Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Hogy te milyen okos vagy...miért is nem fejleszt mindenki gépet, állandóan? Ja, várjál már, mert talán nem telik neki rá!
Az meg a másik, hogyha ingyen egy tál szart kapok, akkor se örülök neki! Tök mindegy, hogy warez vagy sem, a szégyen az, hogy optimalizálatlan, borzalmas konzol átirat!
Emmellé maga a játék se valami nagy szám. A grafika se valami különleges, a fizika sem az. Évekkel ezelõtt a Half-Life2 jobbakat tudott, tized ekkora gépigénnyel...
,,akinek nem teccik nem játszik menjen ccommodore 64 ni
elég neki enyi"
Erre meg legszívesebben azt mondanám, hogy a te meg a jó édes anyukádba menyél hülye gyerek, és tanulj meg írni, de nem mondok semmi ilyesmit, mert nem vagyok bunkó.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Imyke: ahogy olvagattam a hozzászólásaidat; elég lázadó hangulatban vagy... Második kamaszkor vagy csak sz*r heted volt? <#nevetes1>#nevetes1>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
fotográfik kolomp edisön :D
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most tartok olyan 39,5%-nál!Tetszik a game csak mint mondtam béna vagyok benne!
Next PC upgrade: 2022

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
8800 GT... <#ejnye1>#ejnye1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ejj n3whous3, de nagy szerencséd van....
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Srácok jó a játék,érdemes lekapni?
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
az osszes bosst kb ugy nyirtam ki,h maradt 50%eletem legalabb,de a legvegen kb 5X indultam neki,es nagyon kicsin mult,h x-edjere sikerult...
"Akinek meg akad meg szagat el kellene gondolkozni gépfejlesztésen
és nem szidkozodni" nos figyejj az én konfigomon q9400(3.6ra húzva) 6 giga ram és gx 285 és kurvára döcög 1600*1050 be 1920*1080ba meg diavetítés neharagudj hova fejlesszek még gépet?hmm? Abba bele se kezdek hogy az 5 éves fosboxon miért megy tökéletesen,mert má miliószor tárgyalták Röviden ez egy szar tudodmit megsúgom megakartam venni mivel gondoltam hogy nálam nincs játék ami szaggatna és szerencsére kipróbáltam elöbb és eszem ágába sincs ezért pénzt kiadni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez nem ien egyszerû.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
hogy dolizni kel valmiért hogy meglegyen da majd rájön<#gun>#gun><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
gondolom akkor neked se apuci veszi a gépet
mint 1-2 embernek az sg-n
<#taps>#taps>
az én szutyok 2 éves gépemen is megy,picit beakad de nem rinyálok,hogy úristen mi ez a szar.örüljünk hogy ezt is megcsinálták<#action>#action>
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Szégyen hogy mi megy itt ahelyett hogy örülnétek azt vakarnátok a segeteket hogy már tolhatjátok és voltak kegyesek feltölteni egyes emberek azt ne álszentkedjen senki hogy nem warezol meg
hogy egyáltalán még pc re adnak ki valami jo játékot azt fikáztok jobbra balra
komolyan egy két embernek csatogos lepke azt pizsi elmehetne a vérbe
aludni
akinek nem teccik nem játszik menjen ccommodore 64 ni
elég neki enyi
Akinek meg akad meg szagat el kellene gondolkozni gépfejlesztésen
és nem szidkozodni
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Kb csak karcolgatom esélyem sincs:(
Aki meg mindenféle crack-kel bûvészkedik, és még az írható DVD árát is sajnálja rá az ne panaszkodjon.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"