3233
-
#911 XD.ezt ugye nem gondoltad komolyan? -
#910 LOL, kettő összeakaszkodott a levegőben.
-
tonyo9 #909 valaki ki tudná számolni pontosan , hogy mennyi FSP-vel fog futni a gépemen a játék?elöre is köszönöm -
#908 Sztem ez jobb is mint az hogy nyomj le 10 gombot és a végén még 4-et egyszerre hogy kivédd a támadást XD -
#907 Nah, öcsém gépén megnéztük, tapasztalatok:
AMD 3.0 gigás, dual core proci + 2 giga ram + Gef 9500 Gt kombón már élvezhető. Nagyobb tömegben, erőteljes fizikahasználat mellett beröccen, de nem vészes.
A játéknak van hangulata, de maga a játékmenet elég egyszerűnek tűnik... 0 kombó, csak nyomkodod a bal gombot, 'oszt üt a pali. -
#906 Mivel csak a felbontást tudod állítani... -
tonyo9 #905 képeket szurjá má be barát -
#904 1 GB Swap File
Ez mit jelent?:$:D xDD -
wolfblade #903 kikapcsolni nem lehet gondolom... jól gondolom? -
#902 A megakadás szándékos Ha megnézed a videókat ott is megakad mikor belevágsz az ellenbe. Az FPS leesés meg szerintem a plusz effektek miatt van, amik ilyenkor előjönnek. -
wolfblade #901 Üdv Mindenkinek! csak megosztanám az élményeimet, szal laza 4óra altt felkúszott a játék kicsit kevés(40-60)fps-el megy nálam de még bőven élvezhető. Viszont mikor a fénykard sebzi az ellent kicsit lejjebb megy az fps és mintha megakadna a játék(erre van megoldás?) egyébként ezen az apró hibán kívül teljesen jó a gém, nem rossz átirat szerintem. -
#900 Jézus haver... mekkora egy film :D -
TDantes #899 Na. Csak elindult. Szép, de nem eléggé, ehhez a szájbalökötten nagy gépigényhez.
Az nevetséges, hogy nem lehet kaszabolni, és darabokra vágni a jó népet.
Az erő trükközés jó. A fizika jó.
A videók, jók.
A robot, tetszik...érdekes ötlet.
A pálya végi, ,,boss" harc...ilyet basszus...átvált más , egy hülye, gagyi kamera nézetbe, és harcolj...miért kell átváltani?
A belső tereken, mondjuk jól fut(800x600) külső tereken szarul.
Hát, azért van egy hangulata, és nem rossz , de nem is jó. Mindegy ez van, ingyen volt, ha optilamizált lenne meg is venném valamikor, így nem, de el játszadozok vele. -
#898 Milyen a konfigod és milyen beállítások mellet játszol? -
#897 -
#896 tök jól megy sw nálam! -
#895 Inkább 15 fölé nem megy nálam, ahol most járok kb.5fps diavetítés mint ha emulátoron próbálnék játszani közbe meg tele van lowpoly-val az egész ez rosszabb mint a GTA. -
SomebodyHUN #894 Találtam megoldást a #856 hozzászólásban leírt problémára xido jóvoltából, ha valakinek ugyan ez a baja akkor a windowsba kell leszedni a felbontást 1280x800 és akkor a játékot el lehet indítani 1680x1050 ben hiba nélkül. Nem teljesen értem hogy ettől miért lesz jobb dehát bevált. Az ötletért köszönet xidonak:D
-
tonyo9 #893 kurva digire várok én is:@
addig ez van csak:(
lpházig el van vezetve,csak nincs benne káble -
#892 67,6% és szerinte 3 óra 40 perc van még hátra. Remélem csak gyorsulni fog, mert már nagyon kíváncsi vagyok rá. -
#891 Hy.Még nem próbáltam a játékot.Tudom h gyatra az optimalizálás de.....
Azért sír mindenki mert nem megy mondjuk 40-60fps fölé vagy azért sír mindenki mert jó ha 15fölé megy? -
#890 És akkor van rá megoldás? :D -
#889 Nagyon amatőr vagyok, szóval nem tudom miről beszélsz :D, a lényeg azt írja néha ki (de van hogy napokig jó és 2,5-3 megával szedek), hogy a gépnév nem található és a DHT port nem aktív. -
#888 na akkor ott nem azért korlátoz mert töltesz, hanem mert a upc este 6 után korlátozza a torrent forgalmat. Én többek között ezért is váltottam diginetre (meg olcsóbb és gyorsabb :D) 30/20as 3500. 3.8mb-al lehet tölteni stabilan :) -
#887 Most furcsának tűnhet de sztem az. :D (azért nem tudom, mert nem én fizetem, meg nem is nálam van a router.) -
Cat 02 #886 Utorrent encrypted bepipál ? Bár ha sok töltéstől szívsz akkor szívás :D -
tonyo9 #885 kábé igy röhögtem én is:D -
#884 upc? Mert arra van megoldás :] -
#883 Nekem 2 hét mire lejn. Pedig a netem 30 megabites, de a van a torrentletöltésen egy szép kis sebességkorlát, ha túl sokat szedek, 2 napra leáll teljesen a DHT-port és akkor nuku letöltés. Hogy ezt hogyan lehetne kiküszöbölni nem tudom. -
#882 bazz nem szúrta be a képet...
na szal:
-
#881 Bár én is NV-s vagyok, de ez nagyon tetszik:
xD
..és khm sajna van bent valami, valljuk be. :)
ELŐRE SZÓLOK NEM KELL A FLÉM, FIKÁZÓK INKÁBB NE REAGÁLJANAK A POSTRA. -
#880 Ne búsulj,... 1 hét alatt lejön :DDD
-
#879 Tehát ha jól értelmezem,akkor van cracfix és mostmár nem olyan nagy a hardwareigénye?Feltelepítve mekkor a mérete?:P -
Cat 02 #878 Nvidia, The way it's meant to be played. Nem véletlen ez a mondat :) -
tonyo9 #877 egy világ omlott bennem össze (14 giga)
1 megabites nettel ,my god:@ -
#876 Áruld el nekem miért kell mindig ez a flame? :) -
#875 akkor megnyugodtam ... 25 gb wTf :O -
Neoncsoves #874 ja. most telepít kb 40percexD -
#873 Nektek is olyan kurva lassan telepűl fel?! -
#872 Ty, usa dátumot nemtudtam :)