéka? -
SomebodyHUN #863 A játék mappájában lévő Launcher.exe vel kell indítani a játékot és ott tod kiválasztani felbontást. -
#862 vegyél nvidiát :D -
#861 FAQ-ba
1 - A játékban NEM LEHET a felbontáson kívül semmit sem állítani a grafikai élményfokozókat illetően.
2 - A játékban FPS-limit van, aminek értéke 30. A legerősebb gépek sem képesek efölé menni.
3 - A kifagyásokat orvosolhatod a szükséges "Fix" letöltésével - ügyesen használd a Kuglit!
4 - A játék előzetes hardverigénye valószínűleg elégséges, és a hibákat a "csúnya" exe okozta, de a termék ettől még nem az, amit vártunk.
-
geren #860 Sziasztok!
Hol tudtok felbontást állítani, nekem nincsen ilyen menüpont!Alacsony felbontáson meg elég gagyin néz ki a játék!
-
xido #859 csak tippem,de volt rá már példa,hogy játékon kívül állítgasd a képernyőd alap felbontását,színmélységét,hátha alapból mondjuk 16biten használod és csak 1280x720-ban,hogy nagyobb legyen a szöveg..stb.. -
TDantes #858 Akkor látsz, ha hirtelen le esik egy robbanás miatt az FPS szám...130-ról le esik a felére, az 65...de ha 30-ról akkor az csak 15, és az bizony szaggat.
Szerintem -
#857 A 30 FPS az elég ahhoz hogy folyamatosnak lásd a mozgást. Én pl nem látok sok különbséget 30 és 130 FPS között. De mint mondtam ez függ a játéktól is. -
SomebodyHUN #856 Hello
Egy olyan problémám lenne a Reloaded-es verzióval hogy ha beállítom a natív felbontásra(1680x1050) akkor a játék 4:3-as képaránnyal és kb 800x600-as felbontáson megy, néha nem is a kép közepét mutatva hanem a sarkát. Megpróbáltam a többi felbontáson is, és ha kiválasztok egy kisebb szélesvásznú felbontást akkor azt sem húzza kit teljes képernyőbe hanem a monitor tetején egy téglalapban jelenik meg. 4850-em van és felraktam a legújabb drivert de így se megy.
Bármilyen javaslatot szívesen fogadnék. Köszi -
#855 Még ha jól is menne, a játékmenet elég szegényes szerintem. -
#854 How many frames can humans see
-
#853 Hivatalosan a 30 FPS-t már folyamatosnak látja az emberi szem(agy). Szóval az elég a legtöbb játékban. Egyedül az FPS-ek ahol azért még a 30 és 40 között is van különbség. -
Cat 02 #852 Gondolom kell neki + 1gb a a vinyón még amin eljátszadozhat. -
#851 mellesleg ... 30fps fix van a játékon. tehát ennél fejlebb még akkor sem lehetne, ha paksra lennél kötve.
nájsz -
#850 az lehet h szar..mindenkinek saját véleménye van....de, h a legjobb gépeken is akad az hülyeség és én az akadás részen vagyok kibukva nem a játékon -
#849 a proci nagyon kevés :(
de poénból leszedheted, megnézni, hogy mennyire lassú :D
(én is ezt csinálom A?:DAS?:D) -
#848 Szerintem, el sem indul.
-
#847 remélem igazad van! mit várhatok az én gépemmel ? p4 3.2 ghz ati x1950 pro 512 mb 2 gb ram diavetítés ? -
#846 Legalább tudom hogy majd lesz időm lefürdeni, vacsorázni, fogat mosni, megágyazni míg feltelepítem a játékot :D -
#845 pics@ba. win7 x64-em van , játék indít processek között is ott lebzsel de nem történik semmi , hibaüzenet nincs . fix-et feltettem . :(
vkinek volt ilyesmi ?
-
#844 Én angol oldalon röhögtem ugyanígy... #770.
-
#843 Úgy értem, hogy hivatalosan senki sem mondta, hogy lesz.
Lehet, hogy itt 1-2 ember azt mondja, hogy "bárcsak lenne", meg "a testvérem haverjának az anyjának az ismerőse olvasta egy fórumon, hogy lesz" :D ... de attól még hivatalosan nem volt arról szó, hogy lenne.
:D -
#842 Ne sértődj meg! Mi nem elégszünk meg a szép tányéron feltálalt meleg szarral...
-
#841 tényleg jobb lett a fixxel, az aláírásomban lévő géppel simán megy 30-40 fps-el -
#840 Nem tudom, de én ezen elkezdtem röhögni, a kommentek időpontja a lényeg:
2009-10-31 14:26:59
"Tökéletes időzítés. Éppen telepítem"
2009-10-31 14:56:06
"Kegyetlen, még mindig telepít."
(aszfaltról) -
#839 nemértem ezeket a kommenteket....2magos AMDvel Ati4850es kártyával 2Gb rammal 1280x960ban tökéletesen megy és a crackfix óta már ki sem lépked....egyedüli betegsége a játéknak, h nem lehet részletesen beállítani de hát istenem...ez legyen a legkevesebb...a játék nekem nagyon tetszik, semmi gáz nincs vele -
#838 1 GB Swap File
Ez mit jelent?:$:D -
#837 #808 -
#836 Hát nagyon szomorú vagyok...Reménykedtem egy ilyen nevet csak nem csesznek de tévedtem.mi a francnak írnak 2 magot amikor még a legjobb gépen is szaggat mint atom ? ASPYR igazán csődbe mehetne mert mindent elbasznak jó nevet lásd gitar hero sorozat, és most ez.Megint benyomták Portmaker from console to pc trial shitty editiont azt várták míg a csík végigment...szánalom nem értem ezek, hogy tesztlik ezt ? nekik hibátlanul megy ? -
#835 Senki sem mondta. Sőt... nagyon valószínű, hogy az a Jedi Knight, amit mindannyian szeretnénk, már sosem fog kijönni.
Manapság a konzolokra fejleszt mindenki, a quake engines Jedi Kinght irányítást meg elég nehezen lehetne arra megoldani.
Max egy ehhez hasonló, hekkendszless cucc lenne jedi knight néven. -
#834 Bakker... :D -
#833 Mi sem maradtunk le semmiről: létezik már Fix.
-
xido #832 teljesen jó meglátás