Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
reloaded crack van....csak én hülye az avenged verziót töltöttme le, és késõbb vettem észre, hogy a crack az reloaded....

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Kongy
Ha pedig ClnoeDVDt töltöttél le akkor most töltsd le a RELOADEDet is. xDDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nekem az a bajom hogy egyrészt csak a pöttyök mozognak a menûben és nem tudok bemenni a játékba másodrészt ha elindul akkor a fõ szöveg közepén hibátészlel
mit csináljak?
ja különben crackeltem és fixeltem is
Kongy
RELOADED Crackfix kell eleve és nem fagy ki. -

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Windows Live-ot nagyon hiányolom belõle.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ezért írtam, hogy mindenkinél másképp megy.

nekem pl crackfix se kell, alap reloaded-es exe-vel megy rendessen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

engem is ott dob ki
zeli
nekem már az elején az egyik résznél kivág a játék. Valszeg akk a crack miatt lehet. Mikor vmi szart kikell húzni a falból, meg lenyitni vmi cuccot, miután lenyitottam, kilép a game. :c

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

cracfix??? és nem dob ki?
n3whous3
loool

púúúúú

n3whous3
na jó te is menj a .... :D azzal a procival jóhogy

púúúúú

PhantomAss
"- A FÉNYKARD NEM TÖBB MINT EGY VILÁGÍTÓ MÛF*SZ. KB ANNYI A SEBZÉSE IS."
nem akarom tudni hogy honnan van az info :D

GOOBY, pls

Nálam szépen fut, akadásmentesen 1440x900-ban. Crackfix fenn van. Nincs ezzel semmi gond, de a hosszú telepítést azt aláírom.

kikell húzni a falból egy téglalap valamit:)

wedge31
E8400

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
ajánlanám a nemsoká megjelenõ Ninja Blade-et...:D
szorakoztató H&S játék...elvileg tegnapra írták...de ezekután bármikor jöhet.

n3whous3
ha az a több > 2-nél akkor max akkor, ha a maga idejében csúcs gép volt

púúúúú

n3whous3
konkrétan milyen proci?

púúúúú

DarkSector
a helyzet..sajnos csak felbontást lehet állítani.
ha hozzáteszük, hogy kedves kollégánk felhívta a figyelmünket a cfg fájlban lehet rakni a details-okat low-ra...
egy probát megér, én azt mondom, de tény hogy 640x480-ba lenne jó elõször inditani, és a felbontást fokozatossan emelni, amíg lehet.

Gubberx
Elakadtam viszonyléag az elején :) van egy kör alakú terem amit körbe zár egy lézer fal, középen van valami fura szerkezet amit hiába lökdösök erõvel :)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

n3whous3
én meg azt se tudom mit vegyek, akartam procit venni, de a munkámhoz meg egyéb dolgokhoz most erõs kakaó kell

és egy nem túl drága 4 magos prociban egy mag nem nagyon basz oda, kb mint a mostani procim.

de ha játszani akarok, akkor meg mégis, argh

szerintem kéne hibrid megoldás a gépekbe, hogy pl 2 proci foglalat és váltani lehetne köztük valahogy :D

púúúúú

wedge31
A legjobban proci függö nekem kétmagos 3 ghz procin vigan elmegy.

Hát, akkor addig lehet mással várakozni, szerintem.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

ergy többéves géppel érdemes megpróbálni elindítani ? elindulna minimumon?
Magiszter
Az "Amivel játszani is tudsz" rész a fenti gépigény linkre kattintva erõs túlzás. Mivel az ott megfogalmazottak egyikének sem teszek eleget mégis akadás mentesen megy.

Hát igen a 4 mag sokat számít Euphoria és DMM barátainknak. Ezért is vettem ilyen procit XD

DarkSector
biztos kitalálnak valamit...csak a várakozás lehet nehézkes.

wedge31
Ezért mondom a banner alatti link elsö felindulásból irodott majd ha kijön bolti verza akkor derül ki hogy igaz e vagy sem.

DarkSector
nem.
a törés okoz szokásos gondokat...DE! hozzáteszem ...nem mindenkinél!!!

Szerintetek lesz jó törés? Mert ez a XASU nem mûködik, úgyse.
Anno a Batman-hez is nem volt sokáig jó törés. Az is vicces volt, nem lehetett benne tovább jutni, a rossz crack miatt.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

"kell hozzá egy jó crack és utána nem fog kilépni"

Igen, és tudsz egy jó cracket?
n3whous3
4 magos proci után megértem, hogy miért megy jól nálad

púúúúú

n3whous3
milyen géped van?

púúúúú

amugy ha most igy végiggondolom akkor nincs is jó törés mert yasu az annyit ér mint a szarnak egy pofon, a reloaded meg kilép...
akkor egy hányadék lett a port??
Magiszter
Gépigényhez:
- A gépem: AMD Phenom II X4 945 (3ghz) / 2GB DDR3 1333 / GF 8800GT 512Mb
- 1680x1050-ben futtattam és nem érzékeltem FPS leesét.

"- A FÉNYKARD NEM TÖBB MINT EGY VILÁGÍTÓ MÛF*SZ. KB ANNYI A SEBZÉSE IS."
<#taps><#taps><#taps>
kell hozzá egy jó crack és utána nem fog kilépni

DarkSector
Ez valami poén akart lenni, amit én nem értek csak, vagy komolyan mondtad???
Itt akkora téveszmék születtek, hogy az hihetetlen.
Egy bugos warez után ne ítéljük már meg a játékot, vagy a pc-t ennek futtatásában....ez töréssel kapcsolatos hibák...majd ha az eredetit kiprobáljátok, akkor rendben.
de ez alapján szerintem butaság megitélni a pc létjogosultságát, illetve funkcióját a játékiparban.

egyetértetek ezzel???

Magiszter
Nah kipörgettem a Force Unleashed-et (a DLC-ket még nem). Rövid véleményezés:
1.)Nálam semmi gond nem volt a gépigénnyel, tök szépen futott akadás mentesen. Egyedül az átvezetõ videók döcögtek néha (ki érti?).
2.) Az irányítás egész jó, de azért szokni kell.
3.) A grafika is szép néhol, másutt meg nem annyira, de helyén van szerintem.
4.) A játékot Aprantice nehézségi szinten játszottam. Ennek ellenére néha agyvérzés kerülgetett. Amit megfigyeltem és nem tetszett:
- A támadást megtörni csak az ellen tudja. Te az övét soha.
- Márió effektus: Ami az elején fõellen, az a végén úgy jön mint minden más.
- Célkövetõs lövedékek, mesteri pontossággal elkövetett lövöldözés (hiába megyek, úgy céloz hogy eltaláljon menet közben)
- Mindenki átlát a falon, csak én nem.
- Ha többen vannak és a földre kerültél, akkor ott is maradsz. Ha mákod van akkor negyed HP-d marad a végére.
- A FÉNYKARD NEM TÖBB MINT EGY VILÁGÍTÓ MÛF*SZ. KB ANNYI A SEBZÉSE IS.
- A gép a leghülyébb célpontokat jelöli ki a legnagyobb csatában (láda, fal, környezeti elemek.)
- A Boss harcok jók, csak ne raktak volna bele statikus kamerát, mert így az irányítás nem a legjobb ott.
- Ha Cheat-et akarsz használni akkor nem tudsz menteni. Viszont God-mode nincs is, tehát ha megdöglesz akkor vissza az elejére.
5.) Hangok érdekesek. Néha üvölt, máskor meg alig érteni mit beszélnek.
6.) Játékélmény: Az elején jó, a vége felé meg inkább idegesítõ, ennek ellenére hangulatos (egy marék nyugtató után :D ).
7.) A sztorija viszont marhára tetszetõs. Akár egy film. A jobbik fajtából.

Egyenlõre ennyi. Majd ha eszembe jut még valami akkor megírom :D

aha

a gépignybe kavar bele a rossz törés???
wedge31
Nem biztos hogy igaz valszeg a rossz törés elégé bekavar.

igaz
Hy all. Gépigény az igaz, vagy csak hülyeségbõl írták? Mert ha igaz, akkor cseszhetem...
Csak azért kérdezem, mert nagy többségben a hivatalos gépigény mindig baromság.

A játék szerintem baromi jó kár hogy tré a reloaded es "dolog". Van olyan akinek nem lép ki a game? ha igen árulja el hogy csinálta pls.
Minek használsz magyar klaviatúrát ha nem tudod milyen billentyûk vannak az angolon?

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

wedge31
Elég lesz a 25GB és Ú ,Ö-vel kitudsz lépni.

Kongy
Háttöm, én olyan 35 GB-ot azért ajánlanék

Ja, és a PC-n lehet játszani, de nem ilyen szar, hanyag portokkal. Még kilépni se tudtam hogy lehet!!!! Skálázni a grafikát egyszerûen nem lehet. Katasztrófa az egész, ehhez képest a GTA 4 egy király port, az legalább megy 10 fps fölé.

The Protector
Brutálisan néz ki a game képek alapján.Bejövõs.Sajnos mostanában nem tudom tolni mert megyek a kóterba.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kb mennyi szabad helynek kell lenni ahoz h feltegyem?