3233
-
rumkola #1712 hoth tényleg nevetséges -
havast #1711 en sehol nem tapasztaltam hibat...a dlckben(bar amugy sem,ahogy emlexem) -
#1710 köszönöm,megnézem:) -
MrAndree #1709 Van egy ilyen kék szar a szobábam, azt az Erővel felemeled és kikapcsolja a gázt és kinyílik az ajtó. -
rumkola #1708 én 3 napja ezt nyomozom, de még nem találtam megoldást... közben meg végigvittem :D -
#1707 szerintem lehet -
#1706 srácok
ott mit kell csinálni amikor be vagyok zárva egy üvegkalitkába és ha áttöröm jön valami gáz
de sehogysem tudok kijutni abból as zobából mert ilyen erőfal van a bejáratnál:) -
#1705 Van aki E7200, al 2giga rammal és 8800-al játszik? lehet egyáltalán? -
#1704 Aláírom. De ez pont nem az a játék. Nekem tök folyamatosnak tűnik a 22"-os monitorom is. -
Soad999 #1703 Hali! igen látok küldömbséget több játéknél is van h 30FPSés 60FPS között qrva nagy külömbség van... nem kell ehhez bagoly szem -
bgabor #1702 Nézd már, még egy ember aki azt hiszi hogy az ő szeme lát különbséget a 25 és a 325 FPS között! Nyilván órisái bagolyszerű szemeid lehetnek vagy ilyemi. Amúgy nem lehet feljebbvenni, a 30 a maximum. -
#1701 Benne bizony -
Soad999 #1700 Hali! Nekem tejesen jól megy idáig nincs semmi gond. Valaki nemtudja h h lehetne fentébb venni a max FPS-t?mert ez a 30 nagyon kevés(visszaolvastam a forumban de nem találtam erről semmit se)... Köszi -
#1699 Ezek alapból benne vannak? Mert én csak 1-ről tudtam. -
#1698 Nah reggel próbálgattam a DLC-ket.
- A Hoth hibás nekem, mert mikor másodszorra dózeróljuk el Luke Skywalkert megáll. Mármint csak áll a két karakter egymással szemben és semmit nem csinálnak, vagy reagál egyetlen gombra sem.
- Jedi Temple-nél rögtön az elején mikor jön egy nagyobb hullám akkor fogja és hibával kilép.
- A Tatooine-t viszont végig vittem minden gond nélkül röpke 20 perc alatt. Pedig nem is siettem. Az a DLC kimondottan tetszett.
Majd este bepróbálom megint a Jedi Temple-t, mert a Hoth-rész az nem tetszett a sok nagy szőrös Yetivel akik mesterlövészek és karatebajnokok, meg persze fénykard és erőállók... -
dezsolti78 #1697 Azokat nem is látom a menüben. Nem csak akkor nyílnak meg ha végigvitted? -
#1696 DLC-k sem mennek? -
bgabor #1695 Nem lehet annyira rossz?
Próbáld csak ki. Egy 10 éves amerikai gyerekek színvonalára elészített játékról beszélünk. Gyakorlatilag egy az egyben Lego Starwars, csak lego-grafika nélkül.
Hogy rossz az nem kifejezés. Reemkül harmonizál a Lucasarts által az utóbbi hat évben PC-re kiadott játékokkal. -
A file #1694 csövi.
én tnap kezdtem el,de rögtön a hangáros(2.) pálya egy részén kifagy a játék,mindíg ugyanott,aztán ledob az asztalra.
egy crack fixet esetleg tudnátok linkelni?
köszi -
dezsolti78 #1693 Úgyis próbáltam, de hiába. Mindegy ez van. Azért egy mentést dobhatna vki, hogy azt még megnézzem. Köszi. -
#1692 Próbáld crack nélkül. -
dezsolti78 #1691 Heló!
Igen, mindent próbáltam. Sajnos sehogy nem jó, amikor töltené be a pályát kidob az asztalra. És ezt mindenféle hibaüzi nélkül. Azért kéne vmi mentés hátha egy másik betöltésnél nem csinálná ezt. -
havast #1690 crackfixet probaltad?? -
#1689 nem lehet, csak a felbontást -
#1688 üdv all!
egy hülye kérdés:
hol lehet a grafikát állítani? (nem a felbontást)
win7 alatt fagyás mentesen 1280*1024 reccenés nélkül..sőt túl gyors is -
TDantes #1687 Nekem se működött, szóval... -
dezsolti78 #1686 Sziasztok!
Srácok valaki tudna nekem küldeni egy savegame-et, mindegy hol tart csak ne az első pálya legyen. Nekem is mindig kifagy az elején, de ezt még megpróbálnám lehet működik.
ide jöhet: [email protected]. Köszi! -
Munszu #1685 köszi a választ :) -
Munszu #1684 Nem játszottam még a republic heroes-al, de nem lehet annyira rossz:).
Viszont ha a világ többi részén tetszik az embereknek, és itt is sok embernek tetszik, párnak nem, akkor lehet mégse olyan rossz.
Nekem volt ps2-öm is, azn is játszottam az FTU-val azon is jó volt, meg sok más játékkal is.
Attól hogy valami más,és próbálják gőrdülékenyebre film szerűbre csinálni,nem úgy hogy csak egy videót nézel végig, és azt mondod hű ez jól megvolt csinálva. Nem kell le szarozni, szerintem úgy jó ez ahogy van :D. -
#1683 Csak tudnám mi köze neki a Star Warshoz -
Bullitt #1682 Nekem inkább ő jut róla eszembe, mivel ez az a személy, aki megformálta XD
-
#1681 Fraps-al -
Grifidos #1680 Akkor neked a kedvenced ezek szerint a Star wars Clone wars: republic heros.
Ott élvezheted az egész játékot az itteni boss harcok perspektívájából, ritka egy fos game az... -
Munszu #1679 Jaj egy kérdésem lenne, ti mivel csináljátok a screen shotokat?
Xfire nem érzékeli a még az FTU-t, és ha printscreen-t nyomok azzalse lehet :\.
Előre is köszönöm a válaszokat :). -
Munszu #1678 Semmi gond nincs a boss fightokkal ,csak valakik nem túl ügyesek hozzá.
Elég látványosak, olyan mintha egy sw film-ből néznék épp egy vívó jelenetet, nagyon eltalálták a játék hangulatát, meg úgy az egészet.
A gépigénye se annyira vészes, mint amit itt be harangoztak. 1280*800-ban megy, jól. -
Grifidos #1677 Ezek a pályavégi boss harcok sajnos valóban kritikán aluliak. -
koj #1676 Sziasztok! Néztem 1 csomó gépigényt szinte minden oldal mást ír szóval megkérdezem nálam menne e:
Intel Core 2Duo 2,2 GHZ (ez elvileg kevés)
Nvidia 8600 GT 256 mb
2 GB RAM -
xxxpaulxxx #1675 Mely skillekre érdemes gyúrni? -
Scooby87 #1674 Ez mivel madabb verzio,mint ami mar boxra kiadtak? Gugli minfig mast mondott...karalterek nem erdekelnek, de ha sok a plussz palya az mar erdekes. -
havast #1673 jah esetleg lehet valami olyasmi is sztem(ha pottyozodes,h vga tuning.ha huzva van,tedd alapra,es ugy nezd meg)