3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • havast
    sztem uj cga driver,utanna uj hang driver,es ha yasuval nem tudod mukodesre birni,akkor probald a fixxel(azzal tuti megy,csak azt targyalgattuk,h lehet,h ugy lassabb,es instabilabb a game.).azzal biztosan indulnia kell,ha ua a hibajelenseg,akkor passz.(win reinstall:)
  • krisz255
    ugyanaz nem megy
  • DarkSector
    Deelbasztam a linket...
    Nah szóval itt van az eredeti szöveg a yasu-hoz
  • DarkSector
    az krekk a yasu+daemontools, az simán fel kell telepitened, utána NEM kell krekkelni a reloaded-el, hanem csak a yasu-t bemásolod a daemontools mappába.
    képfájlt benthagyod, yasu indit, BeKapcsolsz MINDENT, és exe.

Bővebben itt!
  • krisz255
    kölönben megvan a gép hozzá
  • krisz255
    redoaledet?
  • DarkSector
    vagy probáld a yasu-val.
  • krisz255
    akkor mitcsináljak lehet hogy egy másmilyen crack fix lenne jó?
  • JaSoN HuNTeR #1664
    Elöször is milyen a géped?

VGA driver frissités nagyon fontos.
    Gépigényt nézd át.

MINIMUM rendszerkövetelmények:

CPU: 2.4 GHz Dual Core CPU (Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon X2)
    RAM: 2 GB RAM
    HDD: 3.8 GB szabad hely a merevlemezen + 1 GB Swap File
    VGA: Radeon HD 2600 / GF 8800 256 MB, Shader 3.0
    Hang: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
    Irányítás: Windows XP / Windows Vista kompatibilis egér és billentyűzet, vagy Microsoft Xbox 360 Wired kontroller

AJÁNLOTT rendszerkövetelmények:

CPU: 2.8 GHz Dual Core CPU
    RAM: 2 GB RAM
    HDD: 3.8 GB szabad hely a merevlemezen + 1 GB Swap File
    VGA: Radeon HD 4870 / GF 9800 GT 512 MB, Shader 3.0
    Hang: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
    Irányítás: Windows XP / Windows Vista kompatibilis egér és billentyűzet, vagy Microsoft Xbox 360 Wired kontroller
  • DarkSector
    megvannak a feltételek, a gépigényhez.
    főként a minimum SP3-as xp-re gondolok.
  • krisz255
    nekem az a problémám hogy nem jön be a menű a játékban helyette pöttyök mennek de ha elindul tfu exe hibát észlele föcimközben
    crackeltem és a fixet is felraktam
    mi lehet a baj?
    valaki megmondaná?
  • JaSoN HuNTeR #1661
    Nah ez érdekes felraktam a 9.10 drivert és beraktam a monitor felbontásba a játékot 1440x900 és már tökéletesen fút.Nincs lassulás:D
  • DarkSector
    igazad van a pc-s játékokbol komolyabb bossfightok jönnek le...
    lol
    ne nevetess...bármi nem tetszik minny konzolport.
    ezt nem vágom. Jah tán azért mert pc-n eleve nincsenek bossfightok mi?....???
  • Samanoske
    1.pályán sehol senki és a load felirat alatt a játék hangja van!
  • JaSoN HuNTeR #1658
    Azért mert Xbox/PS3 port.
  • D4v3
    Csak engem idegesítenek rohadtul a bossfightok? Egyik idétlenebb, mint a másik. Az AI pedig kritikán aluli így a vége felé, beragadő főellenségek, össze-vissza eltaknyoló birodalmiak. Egyre kevésbé tudom elhinni, hogy ezt a játékot így komolyan gondolták...
  • Szabi1991
    dehogynem

ám csak nekem jut eszembe róla ő ? :D
  • JaSoN HuNTeR #1655
    Am meg pályától is függ.Mert az első pálya az gépizaztó. De játszahtó nálam az idegesit h 800x600. De lehet vissza rakom 1024be :) :D
  • JaSoN HuNTeR #1654
    Úgy fog menni mint nálam. Lehet h lassabban. Habár neked inteled van és az egy picivel jobb. De hát 2GB ram nekem meg 4GB van. Szóval ne várj el sokat. De én most felrakom az új drivert 9.10 azt majd megnézem h változott vmit.
  • elitehun
    Akkor az lehetséges hogy az én 2x2.7ghz-men jól fog menni 1280-ba?
  • JaSoN HuNTeR #1652
    Biztos nem megy neked úgy. :D
  • Szabi1991
    2x2,5ghz-n is jól megy 1024be (stabil 30fps)
    2x2ghzn már 10 fps :/
  • JaSoN HuNTeR #1650
    Nah nekem is megvan a játék.

Kipróbáltam eléggé jó.
    Csak van pár idegesitő rész és hogyha túl nagy terhelést csinál a játék fizikaiglag[Pl össze vissza török minden] nem akad hanem belassul[Bullet Time filing] olyan 10fps-ig.

Idegesitő de ez van kéne egy új lap és egy új proci... Ez a X2 5200+ egy nagy fos.

Nagyon nagyon proci igényes maga a játék de akinek 4 magja van az megnyugodhat vagy akinek 3.2GHZ 2 magos procija van. VGA annyira nem számit. 3870 vagy 8800GTX már bőven elviszi.
  • Szabi1991
    640x480 gagyi grafika bekapcsolva, kemény 2 fpst nyertem.. mos van átlag 9.. -.-"

úgy látom ebből nem lesz kisgépes hentelés.. :DD
  • elitehun
    Nem.
  • Beni521
    grafikai beállítások csak nálam merülnek ki a felbontásban és a fényerőben? :(
  • krisz255
    tudna valaki egy olyan crack fixet ajánlani amivel nem észlel folyamatos hibát a bevezetőszövegnél és a menű helyett pöttyök vannak?
    pls
  • Szabi1991
    graffot hogy lehet butítani, 800x600ba laptopon szagatt.. :S
  • Munszu
    Valaki segítsen, már 10 perce rohangálok a hangárba körbe körbe, ahol lézerekkel, heggesztik a tie fighterek 'vezető' részét, a lézereket tudom mozgatni de semmit nem tudok kilőni velük, és amerre tovább kéne mennem, ott lézer fal van, azt mondja deaktiváljam ,de hogy?
    Vagy mit kéne csinálnom?
    előre is köszönöm a segítséget :), mindenkitől^^.
  • ac
    THX
  • xxxpaulxxx
    köszi, remélem működik:)
  • Batmanci
    Köszi a választ!
    Emiatt, meg a kontroller miatt ez így egy férc mű.
    Hiába a fíling, ha leszarták a PC-seket, de a jó 11k-t elkérik érte.
    Vegye meg, aki nem tudta rendesen megcsinálni az átiratot, meg akinek
    két anyja van.
    Ingyen még el lehet pöcsölni vele, de egy fillért nem adnék érte.
    (Nagyon sok eredeti játékom van - már az a néhány, ami megérte. Csak,
    hogy senki ne gondolja, kizárólag varez cuccokkal nyomom.)
    Milliomosék úgyis megvesznek minden szart a "gyereknek", de bérből, fizetésből élők...
    Inkább a villanyszámla.
  • Kgero1
    nekem is az a speedlink 360style gamepadom van és xpadder-el használom nálam tökéletesen műxik billentyűhőz tudsz rendelni egy nyomógombot például a D betűhöz be tudod állítani a jobbra joyt stb
  • MrAndree
    Tedd fel a crackfixet, az alap reloaded crack-el elvileg fagy a játék.
  • xxxpaulxxx
    fasza
    az 1. pályán, amikor ki kell húznom egy hosszú rudat, meg le kell nyitnom egy panelt, hogy feljussak, ott kifagyott a játék már másodszorra...
    miért van ez?
  • MrAndree
    Maga a játék amúgy kifejezetten élvezetes. Meg a sztori is érdekes, kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Eddig tetszik. De az optimalizációja akkor is egy nagy lol. Első pálya, Kashyyk: 16-18 FPS. Második pálya, az űrbázis: 24-26 FPS. Harmadik pálya, Rexus Prime: 18-20 FPS. Negyedik pálya, Felucia: eddig le se ment 30 FPS-ről. Pedig egyik pályán se láttam jelentősen több leterhelő dolgot mint ezeken. Szóval marhára nem vágom.
  • DarkSector
    haha.
    igen ez fura, de jobb tudni, hogy x360 joy az etalon az full kompatibillitást élvez, annyira, hogy még az X gomb is müködtethető, mint live menüt előhívó gomb!!!

PC-s joy-t azt külön kell megnézni, nem a stilustól vagy kinézettől függ. azt a sima pc-s joy-t sajnos nem mindig támaogatják a játékok...:S
  • gyonax
    Senki se tart ott? ;(
  • Szabi1991
  • sith7
    Ne a legkönnyebb fokozaton próbáld... úgy lehet tovább fog tartani ...