Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
A videóbemutató egy igénytelen fos.Vmi nyomorékot ültetettek a gép elé.Így nem lehet begyogyóztatni az emebrt ha ekkora fos videókat adnak ki.Ez a videó alapján egy raklap kutyaszar a játék.Pedig ez a játék nagyon jó.Én most csak a pc videókat szidom amik linkelve lettek,és nem a játékot mert az baromi jó lesz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
De legalább nem a warezre fogták.

Next PC upgrade: 2022

balee4
És mennyit hajtották, hogy ezt egyetlen PC sem bírja, holott egy tavalyi középkategóriás gépen (persze, ha igaz ez a gépigény) maxon el fog menni.
Persze, hogy a pénz beszél.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

A konzoleladások miatt odázták el ennyi ideig a portolást, hogy több pénz jöjjön be belõlük. A Lucasartsot a pénzen kívül nem érdekli semmi már több mint tíz éve.

grebber
Na mit? Nagy lószart vártak hogy minél több pénzt kihozzanak az xboxos eladásokból ennyi.Itt rég nem arról szól a fáma hogy a portolás sok ida vagy egyéb 1 dolog a pénz.

wedge31
Ilyenkor merül fel a kérdés hogy mi a francot portoltak mert ez egy az egyben olyan mint a konzol változat maradt a DMC-és kamera kezelés és irányitás bill+egérrel szenvedés lesz...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber

balee4
Ha ez igaz, maxon fog menni, de jó lenne. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Firerock
Euphoria engine lessz alatta?😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Magiszter
Dejó, akkor maxra benyomom és had szóljon! <#boxer>

Amúgy az Euphoria az nem csak az emberi viselkedést szimulálja? Csak mert a DMM az ami minden fizikai cuccot számol én úgy tudom.

Bence94
ettõl nagyobb gépigénye lesz szerintem de akkor is:"4000 dolláros gép"<#idiota><#idiota><#banplz><#wilting>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Firerock
ne kezdjük már légyszives

The Protector
😊
Az én gépemet adták meg recommandednek.
Az atisok úgy látszik megint a fasz rosszabbik végén lesznek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Seth
saját fizikai engine-je van, az Euphoria,mint mondjuk a GTA4-ben, majd a procid szenved vele 😊

PSN ID.: Beegabor

gibson9
<örül a feje, mert recommended system nagyjából megvan> hurrá hurrá 😄D

grebber
Mondjuk azt is nehezen hiszem el hogy ez nem PhysX-es lett a game!
De várom már nagyon.

Firerock
köcsögök😄

grebber
Hát ha nv pénzelt game lesz akkor simán<#taps>

Firerock
Recommended:4870/9800 GT!? ez nem teljesen egy kategória😄

grebber
PC Minimum System Requirements

* Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2. Windows 7
* CPU Processor: 2.4 GHz Dual Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
* Memory: 2 GB RAM
* Hard Disk Space: 23.8 GB + 1 GB Swap File
* Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
* Video Card: 3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 256 MB Video Memory with Shader 3.0 support (Radeon HD 2900/ Geforce 8800)
* Media Required: 8X DVD-ROM drive
* Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard or Microsoft Xbox 360 Wired Controller

This product does not support Windows 95/98/ME/2000/NT.

Recommended System Requirements

* Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 Dual-Core 5200+
* 512 MB 3D Hardware Accelerator Card
* Video Card (ATI): Radeon HD 4870
* Video Card (Nvidia): Geforce 9800 GT
* Memory: 2 GB RAM

NOTICE: Some 3D accelerator cards with the chipset listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by Star Wars: The Force Unleashed. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX compatibility.

Supported Desktop Chipsets

* ATI RADEON HD 2900, 3850, 3870, 4850, 4870
* NVIDIA GEFORCE 8800, 9600, 9800, 260, 280

Magiszter
javítás: GTX280 = GTX285

Magiszter
Sokáig szõröztem én is hogy nV vagy ATI. Ha egy fél éve megkérdeztek azt mondtam hogy nV mindenféle képen. De most, már az ATI felé húzok, mivel ár/teljesítmény-ben nagyon ott van. Tesztek szerint egy HD4890 nem sokkal van lemaradva egy GTX280-tól. Árban viszont majdnem a fele.
Én is jövõre akarok majd venni, egyenlõre másra kel la lé, meg a lola. Addig meg még alakíthat valamit az nVidia.

balee4
Nekem esélyes egy fejlesztés, de idén még nem szeretném, de maradok az nvidia-nal. (az új 300-as sorozatból szeretnék)

Magiszter
Nem azt mondtam hogy két vállra fekteti a HD4890-et vagy a GTX 285-öt, csak azt hogy a korához képest (2007) még mindig állja a sarat. Nálam ez egyenlõ az erõs kártyával. Hiszen még a mai napig Fullon játszom vele a mostanság megjelenõ játékokat.

Amúgy a 9800GT az bizonyos tesztek szerint gyengébben teljesít mint a 8800GT 512-es. Ez pedig érdekes, hiszen egy generációval elméletileg fejlettem a 9800GT. Akárhogy is a következõ kari amit veszek ATI lesz, szerintem HD4890.

Klemice
hát ezeket az agyon átnevezett nvidia kártyákat már nem soroljuk az erõs kártyák közé 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

balee4
nem merik<#idiota>

gibson9
Köszi a választ 😄 azért kérdeztem, mert annyira nem vagyok otthon hardverekben. Na de akkor megnyugodtam, hogy nem kell már megint gépet fejlesztenem 😄

Magiszter
Mondjuk 2 percre a megjelenés elõtt azért már illene közölni egy gépigényt. Elvégre alig ha fejlesztenek még rajta a megjelenés elõtt 3 héttel.

gibson9: 9800GT kb ugyanott van mint a 8800Gt, ami meg egy erõs kártya, szóval alig ha lesz vele gond. Max nem Full grafikai részletességgel 16xAA-val fogunk játszani. <#idiota>

tommygear
azt hittem már van vmi 😞
gibson9
spekuláció

Honnét a jó istenbõl tudnánk azt hogy, hogy fog futni ha még meg se jelent....
gibson9
GeForce 9800 GT 512 MB GDDR3 azért már elég lesz neki? Procim AMD Athlon 7750 dual core 2,7 Ghz.

Magiszter
Eddig CPU limitem volt, most már legalább ki lesz hajtva a VGA-m<#idiota> Amúgy eddig még nem találkoztam olyan játékkal ami ne futna a mostani konfigon 1680x1050-ben kokszra húzva 4xAA-val(és érdekelt is annyira hogy kipróbáljam). De elfogadok tippeket. <#vigyor>

(Crysis nem számít, mert az techdemo, nem játék.)

Amúgy meg ha okosan írják meg akkor kihasználja majd a 4 magot a fizika számításához (DMM, Euphoria). A VGA meg csak elég lesz a textúrák, meg a mifene matekozására.

Klemice
enyhén vga limited lesz kivéve ha 1024x768ban játszol

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Magiszter
Nah megvettem a 4 magos AMD-t ami 3Ghz-n fut. Bár a VGA-m még sokáig 8800GT marad, de most már nincs az a Force Unleashed amit ne tudnék futtatni kokszon <#idiota>
Ha van akkor: <#mf2>

Hogy egy kis ON is legyen:

Jövõ hét péntek Október 23 ami elméletileg az USA megjelenés... (meg egy magyar ünnep.) Szóval vészesen közeleg a November 3 megjelenési dátum... <#taps>

Kandurex
Boxon is gány volt, bár tény, hogy játszhatóan 20 - 25 FPS körül. Maga a játék volt inkább gyenge.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Magiszter
Pfujj mocskos warezhuszár! Hogy volt képed megkárosítani a Rokstar-t? Az emberiség alja vagy egy utolsó kis lopkodós haramia! Az ilyet 30 év börtönbe és 500 millió dollárra kell büntetni, mert nem szórja a pénzét két kézzel olyan selejtes dolgokra amit nem is tud használni! Pfujj, pfujj!!!

Hát kb ez a hozzáállása a mai játékkészítõknek. Mint a Crytek is sírt hogy a mocskos warez miatt csak 1 millió példányt adtak el. Jah kérem, mert kb csak annyi embernél futott a világon elfogadhatóan. Dettó GTA4. Nem másolásvédelmet kellene csinálni, hanem játékot!

Nah eleget hörögtem!

The Protector
Hát...Én nem vagyok nagy játékra pöcsverõs-pöcsvárós emberke de a GTA-ra elkezdtem félretenni pénzt mikor kipróbáltam elõször boxon és már be volt jelentve pc-re.Hát közben láttam egy tesztet ahol aa hardverigényt nézték procira meg vga-ra lebutítva.AZ alapján nekem(még 8600GT-m volt)Medium-High között kellett volna mennie.Lewarezoltam a gamet megjelenéskor és atyaúristen.6-17fps közt ment a game.Nem is vettem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rage47
csakhogy xboxon simán fut. akinek meg bejönne pc-n a játékmenet, az nem tud játszani, mert nem optimalizálták.
balee4
Na az már nincs is olyan messze.😊 Nagyon várós.

Kandurex
GTA IV. -re én is csúnyán ráhasaltam, a megjelenés napján vettem meg X -re 17 ezerért...😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

IMYke2.0.0.0
November 3... messze van még 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Magiszter
"promóciós verziót"
ergo Warezt. <#rolleyes>

Amúgy ha lenne demó akkor én sem "kényszerülnék" letölteni netrõl a tört változatot, hogy megnézzem egyáltalán futna e a gépemen. Köszönöm de nekem egyszer elég volt a GTA4-mostkell-azooonnal hibájába esnem. Azzal is csak ül a polcon és várja hogy legyen gép, meg valami pecs amitõl még futni is fog.

imike: Október 23 és November 3 (elsõ USA, második EU)

The Protector
Demo=+pénzbe kerül.
Konzolon megérim demózni ugyanis a pc-sek elõszeretettel használják a promóciós verziótXD

IMYke2.0.0.0
Na, akkor most Luke ükunokájának a dédapjával játszunk, aki visszajött a jövõbõl?
ÉS mikor is jelenik meg ez a nemes játék?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

elitehun
NEM
Magiszter
Szerintetek ebbõl lesz demo?

Magiszter
Szép-szép, ezt már eddig is tudtuk. Kérdés az: Mennyire lesz élvezetes? És fõleg hogy a portolást miként oldják meg?

Diszisz dá Kveszt-Sün.

Bence94

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

elitehun
Ugye? Ha nekem jó sok embernek is jó 😄 Meg kéne gyõzni a kiadót hogy az én gépemre fejlesszék<#idiota>