3233
-
#1432 Csak az angol van benne, a videókat meg 80%-osra tömörítették, gondolom újrakódolták.
Maxtreme
Te mivel tömörítetted a te 6GB-os verziódat, 7zip? -
#1431 Hol arra az orosz katyvaszolásra gondoltál,mert ahhoz kb kodert kell bérelnem hogy megfejtse mit is takar! -
#1430 hoth bolygós pályát vigyétek végig, kurvajó :) főleg a végén a harc Luke-al -
#1429 huh köszi :) jó ideig keresgéltem volna :) -
#1428 Ahhoz képest ahol bejöttél a nagy terem bal hátsó sarkában van 2x4 darab nagy fehér villódzó izé. Ezt a helyet védi egy csomó ellenség és ott is van egy vörös energiafal. Na azon a falon belül van egy olyan energiatermelő bigyó bent a falban amit ki lehet húzni az erővel. -
#1427 thx akkor keresem majd tovább :) -
#1426 lesz egy generátor valahol a környéken azt kell szétverni -
#1425 sok helyen az erőddel kell ien aksikat elmozdítani a helyéről, hogy megszűnjön az erőtér...
nézz el legfeljebb más irányba. nem olyan túl bonyolult a játékmenet, úgyhogy nem fogsz elakadni, csak mindent probálj meg megmozgatni az erőddel, és tutira meglesz a megoldás. -
#1424 Valaki tudja hogy a hangárból ahol lézeres robotkarok heggesztenek ilyen gömböket hogy lehet továbbjutni?, mert egy lézerfal lezárja a továbbvezető utat. -
#1423 töredezettségmentesítést csinálj szerintem, és ha nem, akkor probáld meg újból feltelepíteni...
dx frissités, vga drivercsere, illetve hülyén hangzik, de nekem is, meg haveromnak is (havernak pont tegnap) volt, hogy ha néha kilép a játék, ugye ahhogy sokaknál a krekk végett, vagy ien esetekben, TEGYÉTEK alacsonyabb felbontásra a játékot az is szokott segíteni, hogy ennek mi az oka azt nem tudom, de srácnak is erős configja van, és 1440x900-ba tudott játszani wheelman-el, mert natívban 1680x1050-be kifagyott neki a játék!!!.
Gondolom talán itt köze van ahhogy hogy a játék nála nagyobb felbontásba futott, mint az asztal...vagy tökömtudja...:D -
#1422 szívessen feltöltöm, csak el kell hoznom a telepítőjét, ujból mert ugye már fellülírtam a reloaded-el.
ha addig nem sikerül, akkor délután elküldöm... -
#1421 pc-n, viszont nem a játékban.
Nagy különbség!!! -
#1420 Aham, hol? Ugyanis nekem driver szinten sem sikerült ráerőltetnem az AA-t.. -
#1419 Leírtam bazz... -
asd16 #1418 Amikor választani kell hogy kivel küzdjek Vader-rel vagy az Uralkodóval ott melyiket érdemesebb választani? Én az Uralkodót aláztam le, utána visszadobott egy korábbi pályára, igy nem tudom mi lett volna ha Vader ellen küzdök meg...
Igy meg nem fogom ujra játszani...
Aki Vadert választotta az irja meg privibe vagy itt hogy ott milyen a vége?! -
beard27 #1417 Hát ez kilép az első pálya közepén. miért vajon??? -
#1416 Sziasztok nálatok is ír ki ilyet?
Esetleg lehet hogy a Ram-om hibás lenne?
Előre is köszönöm a segítséget. -
#1415 10 óra. -
#1414 Nagyon hideg van... -
#1413 Valaki tud erről a 4,6GB-osról valamit ez mitől ilyen kicsi? -
#1412 Aki végigtolta kb mennyi idő lehetett ?? -
Skyline #1411 Pc-n van élsimítás,kb ennyi a különbség semmitöbb.
-
#1410 mekkora... -
#1409 Sikerült túljutnom a csilag romboló rángatáson :) -
rumkola #1408 balklikk-q-q-q -
#1407 Nah siker, ezt a köcsögöt hogy verjem szét? Egyszer jutottam addig hogy összerakjon 1 robotot, de kb 2 hp-m volt addigra és kiütött.
-
rumkola #1406 -
rumkola #1405 khmmm
-
rumkola #1404 Jar Jar:
:DDDD -
Cat 02 #1403 Úgyis 30 nem ?
Ám print screent csinálj, alt tab és paint, akkor fog látszani. -
rumkola #1402 include frame rate overlay.... -
#1401 Konzolon van PC-n szebb a grafika? -
#1400 Hmmm... Frapsel ha csinálok képet az fps miért nem látszik?
Raknék be pár képet... De ez a boss egy köcsög... -
#1399 Akkor esélyes, hogy nekem is jól menjen. -
n3whous3 #1398 #1394 4vs. #1396 LOOOOOL -
#1397 FPS-em ebben a fightban fix 30, villámoknál lemegy 29-re...
Nálad vmi gáz van :S -
#1396 Core2Duo E8500
2gb ram
Gef9800GT
1920x1080
Egyáltalán nem akad... Mintha filmet néznék, de elakadtam annál a kurva kis bossnál aki ilyen robotokat küld meg minden. van rá vmi taktik vagy csak simán gyepálni kell? Nagyon lassan megy a hp-ja enyémet meg kapja mint a zsart...
-
havast #1395 erdekes...azer ott siman kellene mennie akar meg full-hdben is.driverproblema sztem.
a videok nekem is szaggattak,uj realtek hangdriver megoldotta a problemat. -
Drawain #1394 Hát...
Q6600 + GTX260 + 4GB ram és izomból szaggat 1280*720-ban... De még a videók is. Legalább szép lenne...
Egyéni véleményt hallottak :) -
#1393 Valakinek közületek volt olyan, hogy új játékot kezdtek,lemegy az első Kashyyykos videó,de az utána következő töltésnél csak tölt,tölt,tölt folyamatosan?crackfix-el crackeltem,nemtudom,h ez lehet-e a hiba...