3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • szapor
    YASU elindult, nekem is már az eredeti crack kellene
  • zeus89
    Valaki belinkelne egy NEM CRACKELT, vagyis egy eredeti .exe-t amit a Y.A.S.U.-val használhatok?!
  • szapor
    hogy inditottad el a yasut?
  • mathers
    Na most már elindul a yasu. De a játék nem. Bevan pipálva minden. Úgy csináltam midnent ahogy le volt írva. Mi a problem?
  • wedge31
    Szerintem Wampa akart lenni nem jeti bár itt már semmi se biztos.
  • szapor
    igen most azt csináltam hogy leszedtem a dtliteot ami ott van és yasut is bemásoltam elinditom de hibát ir ki, meg amúgy sincs meg az eredeti exe :(
  • szapor
    nekem meg azt irja ki hogy a dtpro kell nem a dtlite :S
  • DarkSector
    visszább többen is panaszkodtak hibákra. ez állítólag a krekk végett van. én azt tudom tanácsolni, hogy probálkozz ezzel, ez krekk nélküli inditás, ezzel még ráadásul állitólag gyorsabban is fut a játék: #1103
  • mathers
    help. egcsináltam mindent amit írtak. Bemásolom a Yasut a daemon tools mappájába, de mikor rákkantitok azt írja ki még mindig hogy másoljam be a mappájába. Most ez mitől van benne van.
  • szapor
    lehet nekem is kéne az eredeti crack, mert vissza olvastam és láttam hogy a reloadedes crack nem jó mert kevés fps lesz tőle, és daemont meg yasut kell használni, szal én is meg köszönném ha vki feltöltené az eredeti exét :)
  • zeus89
    Sziasztok, a játék eredeti .exe -re lenne szükségem, hogy használjam a Y.A.S.U.-t. Valaki feltöltené nekem? Nem szeretném újra feltelepiteni ezért a játékot, mert az nem kevés idő :P
  • szapor
    és a reloaded cracket használom
  • tommygear
    nekem is ő ugrott be
  • xido
    Legelején,mikor a videóban megy ki főhősünk a géphez és a droidja megtámadja edzés céljából,akkor jól látom,hogy a fiatal Kenobi képében teszi vagy csak hasonlóság?
  • szapor
    hali!mi lehet a gond amikor az elején tartok még, és egyszer csak kilép a játék hogy a működés leállt? :S Win7em van
  • elitehun
    El sem hiszem de találtam egy kis torrentoldalt ahol több a feltöltő mint a letöltő
  • DarkSector
    jah holtáig tanul az ember, nemhiába monnyák.

amugy amit eddig észrevettem a játékban, hogy az alapjáték mellett 3 kiegészitő van benne. A Jedi Temple és Tantooie az konzolokon ugye DLC ként funkcionál.
    Viszont ez a havas map, ez nekem is új, és sirály hogy kicsit visszaidézik a Luke Skywolker idejét...gondolok itt a régebbi filmekre. Azok a lépegetős robotok, azok a régi űrhajók. :D Itt a kedvencemet a Sith Stalker-t kell irányítgatni.
    csak azt nem értem, hogy azok a jeti izék hogy jönnek a képbe???
  • Maxtreme
    Pc Te?
  • Nagylaci
    Semmi gond! :)
  • wedge31
    1 ével ezelött szerintük még nem is indult volna pc-én...
  • sakal6
    látom a lucas arts-nál is elfelejtettek 1 év alatt programozni az xbox-s verzió még ráfért annó 1 dvd-re ez meg csak 2-re.
  • DarkSector
    ez nem volt szándékos.
  • DarkSector
    ez amúgy érdekes, mint a felvett videóknál is észrevehető, hogy egy 16:10-es arányba veszek fel, és utána a lejátszott videó meg 800x600, vagyis 4:3-as.
    meg még az is elég érdekes, ami látható a videóimban, ha figyelemmel végigkisérjük, hogy bár nem arányokkal történik a baleset, hanem ha leveszem a felbontást 1680x1050-ről, ez ugye a monitorom natívja, akkor a bal felső sarokban pozicionálja a játék a menüt, meg a töltési képernyőt, és a terület többi része csak ingém alatt válik láthatóvá, vagyis nme húzza ki a kissebb felbontást a menü esetében, hanem a sarokban natív felbontás mellett jeleníti csak meg. kicsit szokatlan megoldás....
  • Nagylaci
    Tuti biztos hétszentség, hogy a "daemon.exe" és a "YASU.exe" egy könyvtárban vannak?!
  • Maxtreme
    Features RePack:
    - Játékról azt kiszabják semmi
    - Videót ráznak 80 százalékon (nem ez elfelejtett, hogy itt volt HD видосы, minőség nézhető)
    - Minden nyelv, az angolt kivéve kiszabják
    - TH DVD 5 kapott, bár ez lehetséges, de a videó nagyon sok lesz, nagyon sokkal, nagyon rossz minőség
    - Játék a 40 percből való tevés ~ 1 órát
    - TH kicsomagolni azt szükséges 1 гб опиративы
    -Dop ON ищим dossziéban Support egy lemezen
    - Kicsomagoló játék után 18-at fog megmérni гб

• Maxtreme
    A telepítés végén (ahogy az orosz halandzsából ki tudtam hámozni :D) 18gb-t fog felrakni a cucc.
  • TDantes
    A franc...egy korábbi YASU verziót néztem, az működik. De azzal nem fut a játék...Ezzel meg gha indítom ezt a YASU-t mindig ezt írja ki.

Unable to locate dameon.exe or dtpro.exe .Please copy YASU.exe to your Dameon Tools Lite/Pro Directory then run the application agian.

Jó helyre másoltam be, rendszergazdaként futtatom, (tulajdonságoknál is beállítottam ,hogy rendszergazdaként fusson) a Dameon-ban be pipáltam amit kellet...és nem megy. Dameon-ból szintén a lentebb linkelt újabbra frissítettem.
    Nem indul. Ezt a szívást, nem igaz hogy másnak meg, nekem meg nem. Szerintem mindnet úgy csináltam ahogy kell. Akkor meg mi a fene lehet a gond?

Őrjítő, mert így lehet jobban futna, erre nem tudom megcsinálni.
  • Nagylaci
    Korrekt. Így kell ezt csinálni, hogy ne szopasd a fórumozókat.
  • DarkSector
    nem rossz...
    és telepitve nincs infó, hogy mennyit lehet spórolni, a nem túl praktikus 27gb-ból?
  • Nagylaci
    Amúgy az átvezető videók csak nekem tűnnek úgy, hogy 4:3 -as képaránynál szét vannak húzva?! Egyszerűen nem képes normális letterbox -ban futtatni? Azért ez is vad egy kicsit. Kötelezően kegyen mindenkinek "széles" kijelzője?!
  • DarkSector
    Nah szóltam hogy töröljék a direct linkes hozzászólást, akkor helyette ez legyen:

gameplay 1
    gameplay 2
    gameplay 3
  • Maxtreme
    lol má van belü 4.6gb-s relase :D
    Elvileg minden nyelvet (az angolon kívül) kiszedtek, meg a videók 80%-ra vannak tömörítve.
  • Nagylaci
    Ez itt egyetlen oldalfrissítés "krónikája" adatforgalomban...

Bizony minden frissítéskor úgy 122 megát töltök le teljes sávszélességgel. Praktikus...
  • tomasz18
    Sziasztok!
    Valaki túljutott azon a részen mikor a csillagrombolót lekell rántani a földfelszínre?
    Mert én elkezdtem lehúzni,mindig játszani kell az egérrel meg a A-D gombal,de már elég közel van a hajó de nem vált zöldre és nem toom lehúzni újra...
    segítsetek plz!!
    előre is kösz
  • DarkSector
    nincs gond. minnya javítom, pill.
  • DarkSector

lol nekem nem csinál iet.
    ha meg akarom nézni, nekem a play gombra kell nyomni, amugy nem indul el.
  • Nagylaci
    Jaj... Neked sikerült direktben linkelned három nagy méretű videót és ez így minden oldalfrissítéskor újra letöltődik! Legközelebb csak a linkeket szúrd be és akkor ha akarom rákattintok és megnézem viszont az oldalfrissítéseknél akkor nem kell újra meg újra meg... letöltenem mind a hármat!!!
  • sakal6
    szerintem inkább az hogy automatikusan elkezdi tölteni a video-t
  • DarkSector
    sorry.
    miért ez hogy be van szúrva az ablak leszedi a netedet...sorry ezt nem tudtam eddig. :S
  • DarkSector
    jah de amire te gondolsz az más.
    én úgy értem, hogy saját háza tájékán sokat tud kihozni a régebbi, illetve ugye az uj karikból.
    nekem ez a véleményem.

pl ide a star wars-hoz is biztos vagyok benne, hogy lesz majd uj driver, ami erre fog orvosolni dolgokat.