3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • MrAndree
    Ne jelentősen engedje, de azért engedje. Legalább mediumra levenni pár dolgot. Mert itt most nem arról van szó, hogy "mi azt szeretnénk, hogy mindenki a teljes pompájában élvezhesse a játékot" hanem szimplán arról, hogy "le vagytok Ti szarva, örüljetek, hogy egyáltalán kihoztuk PC-re". És sokan erre még bólogatnak is, hogy "igen, ez így van rendjén".
  • havast
    ha belenezel 1 tevebe...a hiradotol a reklamig MINDEN pc-n szuletik,es szerintem nem integralt 2megas vga-kkal....300as cpukkal,stb...
  • Rage47
  • havast
    1.hat en probaltam a resi 5ot,de hidd el,nem fogott meg benne,h "50 fele csuszkan lehetett grafikat allitani",mert az nem jatekelmeny.:)
    2.a 4870es radeontol lehet sokszor jobb vga is kell egy munkahelyi gepbe..
    3.ez orok tyuk vagy tojas,igy van.en szerintem igyis beruhazok ra.
  • HoReSz1975
    Hát nem tudom ti mit gondoltok, de én jobbra számitottam, a játék fizikája életszerűbb lehetne, a mogásokat is beleértve
  • IMYke2.0.0.0
    A PC-s piacot BIZONY a játék ipar tartja fenn.

Ki venne iCore 4 Quad CPU-t [975 EE - 290 ezer], meg SLI/Crossfire alaplapokat, bivaly erős VGA-kat, tuning RAM-okat, SSD-ket és gyors HDD-ket horror áron, meg nagy, 16:9/10-es monitorokat?

Ja, hogy ezek kellenének egy játékok nélküli világban? NEM!
    Akkor lennének jelenleg irodai gépeknek tartott masinériák, és lennének a FEJLESZTŐK keze ügyében lévő szuper masinák...
    ...s akkor ez a helyzet nem emlékeztet senki sem kísértetiesen a 80/90-es évekre?

Egyszóval: PC nélkül sehol sem lenne a konzol ipar, nem szabad megelégedni a trehány portokkal, és nem szabad hitegetni magatokat azzal, hogy ennek oka x-y cég... ennek MINDEN cég az oka.
  • tmisi
    Az hogy valami nincs optimalizálva rossz port miatt, az valóban nem bejövős, de én abban semmi kivetnivalót nem látok, ha valaki nem engedi (jelentősen) butítani a játékait.
    Láttam már olyat hogy valaki 640x480-ban lowon árnyékok nélkül DX7 módban!!! tolta a COD2-t pedig ment volna jobban is azon a gépen. Persze a játék automatikusan (safe mod powa) állította be magát erre, user meg leszarta. Na az ilyen igénytelenség ellen jó hogy nem butítasz, aztán vagy megy vagy nem. Folyamatos fejlesztés meg anyagilag sem akkora gáz, ha az ember szépen neten eladja a régi alkatrészeket és nem a kukában/padláson köt ki.
  • elitehun
    Szép beszéd volt
  • MrAndree
    Mint mondtam, léteznek rendes konzolportok. Ez a baj. Ha vannak akik meg tudják oldani akkor nehogy már a lucasarts ne tudja. Nem akarták. Ennyi.
  • MrAndree
    1: Lucasarts bízta meg az Aspyr-t. Az ő dolguk lett volna figyelni rájuk. Igen a pénzre hajtanak. Mindenki más is, mégis szoktak készülni minőségi PC-s portok. Például legutóbb a Resident Evil 5. Azon is látszott a konzolos eredet de mégis jól volt megoldva. És nem vagyok hajlandó beállni abba a sorba, hogy "örüljünk, hogy kijött PC-re, ez is jobb mint a semmi". Nem jobb. Mert nem így működik. Én meg akartam venni ezt a játékot. De nem fogom mert szartak a fejemre és ki merték adni így. Ha fizetek valamiért elvárom, hogy minőséget kapjak cserébe nem szaros, három perc alatt konzolról átírt valamit.
    2: Természetesen nem de fontos része. Nyilván egy munkahelyi PC-be nem kell 4870es Radeon...
    3: Tyúk vagy a tojás ugye, lásd az első pontomat. Ha minőségi a port megveszem. Ha ilyen szar mint ez, akkor warezolom. És hidd el, sokan vannak még így akik most demo híján kipróbálták a warezt és rohadtul nem fogják megvenni az eredetit.
  • DarkSector
    El kell fogadni, hogy a pc az nem egy direct játékgép, hanem csak egy gép, amin játszani lehet!!!
  • DarkSector
    lehet nem fog ez tetszeni, de igaza van havast-nak.

És ezt mind-mind-mind ne a konzoloknak rójjátok már fel.
    szerinted kik azok a faszok akik ezt így oldották meg, hogy nincs kihasználva egy akár középkategóriás pc??,

lehet panaszkodni, a háttérben futkározó geci oprendszernek, meg a sok zsebét tömködő faszkalapnak, akik arra hajtanak, hogy vegyük meg az újabb és jobb hárdvereket.
  • Magiszter
    Engem ebben a játékban csak az zavar hogy nem játék. Legalább is a vége fele már nem az. A Játék definíciója szerint olyan szabadidős tevékenység ami kikapcsol és szórakoztat. Erre ebben mi van?
    - A hogy fejlődsz egyre erősebb ellenfelek jönnek (ergo minek bele fejődni? Hogy felzárkózz?)
    - Star Wars játékban a fénykardnak nincs értelme, csupán díszítő elem. Mi ez kérem?
    - Ha már a fénykard nem ér semmit, akkor miért vannak benne erő-levédő ellenek? A következő lépés hogy a gép god-mode-ban nyomul és random mód írja rád a \\kill parancsot.
    - Ha már csít. Milyen dolog az hogy a csíttel nem ment? Vegyen el öcsiket, az oké, de hogy menteni sem enged??? Pff... Így 0-ra redukálja az újrajátszásos-ökörködős részt sokaknál (vagy amíg trainer nem lesz bele).

Szóval sürgősen kellene valami mod ami játékká teszi a játékot!
  • havast
    1.az,h a lucas arts adta ki,az egy dolog...a portert nem ok a felelosek,hanem a "csapat(aspyr,vagy mi a gany),az viszont teny,h a stexre hajtanak.de ki nem?nekem az a hozzaallas tetszik,h egyaltalan van ilyen pc-re,pedig boxon azert mar parszor vegigvittem(csak kozben a boxot eladtam)
    2.amugy a pc-t szerintem nem csak a jatekipar viszi elore...
    3.ha nem lenne warez(mint ahogy tegnap irtam,itt nyilvanvaloan mindenki warez verzioval jatszik),talan jobban megerne a fejlesztoknek idot is feccolni a munkaba.
  • MrAndree
    Jajj, fogd már fel, hogy ez nem így működik. Ez nem egy konzol. Hanem PC. Amióta az eszemet tudom csak a legótvarabb, leggagyibb konzol portokban nem lehetett a felbontáson kívül mást állítani és, hogy most pont egy Lucasarts által kiadott, elvileg minőségi játéktól kapjam ugyanezt az kimeríti a szánalom kategóriát Egyszerűen magasról szartak az egészre, minél gyorsabban átírni PC-re, hogy elszórjunk még párezret belőle. Hogy neked ez a hozzáállás tetszik ahhoz csak gratulálni tudok. Nekem akkor se tetszene ha 8 magos procersszorom lenne a legújabb Ati 7000es kártyával, mert az elv ami zavar.
  • IMYke2.0.0.0
    "az hogy konzolos port...megszoksz,vagy megszöksz:)"

Nem úgy van az!

A modern kor IT ipari ágazatának NAGYON NAGY nyereség faktora a PC játék termelés.
    Ha minden játékot konzolra szorítanak - amit köztudottan nem kell továbbfejleszteni, miután megvetted, csak opcionálisan: nagyobb HDD, vezérlő stb. - és tegyük fel (!) teljesen kiirtják a PC játékokat, akkor bizony
    - hardver gyártóknak nagyon-nagyon komoly kiesést okozna [CPU, RAM, VGA, HDD],
    - a teljes PC vásárlás és annak vonzatai apadnának, és lassan be/visszaállna az IT őskor.

Ezt pedig egyenesen levezethetjük arra, hogy az emberek hajlandóak eltűrni, hogy meleg szart kínálnak online letöltés (STEAM és társaik), vagy dobozos verzió formájában!

• MrAndree
    Volt aki a Mass Effectben is elakadt pedig az egyetlen dolog amit a játék nem tett meg veled, hogy odateleportált az adott küldetés helyszínére de azon kívül mindent a kezedbe adott. :)
  • havast
    gepigyeny meg nem jatszol,vagy fejlesztesz.
    de ez nem csak ennel a jateknal van igy...hanem az osszesnel.ha nem ennel akkor fel ev mulva egy masiknal jon el a pont,h uj vidkartya,tobb mem,jobb cpu,stb kell
  • havast
    jah elfogadom a valoban iq light jatekmenetet...bar azer annyira megse lehet light,ha tobben elakadnak benne,amugy nemek 1 c&c game sem forgatja meg jbban az agyamat mint ez.meg 1 re5 sem.vagy ott sokat kell agyalni??
    max crazy machinesen agyaltam/azon se sokat/ az elmult 3ev osszes jatektermeseben:)
    es eleg sokmindent kiprobaltam.az hogy konzolos port...megszoksz,vagy megszöksz:)
  • IMYke2.0.0.0
    Az elmúlt évek tendenciájából az egyre silányabb és rövidebb játékok tömkelege, és az idegesít még, hogy hülyének nézik a PC-seket...
    ...DLC-k,
    ...online aktiválások
    ...eredeti médiát vásárlókat is dühítő lemezvédelmek
    ...semmi support
    ...gyenge Patch támogatás
    ...rókabőr effektus

Olyan kevés a tiszteletben tartható kiadvány, még egy lajhár is meg tudja számolni az összes ujján!
  • MrAndree
    Sajnos igen.
  • IMYke2.0.0.0
    Látom, mindenki beveszi - ha lassan is - a Konzol to PC portot... elfogadja mindenki az IQ Light játékmenetet, és társait...
  • MrAndree
    De baj, hogy nem lehet konfigolni ugyanis ha lehetne akkor nem 18-20 FPSel tudnám tolni, hanem 25-30al, elég lenne ha pár dolgot vissza lehetne venni és már menne is faszán minden. Másrészt meg ez nem egy kurva konzol hanem egy PC ahol igenis alap, hogy egymillió csúszkán állíthassam a grafikai részletességet.
    Maga a játék viszont élvezetes, habár kissé monoton.
  • havast
    mondjuk egy azert megis csak akad,a jatekido...mondjuk lehetne 2x ennyi is:P
  • havast
    hat azer gondolkoztam en ezen a shit edition elnevezesen,de azer csak nem szar ez,ha mindenki keneti vele...en akarhogy agyalok,nem talaltam kivetnivalot benne...manapsag sokkal trebb gameket is kiadnak rendes arba.
    az,h nem lehet konfigolni,az nem veszes sztem.azert egy mai gepen elegge jol eszaladgal,s korrekt a grafikaja is.a jatekmenet is korrekt,akkor mi itt a baj??
  • DarkSector
    thx.
  • ZOLCHI
    Ehh! Már mindent kipróbáltam, de erre nem gondoltam. Kösszönöm szépen!
  • Evin
    Tess
    Ezt is kézzel kerestem, kereső nem találta.
  • DarkSector
    kapok egy linket pls...:D
  • DarkSector
    nah ezt 99.9% sejtettem hogy ez lesz az.
    nah szemben baloldalt fent lesz egy turbina, abba szolgáltass egy kis elektromosságot.
    majd jobbra fent az erőddel húzd meg azt a vasdarabot.
    ime egy kis illusztráció:

• Evin
    Nem tudom mi van a keresővel, hogy mostanában senki semmit nem talál vele, de ige, van neki topikja.
  • ZOLCHI
  • DarkSector
    printscreen van róla, hogy pontossan hol vagy?
    akkor megmondom.
  • DarkSector
    amúgy annak a mesés star warsnak van totyikja? valami Republic Heroes, mert nem találom a keresőbe. Sőt ezt a totyikot se találja a kereső, bár ez nem fontos most.

szóval van valahol ien totyik: Star Wars Clone Wars Republic Heroes...
  • ZOLCHI
    Elakadtam.Raxus Prime-nél megölöm a nagy dögöt és hogyan tovább?
  • DarkSector
    nice mite....(jar-jar beszéd mi???) :)
  • ZOLCHI
    köcce
  • DarkSector
    vagy select chapter a load chapter helyett, nem emlékszem már...de nem lehet eltéveszteni.
  • DarkSector
    nem.
    van load game...ha bemész hogy continu, betölt az utcsó csekkpoint, majd pause-t nyomsz és a beugró menüben lesz hogy load chapter vagy iesmi, és akkor visszább tudsz menni régebbi fejezeteket újrajátszani...

amúgy a mentés automata, és menüből alapba csak new game, vagy continue lehetséges.
  • ZOLCHI
    Hello!
    Tetszik , hogy lehet menteni, de hogyan tölthetem be a mentésem?
    Mindig az automentést tölti be.