3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Evin
    Csak az angol van benne, a videókat meg 80%-osra tömörítették, gondolom újrakódolták.

Maxtreme
    Te mivel tömörítetted a te 6GB-os verziódat, 7zip?
  • grebber
    Hol arra az orosz katyvaszolásra gondoltál,mert ahhoz kb kodert kell bérelnem hogy megfejtse mit is takar!
  • tommygear
    hoth bolygós pályát vigyétek végig, kurvajó :) főleg a végén a harc Luke-al
  • Gubberx
    huh köszi :) jó ideig keresgéltem volna :)
  • Nagylaci
    Ahhoz képest ahol bejöttél a nagy terem bal hátsó sarkában van 2x4 darab nagy fehér villódzó izé. Ezt a helyet védi egy csomó ellenség és ott is van egy vörös energiafal. Na azon a falon belül van egy olyan energiatermelő bigyó bent a falban amit ki lehet húzni az erővel.
  • Gubberx
    thx akkor keresem majd tovább :)
  • tommygear
    lesz egy generátor valahol a környéken azt kell szétverni
  • DarkSector
    sok helyen az erőddel kell ien aksikat elmozdítani a helyéről, hogy megszűnjön az erőtér...
    nézz el legfeljebb más irányba. nem olyan túl bonyolult a játékmenet, úgyhogy nem fogsz elakadni, csak mindent probálj meg megmozgatni az erőddel, és tutira meglesz a megoldás.
  • Gubberx
    Valaki tudja hogy a hangárból ahol lézeres robotkarok heggesztenek ilyen gömböket hogy lehet továbbjutni?, mert egy lézerfal lezárja a továbbvezető utat.
  • DarkSector
    töredezettségmentesítést csinálj szerintem, és ha nem, akkor probáld meg újból feltelepíteni...
    dx frissités, vga drivercsere, illetve hülyén hangzik, de nekem is, meg haveromnak is (havernak pont tegnap) volt, hogy ha néha kilép a játék, ugye ahhogy sokaknál a krekk végett, vagy ien esetekben, TEGYÉTEK alacsonyabb felbontásra a játékot az is szokott segíteni, hogy ennek mi az oka azt nem tudom, de srácnak is erős configja van, és 1440x900-ba tudott játszani wheelman-el, mert natívban 1680x1050-be kifagyott neki a játék!!!.

Gondolom talán itt köze van ahhogy hogy a játék nála nagyobb felbontásba futott, mint az asztal...vagy tökömtudja...:D
  • DarkSector
    szívessen feltöltöm, csak el kell hoznom a telepítőjét, ujból mert ugye már fellülírtam a reloaded-el.
    ha addig nem sikerül, akkor délután elküldöm...
  • DarkSector
    pc-n, viszont nem a játékban.
    Nagy különbség!!!
  • Maxtreme
    Aham, hol? Ugyanis nekem driver szinten sem sikerült ráerőltetnem az AA-t..
  • Maxtreme
    Leírtam bazz...
  • asd16
    Amikor választani kell hogy kivel küzdjek Vader-rel vagy az Uralkodóval ott melyiket érdemesebb választani? Én az Uralkodót aláztam le, utána visszadobott egy korábbi pályára, igy nem tudom mi lett volna ha Vader ellen küzdök meg...
    Igy meg nem fogom ujra játszani...
    Aki Vadert választotta az irja meg privibe vagy itt hogy ott milyen a vége?!
  • beard27
    Hát ez kilép az első pálya közepén. miért vajon???
  • holecsko10
    Sziasztok nálatok is ír ki ilyet?

Esetleg lehet hogy a Ram-om hibás lenne?

Előre is köszönöm a segítséget.
  • JaSoN HuNTeR #1415
    10 óra.
  • wedge31
    Nagyon hideg van...
  • grebber
    Valaki tud erről a 4,6GB-osról valamit ez mitől ilyen kicsi?
  • grebber
    Aki végigtolta kb mennyi idő lehetett ??
  • Skyline
    Pc-n van élsimítás,kb ennyi a különbség semmitöbb.
  • balee4
    mekkora...
  • bon
    Sikerült túljutnom a csilag romboló rángatáson :)
  • rumkola
    balklikk-q-q-q
  • watto
    Nah siker, ezt a köcsögöt hogy verjem szét? Egyszer jutottam addig hogy összerakjon 1 robotot, de kb 2 hp-m volt addigra és kiütött.
  • rumkola
  • rumkola
    khmmm
  • rumkola
    Jar Jar:

:DDDD
  • Cat 02 #1403
    Úgyis 30 nem ?
    Ám print screent csinálj, alt tab és paint, akkor fog látszani.
  • rumkola
    include frame rate overlay....
  • JaSoN HuNTeR #1401
    Konzolon van PC-n szebb a grafika?
  • watto
    Hmmm... Frapsel ha csinálok képet az fps miért nem látszik?
    Raknék be pár képet... De ez a boss egy köcsög...
  • balee4
    Akkor esélyes, hogy nekem is jól menjen.
  • n3whous3
    #1394 4vs. #1396 LOOOOOL
  • watto
    FPS-em ebben a fightban fix 30, villámoknál lemegy 29-re...
    Nálad vmi gáz van :S
  • watto
    Core2Duo E8500
    2gb ram
    Gef9800GT
    1920x1080

Egyáltalán nem akad... Mintha filmet néznék, de elakadtam annál a kurva kis bossnál aki ilyen robotokat küld meg minden. van rá vmi taktik vagy csak simán gyepálni kell? Nagyon lassan megy a hp-ja enyémet meg kapja mint a zsart...
  • havast
    erdekes...azer ott siman kellene mennie akar meg full-hdben is.driverproblema sztem.

a videok nekem is szaggattak,uj realtek hangdriver megoldotta a problemat.
  • Drawain
    Hát...

Q6600 + GTX260 + 4GB ram és izomból szaggat 1280*720-ban... De még a videók is. Legalább szép lenne...

Egyéni véleményt hallottak :)
  • adios
    Valakinek közületek volt olyan, hogy új játékot kezdtek,lemegy az első Kashyyykos videó,de az utána következő töltésnél csak tölt,tölt,tölt folyamatosan?crackfix-el crackeltem,nemtudom,h ez lehet-e a hiba...