3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • InfectedMann
    Ez az a rész mikor az épülő Halálcsillagon vagyok. Harcoltam már Vaderrel is akit alaposan lezúzta aztán Utána az Uralkodó villámokat szórt a vak Jedi mesterre (nem tom mi a neve) és én meg rátámadtam az Uralkodóra.
    Nah itt tartok és itt nem tudom az a vén csuklyás faszt lezúzni xD
    Mióta SW fan vagyok sosem gondoltam, hogy egy játékban az Uralkodó ellen fogok fájtolni.
  • DarkSector
    ez a legvége a játéknak?
    vagy az a repkedő bogárra gondolsz? vagy meik ez?:D
  • InfectedMann
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az Uralkodót hogyan kell "legyőzni"? Egyszerűen hiába ugrálok összes vissza mindig hozzám vág valamit. Sehogy sem lehet ezeket a támadásokat kivédeni tehát úgyis hamarabb öld meg mint ahogy én őt legyőzném.

Vagy senki se jutott még el idáig? :D
  • DarkSector
    ne visszafelé menj a pályákon...:D
  • xxxpaulxxx
    jahXD

Váááá most vagyok másodszorra a gombás bolygón... de idegesít... full szar:D
  • DarkSector
    jah ien is van a játékban...? :D
  • xxxpaulxxx
    szerintem az a ctrl-es target lock a leg fölöslegesebb dolog a játékban:D
    Aki azt használja ne csodálkozzon, hogy nem azt jelöli ki, amit szeretne... ne használjaXD
  • killecske
    Valaki itt is írta meg a többi oldalon, hogy be lehet állítani a grafikai részletességet valami cfg filével.

• watto
    öööö sehogy
  • killecske
    Visszaolvastam megnéztem a Google-t de nem találtam, hogy lehet a többi beállítást előszedni.

Kérem aki tudja írja már le!

Köszönöm!!!
  • watto
    Ezt elkúrtam sry :DDD
  • watto
    Ops kurvára rossz topik :D
  • watto
    1 titok , van magyarítás, pssssz. :)
    Majd küldöm privbe:)

Nah szóval a kérdésem az lenne, hogy a történet minden fajnál/kasztnál ugyan az? Elelyén vagyok még, csináltam 1 töröt, nem a nemest hanem az alsóbbrendűt :D meg egy embert, harcos mind2 és ugyan oda lyukadtam ki:)
    Ez ugyan így van Dalish elfekkel is?
  • BlindMan
    mesterr...menj fel youtube ra és írd be h force unleashed destroyer...v a pálya nevét,akkor ott lesz...
    egyébként ne foglalkozz azzal,h lefele mutat,ugyanúgy be kell tenni az orrát középre,amennyire csak bírod...meg kicsit föntsd feljebb a hajót,úgy h lásd a hasát,de csak picit,és ha elzöldül,akkor vágod:D csak a jobb klikket tartsd,aztán mehet a lehúzás...sok sikert
  • grebber
    Kár hogy nem magyar egy kukkot nem értek miről szól a game :(
    Aki keni vágja leírhatná.
  • Munszu
    Szerintem gyakorold , az irányítását,ha nem megy ;P .
    Ha nyomod ctrl-t, akkor egy megadott célpontot céloz be.
    A harcnál én megn em tapasztaltam olyat amit te mondanál.
    Na megyek vissza megmentem organa-t :D.
    Iszonyatosan jó ez a játék,sztorija is nagyon bejön.
  • grebber
    Nem tudok kombokat mint írtam már csak nyomkodok mindent mint a hülye gyerek meg ugrálok aztán néha jó dolog sül ki belőle.
    PL amikor árammal feltöltődik a kard azt lesújt vele na az fain.
    De valaki írta már negativumként nem sok szerepe van a kardnak mivel csak "erővel" lehet igazán mit kezdeni jó hurka gyurkák ellen jó a kard de más erősebb ellenek ellen nem sokat ér!
  • killecske
    Nekem is ilyen vgam van a laptopba meg 3 giga ram és 1.73 as dual proci és megy de nem szaggat csak kurva lassú benne minden.

Nem tudja valaki hol van az a cfg file vagy hogy kell előhozni a többi beállítást?
  • tobias88
    Ez lehetséges?
  • tobias88
    Egyik haver azt mondta, hogy az ő gépén a warez verzió elfut, pedig neki egy E2000-s intelje van 2giga rammal, meg egy 8400gs nvidiája
  • nyirog
    hát ez nagyon piece of shit lett sajnos :(, boss harcoknál az a kúrva kamera állás + a gépi becélzás (az istennek nem a ellenfelet célozná be hanem mindig valami másik tárgyat) + a karakter gyors reakciója a gombnyomásokra, valamikor fel kell 5 másodpercig áll egy helyben és az istennek nem akar megmozdulni, támadni, védekezni.... és ez csak a jéghegy csúcsa... nagyon sír a szemem, mert nagyon vártam ezt a játékot :S
  • grebber
    Érdekes Dragon Age-ről már van CPU teszt de erről még nincs pedig nagyon kíváncsi vagyok már rá.
  • xxxpaulxxx
    Crackfix

Fasza... most tartok Shaak tin-nél vagy kinél... ac sajszinál és bazz mozdulatlanná vált a karakteremXD
  • elitehun
    Azt még nem is mondtam hogy 1280x1024-ben akadás mentesen fut. Crackfix-el játszok, és eddig még nem lépett ki (valahol az 5. pálya körül).
    Csak szerintem rohadt hosszú a fő gonoszunk ujja?
  • predike
    Hali! Hogyan kell tovább menni a 2. pályán amikor kihúzom a falból a "hidat" utána az ajtót lenyitom és kilép?
  • DarkSector
    énis azt tenném.
  • gibson9
    én még 1el nem találkoztam :D de majd valszeg mentés másolással fogom megoldani
  • DarkSector
    nemá elvezsett a mentés???:D
  • xxxpaulxxx
    cheatet használtam... "disablálódott" a mentésem

Ez nekem miért rossz, ha egyszer úgy is mindig a continue game-el nyomom:D
  • DarkSector
    ez nem gond.
    vidd végig, és ugy lépkedj vissza, vagy csinálj a mentésekről másolatot, és ha megunod fellülirod, és megint a csekkpointtol mehetsz.
    amúgy ez sok játékban van így.
  • gibson9
    na látod ez a problémám
  • DarkSector
    huh ezt pontossan nem tudom mit kell állítani.
    csak itt egyik kolléga irta hogy lehet állitani ezt azt.
  • DarkSector
    csak azt.
    vagyis 5.pályán monnyuk beloadolod a 4. csekket. akkor fogod visszalépsz 2-es Chapterre, és megunod akkor már csak ugy mehetsz tovább, hogy az 5.elejéről...:S
  • DarkSector
    nem kell elnézést kérni...:D
    trénert?
    Katt ide!

olvasd el a leirást. a SAVE-LOAD POSITION az. Jah és asszem ha nem megy, simán akkor a crack-fix lehet kell neki...
  • Szabi1991
    "details-ok" = ClothLevel">0< és LowDetail">0< ?

írogattam át a számokat, de csak kevesebb fpsem lett.. -.-"
    (laptopon, rendes gépemen tökéletesen megy alapból)
  • gibson9
    nem a végigjátszáson van a baj, hanem, hogy ha újra akarok csinálni egy régebbi pályát, akkor elvesznek az az utáni mentéseim.. (ha jól értettem abból a hozzászólásból)
    Vagy csak azt a checkpoint pályát? végülis mind1, mert a lényeg, hogy ha visszatérek egy korábbi pályára akkor legalább 1 pályát újra kell kezdenem
  • DarkSector
    oks nm máskoris...
  • tommygear
    tényleg ki lehetne már venni ezt a hülyeséget a banner alól és vmi értelmes faq-t csinálni vagy vmit
  • tommygear
    lol már a max payne 2ben is havok 2(!) volt ami nem mai játék
  • killecske
    Oké

Elnézést a tudatlanságomért de hol találom?