Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindenki aki már tolja vele fizetõsröl szedte le?
istenem (kép..star trek)

wapolok

Magiszter
Erre a programra kíváncsi<#fejvakaras> lennék.

mila69en
de ha nagyon sokat pislog akkor még zuhan az fps ezt is kalkuláld bele<#zavart2>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Magiszter
42 <#idiota>

kuci06
a géped adataiból. van erre egy program

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Kandurex
Kikapcsolt monitor? Tudományos tény, hogy minden kikapcsolt monitor hozzávetõlegesen 25 frame / sec pörgeti eléd a képet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ezt miböl számoltad ki?

wapolok

Gnome
Ne halgass a többiekre csak hülyítenek mer szar lett a game picit...

Kiszámoltam neked, 14,49 FPSel fog futni a gépeden de ha kikapcsolt monitorral fogod játszani akkor simán lesz 25 FPS is (ezt nem számítottam ki, csak hozzávetõleges érték), szal nem kell paráznod!

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

mila69en
nem egyszerûbb ha nyitsz egy notepadot?<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Maxtreme
hát akkor neked qrva nagy mákod van, mert az összes ismerõsömnél ez van. Köztudott dolog amúgy.

mosmivan:?

wapolok

kuci06
hmm.. lássuk...

ÖT.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

iszok mégegy felest hátha jobb lessz xd

wapolok

Gyerünk papír, ceruza, zsebszámológép elõ, aztán lehet felírni az egyenleteket. XDDDD

Szili08
xd.. tonyo..xDDD

Nekem egy gyengéje van a gépnek.. a proci:DxD:S Remélem menni fog attól.:D

HKS
ez nem teljesen igaz legalábbis nálam nem találkoztam még iennel nekem is upc 30megás van és egész nap max sávszélleséggel töltök torrentrõl

Maxtreme
Deluge torrent kliens.
Kicsit fagy, kicsit instabill, de szarik a korlátozásra :)
Legalábbis anno mikor használtam eléggé hadilábakon állt.

Maxtreme
hát nem hiszem hogy FSP tápot fog adni..

Legend Killer
1028as felbontás és ati radeon hd 4670m van asszem, valamint 3.17 ghz és 2gb ram memóriának... nem nagyon értek a gépekhez, szal kábé ennyit tudok az enyémrõl.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

The Protector
XD.ezt ugye nem gondoltad komolyan?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Legend Killer
LOL, kettõ összeakaszkodott a levegõben.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

valaki ki tudná számolni pontosan , hogy mennyi FSP-vel fog futni a gépemen a játék?elöre is köszönöm

wapolok

elitehun
Sztem ez jobb is mint az hogy nyomj le 10 gombot és a végén még 4-et egyszerre hogy kivédd a támadást XD
kuci06
Nah, öcsém gépén megnéztük, tapasztalatok:

AMD 3.0 gigás, dual core proci + 2 giga ram + Gef 9500 Gt kombón már élvezhetõ. Nagyobb tömegben, erõteljes fizikahasználat mellett beröccen, de nem vészes.
A játéknak van hangulata, de maga a játékmenet elég egyszerûnek tûnik... 0 kombó, csak nyomkodod a bal gombot, 'oszt üt a pali.

Magiszter
Mivel csak a felbontást tudod állítani... <#rolleyes>

képeket szurjá má be barát

wapolok

Szili08
1 GB Swap File

Ez mit jelent?:$:D xDD

kikapcsolni nem lehet gondolom... jól gondolom?

Q6600@2,4Ghz 8800GT+Zalman Vf1000 + 2Gb Corsair Dominator@1066

Magiszter
A megakadás szándékos Ha megnézed a videókat ott is megakad mikor belevágsz az ellenbe. Az FPS leesés meg szerintem a plusz effektek miatt van, amik ilyenkor elõjönnek.

Üdv Mindenkinek! csak megosztanám az élményeimet, szal laza 4óra altt felkúszott a játék kicsit kevés(40-60)fps-el megy nálam de még bõven élvezhetõ. Viszont mikor a fénykard sebzi az ellent kicsit lejjebb megy az fps és mintha megakadna a játék(erre van megoldás?) egyébként ezen az apró hibán kívül teljesen jó a gém, nem rossz átirat szerintem.

Q6600@2,4Ghz 8800GT+Zalman Vf1000 + 2Gb Corsair Dominator@1066

Magiszter
Jézus haver... mekkora egy film :D

Na. Csak elindult. Szép, de nem eléggé, ehhez a szájbalökötten nagy gépigényhez.
Az nevetséges, hogy nem lehet kaszabolni, és darabokra vágni a jó népet.
Az erõ trükközés jó. A fizika jó.
A videók, jók.
A robot, tetszik...érdekes ötlet.
A pálya végi, ,,boss" harc...ilyet basszus...átvált más , egy hülye, gagyi kamera nézetbe, és harcolj...miért kell átváltani?

A belsõ tereken, mondjuk jól fut(800x600) külsõ tereken szarul.

Hát, azért van egy hangulata, és nem rossz , de nem is jó. Mindegy ez van, ingyen volt, ha optilamizált lenne meg is venném valamikor, így nem, de el játszadozok vele.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

elitehun
Milyen a konfigod és milyen beállítások mellet játszol?
Maxtreme

Legend Killer
tök jól megy sw nálam!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

CalebJoe
Inkább 15 fölé nem megy nálam, ahol most járok kb.5fps diavetítés mint ha emulátoron próbálnék játszani közbe meg tele van lowpoly-val az egész ez rosszabb mint a GTA.
Találtam megoldást a #856 hozzászólásban leírt problémára xido jóvoltából, ha valakinek ugyan ez a baja akkor a windowsba kell leszedni a felbontást 1280x800 és akkor a játékot el lehet indítani 1680x1050 ben hiba nélkül. Nem teljesen értem hogy ettõl miért lesz jobb dehát bevált. Az ötletért köszönet xidonak:D
kurva digire várok én is:@
addig ez van csak:(
lpházig el van vezetve,csak nincs benne káble

wapolok

Magiszter
67,6% és szerinte 3 óra 40 perc van még hátra. Remélem csak gyorsulni fog, mert már nagyon kíváncsi vagyok rá.

The Protector
Hy.Még nem próbáltam a játékot.Tudom h gyatra az optimalizálás de.....
Azért sír mindenki mert nem megy mondjuk 40-60fps fölé vagy azért sír mindenki mert jó ha 15fölé megy?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

balee4
És akkor van rá megoldás? :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Nagyon amatõr vagyok, szóval nem tudom mirõl beszélsz :D, a lényeg azt írja néha ki (de van hogy napokig jó és 2,5-3 megával szedek), hogy a gépnév nem található és a DHT port nem aktív.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Maxtreme
na akkor ott nem azért korlátoz mert töltesz, hanem mert a upc este 6 után korlátozza a torrent forgalmat. Én többek között ezért is váltottam diginetre (meg olcsóbb és gyorsabb :D) 30/20as 3500. 3.8mb-al lehet tölteni stabilan :)

balee4
Most furcsának tûnhet de sztem az. :D (azért nem tudom, mert nem én fizetem, meg nem is nálam van a router.)

Utorrent encrypted bepipál ? Bár ha sok töltéstõl szívsz akkor szívás :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kábé igy röhögtem én is:D

wapolok

Maxtreme
upc? Mert arra van megoldás :]

balee4
Nekem 2 hét mire lejn. Pedig a netem 30 megabites, de a van a torrentletöltésen egy szép kis sebességkorlát, ha túl sokat szedek, 2 napra leáll teljesen a DHT-port és akkor nuku letöltés. Hogy ezt hogyan lehetne kiküszöbölni nem tudom.

Maxtreme
bazz nem szúrta be a képet...

na szal: