3233
-
CUCLI #1352 valaki tudna help?
ott tartok, hogy a rombolóval nézek farkas szemet, azon a lepra telep bolygón. oké, hogy azokat a repülőket állandóan leszedem, de utána? ugyan mutatja, hogy melyik gombot kell nyomni, de mi alapján, és meddig kell? az egérrel meg ugye közben navigálni kell, de picsa lassan halad a dolog. mire irányba állítom azt a foskazalt, addigra meg vissza is ér egy adag, repülő. én csinálok valamit rosszul? vagy mi az istent kell ott csinálni? van valami taktika? az agyvérzés kerülget már
előre is köszi -
havast #1351 most viszont lenne 2 kerdesem.
(a valtozatossag kedveert:)
tehat:az elso az az,h miutan megerkezett az alberlom,feltettem a gepere.ami gyakorlatilag az en harmas szamu konfigom.(5000+x2,2GB ram,radeon3450)es kb 15fps..ami nem is lenne neki rossz,de a kb mintha orok bullet time lenne bekapcsolva..lassitott felvetel vegig...valakinek van tippje,h mitol lehet??
2.az egyes szamu konfigon(phenom [email protected],4GB Geil ultra 1066ram,Radeon HD 4870,lap:ecs a790gxm-a black dragon.
es a gond. a game problemamentesen ful 1600x1200ban,de a muvik szaggatnak...ez mot miert lehet??
elore is koszi a helpet. -
#1350 Élénk a fantáziám és láttam már olyan filmet amiben két nő khmm... a fénykardjaikkal csépelték egymást :D Kb ők is annyira élvezték mint a játékban az ellen -
#1349 Szívemből szóltál :P -
#1348 Csak launcs exe inditásakor a kis ablakban van...és kizárólag csak felbontást lehet állítani. -
#1347 Nah pont ez az...!
kibasz a libaből mikor jönnek hogy ez a verzió, meg az a verzió van, és akkor meiket töltse.
Isten basszamár meg az nem verzió faszomat hanem csak az a csapat aki feltölti...mindegyik egy eredeti lemez másolata, és csak az ahhoz mellékelt krekk lehet egyedi!!!
Én CloneDVD-t használok, és reloadedből csak leszedtem a krekket, és megy rendessen. FOGJA már fel mindenki, hogy itt nincsenek verziók, csak krekkek, amik nem mindenkinél működnek ugyanúgy.
-
#1346 Az episode I,II,III-nál még csizmás kandur is jobb nekem az igazi SW a IV V VI. -
gereee93 #1345 Sziasztok. Nekem meg aza gondom h grafikát nemtudom, hohy hol kell beállitani. Options -> audio/video és itt csak audio van hol van a video? ^^ -
#1344 hmm....most nem fagyot ki annál a résznél..viszont azt nem tudjátok miért nem tudok menteni?? 4edszer kezdem újra annál a nagy gömbös résznél...hiába mentem, leszarja.. -
#1343 Hát nekem annyira megy a cloneDVD verzió, hogy már végig is játszottam! Nekem nagyon bejön imádom az arcade játékokat. Arról nem is beszélve, hogy nekem nagyon tetszik a történet. Komolyan mondom többet ér mint az episode I,II,III együttvéve... Persze ez csak személyes vélemény, de ez a történet simán filmre kívánkozik persze ott jobban kibontva mint itt egy játékban. -
krisz255 #1342 ötlet valakitől? -
#1341 Tettem itt korábban egy olyan felelőtlen kijelentést, hogy ezt sem fogják DVD5-re összenyomni. Hát pedig de (4.6GB). -
#1340 Egyébként meg tudtommal csak az a különbség hogy az egyiknél van crack a másiknál meg nincs crack -
badoer #1339 Sehogyse tudom a 1241nel az ugrast megcsinálni palora atudok ugrani de onnan tovabb sehova.nincs valami tipp erre? -
#1338 Ne szopasd... -
#1337 Most érzem szerencsésnek magam mert én torrenten szedem a clone verziót de a haver hétvégére tudja hozni a reloaded verziót így ha nem megy az egyik csak megy a másik -
krisz255 #1336 xp -
#1335 win 7? -
krisz255 #1334 nekem reloaded verzió van -
#1333 na az baszna még be :DDD -
#1332 reloaded crack van....csak én hülye az avenged verziót töltöttme le, és később vettem észre, hogy a crack az reloaded.... -
#1331 Ha pedig ClnoeDVDt töltöttél le akkor most töltsd le a RELOADEDet is. xDDD -
krisz255 #1330 nekem az a bajom hogy egyrészt csak a pöttyök mozognak a menűben és nem tudok bemenni a játékba másodrészt ha elindul akkor a fő szöveg közepén hibátészlel
mit csináljak?
ja különben crackeltem és fixeltem is -
#1329 RELOADED Crackfix kell eleve és nem fagy ki. - -
#1328 Windows Live-ot nagyon hiányolom belőle. -
#1327 ezért írtam, hogy mindenkinél másképp megy.
nekem pl crackfix se kell, alap reloaded-es exe-vel megy rendessen. -
VTS #1326 engem is ott dob ki -
#1325 nekem már az elején az egyik résznél kivág a játék. Valszeg akk a crack miatt lehet. Mikor vmi szart kikell húzni a falból, meg lenyitni vmi cuccot, miután lenyitottam, kilép a game. :c -
VTS #1324 cracfix??? és nem dob ki? -
n3whous3 #1323 loool -
n3whous3 #1322 na jó te is menj a .... :D azzal a procival jóhogy -
#1321 "- A FÉNYKARD NEM TÖBB MINT EGY VILÁGÍTÓ MŰF*SZ. KB ANNYI A SEBZÉSE IS."
nem akarom tudni hogy honnan van az info :D -
tmisi #1320 Nálam szépen fut, akadásmentesen 1440x900-ban. Crackfix fenn van. Nincs ezzel semmi gond, de a hosszú telepítést azt aláírom. -
Retom #1319 kikell húzni a falból egy téglalap valamit:) -
#1318 E8400 -
#1317 ajánlanám a nemsoká megjelenő Ninja Blade-et...:D
szorakoztató H&S játék...elvileg tegnapra írták...de ezekután bármikor jöhet. -
n3whous3 #1316 ha az a több > 2-nél akkor max akkor, ha a maga idejében csúcs gép volt -
n3whous3 #1315 konkrétan milyen proci? -
#1314 a helyzet..sajnos csak felbontást lehet állítani.
ha hozzáteszük, hogy kedves kollégánk felhívta a figyelmünket a cfg fájlban lehet rakni a details-okat low-ra...
egy probát megér, én azt mondom, de tény hogy 640x480-ba lenne jó először inditani, és a felbontást fokozatossan emelni, amíg lehet. -
#1313 Elakadtam viszonyléag az elején :) van egy kör alakú terem amit körbe zár egy lézer fal, középen van valami fura szerkezet amit hiába lökdösök erővel :)