3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • El Protector
    jó volt a játék, csak sajnos rövid, de hát ez van :)
  • Szabi1991
    paulnak nem ment az 5.1 én sony mobilos fülessel tolom :D
  • asd16
    Nah játék végigtolva, 3 DLC is, kár hogy ilyen rövid volt...
    Alapjáték 5 óra, DLC-k fél órásak voltak :S
    Amugy van vmi haszna a 2 féle befejezésnek?
  • dezsolti78
    Szabi 1991!
    Hogy érted, hogy nem megy 5.1-ben?
    Kilépett, vagy csak sztereóban szólt simán, mert lehet nálam azért lépked ki töltéskor.
  • Munszu
    lenne pár kérdésem :), remélem valaki tud majd válaszolni.
    Mennyire igaz az hogy, reloaded verzió alatt van 30fps limit, és yasu-s megoldásnál nincs?
  • xxxpaulxxx
    hmmm ez logikusan hangzik mondjuk...
    Nah majd biztos kiderül:D
  • Gnome
    inkább azért mert te nem létezel...Vader titkos tanítványa vagy, ha a Császár megtudná, h létezel kinyírna mindkettőtöket..(persze ezzel kapcs a későbbiekben lesz pár csavar)
  • tommygear
    mert azt a parancsot adta vader h ki kell nyírni őket is
  • Szabi1991
    2est én se értem :D
    sztem elkezdem újra gémet azt hátha feliratosan rájövök vidikből.. :DD
  • Kgero1
    Rakd fel az Xpadder-t azzal biztos jó lesz a gamepad.
  • xxxpaulxxx
    Nah feltettem én is, zsírul fut a játék! Nagyon fain! 1280x1024 30 fps konstans:D csak néha köhöt:)
    Köszi a feliratos dolgot, hogy megírtátok, így nem kellett megkérdeznem:D
    Jah és... 1, miért nem lehet 5.1-ben játszani
    2, miért támadnak engem a stormtrooperek?:|
  • Szabi1991
    aha, new game azt ott van hogy sima játék, meg a 3 dlc.. :-)
  • Bence94
    #1603 Úgy tudom nincs! A videókat úgy ahogy van csak át rakták semmi változtatás nélkül a pc-s protba ahogy konzolon volt... Ez van!
    # 1611 kinézetre olyan vagy tényleg x360 ? Ha csak hasonló akkor semmi esélyed mert csak xboxos kontrollert kezel vagy talán xbox gamepad emuval ami nem tudom mennyire működik.Ha xboxos akkor az még mindig kérdéses, hogy az után gyártott is ugyanaz min az eredeti . Drivert rakd fel.
    1612 nincs meg a játék.
  • elitehun
    Még nincs meg a gém de hol lehet belépni a DLC pályákba? Van pályaválasztó screen és ott? (tudom hogy hülye kérdés:P)
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    #1603: nem értem a problémád (1024be tolom, fullscreenbe van a videó)
    #1611: nincs oan kontrolerem, billel tolom
    #1612: még nem tartok ott
  • Batmanci
    Nincs itt olyan ember, aki válaszolni tudna ezekre; #1603, #1611, #1612?
  • gyonax
    Igen azt tudom.... de most ezért legyek VIP? :D
  • tmisi
    De lehet, ha VIP tag vagy.
  • gyonax
    Elírtam... bocs a hosszú spoilerért(annyira jó hogy itt SG-n nem lehet szerkeszteni a hozzászólást....)
  • gyonax
    Ha valaki fel tudna tenni egy savegame-t arról a pályáról ahol a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pilótát kell kiszabadítani
    vagy az utána lévő pályáról [spoiler]ahol eláruljuk a birodalmat[/soiler], annak nagyon hálás lennék(vmi baj van a géppel eljutottam jódarabig, és nem mentette el:(, ja és utánanéztem a problémának, és az egyetlen magyarázat az az volt, hogy input kód használatakor nem ment a játék, de én nem cheateltem, tehát nem értem....) Nagyon megköszönném

Szerintem a C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Dokumentumok\Aspyr\Star Wars The Force Unleashed\SWTFU.bin fájl lesz a mentés....
  • ac
    Sziasztok nekem speed link xbox 360 style gamepadom van de azt sajnos nem kezeli vajon miért? Így kénytelen vagyok bill-el tolni de elég gáz.
  • Szabi1991
    SW játéknak ott a Kotor1+2 a gépmen.. de néha hetelős kedvembe tökéletes ez.. sztem be is szerzek 1 eredeti pédányt is ha lehet már kapni.. azt mehet a többi mellé a polcra :D
  • Tatyla
    felraktam és belenéztem én is ,épp hogy kicsit mászkáltam az űrbázison 1680x1050-ben elég jól fut a gépemen igaz néha kicsit lelassul pár másodpercre.

maga játék hát eddig nem nagyon keltette fel az érdeklődésem,kicsit unalmas ez a folyamatos hentelés lehet később érdekes lesz de eddig szerintem nem az amire vártam pedig elég nagy SW fan vagyok,a készitők meg megcsókolhatják a valagom ezzel a gépigénnyel meg optimalizálatlansággal...
  • Aspyrin
    Nem ment, inaktív az opció. :) Már a játék elején figyelmeztet, hogy nem fog tudni menteni, mert nincs elérhető eszköz...
  • Szabi1991
    ezt én is néztem már.. de azért a 30és 35 szinte ugyanaz, nem nagyon látni különbséget :D
  • Kongy
    Amúgy nálam a Fraps azt mutatta, hogy 35 fpsel megy a játék egyes helyeken, pedig állítólag 30 a max...hát nemtom. :D
  • DarkSector
    nm:D
  • Szabi1991
    kb fél éve vettem ezeket.. :DD

ám megtaláltam a feliratot, tényleg ott van, köszi :D
  • Batmanci
    Sziasztok!
    Létezik valami megoldás a mozik képarányára?
  • Kongy
    Nah, kiakasztottam a TFU-t, most a DLC-ket nyomom. Elsőként Tatooine.

• DarkSector
    huh látom 2 ugyanolyan képet sikerült, nah itt van egy szemből, hogy figura mien:
  • DarkSector
    váó...:D
    grat.
    ismerősöm 160ezeré válogatott ma össze pc-t, az a baj, hogy ez cakk-pakk, vagyis monitor+beviteli eszközök.+vinyo...ugye sokba kerül, és a többire sajnos kevessebb jut, nah ő is 9500gt-t kapott. bár nem igazán szokott játszani, csak internet, meg chat...stb.
  • DarkSector
    jah akkor csak lehet nálam nem szép a stalker, nem szépek a fegyverek, illetve karakterek kidolgozottsága, nem szép a növényzet,
    és lehet a half life-nál nagy hype volt a fizika, hogy 20 domino egymásnak dönve szépen dől el, csakhogy STAR WARS-nál azt kellene megérteni, hogy nem deszkák, meg dobozok fizikájáról van szó, és nem 2 poligonból épülnek fel a karakterek, de még a darth wader-esetében látott zöld nagy növényzet sem, aminek nekimész, és elhajlik mintha gumiból lenne, meg darth wader palástja, és akkor nme beszélve az űrhajók fadarabol effectek és lövésekről, köd por.
    stb.

a FIZIKA számitás nem csak dobozok, meg fadeszkák, meg müanyagflakonok gurulásában dőlésében merül ki.

a füst-por-stb effectek, köszönőviszonyba nincsenek technikai szemszögből, egy deszkának a kiszámitott mozgásához képest.

ez nem olyan egyszerű.

HL 2 akkoriban nagyon hype-olt volt, és sokaknak kimosta az agyát.
    ha fizika, akkor csak HL 2 semmi más nem létezik.
    Gondold el, hogy pl a batman-nál, a Physyx-nél külön a vga teljesítménye kell basszus, hogy legyen köd, meg hasonló szemcsékből álló effect!!!
    gondolom érted a 2 közti eltérést...

bár nem mintha a fizika, vagy grafika lenne a lényeg, mert annélkül is elvoltak sokan a HL2-vel régen, meg ezzel is sokan elvannak manapság.

lentebb meg 1024-ben készült képen nézd már össze a faszi kidolgozottságát, egy Stalkeres figurával!
    :DDDD
    ez nem rosszból mondom, nemis kioktatásképpen, hisz szerintem te is tudod, hogy minnél több pixel, poligon van egy objectumban, annál jobban kell a teljesítmény ....
  • Szabi1991
    40ezerért ez tudtam összedobni.. így is virul a fejem hogy ien jól megy a gém.. :D
  • Bullitt
    Na, végre ki tudtam próbálni én is, és meglepődtem, ugyanis az Acer Aspire 6930G-s laptopomon simán megvan a 30 fps 1280x720-as felbontásban (a natív am 1366x768). Csak a jedi templomos pályát próbáltam ki, és edig bejön, bár az irányítás kicsit fura, én anno a PS2-es verziót vittem végig, ahhoz képest ez teljesen más, jó értelemben. Most még egy format c, hála egy fatális vírusnak, majd újra játék. :D
  • DarkSector
    jah én bill+egérrel neki sem álltam...:D
  • DarkSector

• D4v3
    Erre jutottam én is. A star wars hangulat nagyot dob a játékon, de ez nem a készítők érdeme. Egy végigjátszást megér, de szerintem hamar feledésbe fog merülni.
  • TDantes
    Komolyan, nem kötözködni akarok, de akadj le a Stalker-ről! Nagyon szép a játék, és nincs nagy gépigénye! Ne dumáljál már hülyeséget ha megkérhetlek! Jó?!

És, nem semmi extra nincs ennek a Star Wars-nak a grafikájában. Semmi az ég világon, és emellett, hasonlítsuk már össze a Jedi Acedemy-val.

Ez az új játék csak abban jobb, hogy szebb és durva grafika van benne. Minden másban a régi Jedi lepipálja!

Ja, és ez a durva fizika..könyörgöm a Half-Life 2 az nem ismerős?! Abban durva grafika volt, ellenben annak se volt nagy a gépigénye.

Szóval, nem fogok ettől hasra esni! Nem rossz játék, mert hangulatos meg minden, de semmi extra! És ráadásul egy optimalizálatlan, rossz konzol-átirat.

Ennek ellenére én is játszom vele, mert azért élvezetes, de hasra esni nem fogok tőle.