3233
-
Neton #1792 Nálam a chekpoint is csak addig müxik, amíg ki nem lépek a játékból, ha megteszem, akkor kezdhetem elölről az egészet, Darth Vadertől... Fos ez az egész. :D -
#1791 megvan köszi -
#1790 de ez tuti, mivel ez a bolti változat, ez nem béta verzió.
a tört játék, az full ugyanaz, mint a bolti (kivéve ugye a hivatalos funkciokat, amihez cd kulcs kell).
mi a baj ezzel?
de nyugi ha lesz tréner azzal tutira lesz SAVE-LOAD game opció. Bár én nem éreztem, hogy a chekpointok miatt nehezebb lett volna, és végig tudtam vinni nem túl nehéz. -
#1789 lehet hülye kérdés, de már paranoiás vagyok lassan.. ugye az eredeti játékban majd ami a boltokba kerül, nem így lesz megoldva a mentés?! -
#1788 nemsoká kiteszik gondolom (nagyon remélem) a banner alá.
a cfg-ben lehet a details-okat lejjebb állítani, de menürendszerben csak felbontás van. -
rumkola #1787 havok legalább 10 éves és lassan révbe ér?
-
#1786 Hali
Nem lehet semmi grafikai részletességet állítani a játékba? Csak felbontást és fényerőt + 1 - 2 ilyet de semmi textúra részletességet nem! -
#1785 bemész utcsó csekpointra, majd a menük közül az egyikben, találsz egy select chapter, vagy mit és onnét megnyílik egy lista az aktuális mentésedből, és visszább ujra kezdheted, de! ekkor ez a csekpointod el fog veszni, és az adot pályát utána előről kell kezdened. -
Neton #1784 Hogy a rákba müxik a mentés? Játék elején kiírja, hogy save disabled. -
#1783 haló haló??? -
#1782 jah vágom...
nah szuper akkor ien is van.
és minőségre mien? strapabíró? jó anyagokból van összerakva?
estleg gumirozás stb?? kis tapasztalat alapján vélemény? -
#1781 oks a lényeg hogy megoldódott a probléma...további jó játékot. -
Szabi1991 #1780 C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\Aspyr\Star Wars The Force Unleashed -
peete #1779 Csáó
Profil kezelésről valami híretek nincs? Vagy esetleg arról hol vannak a játék a mentései? -
Egedke #1778 Az az érdekes, hogy eredeti X360 gamepadnak érzékeli a gép. (Legalábbis a játékok nagy része annak azonosítja) A középső gombot benyomva (amin a chillen logitech logó van) behozza a live-ot (az arra alkalmas játékokban).
-
#1777 amúgy a mentés mire való? gondoltam lementem minden pálya elejét hogy később esetleg ami tetszett pálya újra megcsinálom, de a load game-ben csak az a pálya van benne ahol éppen járok, vagy ki lehet valahogy választani a pályákat? -
emilkee #1776 Lehet hogy gagyi a kérdés,de hogyan kell kilépni a játékból? -
domewalker #1775 thx de mar rajottem a trukk az volt h lassan kell tolni/huzni az egeret nem mint az orult :D
-
#1774 wampa -
#1773 jah és érdekességként.
azt is észrevettem, hogy ha ugye bekapcsolom az x360 joy-t, akkor egy live-os játéknál a live fejlécében megjelenik egy kis joy ikon, és a játékok úgy reagálnak rá, hogy ha pc-n lenyomok egy billentyűt, akkor úgye alap gomboknak az ikonja jelenik meg, az enter, a betük - számok ...shift...stb és ahhogy lenyomok egy joy gombot, azzonal megváltoznak a jelek a-b-x-y-lt-rl-lb-rb-re stb...
ez is tetszett. -
#1772 jah és mik is ezek a x360 emulátor *.dll-ek? ezek arra vannak, hogy pc-s usb joyokat fogadjon el x360-as joy-nak??? -
#1771 jah ne is mond kis P2600-asomat mire beállítottam...lol.
azt mondtam hogy kész, elég, ennyi. és vettem egy X360 joy adapter-t, és azóta csak belövöm a vezetéknélküli x360 joy-t, és full megy minden vele...
csak p2600-at megtartottam néhány régebbi játékhoz, illetve emulátorhoz.
x360 joy még azért is vicces, mert a dolphin emulátoron is van támogatás. GC-Wii játékokat is tudok vele irányitani, és nem kell beállitanom előtte, hogy meik gombbal mit csinázzak.:D
amúgy nagy pofátlanság, PC-n , x360 joy-al , egy GC emulátoron , wii játékkal nyomulni... -
#1770 várj, ez jó ötlet, de ze más téma, egy kizárólag microsoft x360 joy, nem hasonlószinű, meg kinézetű, hanem full x360 joy, az más annak van csak full compatibillitás alaphelyzetben, nem kell állitanos semmit, minden full ugy megy mintha x360-ba tennéd a játéklemezt.
Az is jó amit te mondsz, de ennyi erővel bármiet (kinézetre) vehetsz, ami 2 analog karos, mert full ugyanazt kapod, ha kell ugyanúgy be kell kalibrálnod....:S
szóval alaphelyzetben a full támogatás csak x360 eredeti joy-ra van, aminek a közepén van rendes Dashboard gomb (nagy X jelzésű gomb).
amire te gondolsz, annál nem fogsz előnyben részesülni, csak annyi, hogy a kinézete, és kialakitása hasonló az eredetihez.
persze ez nem jelenti azt hogy ha be van állítva, akkor nem lesz ugyanúgy élvezhető az irányítás.
Vagy ez talán ugyanugy Microsoft Acessories Software-rel megy???
mert képről látok közepén ennek is egy gomb szerű valamit... -
#1769 DMC 3 SE-t PC-n nyomtam :)
Logitech Dual Shock-kal... helyből, mindenféle irány fordítások nélkül kezelte... ellenben a manapság divatossal.
[Azaz: bal kar fel, akkor előre, le, akkor hátra ment, s nem fordítva, mint manapság... röhej, hogy X-BoX 360 emulator *.dll-leket kell másolnia az emberkéknek a gépre ahhoz, hogy egy játék jól kezeljen MINDEN gamepad-et...!]
-
bgabor #1768 úgy tűnik te nem tudod hogy mi a különbség a joystick és a gamepad között... -
#1767 "Dx11-es kari max izomból megoldhatja a Physx-et de támogatás nincs benne, az tuti."
Minek, amikor nincs is szüksége rá - helyből nagyobb fejlődést jelent az új (lassan révbe érő) Havok.
-
#1766 jah az szarabb lett. dmc4 türhetőbb lett minden szempontból.
dmc3 még ps2-es volt, ott ugyebár még nem volt x360 joy támogatás.
azt pc-s joy-t vettem és külön kellett bekallibrálnom. -
Egedke #1765 Aki venni akar joyt (X360 kompatibiliset) az szerintem vegyen Logitech Chillstream-et, és csak 4000-5000 (szemben az X360-asok 8-12k Ft-ok legalább).
Egyébként az Ati-s társadalom egy LoL-lal köszöntette leginkább a Batman AA Physx-ét... Verekedés közben nem mozognak a lapok, meg pókháló nem szakad át... Ugyanmár!
Dx11-es kari max izomból megoldhatja a Physx-et de támogatás nincs benne, az tuti. -
Munszu #1764 Akkor most mondanák olyan játékot ami az legjobb játékok közé tartozik.
(Sajnos nincs pc-n, ps2-ön volt szerencsém az első 2 részhez)
Egy szó God of War, ezzel mindent elmondtam.
Abban is nagyszerű, gyönyörű, film szerű boss fightok vannak, és hmm szar?!
NEM, sőt nagyon jó.Ugyan úgy mint az FTU-ban.
Másik dolog, hogy hoztál ide egy túlélő horror játékot(Dead Space, köze sincs az TFU-hoz,nem láttam hogy ugráltál volna játék közbe stb...).
DMC4-et se hasonlítanám az TFU-hoz, DMC4-ben nem voltak olyan 'látványos' bossfightok, maximum a videók, amik mentek ha megölted..., de így hogy neked kell reagálni, a támadások vissza verésére stb. és közbe nagyon szépen ki van vitelezve az egész, így jobb.
Mass Effect meg szerintem egy RPG, semmi köze nincs a TFU-hoz,és az ahhoz hasonló játékokhoz.^^
-
#1763 DMC 3SE -t nem tudtam egér+bill-lel játszani... de ott valahogy az egész természetes is volt.
-
#1762 Devil May Cry-t is szar...sőtt kibaszottul szar joy nélkül.
Sajnos nevezhetjük ezt lehúzásnak is, de ha minden tekintetben tökéletes irányítás kell, akkor érdemes beruházni egy joy-ra.
És szinte az összes H&S-hez kiválóan használható, vagyis megéri a pénzét.
csak egy bökkenő van, hogy ha valakinek eddig csak bill+egér volt, akkor szokni kell, de sokkal egyszerűbb kezelni.
te döntésed, ha kell max megcsinálom, és küldhetek utána egy mentést,. csak irj ha kell. -
MrAndree #1761 Lehet állítani az egér-érzékenységén, csak játék közben kell, menüből nem lehet. -
#1760 az a gond, hogy ezekkel fordítva van mint az fps illetve rts-eknél, ott bill+egér a könnyű, ezek meg joy-ra vannak beállitva, és ienkor a beviteli eszközökkel ugye lehetnek gondok és megemlíthetnénk, hogy bugok is lehetnek a warezban. -
domewalker #1759 lehet spolier lesz bocs erte de azt a kibeb*szott rombolot hogy a tokombe kell leszedni az oke h irja a program h mit kell nyomni na de az h az egeret huzzam magamfele izombol (utana meg felfele kene tolni elvileg) hat kiverte a biztositekot mert ha meg lehetne allitani senset okes lenne de igy defaulton egyszeruen mintha lehetetlen lenne egy ido utan ugy all be a hajo h akarhogy mozgatom felvele az egerem sehogy sem jo a programnak. probalkoztam win sens emelessel (maxra ofc) egergyorsitassal de nem jo :( valami otlet?
nem fer a fejembe hogy a fenebe lehet igy kiadni jatekot...oke h konzol port meg stb de ez nagyon gaz -
#1758 az utcsónál? huh akkor az lehet megint valami bug...:S -
#1757 DX11-es karival ugyanúgy vannak ien effectek Batman-ben??? lol
akkor télleg bukott a physx...
akkor lehet veszek egy 5770-et -
#1756 Amikor a csillagrombolót kell magad felé húznod amikor már az utolsó ilyen magadfelé húzásnál nem akar zöldre változni pedig már nem írja hogy az egeret toljam fel vagy nyomjam meg az a gombot és egyszerűen nem lehet magad felé húzni pedig vagy már 5. próbálom !és 1 cm-vel sincs közelebb ! -
COJ754 #1755 Videok alatt szaggat a hang,néha csuszik,és mintha a kép is szaggatna,
nem tudjátok miért van ez,mert külön beállításokat nem látok,és a játék nem szaggat,csak a videoknál van ez. -
krisz255 #1754 több hejről szedtem le cracket crack fixet de ugyanaz -
MrAndree #1753 Crackfixet próbáltad? Menüben nekem is pöttyözött elsőre, két-három alkalommal újraindítottam és azóta megy rendesen.