3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • The Protector
    XD.ezt ugye nem gondoltad komolyan?
  • Legend Killer
    LOL, kettő összeakaszkodott a levegőben.

• tonyo9
    valaki ki tudná számolni pontosan , hogy mennyi FSP-vel fog futni a gépemen a játék?elöre is köszönöm
  • elitehun
    Sztem ez jobb is mint az hogy nyomj le 10 gombot és a végén még 4-et egyszerre hogy kivédd a támadást XD
  • kuci06
    Nah, öcsém gépén megnéztük, tapasztalatok:

AMD 3.0 gigás, dual core proci + 2 giga ram + Gef 9500 Gt kombón már élvezhető. Nagyobb tömegben, erőteljes fizikahasználat mellett beröccen, de nem vészes.
    A játéknak van hangulata, de maga a játékmenet elég egyszerűnek tűnik... 0 kombó, csak nyomkodod a bal gombot, 'oszt üt a pali.
  • Magiszter
    Mivel csak a felbontást tudod állítani...
  • tonyo9
    képeket szurjá má be barát
  • Szili08
    1 GB Swap File

Ez mit jelent?:$:D xDD
  • wolfblade
    kikapcsolni nem lehet gondolom... jól gondolom?
  • Magiszter
    A megakadás szándékos Ha megnézed a videókat ott is megakad mikor belevágsz az ellenbe. Az FPS leesés meg szerintem a plusz effektek miatt van, amik ilyenkor előjönnek.
  • wolfblade
    Üdv Mindenkinek! csak megosztanám az élményeimet, szal laza 4óra altt felkúszott a játék kicsit kevés(40-60)fps-el megy nálam de még bőven élvezhető. Viszont mikor a fénykard sebzi az ellent kicsit lejjebb megy az fps és mintha megakadna a játék(erre van megoldás?) egyébként ezen az apró hibán kívül teljesen jó a gém, nem rossz átirat szerintem.
  • Magiszter
    Jézus haver... mekkora egy film :D
  • TDantes
    Na. Csak elindult. Szép, de nem eléggé, ehhez a szájbalökötten nagy gépigényhez.
    Az nevetséges, hogy nem lehet kaszabolni, és darabokra vágni a jó népet.
    Az erő trükközés jó. A fizika jó.
    A videók, jók.
    A robot, tetszik...érdekes ötlet.
    A pálya végi, ,,boss" harc...ilyet basszus...átvált más , egy hülye, gagyi kamera nézetbe, és harcolj...miért kell átváltani?

A belső tereken, mondjuk jól fut(800x600) külső tereken szarul.

Hát, azért van egy hangulata, és nem rossz , de nem is jó. Mindegy ez van, ingyen volt, ha optilamizált lenne meg is venném valamikor, így nem, de el játszadozok vele.
  • elitehun
    Milyen a konfigod és milyen beállítások mellet játszol?
  • Maxtreme
  • Legend Killer
    tök jól megy sw nálam!
  • CalebJoe
    Inkább 15 fölé nem megy nálam, ahol most járok kb.5fps diavetítés mint ha emulátoron próbálnék játszani közbe meg tele van lowpoly-val az egész ez rosszabb mint a GTA.
  • SomebodyHUN
    Találtam megoldást a #856 hozzászólásban leírt problémára xido jóvoltából, ha valakinek ugyan ez a baja akkor a windowsba kell leszedni a felbontást 1280x800 és akkor a játékot el lehet indítani 1680x1050 ben hiba nélkül. Nem teljesen értem hogy ettől miért lesz jobb dehát bevált. Az ötletért köszönet xidonak:D
  • tonyo9
    kurva digire várok én is:@
    addig ez van csak:(
    lpházig el van vezetve,csak nincs benne káble
  • Magiszter
    67,6% és szerinte 3 óra 40 perc van még hátra. Remélem csak gyorsulni fog, mert már nagyon kíváncsi vagyok rá.
  • The Protector
    Hy.Még nem próbáltam a játékot.Tudom h gyatra az optimalizálás de.....
    Azért sír mindenki mert nem megy mondjuk 40-60fps fölé vagy azért sír mindenki mert jó ha 15fölé megy?
  • balee4
    És akkor van rá megoldás? :D
  • balee4
    Nagyon amatőr vagyok, szóval nem tudom miről beszélsz :D, a lényeg azt írja néha ki (de van hogy napokig jó és 2,5-3 megával szedek), hogy a gépnév nem található és a DHT port nem aktív.
  • Maxtreme
    na akkor ott nem azért korlátoz mert töltesz, hanem mert a upc este 6 után korlátozza a torrent forgalmat. Én többek között ezért is váltottam diginetre (meg olcsóbb és gyorsabb :D) 30/20as 3500. 3.8mb-al lehet tölteni stabilan :)
  • balee4
    Most furcsának tűnhet de sztem az. :D (azért nem tudom, mert nem én fizetem, meg nem is nálam van a router.)
  • Cat 02 #886
    Utorrent encrypted bepipál ? Bár ha sok töltéstől szívsz akkor szívás :D
  • tonyo9
    kábé igy röhögtem én is:D
  • Maxtreme
    upc? Mert arra van megoldás :]
  • balee4
    Nekem 2 hét mire lejn. Pedig a netem 30 megabites, de a van a torrentletöltésen egy szép kis sebességkorlát, ha túl sokat szedek, 2 napra leáll teljesen a DHT-port és akkor nuku letöltés. Hogy ezt hogyan lehetne kiküszöbölni nem tudom.
  • Maxtreme
    bazz nem szúrta be a képet...

na szal:

• Maxtreme
    Bár én is NV-s vagyok, de ez nagyon tetszik:

xD

..és khm sajna van bent valami, valljuk be. :)

ELŐRE SZÓLOK NEM KELL A FLÉM, FIKÁZÓK INKÁBB NE REAGÁLJANAK A POSTRA.
  • Kandurex
    Ne búsulj,... 1 hét alatt lejön :DDD
  • Fehercsoki
    Tehát ha jól értelmezem,akkor van cracfix és mostmár nem olyan nagy a hardwareigénye?Feltelepítve mekkor a mérete?:P
  • Cat 02 #878
    Nvidia, The way it's meant to be played. Nem véletlen ez a mondat :)
  • tonyo9
    egy világ omlott bennem össze (14 giga)
    1 megabites nettel ,my god:@
  • Maxtreme
    Áruld el nekem miért kell mindig ez a flame? :)
  • zeus89
    akkor megnyugodtam ... 25 gb wTf :O
  • Neoncsoves
    ja. most telepít kb 40percexD
  • zeus89
    Nektek is olyan kurva lassan telepűl fel?!
  • nr1ranger
    Ty, usa dátumot nemtudtam :)