Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
mit csináljak?
ja különben crackeltem és fixeltem is
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nekem pl crackfix se kell, alap reloaded-es exe-vel megy rendessen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
nem akarom tudni hogy honnan van az info :D
GOOBY, pls
szorakoztató H&S játék...elvileg tegnapra írták...de ezekután bármikor jöhet.
ha hozzáteszük, hogy kedves kollégánk felhívta a figyelmünket a cfg fájlban lehet rakni a details-okat low-ra...
egy probát megér, én azt mondom, de tény hogy 640x480-ba lenne jó elõször inditani, és a felbontást fokozatossan emelni, amíg lehet.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
és egy nem túl drága 4 magos prociban egy mag nem nagyon basz oda, kb mint a mostani procim.
de ha játszani akarok, akkor meg mégis, argh
szerintem kéne hibrid megoldás a gépekbe, hogy pl 2 proci foglalat és váltani lehetne köztük valahogy :D
púúúúú
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Hát igen a 4 mag sokat számít Euphoria és DMM barátainknak. Ezért is vettem ilyen procit XD
a törés okoz szokásos gondokat...DE! hozzáteszem ...nem mindenkinél!!!
Anno a Batman-hez is nem volt sokáig jó törés. Az is vicces volt, nem lehetett benne tovább jutni, a rossz crack miatt.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Igen, és tudsz egy jó cracket?
- A gépem: AMD Phenom II X4 945 (3ghz) / 2GB DDR3 1333 / GF 8800GT 512Mb
- 1680x1050-ben futtattam és nem érzékeltem FPS leesét.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Itt akkora téveszmék születtek, hogy az hihetetlen.
Egy bugos warez után ne ítéljük már meg a játékot, vagy a pc-t ennek futtatásában....ez töréssel kapcsolatos hibák...majd ha az eredetit kiprobáljátok, akkor rendben.
de ez alapján szerintem butaság megitélni a pc létjogosultságát, illetve funkcióját a játékiparban.
egyetértetek ezzel???
1.)Nálam semmi gond nem volt a gépigénnyel, tök szépen futott akadás mentesen. Egyedül az átvezetõ videók döcögtek néha (ki érti?).
2.) Az irányítás egész jó, de azért szokni kell.
3.) A grafika is szép néhol, másutt meg nem annyira, de helyén van szerintem.
4.) A játékot Aprantice nehézségi szinten játszottam. Ennek ellenére néha agyvérzés kerülgetett. Amit megfigyeltem és nem tetszett:
- A támadást megtörni csak az ellen tudja. Te az övét soha.
- Márió effektus: Ami az elején fõellen, az a végén úgy jön mint minden más.
- Célkövetõs lövedékek, mesteri pontossággal elkövetett lövöldözés (hiába megyek, úgy céloz hogy eltaláljon menet közben)
- Mindenki átlát a falon, csak én nem.
- Ha többen vannak és a földre kerültél, akkor ott is maradsz. Ha mákod van akkor negyed HP-d marad a végére.
- A FÉNYKARD NEM TÖBB MINT EGY VILÁGÍTÓ MÛF*SZ. KB ANNYI A SEBZÉSE IS.
- A gép a leghülyébb célpontokat jelöli ki a legnagyobb csatában (láda, fal, környezeti elemek.)
- A Boss harcok jók, csak ne raktak volna bele statikus kamerát, mert így az irányítás nem a legjobb ott.
- Ha Cheat-et akarsz használni akkor nem tudsz menteni. Viszont God-mode nincs is, tehát ha megdöglesz akkor vissza az elejére.
5.) Hangok érdekesek. Néha üvölt, máskor meg alig érteni mit beszélnek.
6.) Játékélmény: Az elején jó, a vége felé meg inkább idegesítõ, ennek ellenére hangulatos (egy marék nyugtató után :D ).
7.) A sztorija viszont marhára tetszetõs. Akár egy film. A jobbik fajtából.
Egyenlõre ennyi. Majd ha eszembe jut még valami akkor megírom :D
Csak azért kérdezem, mert nagy többségben a hivatalos gépigény mindig baromság.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Ja, és a PC-n lehet játszani, de nem ilyen szar, hanyag portokkal. Még kilépni se tudtam hogy lehet!!!! Skálázni a grafikát egyszerûen nem lehet. Katasztrófa az egész, ehhez képest a GTA 4 egy király port, az legalább megy 10 fps fölé.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?