3233
-
szapor #1192 YASU elindult, nekem is már az eredeti crack kellene -
#1191 Valaki belinkelne egy NEM CRACKELT, vagyis egy eredeti .exe-t amit a Y.A.S.U.-val használhatok?! -
szapor #1190 hogy inditottad el a yasut? -
mathers #1189 Na most már elindul a yasu. De a játék nem. Bevan pipálva minden. Úgy csináltam midnent ahogy le volt írva. Mi a problem? -
#1188 Szerintem Wampa akart lenni nem jeti bár itt már semmi se biztos. -
szapor #1187 igen most azt csináltam hogy leszedtem a dtliteot ami ott van és yasut is bemásoltam elinditom de hibát ir ki, meg amúgy sincs meg az eredeti exe :( -
szapor #1186 nekem meg azt irja ki hogy a dtpro kell nem a dtlite :S -
#1185 visszább többen is panaszkodtak hibákra. ez állítólag a krekk végett van. én azt tudom tanácsolni, hogy probálkozz ezzel, ez krekk nélküli inditás, ezzel még ráadásul állitólag gyorsabban is fut a játék: #1103
-
mathers #1184 help. egcsináltam mindent amit írtak. Bemásolom a Yasut a daemon tools mappájába, de mikor rákkantitok azt írja ki még mindig hogy másoljam be a mappájába. Most ez mitől van benne van. -
szapor #1183 lehet nekem is kéne az eredeti crack, mert vissza olvastam és láttam hogy a reloadedes crack nem jó mert kevés fps lesz tőle, és daemont meg yasut kell használni, szal én is meg köszönném ha vki feltöltené az eredeti exét :) -
#1182 Sziasztok, a játék eredeti .exe -re lenne szükségem, hogy használjam a Y.A.S.U.-t. Valaki feltöltené nekem? Nem szeretném újra feltelepiteni ezért a játékot, mert az nem kevés idő :P -
szapor #1181 és a reloaded cracket használom -
#1180 nekem is ő ugrott be -
xido #1179 Legelején,mikor a videóban megy ki főhősünk a géphez és a droidja megtámadja edzés céljából,akkor jól látom,hogy a fiatal Kenobi képében teszi vagy csak hasonlóság? -
szapor #1178 hali!mi lehet a gond amikor az elején tartok még, és egyszer csak kilép a játék hogy a működés leállt? :S Win7em van -
#1177 El sem hiszem de találtam egy kis torrentoldalt ahol több a feltöltő mint a letöltő -
#1176 jah holtáig tanul az ember, nemhiába monnyák.
amugy amit eddig észrevettem a játékban, hogy az alapjáték mellett 3 kiegészitő van benne. A Jedi Temple és Tantooie az konzolokon ugye DLC ként funkcionál.
Viszont ez a havas map, ez nekem is új, és sirály hogy kicsit visszaidézik a Luke Skywolker idejét...gondolok itt a régebbi filmekre. Azok a lépegetős robotok, azok a régi űrhajók. :D Itt a kedvencemet a Sith Stalker-t kell irányítgatni.
csak azt nem értem, hogy azok a jeti izék hogy jönnek a képbe??? -
#1175 Pc Te? -
#1174 Semmi gond! :) -
#1173 1 ével ezelött szerintük még nem is indult volna pc-én... -
sakal6 #1172 látom a lucas arts-nál is elfelejtettek 1 év alatt programozni az xbox-s verzió még ráfért annó 1 dvd-re ez meg csak 2-re. -
#1171 ez nem volt szándékos. -
#1170 ez amúgy érdekes, mint a felvett videóknál is észrevehető, hogy egy 16:10-es arányba veszek fel, és utána a lejátszott videó meg 800x600, vagyis 4:3-as.
meg még az is elég érdekes, ami látható a videóimban, ha figyelemmel végigkisérjük, hogy bár nem arányokkal történik a baleset, hanem ha leveszem a felbontást 1680x1050-ről, ez ugye a monitorom natívja, akkor a bal felső sarokban pozicionálja a játék a menüt, meg a töltési képernyőt, és a terület többi része csak ingém alatt válik láthatóvá, vagyis nme húzza ki a kissebb felbontást a menü esetében, hanem a sarokban natív felbontás mellett jeleníti csak meg. kicsit szokatlan megoldás.... -
#1169 Tuti biztos hétszentség, hogy a "daemon.exe" és a "YASU.exe" egy könyvtárban vannak?! -
#1168 Features RePack:
- Játékról azt kiszabják semmi
- Videót ráznak 80 százalékon (nem ez elfelejtett, hogy itt volt HD видосы, minőség nézhető)
- Minden nyelv, az angolt kivéve kiszabják
- TH DVD 5 kapott, bár ez lehetséges, de a videó nagyon sok lesz, nagyon sokkal, nagyon rossz minőség
- Játék a 40 percből való tevés ~ 1 órát
- TH kicsomagolni azt szükséges 1 гб опиративы
-Dop ON ищим dossziéban Support egy lemezen
- Kicsomagoló játék után 18-at fog megmérni гб
-
#1167 A telepítés végén (ahogy az orosz halandzsából ki tudtam hámozni :D) 18gb-t fog felrakni a cucc. -
TDantes #1166 A franc...egy korábbi YASU verziót néztem, az működik. De azzal nem fut a játék...Ezzel meg gha indítom ezt a YASU-t mindig ezt írja ki.
Unable to locate dameon.exe or dtpro.exe .Please copy YASU.exe to your Dameon Tools Lite/Pro Directory then run the application agian.
Jó helyre másoltam be, rendszergazdaként futtatom, (tulajdonságoknál is beállítottam ,hogy rendszergazdaként fusson) a Dameon-ban be pipáltam amit kellet...és nem megy. Dameon-ból szintén a lentebb linkelt újabbra frissítettem.
Nem indul. Ezt a szívást, nem igaz hogy másnak meg, nekem meg nem. Szerintem mindnet úgy csináltam ahogy kell. Akkor meg mi a fene lehet a gond?
Őrjítő, mert így lehet jobban futna, erre nem tudom megcsinálni.
-
#1165 Korrekt. Így kell ezt csinálni, hogy ne szopasd a fórumozókat. -
#1164 nem rossz...
és telepitve nincs infó, hogy mennyit lehet spórolni, a nem túl praktikus 27gb-ból? -
#1163 Amúgy az átvezető videók csak nekem tűnnek úgy, hogy 4:3 -as képaránynál szét vannak húzva?! Egyszerűen nem képes normális letterbox -ban futtatni? Azért ez is vad egy kicsit. Kötelezően kegyen mindenkinek "széles" kijelzője?! -
#1162 Nah szóltam hogy töröljék a direct linkes hozzászólást, akkor helyette ez legyen:
gameplay 1
gameplay 2
gameplay 3 -
#1161 lol má van belü 4.6gb-s relase :D
Elvileg minden nyelvet (az angolon kívül) kiszedtek, meg a videók 80%-ra vannak tömörítve. -
#1160 Ez itt egyetlen oldalfrissítés "krónikája" adatforgalomban...
Bizony minden frissítéskor úgy 122 megát töltök le teljes sávszélességgel. Praktikus... -
#1159 Sziasztok!
Valaki túljutott azon a részen mikor a csillagrombolót lekell rántani a földfelszínre?
Mert én elkezdtem lehúzni,mindig játszani kell az egérrel meg a A-D gombal,de már elég közel van a hajó de nem vált zöldre és nem toom lehúzni újra...
segítsetek plz!!
előre is kösz
-
#1158 nincs gond. minnya javítom, pill. -
lol nekem nem csinál iet.
ha meg akarom nézni, nekem a play gombra kell nyomni, amugy nem indul el. -
#1156 Jaj... Neked sikerült direktben linkelned három nagy méretű videót és ez így minden oldalfrissítéskor újra letöltődik! Legközelebb csak a linkeket szúrd be és akkor ha akarom rákattintok és megnézem viszont az oldalfrissítéseknél akkor nem kell újra meg újra meg... letöltenem mind a hármat!!! -
sakal6 #1155 szerintem inkább az hogy automatikusan elkezdi tölteni a video-t
-
#1154 sorry.
miért ez hogy be van szúrva az ablak leszedi a netedet...sorry ezt nem tudtam eddig. :S -
#1153 jah de amire te gondolsz az más.
én úgy értem, hogy saját háza tájékán sokat tud kihozni a régebbi, illetve ugye az uj karikból.
nekem ez a véleményem.
pl ide a star wars-hoz is biztos vagyok benne, hogy lesz majd uj driver, ami erre fog orvosolni dolgokat.