3233
-
Daref #951 jó játék de valamiért mindig kilép mindig ugyanott. A crackje lehet rossz vagy a játék amit leszedtem vagy a gépemmel van valami? pls help.
Gépem:Intel dual core E5200 2.5 Ghz proci
ATI Radeon HD 4670 1GB vga
2GB Geil kit ram -
#950 igen
én kiszámoltam
pontosan 23,12351332
elég sok időmbe került,egyszer el is számoltam -
#949 faszomat, megint ez a kurva memória hiba! megvettük a gépet és pár géjmnél memória hibát ír ki. ha kell, teszek be, mert sikerüólt róla csinálnom képet. nem így swről, mert lefagy a géjm, hiába teszem kicsibe, hiába hozom elő a feladatkezelőt, nem teszi magát kicsibe és restart segít, de a géjm mindig lefagy így.
HELP!!!!!!!!!! -
strebacom #948 Hát nem valami nagy játék az biztos, meg sem terheli a rendszert,meg a vga-t sem,egy óra játék után minden hüvös....
-
#947 NA olvastam a gépigényt ..pfffff..... mondom nem baj megpróbálom. ( 6300 as dual core 3 giga ram 1950Pro )
Simán feltelepült 45 perc alatt. Na mondom magamban most ugrik a majom vízbe, elindítottam de nem csobbant :( mert csak hangot hallottam de kép az abszolút nem volt.
Sajna én sem találtam ini v cfg filet szóval egyenlőre buktam a játékélményt -
TDantes #946 Hm. Nem volna rossz, ha meg lehetne bütykölni, vagy adnának ki hozzá egy ilyen javítást, ami után mondjuk ki lehetne kapcsolni pár effektet. -
rumkola #945 Na, kezdjünk el túrni frame limit kilövése érdekében. cfg és ini nincs sajna.... -
rumkola #944 szívesen! -
#943 Detto Lite-tal. Melyik yasu-t használjátok?
(egyébként a crackfix-el a felucian pályánál megint kidobott engem, mint korábban az alap crack nar shadaa-ban) -
#942 ez nem az az oldal.. -
tonyo9 #941 THX a feltöltést! -
#940 Windu egészen élethű -
#939 Van benne egy csomó jó kosztüm:)
-
#938 Kösz, megpróbálom hátha, nem jó befizetek egy warez oldalra :D Kb 2 év mióta torrentezek nem reggeltem ilyesmikre, melyik megbízható most? (amiről közvetlenül lehet szedni, nemcsak ftp-ről) -
rumkola #937 Ja, 1680x1050.
-
rumkola #936 Na kipróbáltam.
C2D [email protected], 9800GT, 3GB ram, XP SP3 32bit. Fixen 30fps (ugye a limit miatt). Nincs ezzel gond. -
#935 persze, public trackerekről egyhamar nem fog lejönni :|
gondolom a többség hozzám hasonlóan privát trackerről rántotta le... -
#934 443 új üzenet...szoval már "kijött" a warez...látom gépigény van...játékélmény/irányítás -
Pingi23 #933 én speciel meglestem piratebay-t meg mininovát de elég ratyi az arány
de azért onnét szedem -
#932 nem, már minden nagyobb torrentoldalon ott van
-
Pingi23 #931 mindenki aki már tolja vele fizetősröl szedte le? -
tonyo9 #930 istenem (kép..star trek) -
#929 Erre a programra kíváncsi lennék. -
#928 de ha nagyon sokat pislog akkor még zuhan az fps ezt is kalkuláld bele -
#927 42 -
#926 a géped adataiból. van erre egy program -
#925 Kikapcsolt monitor? Tudományos tény, hogy minden kikapcsolt monitor hozzávetőlegesen 25 frame / sec pörgeti eléd a képet. -
tonyo9 #924 ezt miböl számoltad ki? -
#923 Ne halgass a többiekre csak hülyítenek mer szar lett a game picit...
Kiszámoltam neked, 14,49 FPSel fog futni a gépeden de ha kikapcsolt monitorral fogod játszani akkor simán lesz 25 FPS is (ezt nem számítottam ki, csak hozzávetőleges érték), szal nem kell paráznod! -
#922 nem egyszerűbb ha nyitsz egy notepadot? -
#921 hát akkor neked qrva nagy mákod van, mert az összes ismerősömnél ez van. Köztudott dolog amúgy. -
tonyo9 #920 mosmivan:? -
#919 hmm.. lássuk...
ÖT. -
tonyo9 #918 iszok mégegy felest hátha jobb lessz xd -
wednes #917 Gyerünk papír, ceruza, zsebszámológép elő, aztán lehet felírni az egyenleteket. XDDDD -
#916 xd.. tonyo..xDDD
Nekem egy gyengéje van a gépnek.. a proci:DxD:S Remélem menni fog attól.:D -
#915 ez nem teljesen igaz legalábbis nálam nem találkoztam még iennel nekem is upc 30megás van és egész nap max sávszélleséggel töltök torrentről -
#914 Deluge torrent kliens.
Kicsit fagy, kicsit instabill, de szarik a korlátozásra :)
Legalábbis anno mikor használtam eléggé hadilábakon állt. -
#913 hát nem hiszem hogy FSP tápot fog adni.. -
#912 1028as felbontás és ati radeon hd 4670m van asszem, valamint 3.17 ghz és 2gb ram memóriának... nem nagyon értek a gépekhez, szal kábé ennyit tudok az enyémről.