3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Firerock

• Nagylaci
    WAZZE ne így linkelj már videókat!!! Mostantól ez a szimpla fórum kiakasztja a 25 megabitemet!!! És ez nem vicc... :( OMFG.
  • sakal6
    azért kérdem mert olvastam valahol hogy valakinek a reloaded-s változatnál a fix nem nagyon segített de a clonedvd-nél meg jó.
  • TDantes
    Mert épp arról van szó ,hogy azzal szarabbul fut...
  • Maxtreme
    Kérdésedben a válasz.
  • sakal6
    mintha lassitot felvételt néznék
  • havast
    na mondjuk a 9600GT vs 4850 elegge vicces osszehasonlitas.
    nem akarok senkit oktatni vidkartya temabol,de fel ev alatt nalam pl volt msi 8800gts oc 320,gainward 9600GT 512,sapphire 4850 512,gainward 4870 512.

Szoval tapasztalat,h a 9600 GT a KOZELEBE sincs a 4850nek.
    a 4850 kb a 9800GTX+/GTS 250 szintjet hozza,hol ez,hol az a gyorsabb a masiktol.
    (felteve,h nincs procilimit)
  • sakal6
    hello.
    a reloaded-s és a clonedvd változat közöt van valami külömbség vagy csak annyi hogy a reloaded-s tartalmaz cracket?
  • [HUN]Crassus
    srácok valami ADVANCED SETTINGS nincs?
  • Firerock
    nemértem miért ne ma Crackfixet használjátok....
  • Firerock
    kurvajó ez a játék
    néha lassul be egy picit
    amúgy tökéletes
  • TDantes
    Oké, nem működik.Indítom a YASU-t, erre Unable to locate dameon.exe or dtpro.exe .Please copy YASU.exe to your Dameon Tools Lite/Pro Directory then run the application agian.

Pedig jó helyre másoltam be! Rendszergazdaként futattam...
  • DarkSector
    jah rendben, akkor sorry...én elhiszem neked, biztos nem mindegy, hogy van beállítva, akkor viszont nem rossz egy kari ár/értékben ha így teljesít.
  • mathers
    Köszönöm. Újra rakom és megpróbálom Yasuval
  • wedge31
    Szerintem meg a nvidiának köszönheted hogy blokolják a fejlödést.
  • Grifidos
    Lásd az aláírásom...
  • Nagylaci
    Arról már nem is beszélve, hogy azért ha értesz ahhoz amit csinálsz és részletesen finomhangolni tudod az operációs rendszert a drivereket stb... akkor nagyon sokat lehet javítani a teljesítményen! Nem kis tapasztalatom van abban, hogy a legjobb gép is éti csigaként viselkedik ha nem hozzáértő telepítette az operációs rendszert (meg az "egyebeket").
  • DarkSector
    nem alaplap+proci uavolt.
    csak annyi, hogy alaplapból nekem ez az SE, neki meg sima (sli-t ami támogatja).
  • DarkSector
    azt tudom, hogy 8xxx-es széria, már régi darab, főleg G80-as. De azért ennyire nem kell lebecsülni, ezt játékban való tapasztalatok alapján állítom, nem grafikonokból.

Ugye többekközt itt az újabbnál is újabb drivereknek köszönhetően képessek még ezekszerint erőt előcsalni ezekből a már réginek számító vga-kból.
  • Maxtreme
    A 4850 akkor is mérföldekkel jobb. Haverodnál valami el volt toszva..Meg ha mondjuk celeron 1 magos A64, sempron, illetve x2 3800/4400+ vót a gépébe akkor ne is csodálkozz xD
  • DarkSector
    már sejtem mi lehet a gond.

nekem valszeg azért megy jól, mert ez gyárilag tuningolt vga, és azé fura, az a 4xxx-es pontszám a 3dmark-ban, mivel asszem tavasszal csináltam tesztet utoljára, valami okból és akkor 5ezer feletti pontszám jött ki.
  • balee4
    No szaggatás?
  • Maxtreme
    Az kb 8800Ultra szint...
  • wedge31
    Igaz.
  • XenHai
    Nekem asus kártyám volt de a hűtéssel mindig bajok voltak,hiába volt 100% húzva.
  • wedge31
    A listát nézd végig joval lejebb van a 9600gt mint a 4850.
  • Maxtreme
    tény, de jobb volt mint a g80-as :D ..és itt most arról van szó.
  • artschi2
    Ilyen kártyám van, minden eddigi játék (legújabbak is) remekül futott vele...
  • wedge31
    Ja hozta a gtx szintjét egy ével késöbb gratula nvidia...
  • DarkSector
    az érdekes, na monnyuk ettől független az 3d mark, a játék meg játék...
    akkor 4850estől is jobb a 9600GT??
  • Maxtreme
    a G92-es már annyira nem volt rossz.
  • Szili08
    ya és nekem 8800GTS volt az előző karim.. csak megfőztem:$:D nem rossz kari! de ez jobb:)
  • Nagylaci
    De tényleg, nem az a gond, hogy nem értesz hozzá hanem, hogy kinyilatkoztatásokat(!) teszel tudatlanul. Na ez nagy hiba... :D
  • Szili08
    aham. hát nekem 9600GT van, de az 1gb-os:) Szerintem ez elég yó. cod4ben fix 333, de több is ha elengedem:D Remélem yó lesz:) már telepíti egy 20 perce..xD:D
  • XenHai
    Tapasztalat 8800GTS nem 1 túlságosan jó kártya..
  • DarkSector
    hát lehet én tudom rosszul, akkor sorry, de tudomásom szerint a 9600gt az gyengébb, mint egy 8800-as de lényeg hogy fut a star wars rajta...
  • Maxtreme
    De tényleg.. Nem az a baj hogy nincs tisztában a dolgokkal, hanem még hogy oltja a másikat a hülyeségeivel.

De hogy okosodj.. a 9600GT kb 8800GT szint (pár %-al lassabb) a Te kártád egyik vga szintjét sem éri el..
  • wedge31
    Itt nézelödj mielött csacsiságot beszélsz.
  • Nagylaci
    8800GTS??! Ember, de nehéz téged komolyan venni így. Kicsit képezni kellene magad és csak aztán kommentelni...
  • xido
    meg azt hiszem nem úgy megy ez,hogy akkor most a Reloaded verziót nem piszkálom,hanem YASUval kezelem,nem biztos,hogy ugyanolyan,mint a direkt CLONEDVD-ként leszedett verzió