3233
-
#1111 na azt megnézném lol.. a G80-as 8800GTS még a 8800GT szintjét sem éri el (ugye az utóbbi már g92 maggal müxik) -
#1110 Nem kell legtöbben ezt nem csinálják meg:
Ugye látod azt a bekarikázott kis pipát és ami mögé írva van?!
Nos ennyi a "kiválsztottak" tudománya. Legtöbben csak felinstallálják a DT -t, de nem állítják be! :) -
#1109 Miért akkor te sem állsz neki semminek? Ugyanis a G80-as 8800GTS jóval gyengébb mint a 9600GT.. -
#1108 jah szoktak lenni inditási gondok, géptől eltérő a müködésük, ahhogy pl a reloaded is. nálam ment tökéletessen, másnál meg kilépeget a játék, akad tőle meg ienek. -
#1107 alantabb olvashatod.
messze erősebb egy 9600-astól. cod4-ben pl haver 4850-ese nyomott annyi fps-t mint az én karim. lehet viszonyítani... -
Cat 02 #1106 8600gts-sel próbáltad már vki ? -
TDantes #1105 Ok, kösz majd kipróbálom. -
#1104 Valóban szar hetem volt, de azért vagyok olyan, amilyen a SW-hozzászólásaimban: nagyon-nagyon sokat reméltem ettől a játéktól!
A múlt héten a teljes Star Wars nagy film sorozatot megnéztem, hogy felelevenített élményekkel kiéhezve vethessem bele magam ebbe a játékba...
...és akkor azt kaptuk, amit az elmúlt több mint 400 HSZ-ben olvashatsz.
-
#1103 Megpróbálom röviden.
A securom védelmet meg lehet kerülni ekkor a játék azt hiszi, hogy eredetiként fut nem kell belebabrálni. Leszeded (ha nincs meg) a legújabb Daemon Tools lite -t.
DT lite
Fontos, hogy miután felinstalláltad a beállítások-Advanced -ben tegyél be minden pipát!!! Ha ezt kihagyod nem fog menni...
Aztán letöltöd a legújabb Y.A.S.U. -t.
Y.A.S.U
Ez egy exe fájl amit bemásolsz a DT telepítési mappájába! (FONTOS!) Ha Win7 -et vagy VISTA -t használsz adj neki rendszergazdai jogosultságot.
A játék menete:
Második lemez bemountol.
Y.A.S.U. futtat.
Megnyomod a "Cloak" gombot.
Játszol.
:) -
#1102 Az ilyen clonok inditásához kiválasztotnak kell lenni hogy egyböl sikerüljön... -
mathers #1101 Nekem Daemon tools lite 4.30.4.0027 és yasu 1.6 9040 van. Ezzel is próálkoztam, de nem indult el. Esetleg valaki leírná, hogy pontosan milyen verzió kell hozzá és hogy honnnan tudom leszedni? Köszi -
#1100 Sector, bocsy.. de neked milyen videókarid van?:D -
#1099 El vagy te tévedve, de alaposan! Nem egy új kártya ez, de messze nem annyira "alap" mint ahogy te hiszed! Persze mindegy, a te dolgod... -
heringer #1098 oks,köszi. -
#1097 hát akkor őrületessen nagy mákod van, és tedd össze a 2 kezed, mert én egy 9600gt-n már eleve neki se állnék játszani semmivel.
akkor hajrá mindenki.
és hd vididet várjuk szeretettel, már kiváncsi vagyok... -
TDantes #1096 Na basszus...hoppá. És mi ez a Y.A.S.U dolog? Ha ezzel jól menne, akkor menne az eredeti is jól, és akkor megfontolom ,hogy mégis inkább ezt veszem meg. -
#1095 Abszolúte jól érted! Szerintem mindkét RELOADED krekk hibás. Nálam egyértelműen látszik a különbség. Ne használjátok a kerkket és nem kevés teljesítménynövekedés lesz a jutalmatok... -
Grifidos #1094 Valszeg. :)
Az elsőnél a hanggal is voltak problémák, nálam legalábbis. A fix valamit javított rajta, de szerintem az eredetivel nem lesz ilyen probléma. -
#1093 de egyről beszélünk??? 9600gt??? tudod az mien alap kártya???
ez azért túlzás, van egy gyanúm, nem rosszindulattal, de nálad nem fut maxon, vagy 640x480-ba nyomod tán....
nincs igazam?
mert nem annyira kell túlózni a gépigénnyel, mint sokan itt irogatják, de ez azért elég vicces lenne. -
#1092 ehhez a "fix"-hez adna valaki egy linket? -
#1091 Kivételesen 100% -ban egyetértünk. -
TDantes #1090 Crack nélkül jobban megy???? Jól értem a dolgot? -
#1089 Azért egy 9600GT-n már futhatna yól:D
Amúgy, akinek ment a GTA4 rendesen, annak ez is fog?:D:D -
#1088 csak azt nem értem, hogy ha neked 9600gt-vel fraps alatt maxon így fut, akkor mi a hóhányásnak kell izgulni, a te karid kb 12ezer forintos kártya!!! -
#1087 Nemhogy fut hanem még rögzíteni is tudom normálisan! Épp azt mondom, hogy nem annyira gyengén optimalizált ez. Pedig igazad van a gépem összességében már nem az a kimondott fullextrás gamer PC... :) Nézzétek meg a videót majd ha kész lesz HD minőségben és mondjátok meg van ezzel valami baj?! -
TDantes #1086 Én se vagyok tökéletes na...de nem is osztom ki az embereket, hogy mind hülyék.
Az meg, egy dolog, hogy a PC-s ipar ilyen. De, itt nem erről van szó. Itt a legtöbb embernek a gépén, szinte minden új dolog maximális grafikán fut. Kivéve a GTA4, meg ez a csoda. Ráadásul egyik se olyan jó, mint amilyennek beharangozták. Azért ezen ellehetne gondolkodni, hogy mégis miért cseszték el mind a kettőt. -
#1085 9600GT-vel nem csoda hogy nem megy rendessen, én csodálom hogy fut egyeltalán...:D -
#1084 Én meg inkább elismerem, hogy tévedtem... :) Rosszul ítéltem meg a játékot egy hibás krekk alapján ez nem volt túl korrekt dolog tőlem. Nekiálltam egyszerúen Y.A.S.U. -val játszani krekk nélkül és minden rendben van. Itt jegyezném meg, hogy nekem az új RELOADED krekkel csak annyi a különbség, hogy nem lépeget ki, de ugyanúgy rohadt lassú! Aki tud játsszon DT+Y.A.S.U. párossal nekem bejött. Felőttem a youtube -ra egy videót nálam így megy még akkor is amikr fraps -el rögzítem pedig az "betesz" kicsit a gépnek. :D
Konfig: Win7 64bit, 4giga DDR2 800MHz RAM, MSI nVIDIA9600GT 512DDR3 RAM, ASUS P5B-E alaplap. Videó:
Gameplay
Amikor a hozzászólás született még folyik a processing úgyhogy HD csak kicsit később lesz! -
Grifidos #1083 Jaja nekem is bejövős, asszem' meg is veszem amikor kijön. :) -
#1082 "és tanulj meg írni" - ne haragudj, de ilyen után, hogy "menyél", nekem nem lenne pofám ilyet írni...
Egyébként meg az új játékok mindig is új hardvereket kívántak (tisztelet a kivételnek), emiatt lehet bosszankodni, de attól még ez így van és így lesz. Sajnos erről (is) szól PC ipar... -
Grifidos #1081 ESC - Ott ahol a kapott pontokat elosztod amire kíváncsi vagy nyomsz egy BACKSPACE-t és kiírja a használati infókat. -
TDantes #1080
Hogy te milyen okos vagy...miért is nem fejleszt mindenki gépet, állandóan? Ja, várjál már, mert talán nem telik neki rá!
Az meg a másik, hogyha ingyen egy tál szart kapok, akkor se örülök neki! Tök mindegy, hogy warez vagy sem, a szégyen az, hogy optimalizálatlan, borzalmas konzol átirat!
Emmellé maga a játék se valami nagy szám. A grafika se valami különleges, a fizika sem az. Évekkel ezelőtt a Half-Life2 jobbakat tudott, tized ekkora gépigénnyel...
,,akinek nem teccik nem játszik menjen ccommodore 64 ni
elég neki enyi"
Erre meg legszívesebben azt mondanám, hogy a te meg a jó édes anyukádba menyél hülye gyerek, és tanulj meg írni, de nem mondok semmi ilyesmit, mert nem vagyok bunkó. -
#1079 Nekem bejön a játék, szerintem egész korrekt a grafika, de legjobban a rombolható környezet tetszik. Nem szaggat szerencsére, "folyékonyan" játszható nálam. Egyébként akinél szaggat szerintem itt is a proci miatt teszi, ugyanaz az euphoria motor felelős a fizikáért, mint a GTA4-ben.
Imyke: ahogy olvagattam a hozzászólásaidat; elég lázadó hangulatban vagy... Második kamaszkor vagy csak sz*r heted volt? -
#1078 Meg itt is látható: #1046 -
rumkola #1077 Nem tudom miért szmájlizol. Nálam C2D és 9800GT (ami ugye=8800GT), 1680-ban fix 30 fps-el megy. -
#1076 Tökéletesen, stabil 30 fps.
-
#1075 Maxtreme már kommentálta: stabilan fut a gépén - konfigja a hozzászólásai alján.
-
#1074 Játszik itt valaki valami jóféle 4 magos procival hogy azon hogyan futkorászik??
Most tartok olyan 39,5%-nál!Tetszik a game csak mint mondtam béna vagyok benne! -
#1073 Hát, igen...
-
#1072 Elfutni el fog, az 1 más kérdés hogy hogyan :-D