Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ez akkor most mi is valójában?

Mert akkoriban Lukácsék ugye nagy port kavartak, hogy csak konzolra jött ki, hogy pc nem bírná el, meg hasonlók.

Nah akkor most nem értem min lepõdünk meg?????
Itt van most megkaptuk. Irány játszani...ki hogy tud.<#violent>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
gépigényre nem sokat lehet kitalálni, max ha lebutítod ...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kandurex
Ez már nem véres, ez már szaros kard.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
Azért ez nem semmi, hogy ezekután ez lesz a véres kard, amit majd körbe kell hordozni, ha TESZTEK-rõl lesz szó, és Crysis, és GTA4 csak kispályások maradnak...<#buck>

Hát én biztos nem fogom megint a fél gépet lecserélni. Egy játékért még egy darab alkatrész cseréja sem éri meg. Ennél meg látom hogy se proci, se ram, se vga nem jó. <#falbav>

drop
majd azt mondja a lucasék hogy ez csak a warez verzio az eredeti jó meg van még pár nap a hivatalos megjelenéshez adig majd csinálnak valamit csak egy kérdés edig mit csináltak mert egy év volt portálásra adták volna oda oroszoknak azok jó portálnak

XenHai
Az biztos nem kicsit....<#falbav>
Magiszter
Lehet ezzel is csak 1 év múlva fogok tudni játszani mikor már lesz hozzá VGA+Memo + kismillió javítás. Mert ha a fejlesztõk erre azt mondják hogy "így jó ahogy van" akkor sokak szemében (sw fanok fõleg) lehúzták magukat.

IMYke2.0.0.0
Természetesen, az ajánlott konfiggal is lehet próbálkozni - sõt, talán, és idõvel, a Patch-ek garmadája, talán az Unofficial MOD-ok, lehetõvé teszik, hogy játszhassunk vele valóban gondmentesen...
De, osztom az elõttem szólók véleményét, mindez úgy 6-12 hónap intervallumban várható :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

XenHai
Nem normálisak a fejlesztõk....360-on kitoltam már azért ennyire nem volt szép grafja.
IMYke2.0.0.0
Én elolvastam több mint 100 hozzászólást itt, még majdnem ugyanennyit külföldi oldalon, és így jött ki az, amit a banner alatt idézve látsz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kandurex
Attól még nagyon nem fog meghalni a PC, ugyanúgy tovább fog menni, csak az Nvidia mond le az extra profitjáról, helyette csak normál profittal fog menni...kis túlzással élve, most "geci jól" keres, utána csak "jól". (az AMD -nek ugye nem egészen csak a videokártya piacon van érdekeltsége)

XenHai
A gépigénynél a AMIVEL JÁTSZANI IS TUDSZ.. az ugye valami rossz vicc.
És az ajánlotton el megy szépen ugye..
De jó , neked hogym ár játszhatsz vele.
Én ps2-ön nagyon élveztem, jó lenne ha már lejönne végre :D.
(Remélem azér menni fog a gépemen, játszhatóan :) )
IMYke2.0.0.0
Ezelõtt 10 évvel olyan - most már tudjuk: elrugaszkodott - elvárások fogalmazódtak meg a játékokat illetõen, hogy MINIMUM emberi, helyzettõl függõ, realisztikus arckifejezések lesznek a karaktereken, és nem lelassított felvételként mozgó, alig fél tucat hangulat kifejezésre képes gumiarcok.
Render movie-kban verhetetlenek voltak a fejlesztõk már 1996-ban is...

Bocs, még nem tettem fel.Vissza sem olvastam.Bocsi.

De azért na...nincs grafikai állítási lehetõség? Ilyen csak a legbénább konzol-átiratokban van. Ez nagyon égõ. Mi a fenét írtak át eddig PC-re? A semmit? Még a GTA4-ben is volt állítási lehetõség.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk, és ez is volt a céljuk - kezdetekben talán nem , de mostanság mindenképp!

zzeN
MW2, Dragon Age, L4d2, és ezek konzolra is vannak. De ezt inkább a pc leáldozott topikban... OFF vége!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ram, alaplap, vinyo, stb. gyártókról nem is beszélve.

De akkor a videokártya ill. procigyártók nem kicsi veszteséget könyvelhetnének el.

Engem nem terelnek...bojkottálom õket, és azért se játszok a szarjukkal na nem mintha tudnék, de azért se!<#hehe>

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kandurex
A következõ konzol generációba már tömeges lesz az átállás. Teljesen egyértelmû, csak az nem áll át aki nem szereti a játékokat, vagy más a hobbija.

Maxtreme
látom képben vagy
25x leírtam (leírtuk) hogy NINCS grafika állítási lehetõség, csak felbontás választás.

Még 1-2 kép

lehet erre mondani bármit, e maga a game szvsz rohadt jó :)

Hát nálunk biztos nem fog bearanyozódni.<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Mesterségesen terelnek minket, PC-seket az ellenõrizhetõ, és hosszútávon nekünk drágább , nekik olcsóbb, egyszerûbb konzol felé!
S ezt nyögöm már cirka 5 éve mindenhová.

1024-ben közepes garf. beállitással.Talán.

grebber
Külföldiek veszik ugyis nekik ez nem pénz.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
ezt a játékot basszameg egy 42ezer forintos x360-on játszottam végig, ne basszatok fel, hogy nem fog majd menni a gépemen....:S<#conf><#guluszem1><#csodalk><#wilting>

Ezt ember nem fogja megvenni pc-re.<#mf1>

DarkSector
Istenem ezt nem hiszem el amiket itt olvasok, ugye ez csak valami vicc!!!

IMYke2.0.0.0
Ja, és Shader 5 és érthetõen DirectX 11 lesz a képesség...

IMYke2.0.0.0
Még mielõtt BÁRKI szólna: a RAM/VGA direkt túlozva - miért is?
Mert, ha valaki ilyen PC-t tud összerakni, akkor lejjebb úgysem adja...

Akkor valószínûleg nemtudod, milyen címek fognak kijönni, csak most, novemberben...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nálad már már a topic se fog futni<#nevetes1>(nálam se)

Magiszter
Úgy is HD5850-et néztem ki magamnak... <#idiota> meg 4 giga ramra pályázok, de akkor 6 lesz. Kár hogy ez csak jövõ Februárban esedékes <#rinya>

Hm...ippen hogy a minimum van meg.Sõt a procim 200 Mhz-val gyengébb. Vajon hogy fog futni?(ez költõi kérdés)

kuci06
bannerba vele :D

(tehát az én 2.8-as dual core szutykommal, meg a 8600gt-mel már a topikba sem kellett volna bejönnöm? <#idiota>)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

zzeN
Az kurv@ nagy gáz lenne ha játék hiba lenne:D. Habár a LucasArts-ból már ezt is kinézem...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, ez a helyzet:

Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition
==========================================================

MINIMUM rendszerkövetelmények:

CPU: 2.4 GHz Dual Core CPU (Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon X2)
RAM: 2 GB RAM
HDD: 3.8 GB szabad hely a merevlemezen + 1 GB Swap File
VGA: Radeon HD 2600 / GF 8800 256 MB, Shader 3.0
Hang: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Irányítás: Windows XP / Windows Vista kompatibilis egér és billentyûzet, vagy Microsoft Xbox 360 Wired kontroller

AJÁNLOTT rendszerkövetelmények:

CPU: 2.8 GHz Dual Core CPU
RAM: 2 GB RAM
HDD: 3.8 GB szabad hely a merevlemezen + 1 GB Swap File
VGA: Radeon HD 4870 / GF 9800 GT 512 MB, Shader 3.0
Irányítás: Windows XP / Windows Vista kompatibilis egér és billentyûzet, vagy Microsoft Xbox 360 Wired kontroller

AMIVEL JÁTSZANI IS TUDSZ:

CPU: 3.2 GHz Quad Core CPU
RAM: 6 GB RAM
HDD: 28 GB szabad hely a merevlemezen + 1 GB Swap File
VGA: Radeon HD 5870 / GF 295 1000 MB, Shader 4.0

grebber
Egyértelmû crack hiba nforce-on is irták !

Ja...és ez crack hiba vagy a játék hibája?

zzeN
Kilép állandóan...

Miért? Van már hozzá crack, nem?

Az hogy mi a jó játék az ízlés kérdése...

grebber
Na akkor várjuk a crackfixet razor siessél!

Magiszter
Amúgy annyi a dolog hogy míg Xbox az amcsik 90%-ának van addig csúcs pc kevesebbnek.

zzeN
Én sem akarok vitázni, de konzolon jóval több JÓ játék van/lesz, pc kezd haldoklani játékok szempontjából. Egy átlag pc-t fenntartasz, netezel rajta, filmet nézel + játszol a multis címekkel, de vége az OFFnak, nem akarok vitázni:).

Hát, szerintem a PC jobb, abból a tekintetbõl ha valakinek sok pénze van, és össze tud rakni egy csúcs gépet, és persze a PC nem csak játékra jó.

Ellenben egy Xbox olcsóbb, és nem avul el...ami azért nagy elõny. Na mindegy, hagyjuk mert ebbõl vita szokott lenni.

Firerock
énis így voltam vele
sokat gondolkodtam hoyg Xbox vagy pc,végül pc lett:D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"