Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
Stormtrooper commander = lehet vele is menni, v wtf? :S

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Magiszter
Run Fine on All Computers Unlocked:
Enter WHATISTHISSHIT as a code.

<#idiota>

Magiszter
Talán ez is jobb lesz a 4. pecs után mint a GTA4 <#nemtudom>

Mert ennyire igénytelen, összecsapott szar, azé' :)
Erõforrás megvolt, pénz megvolt, idõ megvolt, de az utóbbi kettõt inkább eltették maguknak ahelyett, hogy rendes PC-s átiratot csinálnának. Ami nem gond, amíg valaki pénzt nem ad ki érte.
Amikor egy játékban a mentés az emberek negyedénél nem mûködik, s a felénél fut csak rendesen, a többieknél valami oknál fogva akad függetlenül a géptõl, az nem épp egy rendes munka.
kuci06

Cheat Mode:
Complete the first mission to unlock Rogue Shadow. Then access the Enter Code option in the Extras menu and enter the codes.

All Costumes Unlocked:
Enter SOHNDANN as a code.

Maximum lightsaber throw ranks:
Enter ADEGAN as a code.

All Force powers at maximum:
Enter KATARN as a code.

Maximum Force Push ranks:
Enter EXARKUN as a code.

Maximum Force Repulse ranks:
Enter DATHOMIR as a code.

Amplified lightsaber damage:
Enter LIGHTSABER as a code.

All lightsaber crystals:
Enter HURRIKANE as a code. Note: Enabling this code will remove all of the lightsaber related Holocrons on the current saved game file.

All databank entries:
Enter OSSUS as a code.

All talents:
Enter JOCASTA as a code.

All combos:
Enter MOLDYCROW as a code.

New combo: Lightsaber Impale:
Enter BRUTALSTAB as a code.

New combo: Sith Saber Slash:
Enter DARAGON as a code.

New combo: Aerial Assault:
Enter EETHKOTH as a code.

New combo:
Enter FREEDON as a code.

New combo: Saber Sling:
Enter KITFISTO as a code.

New combo: Sith Saber Flurry:
Enter LUMIYA as a code.

New combo:
Enter MARAJADE as a code.

New combo: Lightning Bomb:
Enter MASSASSI as a code.

New combo: Saber Slam:
Enter PLOKOON as a code.

New combo: Lightning Grenade:
Enter RAGNOS as a code.

New combo: Sith Saber Throw:
Enter SAZEN as a code.

New combo: Aerial Ambush:
Enter VENTRESS as a code.

New combo: Aerial Blast:
Enter YADDLE as a code.

Bail Organa:
Enter VICEROY as a code.

Emperor Palpatine:
Enter MASTERMIND as a code.

General Rahm Kota:
Enter MANDALORE as a code.

General Rahm Kota (drunken):
Enter HARDBOILED as a code.

Jedi adventure robe:
Enter HOLOCRON as a code.

Jedi ceremonial robe:
Enter DANTOOINE as a code.

Kashyyk stormtrooper:
Enter TK421GREEN as a code.

Kento's robe:
Enter WOOKIEE as a code.

Proxy:
Enter PROTOTYPE as a code.

Scout stormtrooper:
Enter FERRAL as a code.

Shadow stormtrooper:
Enter BLACKHOLE as a code.

Sith Stalker armor:
Enter KORRIBAN as a code.

Stormtrooper:
Enter TK421WHITE as a code.

Stormtrooper commander:
Enter TK421BLUE as a code.

Mirrored levels:
Enter MINDTRICK as a code.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Mért van az h 1 óráig tölt be, de mikor betölt akkor tök folyamatos a játék? És ha lézerkardnak váltom a kristály színét akkor is 3 órát tölt:S

Legend Killer
ráadásul most meg vhogy sikerült túl jutnom a lefagyós részem, szal nem értem :S. hol jó, hol nem.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

You 4 ever ne legyé má odáig a 3 magos prociddal. Haveromnak két magos a procija és még gyengébb is mint az enyém és elmegy neki röccenet nélkül. Ne te osszad már az észt és menõzzél itt, inkább olyan írjon, aki tényleg tud megoldást.
De legalább megvan, ki az, akinek a szart is el lehet adni, csak jó sok mag legyen benne. :)
Eladó görögdinnyéért nálam érdeklõdni!
Magiszter
Én most kezdtem el telepíteni. Remélem még ma este játszhatok vele <#idiota>

Majd írok hogy hogy megy/nem megy.

XenHai
1600x1200 és jól megy egyedül a hutos bonus mapon volt fps csökkenés de az a nyílt terület miatt volt.
Gyenge proci, kevés ram, gyenge VGA.

Csak néhány mentési hely kicsit idegesítõ, viszonylag normális AA van benne konzol átirat dacára.
Ami viszont nagyon idegesítõ az a rohadt kamera beállítás a boss fightoknál.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

kuci06
hagyd, csak trollkodik :D

2 magon is perfektül megy

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Klemice
ezek szerint te überfasza gyerek lehetsz egy három magos procival? thx bye

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

kuci06
<#eljen>
nincs ennek ANNYIRA vészes gépigénye... az elsõ crack rossz volt, ennyi az egész
a fix után már normálisabban megy. aki meg megveszi, annak nem lesz ilyen problémája...

persze, a hülye konzol-to-pc konverter elfelejtett grafikai beállításokat beletenni a játékba, de láttunk már rosszabbat is, nem ? :D
legalább van egér támogatás... :P

NEOreg3
e8400, 2gb ram, 8800gt-vel 1024-ben simán fut az esetek 95%-ában, a maradék 5%-ban belassul ha túl sok fizikai számítást kell végezni

mellesleg a játék nagyon primitív, sejtettem én a psp-s verzióból, hogy nem lehet nagy szám a nagykonzolos testvére sem, de ez még a várakozásaimat is alulmúlta

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Legend Killer
1024x768as felbontásban egészen jól ment addig, míg be nem zártak egy helyre, ahova bejött sok lázadó a pengéikkel és le nem gyaktam õket. utána lefagyott, mikor ki kell húzni oldalról egy izét, hogy felugorjak... és memória hibára vonatkozik. ez már volt gta sa-nál, nfs undercovernél... pedig régi gépen, ami gyengébb volt, mind ment.
ez is megy, de hiba üzi és kész. és restarttal tudok kilépni a programból.
amióta megvan ez a tetves gép, azóta van a kurva memória hibája. memtesttel próbáltam futtatni, mondta, hogy az a memória rész, ami használatban van, azzal nem tud mit kezdeni. ami meg nincs használva, azt lefuttatta és nem talált semmit.
nem értek ehhez, de a faszom ki van már.

kuci06

kuci06
loál, most nézem, egy csomó costume alapból unlockolva van a játékban <#eljen>

C3PO-val kaszabolni az ellent ftw

DanielT
Neked meg túl sok a magod. Egyszerûen nem értem, miért képtelenek egyesek felfogni, hogy ha a magok száma nem stimmel, akkor b@szhatjátok! A magokon áll vagy bukik.

Az egyik három kerékkel akar autót vezetni, a másik meg öttel, aztán meg csodálkoznak, hogy a kanyarban elszállnak...

<#ejnye1>
RedDevilsza
"Válasz 'Daref' üzenetére (#951)"
Ez ugye elkerülte a figyelmedet? <#vigyor2>

Klemice
Az a vicces, hogy konzol port révén gamepaddal játszhatatlan, vaderrel nem tudod lerombolni az elején a kaput, csomó parancsot elõhívni se tudsz, bár lehet, hogy ez az xbox360 contorller emulator hibája.

Mellesleg, ha valaki azzal jön, hogy neki hûdejól megy, egy felbontást azért írjon már oda :)

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Legend Killer
<#help><#help>

DanielT
Há'csaktudommá'. Egy mag még MINYIMA! kéne a procijába, meg pár gigahertz is, mert nekem 3 magos, 3.2 Ghz-es gépen tökéletesen megy.

Szal'érted. Ha nincs elég magod, akkó' ne várjá' csodát...
You 4 ever. Remélem nem nekem írtad az ultra gyenge gépet. Még a gta 4-is futott very high beállításokon röccenet nélkül. Amúgy meg elék sok mindenkinek kilép.
kuci06
troll harder faggit <#gonosz1>

Ben007
250 új üzenet <#guluszem1> ahogy elnézem a játék elég szar lett (shit edition AMIVEL JÁTSZANI IS TUDSZ)

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Nem azért lép ki neki...ennyin igaz szarul de elfut.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

DanielT
Szerintem a géped ultragyenge hozzá, nyomás anyuhoz, úgyis a Csillag Születikkel van elfoglalva, lehet, hogy most könnyen kisírsz egy 50-est gépfejlesztésre :DD
Én a reloadedos crackfixet használom és mikor már irányíthatnám Dart Vadert kilép. Erre nem tudja valaki a megoldást?
jó játék de valamiért mindig kilép mindig ugyanott. A crackje lehet rossz vagy a játék amit leszedtem vagy a gépemmel van valami? pls help.
Gépem:Intel dual core E5200 2.5 Ghz proci
ATI Radeon HD 4670 1GB vga
2GB Geil kit ram
Firerock
igen
én kiszámoltam
pontosan 23,12351332
elég sok idõmbe került,egyszer el is számoltam

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Legend Killer
faszomat, megint ez a kurva memória hiba!<#falbav> megvettük a gépet és pár géjmnél memória hibát ír ki. ha kell, teszek be, mert sikerüólt róla csinálnom képet. nem így swrõl, mert lefagy a géjm, hiába teszem kicsibe, hiába hozom elõ a feladatkezelõt, nem teszi magát kicsibe és restart segít, de a géjm mindig lefagy így.

HELP!!!!!!!!!!

Hát nem valami nagy játék az biztos, meg sem terheli a rendszert,meg a vga-t sem,egy óra játék után minden hüvös....

Marcinko
NA olvastam a gépigényt ..pfffff..... mondom nem baj megpróbálom. ( 6300 as dual core 3 giga ram 1950Pro )
Simán feltelepült 45 perc alatt. Na mondom magamban most ugrik a majom vízbe, elindítottam de nem csobbant :( mert csak hangot hallottam de kép az abszolút nem volt.
Sajna én sem találtam ini v cfg filet szóval egyenlõre buktam a játékélményt

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Hm. Nem volna rossz, ha meg lehetne bütykölni, vagy adnának ki hozzá egy ilyen javítást, ami után mondjuk ki lehetne kapcsolni pár effektet.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Na, kezdjünk el túrni frame limit kilövése érdekében. cfg és ini nincs sajna....

fotográfik kolomp edisön :D

szívesen! <#idiota>

lwb
Detto Lite-tal. Melyik yasu-t használjátok?

(egyébként a crackfix-el a felucian pályánál megint kidobott engem, mint korábban az alap crack nar shadaa-ban)

Maxtreme
ez nem az az oldal..

THX a feltöltést!

wapolok

Kandurex
Windu egészen élethû <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CalebJoe
Van benne egy csomó jó kosztüm:)

balee4
Kösz, megpróbálom hátha, nem jó befizetek egy warez oldalra :D Kb 2 év mióta torrentezek nem reggeltem ilyesmikre, melyik megbízható most? (amirõl közvetlenül lehet szedni, nemcsak ftp-rõl)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ja, 1680x1050.

Na kipróbáltam.
C2D [email protected], 9800GT, 3GB ram, XP SP3 32bit. Fixen 30fps (ugye a limit miatt). Nincs ezzel gond.

kuci06
persze, public trackerekrõl egyhamar nem fog lejönni :|
gondolom a többség hozzám hasonlóan privát trackerrõl rántotta le...

gfreak
443 új üzenet...szoval már "kijött" a warez...látom gépigény van...játékélmény/irányítás <#bohoc>

Racism is a weapon of mass destruction!

én speciel meglestem piratebay-t meg mininovát de elég ratyi az arány
de azért onnét szedem
kuci06
nem, már minden nagyobb torrentoldalon ott van