3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • krisz255
    használtam és ismét jöttek a pöttyök és a föcímnél a kilépés
  • MrAndree
    Nekem is ezt csinálja. Használd a cracket.
  • krisz255
    nah megpróbálkoztam a yasuval de azt írta ki hogy "a required security module can not be actived. this program can not be executed
    mi lehet a baj mindent úgycsináltam mint a leírásban
  • COJ754
    Nekem az átvezetők közöt a hang,meg a kép néha megugrik,elcsuszik nem tudjátok mitől van ez?
  • Bence94
    ezek az effektek ugyanúgy elérhetőek fizix nélkül is.dx 11-be pedig főleg meglehetne ráadásul a tesszelláció is sokat dob(pl.karakterek még részletesebbek).konzolok ma már viszont tényleg kezdenek elavulni.
  • DarkSector
    Itt is azt írja, hogy ez a fehérszőrű majom egy yeti
  • DarkSector
    igen lehet.
    ezt is sokan vitatják, és nem akarok ezzel kapcsolatban semmit mondani, mert még bármi lehet.
    de ha nem is lesz világsiker, de tutira biztos egy dolog, hogy Nvidia nem hagyja el. Nyilatkozták, hogy nem elsősorban a vga-k minnél erőssebb felépitésében látják a jövőt, hanem a szoftverekben, amik hozzá íródnak.
    Ebbe ugye érthető a physx is, mert az is nv szoftver.

És tudom fáj az ati tulajoknak, mikor a batmanban is elestek effectektől, ahhoz képest, hogy ők megvettek egy monnyuk 40-50ezres vga-t, és az effecteket nem tudják használni...de ez nem jelenti azt, hogy akkor ez bukott project, mert nem fog tudni érvényesülni, de ezt szerintem majd később meg fogjuk tudni, hogy mire viszik ezzel.

Mert személyszerint én ha választhatnél, akkor inkább egy csomó +effect mellett döntenék, mint az ati dx11-e mellett. Ha most kellene választani, mert ugye atinál a dx a trendi ujdonság.
  • Grifidos
    nvfikát ne keverd bele...bukott project.
  • DarkSector
    tudom, de igy könnyebb megjegyeznem...
  • DarkSector
    Hát nem volna rossz, tény.
    mivel ez így is van, mint ugye más gépeken, hogy amire fejlesztenek, ott a legoptimalizáltabb a játék ....

és igen kellene sok ien cucc.
    De erre kicsit várnunk kell.
    Olvastam egy cikkben, hogy PS3-ra nehéz fejleszteni, és ezért van hogy mindent ami multi cím, x360-ra belövik, mert az tudja a nextgent, és könnyen fejleszthetőek a játékok rá...gondolom felhasználóbarát, a szoftver, amivel fejlesztenek...tökömtudja nem értek hozzá.

És azután azt viszik x360+pc-re, majd tovább.
    ide oda néha kissebb késésekkel.
    Ezért is van az, hogy az összes multi cimnél szembetűnhet, ingém videóknál az x360 joy gombjainak jelenléte. nah a lényeg, hogy akkor fognak multikat pc-re fejleszteni először, ha kifut az x360.

Vagyis only pc-s játék kell hogy ez bekövetkezzen, hogy pc-re (feltehetőleg optimalizáltabb játék lenne) fejlesszenek elsőként...
    De ne legyen Crysis bakker, mert a gépem bicskája beletört akkoriban. :D

megnéznék egy pc-s ggémet, ami neadjisten olyan jóra sikerülne optimlaizálni, hogy faxa módon kihasználja a gépeket. Monnyuk az Nvidia Physx ugye ezzel kapcsolatos, mert az is a kihasználatlan erőforrásokat célzott kihasználni, és eddig kecsegtető eredményekkel (szerintem)...:D
  • havast
    megprobalhatod...nem tartom kizartnak,h igen.
  • elitehun
    Igen 28gigát telepít.
  • elitehun
    Azok nem jetik bazz
  • DarkSector
    jah sorry ha félreértelttél, nem rólad irtam, hanem régebben iták ezt, hogy nemtuomkinek nem tetszett...
  • skygt90
    hali ! mennyit telepít fel a játék ? mert sokan azt írták hogy 28 gigát....ez igaz ? :D ja...és szerintetek a gépemen elfutni 1024X768-ban viszonylag normálisan ? vagy lemondhatok róla ? :D
  • elitehun
    Én is bill+egérrel játszottam ott, de egyáltalán nem lett más irány. tökéletesen működött...
  • DarkSector
    Ez így van!!!
    Egyetértünk....a DMC ehhez képest 14/10 pontos játék, mert ott más a stilus a hangulat, ami nem a fizikában rejlik, ne űrhajókban, nem yetik kiirtásában, és színvilága is más...az egy véressebb sokkal gyorsabb ...H&S.

erről van szó kinek mi tetszik...
  • elitehun
    Én egy szóval nem mondtam hogy nem tetszik ez a játék...SŐT. Én csak azt mondtam hogy az jobb pár szempontból, mert ebben a játékban vannak idegesítő dolgok amiket most nem akarok felsorolni mert már fel lettek sorolva sokszor
  • drogery
    Hali!
    Aki, már végigvitte! Van két plus kard a csávónál, az jó vmire, vagy csak skin?
    Thx.
  • DarkSector
    Nagy tévedés!!! :D
    ezzek majd nézz utána!
  • IMYke2.0.0.0
    Én heróltot kaptam a Batman AA-ban is, amikor hirelen oldalnézetben kellett a Madárijesztő szeme elől menekülni [2x is]... és bill + egér mellett egészen másképp működött minden irány!
    A qrva anyjukat! PC-re fejlesszenek!
  • DarkSector
    Amúgy ez az amiről már sokat beszéltem...nem a konzolos jelzőt kell használni, mint lealacsonyitó kifejezést, mintha az a szar minőséggel lenne egyenlő.

HANEM azt kell ienkor mondani, hogy...nah ez nekem nem jött be, ez és ez jobban tetszik.

nem azért szar másnak ez mert konzolport, mert ez egy hülye szokás, és idétlen primitiv kifejezés, hanem mert a stilus esetleg nem jön be. nem jön be a sok QTE, nem jön be, hogy történetorientáltabb, és nem nagyobb volumenü rpg...stb...

ha én odaülök a x360 elé, akkor meg monnyuk egy rts-rpg-re, nem azt mondom, hogy szar pc-s port, hanem azt, hogy nekem nem jön be, mert a stilus nem tetszik, platformtól független, és beteszek monnyuk egy mászkálósat...
    gondolom értesz engem.
  • Grifidos
    Bakker kár írogatnod ezt a konzol,konzol dumát, már hosszú évek óta nincs olyan tps ami nem konzolból van pc-re portolva, viszont mint láthatod pár helyen azért ne mcsak készítik a játékokat hanem játszanak is velük és nem csinálnak ilyen bődületes marhaságot a kamera beállításokkal.
  • elitehun
    A fizika ehhez képest valóban nincs de minden más jobb
  • DarkSector
    igen.
    vagyis...nem a portolás a jobb, hanem az más játék, más fejlesztőktől, fizika ehhez képest nuku...stb.stb.
  • DarkSector
    konzol konzol konzol...
    a kameraállás azért szar, mert nem joy-al játszátok...
    persze ezt felróhatjuk hibának, ezt elismerem, de ha azt vesszük, hogy joy-al küldöd akkor nincsenek ien gondok, én még nem voltam olyan helyzetben, hogy a kamera zavart volna be, és félreütöttem volna.

nálam ráadásul ha messzebb mentem a boss-októl, akkor a kamera hátrébb jött.

de bill+egérrel lehet nem igy megy. ezt elismerem...
  • elitehun
    De az sokkal jobb port mint ez...
  • Klemice
    nekem az nem tetszik, hogy annál a résznél szól bele nagyon a bill+ egér páros a dologba, hiába van zöldön a cucc nem tudom lefelé húzni és szopok vele már mióta...
  • elitehun
    Jaja. Az AC-ben nekem a tőrrel voltak a kedvenc kombóim. Pl az amikor beleállítja a csávó fejébe
  • DarkSector
    kijött de ez is kijött.
    az is konzolos ez is...az nem példa.
  • DarkSector
    Aki játszik a játékkal, annak megemlíteném, hogy a legdurvább rész (amolyan bosszfightnak fogható fel ez is) amikor az egyik űrhajót kell eltéríteni, és magunkhoz húzni az erőnkkel!!!
    :D
    nekem tetszett nagyon.:D
  • Grifidos
    Bakker csak nem gondolod, hogy felsorolok minden játékot ahol nincs egy igen xar kamera álláshoz kötve a harc?!?

Na jó csak egy párat:
    Assasin's creed
    Dead Space
    Mass effect

Kombók ide komobók oda ha lett volna eszük akkor úgy csinálják meg a harcot mint az assasin'sban, hogy használhasd is a megtanult kombókat és csak a használatukkal tudd megverni az ellenfelet, nem ez az idióta nyomkodd ezt meg azt a gombot. A resident 5-ben is ettől szállt el az agyam...interaktív mozi vagy mi a here. Pfff egy szemeslapáttal hátbaverni aki ezt kitalálta.
  • elitehun
    A DMC 4 kijött PC-re is és k*rva jó lett :D
  • rumkola
    Wampa vazzeg!

• DarkSector
    én nagy rajongója vagyok.
    csak 2 baj van.

1. full erről szól az is...gyilok 1000, ennek ellenére engemis az köt le jobban.
    2. nem roszból, de a komment úgy szólt, hogy konzolos port, és azért vannak ien szar bossfightok. vagyis örültem volna ha pc-s játékból mondtok valami cimet, ha találtok....:D
  • elitehun
    A star wars battlefront II-ben is vannak. Egyébként hogy okoskodjak is egy kicsit az skywalker XP
  • DarkSector
    jah én is azt irtam hogy bár mint kiderült csak én nem emlékeztem rájuk, és szerepent a régi LUKE SKYVOLKER-es részben, de valóban nagyon furán néz ki.
    de monnyuk ez csak bonusz mapp, nem is kell hogy beleilleszkedjen az eredeti story-ba
    :D
    a fehér yetik...:_D
  • elitehun
    DMC
  • havast
    hothon yetiket nem kellett volna eroltetni,de amugy szerintem korrekt.foleg a vege.
  • DarkSector
    sorolhatod a címeket, amiben jobbak....