3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • IMYke2.0.0.0
    A játékélmény hiánya.
  • havast
    akinek megvan a min config,annak elindul,s megy 800x600ban,ez a minimum.
    akinek megvan az ajanlott,annak meg megy jobban is.mondjuk 1440x900ban siman

akkor mi itt a gond?
    a kulonbozo problemak a furcsa releaseknek koszonheto,nem a jateknak.nem ertem akkor mi a problema.
  • havast
    lovesem sincs,h miert szart.gondoltak jo ez igy is.
    en meg mindig azt mondom,h alapvetoen nincs ezzel a gameval semmi baj,azon kivul,h nem lehet konfigolni normalisan.de az sem tre,ha van az embernek ujszerubb gepe.mert lefele akkor minek allitani,ha jol megy?
    felfele meg nem lehet tovabb
    es azer nem kell 200ezres masina,h szaladjon.
  • MrAndree
    Ja, elég gyenge poén, el lehetne tüntetni onnan már.
  • MrAndree
    A PC-konzol engem se, tervezek venni egy boxot valamikor, csak egyes emberek sötétsége zavar.
  • GazCamp3r
    De azt nem mondjátok komolyan, hogy egy 14-15 éves gyerek a góré ebben a topikban, és mindenki viccesnek találja ezt a "Shit edition"-ös poénnak nem igen nevezhető vmit?
  • MrAndree
    Mert konzolon mindenki megveszi... Ne lovagolj már a warezon, nem azért szart a portolásra a Lucasarts mert sokan warezolnak PC-n, vedd már észre.
  • havast
    hat ahogy ok megcsinaltak,es amijen gepsas kell neki,el is hiszem,h nem letezettXD
  • GazCamp3r
    engem ez a pc-konzol háború dolog nem különösebben érdekel...ebben a pillben fejeztem be az MW2 single-jét...

ha egy ember normálisan dolgozik, és spórol megengedheti magának mindkettőt. 50 alatt lehet kapni 360-at pl...

kb 5x vittem végig ezt a gémet boxon, csak a különbségekre lennék kiváncsi, de eddig nemsokat vettem észre :)
  • havast
    csak ehez valami nagyon nagy ero kellene,h akkor ez eltolodjon abba az iranyba,h
    1.vagy senki nem vesz meg semmit,mert szar pc-n,(de akkor meg mindig ott a konzol,amire megveszik,az meg penz a fejlesztoknek/kiadoknak)
    2.mindenki megveszi,nem warezolja,ezzel osztonozve a fejlesztoket,h erdemes a pc-s piacra is odafigyelni.
  • MrAndree
    Ja azon én is percekig röhögtem, amikor ezzel előálltak egy éve... :)
  • MrAndree
    És akkor még kevesebben fogják megvenni...
  • IMYke2.0.0.0
    Igen.
    És ennek hátteréről megy az egyáltalán nem Off Topic beszélgetés is...
    ...mert a konzol portok jók nekünk, és egyáltalán, örüljünk, hogy megkapjuk majd az arcunkba ezt a játékot, mert "azért nem adták annak idején ki PC-re, mert nem létezett kompromisszum mentes futtatásra alkalmas PC a piacon"...
    ...mindjárt magam alá pisilek a röhögés közben.
  • havast
    jol.
  • havast
    nem fog kiallni senki szerintem.
    max legkozelebb majd nem 2,hanem csak 1 honapot feccolnek majd a portba.
    es a felbontas is fix lesz:D
    kiadni ugyis kiadjak majd az a velemenyem a kovetketo termekeket is,maxumim a minoseg fog romlani.
  • elitehun
    Esetleg ha több időt fordítanának a pc verzióra több ember megvenné
  • GazCamp3r
    Jól látom, hogy felbontás állításon kivül más grafikai opció nincs? :S
  • MrAndree
    Ha szerinted ez így van rendjén az eléggé elszomorító dolog. És van aki igenis veszi a fáradtságot, hogy rendes játékot és rendes portot adjon ki a kezei közül, akkor ők nem számolgattak? Dehogynem. És a minőségért többnyire fizetnek is az emberek. Még PC-n is. Ezért nem fognak. Jól teszik. Persze majd két hónap múlva kiáll egy Lucasarts-os egyén, hogy "a warez miatt szarul fogyott a TFU PC-n" és Te majd bólogatsz vele, hogy igen, emiatt fogyott szarul...
  • havast
    szerintem nem az...nyilvan segitett a warezolas terjedeseben a net.
    nyilvan visszaveti a warezolas azt,h a szoftverfejleszto(jatek) cegek hajlamosabbak legyenek nagyobb figyelmet forditani a pc-s piacra.
    ebbol az kovetkezik,h leszarjak,h mindenki haborog,h mekkora szar konzol atirat ez meg az,szerintem gondoljak,h fele ugyis lewarezolja,szamolgatnak,h akkor mennyi stexet erdemes raforditani a portolasra.
    nem csak mennek bele a vakvilagba,h ennyi annyi ido penz,megcsinaljuk,aztan a vegen minuszba legyunk/nem hoz eleg penzt valami.
    ez a biztos modszervagy nekik ez a vegeredmeny jott ki.raforditunk 2 honapot,es viola,kiadjuk,had warezoljak,toltsek,lesz 1000,vagy 10000 aki megveszi,mi mar jol jartunk,es itt a mese vege.
  • Rage47
    ne állj már le vele vitázni, nem éri meg :)
  • IMYke2.0.0.0
    "jah es 40 eve ki hasznalta??neked be volt kotve pl 25 eve??vagy jozsinak,vagy palinak??magyarul 25eve te torrenteztel??vagy jozsi??"

Gyenge érv. De ezt te is érzed, remélem.

• IMYke2.0.0.0
    Nem is kell... sajnos.
    S talán - kicsit tovább gondolva - ez ad okot a bizakodásra, hiszen azért ott az AMD/Intel/nVidia triumvirátus, akik NAGYON komoly pénzeket forgatnak és folyatnak a PC iparban... a szervereknek rögvest semmi értelme nem lenne, ha nem lenne minden háztartásban PC, ezt azt hiszem nem kell tovább ragozzam...
    S ha a három-öt-tíz cég továbbra is dollár milliárdokat akar a kasszájában negyedévi mérlegenként látni, akkor bizonyosan tuningolja még a PC-fejlesztéseket, istápolja tovább a játékipart.

Csak a pofátlanság zavar az egészben, hogy e közben a Sony/Microsoft is akar - még hozzá nem is kis szeletet! - a tortából!
  • havast
    mindjart gondoltam,h nem 4870en...pont ezert irtam,h nem mindenkeppen kell 4870 munkara...lehet jobb is.mas is.
    az,h a net 40 eves...:)
    jah es 40 eve ki hasznalta??neked be volt kotve pl 25 eve??vagy jozsinak,vagy palinak??magyarul 25eve te torrenteztel??vagy jozsi??
  • havast
    gondolod,h ez csak a fejlesztok hibaja??:D
    maradjunk annyiban,h azert a hardwaregyartok is benne vannak ebben a jatekban(itt kiemelnem az nvidiat)
    doom3 kilopott betajaban(es annak a cfg-jeben mar szerepelt nalam a bizonyos fx5800"0",amikor az fx sorozat a fasorba se volt.
    tehat azer nem kell mindent a software oldalra irni...
  • IMYke2.0.0.0
    Az internet 40 éves, és a katonai felhasználást követően, immáron 25 éve tökéletesen elérhető (volt/van/lesz) minden azt megfizetni, elérni képes ember számára!
  • IMYke2.0.0.0
    Pl. Shrek 1-2-3 -at AMD RENDER PARKON készítették!
    Légy szíves, ne írj baromságokat!

Minden normális kiadványszerkesztő és grafikus tudja, hogy csak a manapság CSÚCS PC-nek tartott darabok képesek kielégíteni az igényeiket, de azok árán vesznek egy sokkal stabilabb, jobb supporttal és fixebben fejleszthető, használható MAC-et, MAC-parkot, és röhögnek a Microsoft-on, és a Windows termékeken, és így - közvetve - a PC-piacon is.
    Az egy dolog, hogy arra is fejlesztenek rajtuk...

• havast
    a warez lehet,h 25 eve letezik,de az internet,ami segiti a terjeszkedeset,az nem mindenki szamara elerheto 25 eve...
  • IMYke2.0.0.0
    Magyar Hírlap, Népszabadság, RTL Klub, TV2... ezekben jártam 2001 nyarán, amerikai újságírókkal.
    MINDEGYIKBEN Macintosh gépeken dolgoztak a tördelők, szerkesztők, és videóvágók.
    Szövegszerkesztésre és hírkeresésre használtak szokványos irodai gépeket.

A jelenlegi közbeszerzési előírások révén - köszönjük előző 2 kormány b+! - kénytelenek a nagyobb cégek és a vállalkozások jó drágán megvenni az irodai gépeiket.
    Ugyanazon, vagy tán kicsivel többért pedig simán kapnák az Apple-ket.
  • bgabor
    Ennek a "nagyszerű" tendenciának és gondolatmenetnek az újabb állomása az, hogy egyes újabb játékok egy három éves videókártyán NEM hajlandóak futni. Mediumon, Low-on sem. Ahelyett hogy optimalizálni kezdenének, az új divat szerint a fejlesztők egyszerűen azt mondják, hogy a két évnél régebbi videókártyákkal egyszerűen nem tesszük kompatibilissé a játékot.
    Nem is indul el vele. Jó példa rá a Resident Evil 5, és a NFS:Shift az ATI kártyák kapcsán.

Neked tényleg szimpatikus ez a viselkedés? Tényleg normális szerinted az, hogy a fejlesztők semmilyen grafikai állítgatást nem tesznek lehetővé, hanem elvárják, hogy minden évben vegyél egy 100E forintos konfigot? Ezt nem gondolhatod komolyan!
  • havast
    vagy megnezel 1 shreket,vagy valamit...
    vagy ranezel egy ujabb hazra.mindegyik mogott Si van.
  • MrAndree
    Dragon Age szintúgy.
  • havast
    en azt hittem a mc-ekben is hasonlo a hardware mint a pc-kben.
    de nem csak a tv-rol beszelek...hanem ha felnyitsz 1 ujsagot pl.
    kinezel az utcara.a reklamtablakra.az azokon levo photoshopcicakra...stb.
  • IMYke2.0.0.0
    A warez 25 éve létezik!!!
    Annak köszönheted minden szoftvered a gépeden, és azt, hogy a játék- és programfejlesztők kénytelenek konszolidáltabb áron adni a termékeiket, mint AHOGY SZERETNÉK!
    Ha rajtuk múlna, akkor helyből 2x annyiba kerülne mindent, mert hát "sokat dolgoztunk rajta, és kell a fejlesztésre a pénz... meg hát..."
  • MrAndree
    Aha, szóval Téged is megetettek ezzel a baromsággal, hogy ami most van PC-n arról csak a warez tehet és semmi más. Gratulálok. Ennél a dolog sokkal összetettebb és bár a warez komoly része a dolognak, messze nem a legkomolyabb...
  • Rage47
    Dehogyis. Batman mekkora durranás volt már, a semmiből jött kb. Overlord 2 is egész jó volt. Aztán ami még gyorsan eszembe jut a Mini Ninjas.
    Aztán most jön a L4D2, amely garantáltan hozza a szokásos elsőosztályú játékélményt.:)
    szerk.: +Borderlands és Dragon Age (bár ezt annyira nem várom)
  • IMYke2.0.0.0
    Azok NEM PC-n születnek... MAC-eken.
    RTL Klub-ban jártam, még 2001-ben... sírva kapartam volna örömömben az arcomat, ha akkor leselejtezték volna a videovágásra alkalmas MAC-eiket, vagy a plotokat gyártó vágóasztalaikat a mögöttes MAC tartalommal...!
  • havast
    amig a warez letezik,ott is marad,ha nem sullyed tovabb.
  • bgabor
    Egész évben két valamirevaló PC-s játékkal találkoztam, és egyikre se számítottam, előzőleg nem tűnt nagy címnek egyik se. Ez a kettő a Call of Juarez:Bound in Blood és a Red Faction:Guerilla volt. Ezek ketten marha jó játékok.

Ellenben az összes, várva várt "nagy cím" óriási bukás volt idáig. NFS Shift, Force Unleashed. Egyik szarabb mint a másik.

Idén még talán a Modern Warfare 2 lesz említésre méltó cucc, aztán annyi. Tényleg mélyponton van a PC-s játékpiac.
  • IMYke2.0.0.0
    Munkahelyi gépbe 4870-nél jobb VGA?
    Mondjuk ki akkor, hogy munkahelyi gép alatt az irodai dolgozók napi munkájához szükséges gépeket értjük... és nem render parkokat, 3D/CAD/üzleti célú felhasználásra tervezés céljából összerakott, általában NEM PC gépeket...
  • MrAndree
    A portolásról esett szó Resi 5el kapcsolatban, nem a játékélményről, nem értem azt minek kevered ide. A TFU-nál se a játékélményt szidom /mivel igencsak bejön maga a játék/ csak a portolást. A kettőnek semmi köze egymáshoz.