3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • elitehun
    Azt jelenti hogy a játék miután feltelepült 28 gigabájtos...
  • Ben007
    de 8800 256-os
  • rumkola
    amikor a lézerek kikapcsoltak, akkor jobbklikkel "megfogod" a vaskarikát és függőlegesbe állítod egymás után mind a hármat, akkor nyílik a platform és tovább tudsz menni előre
    mindezt gyorsan, mielőtt újra jönne a lézer :)
    ja, és fönt csináld, ne lent....
  • havast
    jah.meg kell allitani grip-pel a forgo karikakat(jobb egergomb)
    ha megallt,akkor el tudod forgatni.forgasd mindet utkozesig.utanna pedig szaladj,mert a lezer eleg jol eleget.
    ha jol csinalod,marad par masodperced fedezeket keresni.
  • asd16
    üdv!

nekem olyan gondom lenne hogy van egy olyan rész amikor zöld lézer megy át egy gömbön ami körül 3 karika pörög előtte!
    ott mit kell csinálni?
    remélem vki érti hogy mi akarok :D
  • Balumann
    Valaki próbálta már a játékot Ati x1950 -es, vagy Nvidia 7600-os (vagy ennél gyengébb) kártyákkal, van értelme megpróbálni a játékot? Ha jól látom, valaki írta, hogy lehet a cfg-ben azért állítani valamit.

A másik kérdésem, hogy mit jelent a gépigényben, hogy 3,8 GB HDD ajánlott, de amin játszani is tudok az 28 giga?
  • rumkola
    Konzolon is mindenki ezzel szívott... Kitartás, menni fog. Nem a crack hibája.
    :)
    Am már leírtam hogyan lehet megcsinálni...
  • rumkola
    Végigjátszás után hogyan lehet előhozni az új mapokat? Hoth, Tatuin stb....
    ???
  • MrAndree
    Nekem YASU-val nem is megy. Ha YASU nélkül futtatom akkor kéri az eredeti DVD-t. Ha YASU-val cloakolom a cuccokat akkor dob egy ilyet "A required security module can not be activated. This program can not be executed." Valami ötlet?
  • CUCLI
    hm, akkor valahogy áthaxolom a dolgot. de többet nem szopok vele D:
  • havast
    bar nem lesz annyira "izgi" ,mivel en mar 2.ra is majdnem ott jarok,es a kari elegge combos mar:D
  • havast
    azt mondd meg,h hol keressem,aztan emailben atdobom.
  • havast
    ja van mentesem
  • Szili08
    3,4* :D
  • Szili08
    nekem a procim húzza le.. ,4es intel:S de azért fut rajta max felbontásba is rendesen..:D:)
  • CUCLI
    érthetetlen számomra. beállítom, oké. jelez, hogy még fölfeke kéne egérrel operálni, oké. picit mahinálok vele, és már jelez, hogy lefele kell, aztán ugyanaz a szitu mint mikor feljebb kellett menni.
    esze ágában nincs jelezni, hogy mostmár húzhatom magamfelé a cuccost.
  • Ben007
    há most nem mondom meg hogy mi milyen erős de a videókari a leggyengébb pont
  • havast
    szvsz fog menni,elindul,de lehet bullet time effekkt lesz,mint nalam,a harmas szamu gepen.

amugy a muvik szaggatasat az uj hangkartyadriver megoldotta

szavazok:tuljutottam rajta yasuval,plusz bill egerrel./marmint a csillagrombolos reszen/
  • CUCLI
    feladom D: van mentésed? előbb fogom kibaszni a gépet a csukott ablakon asszem, minthogy még 3 percet próbálkozzak
  • n3whous3
    És? Ha a többi alkatrész erős még lehet jó.
  • elitehun
    mert a minimum gépigényben is 8800 van...
  • Ben007
    egyébként miért ne futna 512-es 8600Gt-vel?
  • kuci06
    "Aki már túljutott rajta az milyen módon indította el a progit?"

Sehogy, nem megy a kecseg :D
    :(
  • MrAndree
    Nincs.
  • ricsa008
    ok leírom ide!
    3Ghz Intel 1,5 Gb ram 7600GS
    van esélyem minimumra???
  • MrAndree
    Indítsd újra. Ott be kéne jönnie a szokásos cuccoknak, hogy "new game" meg ilyenek csak éppen valamiért nem jön be, nekem is vagy háromszor kellett újraindítanom mire eljutott addig. De érdekes módon azóta mindig bejön.
  • bon
    Egy kis szavazás, én is a csillagrombolós résszel szívok, viszont van egy olyan érzésem, hogy a crack hibája, hogy nem lehet megcsinálni.

Aki már túljutott rajta az milyen módon indította el a progit?

1. eredeti crack
    2. crackfix
    3. clonedvd-s verzió

Esetleg gamepad-al játszik akinek sikerült?
  • adios
    Hali!
    Ez most nagyon amatőr és hülye kérdés lesz,de h kell elindítani magát a gémet. Rákattoltam a launchra,beállítottam a felbontást.Betölt a játék előjön a "főmenü" és egy ilyen forgó ikon van ott,de semmire nem reagál. Mit kellene nyomnom?
  • havast
    hat nemtom,nekem ugy sikerult,h telleg mindig magammal szembe,s vizszintesen allitottam be...turelemjatek..addig meg ne torodj a vadaszokkal,mig le nem szedik majdnem az eleted,mert utanna azokat lekapod ugyis,es visszamaxolnak.
  • CUCLI
    de bazz nem lehet megcsinálni. nincs elég idő egyszerűen..
    a faszos meg nem jelez, holott már rég irányban van szerintem.
  • wedge31
    Tökmindegy melyiket töltöd mindkettö egyforma csak a reload add hozzá törést / amit a GCW-röl egyébbként is letölthetsz /
  • havast
    klite-packot hasznalok mindegyiken...enis gondoltam mar ra,mot uj audio driver van felepuloben.
  • Ben007
    na ez meg is adta a választ
  • Ben007
    na találtam reloaded verziót csak sajnos nem jött rendesen ezért elkezdtem a CLONE DVD avenged verziót tölteni azzal is lehet normálisan játszani vagy keressek egy jó reloadedet?
  • CUCLI
    hát baszki, egész nap ezzel szoptam. de már ott tartok, hogy beleállítom a billentyűzetet a monitorba. ilyen egy idióta gyökér küldetést baszki...
  • wedge31
    Video gondokat esetleg okozhat valamilyen codekpack is.
  • zeus89
    DarkSector, kérlek szépen feltöltöd az eredeti NEM CRACKelt .exe-t?
  • havast
    :D
    ezen most jot nevettem,de csak a fele igaz...a gamet nem krekkel jatszomXD
  • havast
    agyverzes,ja:D amugy csak annyi,h iranyba mozgatod a rombolot.(kb vizszintesen,h az orra feled nezzen.
    ha jo az irany,akkor gombok zoldre valtanak,kicsit ugy tartod,es megjelenik,h huzzad az ederet lefele.ennyi.vagy joparszor neki kell allni,mire teljesen lejon...(magyarul kovesd csak az utasitast,h merre kell mozditani,ugyis mindig irja..)
  • TDantes
    Elsőre a tipp: szarul optimalizált , rossz kozol átirat, +szar a crack
    Másodikra a tipp: szarul optimalizált , rossz kozol átirat, +szar a crack

Ez van, sajnos