Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bar nem lesz annyira "izgi" ,mivel en mar 2.ra is majdnem ott jarok,es a kari elegge combos mar:D

azt mondd meg,h hol keressem,aztan emailben atdobom.

ja van mentesem

Szili08
3,4* :D

Szili08
nekem a procim húzza le.. ,4es intel:S de azért fut rajta max felbontásba is rendesen..:D:)

érthetetlen számomra. beállítom, oké. jelez, hogy még fölfeke kéne egérrel operálni, oké. picit mahinálok vele, és már jelez, hogy lefele kell, aztán ugyanaz a szitu mint mikor feljebb kellett menni.
esze ágában nincs jelezni, hogy mostmár húzhatom magamfelé a cuccost.

http://thenamelessphoto.com/

Ben007
há most nem mondom meg hogy mi milyen erõs de a videókari a leggyengébb pont

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

szvsz fog menni,elindul,de lehet bullet time effekkt lesz,mint nalam,a harmas szamu gepen.

amugy a muvik szaggatasat az uj hangkartyadriver megoldotta

szavazok:tuljutottam rajta yasuval,plusz bill egerrel./marmint a csillagrombolos reszen/

feladom D: van mentésed? elõbb fogom kibaszni a gépet a csukott ablakon asszem, minthogy még 3 percet próbálkozzak

n3whous3
És? Ha a többi alkatrész erõs még lehet jó.

púúúúú

elitehun
mert a minimum gépigényben is 8800 van...
Ben007
egyébként miért ne futna 512-es 8600Gt-vel?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

kuci06
"Aki már túljutott rajta az milyen módon indította el a progit?"

Sehogy, nem megy a kecseg :D
:(

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Nincs.

Why so serious?

ok leírom ide!
3Ghz Intel 1,5 Gb ram 7600GS
van esélyem minimumra???
Indítsd újra. Ott be kéne jönnie a szokásos cuccoknak, hogy "new game" meg ilyenek csak éppen valamiért nem jön be, nekem is vagy háromszor kellett újraindítanom mire eljutott addig. De érdekes módon azóta mindig bejön.

Why so serious?

bon
Egy kis szavazás, én is a csillagrombolós résszel szívok, viszont van egy olyan érzésem, hogy a crack hibája, hogy nem lehet megcsinálni.

Aki már túljutott rajta az milyen módon indította el a progit?

1. eredeti crack
2. crackfix
3. clonedvd-s verzió

Esetleg gamepad-al játszik akinek sikerült?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

adios
Hali!
Ez most nagyon amatõr és hülye kérdés lesz,de h kell elindítani magát a gémet. Rákattoltam a launchra,beállítottam a felbontást.Betölt a játék elõjön a "fõmenü" és egy ilyen forgó ikon van ott,de semmire nem reagál. Mit kellene nyomnom?

hat nemtom,nekem ugy sikerult,h telleg mindig magammal szembe,s vizszintesen allitottam be...turelemjatek..addig meg ne torodj a vadaszokkal,mig le nem szedik majdnem az eleted,mert utanna azokat lekapod ugyis,es visszamaxolnak.

de bazz nem lehet megcsinálni. nincs elég idõ egyszerûen..
a faszos meg nem jelez, holott már rég irányban van szerintem.

wedge31
Tökmindegy melyiket töltöd mindkettö egyforma csak a reload add hozzá törést / amit a GCW-röl egyébbként is letölthetsz /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

klite-packot hasznalok mindegyiken...enis gondoltam mar ra,mot uj audio driver van felepuloben.

Ben007
na ez meg is adta a választ

Ben007
na találtam reloaded verziót csak sajnos nem jött rendesen ezért elkezdtem a CLONE DVD avenged verziót tölteni azzal is lehet normálisan játszani vagy keressek egy jó reloadedet?

hát baszki, egész nap ezzel szoptam. de már ott tartok, hogy beleállítom a billentyûzetet a monitorba. ilyen egy idióta gyökér küldetést baszki...

wedge31
Video gondokat esetleg okozhat valamilyen codekpack is.

zeus89
DarkSector, kérlek szépen feltöltöd az eredeti NEM CRACKelt .exe-t?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

:D
ezen most jot nevettem,de csak a fele igaz...a gamet nem krekkel jatszomXD

agyverzes,ja:D amugy csak annyi,h iranyba mozgatod a rombolot.(kb vizszintesen,h az orra feled nezzen.
ha jo az irany,akkor gombok zoldre valtanak,kicsit ugy tartod,es megjelenik,h huzzad az ederet lefele.ennyi.vagy joparszor neki kell allni,mire teljesen lejon...(magyarul kovesd csak az utasitast,h merre kell mozditani,ugyis mindig irja..)

Elsõre a tipp: szarul optimalizált , rossz kozol átirat, +szar a crack
Másodikra a tipp: szarul optimalizált , rossz kozol átirat, +szar a crack

Ez van, sajnos

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

valaki tudna help?
ott tartok, hogy a rombolóval nézek farkas szemet, azon a lepra telep bolygón. oké, hogy azokat a repülõket állandóan leszedem, de utána? ugyan mutatja, hogy melyik gombot kell nyomni, de mi alapján, és meddig kell? az egérrel meg ugye közben navigálni kell, de picsa lassan halad a dolog. mire irányba állítom azt a foskazalt, addigra meg vissza is ér egy adag, repülõ. én csinálok valamit rosszul? vagy mi az istent kell ott csinálni? van valami taktika? az agyvérzés kerülget már
elõre is köszi

most viszont lenne 2 kerdesem.
(a valtozatossag kedveert:)
tehat:az elso az az,h miutan megerkezett az alberlom,feltettem a gepere.ami gyakorlatilag az en harmas szamu konfigom.(5000+x2,2GB ram,radeon3450)es kb 15fps..ami nem is lenne neki rossz,de a kb mintha orok bullet time lenne bekapcsolva..lassitott felvetel vegig...valakinek van tippje,h mitol lehet??

2.az egyes szamu konfigon(phenom [email protected],4GB Geil ultra 1066ram,Radeon HD 4870,lap:ecs a790gxm-a black dragon.

es a gond. a game problemamentesen ful 1600x1200ban,de a muvik szaggatnak...ez mot miert lehet??

elore is koszi a helpet.

Magiszter
Élénk a fantáziám és láttam már olyan filmet amiben két nõ khmm... a fénykardjaikkal csépelték egymást :D Kb õk is annyira élvezték mint a játékban az ellen <#idiota>

elitehun
Szívembõl szóltál :P
DarkSector
Csak launcs exe inditásakor a kis ablakban van...és kizárólag csak felbontást lehet állítani.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nah pont ez az...!

kibasz a libabõl mikor jönnek hogy ez a verzió, meg az a verzió van, és akkor meiket töltse.

Isten basszamár meg az nem verzió faszomat hanem csak az a csapat aki feltölti...mindegyik egy eredeti lemez másolata, és csak az ahhoz mellékelt krekk lehet egyedi!!!

Én CloneDVD-t használok, és reloadedbõl csak leszedtem a krekket, és megy rendessen. FOGJA már fel mindenki, hogy itt nincsenek verziók, csak krekkek, amik nem mindenkinél mûködnek ugyanúgy.<#csodalk>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Az episode I,II,III-nál még csizmás kandur is jobb nekem az igazi SW a IV V VI.

Sziasztok. Nekem meg aza gondom h grafikát nemtudom, hohy hol kell beállitani. Options -> audio/video és itt csak audio van hol van a video? ^^
zeli
hmm....most nem fagyot ki annál a résznél..viszont azt nem tudjátok miért nem tudok menteni?? 4edszer kezdem újra annál a nagy gömbös résznél...hiába mentem, leszarja..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Nagylaci
Hát nekem annyira megy a cloneDVD verzió, hogy már végig is játszottam! Nekem nagyon bejön imádom az arcade játékokat. Arról nem is beszélve, hogy nekem nagyon tetszik a történet. Komolyan mondom többet ér mint az episode I,II,III együttvéve... Persze ez csak személyes vélemény, de ez a történet simán filmre kívánkozik persze ott jobban kibontva mint itt egy játékban.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

ötlet valakitõl?
Evin
Tettem itt korábban egy olyan felelõtlen kijelentést, hogy ezt sem fogják DVD5-re összenyomni. Hát pedig de (4.6GB). <#taps>

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

elitehun
Egyébként meg tudtommal csak az a különbség hogy az egyiknél van crack a másiknál meg nincs crack
Sehogyse tudom a 1241nel az ugrast megcsinálni palora atudok ugrani de onnan tovabb sehova.nincs valami tipp erre?
wedge31
Ne szopasd...

elitehun
Most érzem szerencsésnek magam mert én torrenten szedem a clone verziót de a haver hétvégére tudja hozni a reloaded verziót így ha nem megy az egyik csak megy a másik<#beka3>
xp
kuci06
win 7?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

nekem reloaded verzió van
zeli
na az baszna még be :DDD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.