3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Daref
    jó játék de valamiért mindig kilép mindig ugyanott. A crackje lehet rossz vagy a játék amit leszedtem vagy a gépemmel van valami? pls help.
    Gépem:Intel dual core E5200 2.5 Ghz proci
    ATI Radeon HD 4670 1GB vga
    2GB Geil kit ram
  • Firerock
    igen
    én kiszámoltam
    pontosan 23,12351332
    elég sok időmbe került,egyszer el is számoltam
  • Legend Killer
    faszomat, megint ez a kurva memória hiba! megvettük a gépet és pár géjmnél memória hibát ír ki. ha kell, teszek be, mert sikerüólt róla csinálnom képet. nem így swről, mert lefagy a géjm, hiába teszem kicsibe, hiába hozom elő a feladatkezelőt, nem teszi magát kicsibe és restart segít, de a géjm mindig lefagy így.

HELP!!!!!!!!!!
  • strebacom
    Hát nem valami nagy játék az biztos, meg sem terheli a rendszert,meg a vga-t sem,egy óra játék után minden hüvös....

• Marcinko
    NA olvastam a gépigényt ..pfffff..... mondom nem baj megpróbálom. ( 6300 as dual core 3 giga ram 1950Pro )
    Simán feltelepült 45 perc alatt. Na mondom magamban most ugrik a majom vízbe, elindítottam de nem csobbant :( mert csak hangot hallottam de kép az abszolút nem volt.
    Sajna én sem találtam ini v cfg filet szóval egyenlőre buktam a játékélményt
  • TDantes
    Hm. Nem volna rossz, ha meg lehetne bütykölni, vagy adnának ki hozzá egy ilyen javítást, ami után mondjuk ki lehetne kapcsolni pár effektet.
  • rumkola
    Na, kezdjünk el túrni frame limit kilövése érdekében. cfg és ini nincs sajna....
  • rumkola
    szívesen!
  • lwb
    Detto Lite-tal. Melyik yasu-t használjátok?

(egyébként a crackfix-el a felucian pályánál megint kidobott engem, mint korábban az alap crack nar shadaa-ban)
  • Maxtreme
    ez nem az az oldal..
  • tonyo9
    THX a feltöltést!
  • Kandurex
    Windu egészen élethű
  • CalebJoe
    Van benne egy csomó jó kosztüm:)

• balee4
    Kösz, megpróbálom hátha, nem jó befizetek egy warez oldalra :D Kb 2 év mióta torrentezek nem reggeltem ilyesmikre, melyik megbízható most? (amiről közvetlenül lehet szedni, nemcsak ftp-ről)
  • rumkola
    Ja, 1680x1050.
  • rumkola
    Na kipróbáltam.
    C2D [email protected], 9800GT, 3GB ram, XP SP3 32bit. Fixen 30fps (ugye a limit miatt). Nincs ezzel gond.
  • kuci06
    persze, public trackerekről egyhamar nem fog lejönni :|
    gondolom a többség hozzám hasonlóan privát trackerről rántotta le...
  • gfreak
    443 új üzenet...szoval már "kijött" a warez...látom gépigény van...játékélmény/irányítás
  • Pingi23
    én speciel meglestem piratebay-t meg mininovát de elég ratyi az arány
    de azért onnét szedem
  • kuci06
    nem, már minden nagyobb torrentoldalon ott van
  • Pingi23
    mindenki aki már tolja vele fizetősröl szedte le?
  • tonyo9
    istenem (kép..star trek)
  • Magiszter
    Erre a programra kíváncsi lennék.
  • mila69en
    de ha nagyon sokat pislog akkor még zuhan az fps ezt is kalkuláld bele
  • Magiszter
    42
  • kuci06
    a géped adataiból. van erre egy program
  • Kandurex
    Kikapcsolt monitor? Tudományos tény, hogy minden kikapcsolt monitor hozzávetőlegesen 25 frame / sec pörgeti eléd a képet.
  • tonyo9
    ezt miböl számoltad ki?
  • Gnome
    Ne halgass a többiekre csak hülyítenek mer szar lett a game picit...

Kiszámoltam neked, 14,49 FPSel fog futni a gépeden de ha kikapcsolt monitorral fogod játszani akkor simán lesz 25 FPS is (ezt nem számítottam ki, csak hozzávetőleges érték), szal nem kell paráznod!
  • mila69en
    nem egyszerűbb ha nyitsz egy notepadot?
  • Maxtreme
    hát akkor neked qrva nagy mákod van, mert az összes ismerősömnél ez van. Köztudott dolog amúgy.
  • tonyo9
    mosmivan:?
  • kuci06
    hmm.. lássuk...

ÖT.
  • tonyo9
    iszok mégegy felest hátha jobb lessz xd
  • wednes
    Gyerünk papír, ceruza, zsebszámológép elő, aztán lehet felírni az egyenleteket. XDDDD
  • Szili08
    xd.. tonyo..xDDD

Nekem egy gyengéje van a gépnek.. a proci:DxD:S Remélem menni fog attól.:D
  • HKS
    ez nem teljesen igaz legalábbis nálam nem találkoztam még iennel nekem is upc 30megás van és egész nap max sávszélleséggel töltök torrentről
  • Maxtreme
    Deluge torrent kliens.
    Kicsit fagy, kicsit instabill, de szarik a korlátozásra :)
    Legalábbis anno mikor használtam eléggé hadilábakon állt.
  • Maxtreme
    hát nem hiszem hogy FSP tápot fog adni..
  • Legend Killer
    1028as felbontás és ati radeon hd 4670m van asszem, valamint 3.17 ghz és 2gb ram memóriának... nem nagyon értek a gépekhez, szal kábé ennyit tudok az enyémről.