3233
-
#1832 Ez az a rész mikor az épülő Halálcsillagon vagyok. Harcoltam már Vaderrel is akit alaposan lezúzta aztán Utána az Uralkodó villámokat szórt a vak Jedi mesterre (nem tom mi a neve) és én meg rátámadtam az Uralkodóra.
Nah itt tartok és itt nem tudom az a vén csuklyás faszt lezúzni xD
Mióta SW fan vagyok sosem gondoltam, hogy egy játékban az Uralkodó ellen fogok fájtolni. -
#1831 ez a legvége a játéknak?
vagy az a repkedő bogárra gondolsz? vagy meik ez?:D -
#1830 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Uralkodót hogyan kell "legyőzni"? Egyszerűen hiába ugrálok összes vissza mindig hozzám vág valamit. Sehogy sem lehet ezeket a támadásokat kivédeni tehát úgyis hamarabb öld meg mint ahogy én őt legyőzném.
Vagy senki se jutott még el idáig? :D -
#1829 ne visszafelé menj a pályákon...:D -
xxxpaulxxx #1828 jahXD
Váááá most vagyok másodszorra a gombás bolygón... de idegesít... full szar:D -
#1827 jah ien is van a játékban...? :D -
xxxpaulxxx #1826 szerintem az a ctrl-es target lock a leg fölöslegesebb dolog a játékban:D
Aki azt használja ne csodálkozzon, hogy nem azt jelöli ki, amit szeretne... ne használjaXD -
#1825 Valaki itt is írta meg a többi oldalon, hogy be lehet állítani a grafikai részletességet valami cfg filével.
#1788 -
#1824 öööö sehogy
-
#1823 Visszaolvastam megnéztem a Google-t de nem találtam, hogy lehet a többi beállítást előszedni.
Kérem aki tudja írja már le!
Köszönöm!!! -
#1822 Ezt elkúrtam sry :DDD -
#1821 Ops kurvára rossz topik :D -
#1820 1 titok , van magyarítás, pssssz. :)
Majd küldöm privbe:)
Nah szóval a kérdésem az lenne, hogy a történet minden fajnál/kasztnál ugyan az? Elelyén vagyok még, csináltam 1 töröt, nem a nemest hanem az alsóbbrendűt :D meg egy embert, harcos mind2 és ugyan oda lyukadtam ki:)
Ez ugyan így van Dalish elfekkel is?
-
#1819 mesterr...menj fel youtube ra és írd be h force unleashed destroyer...v a pálya nevét,akkor ott lesz...
egyébként ne foglalkozz azzal,h lefele mutat,ugyanúgy be kell tenni az orrát középre,amennyire csak bírod...meg kicsit föntsd feljebb a hajót,úgy h lásd a hasát,de csak picit,és ha elzöldül,akkor vágod:D csak a jobb klikket tartsd,aztán mehet a lehúzás...sok sikert -
#1818 Kár hogy nem magyar egy kukkot nem értek miről szól a game :(
Aki keni vágja leírhatná. -
Munszu #1817 Szerintem gyakorold , az irányítását,ha nem megy ;P .
Ha nyomod ctrl-t, akkor egy megadott célpontot céloz be.
A harcnál én megn em tapasztaltam olyat amit te mondanál.
Na megyek vissza megmentem organa-t :D.
Iszonyatosan jó ez a játék,sztorija is nagyon bejön. -
#1816 Nem tudok kombokat mint írtam már csak nyomkodok mindent mint a hülye gyerek meg ugrálok aztán néha jó dolog sül ki belőle.
PL amikor árammal feltöltődik a kard azt lesújt vele na az fain.
De valaki írta már negativumként nem sok szerepe van a kardnak mivel csak "erővel" lehet igazán mit kezdeni jó hurka gyurkák ellen jó a kard de más erősebb ellenek ellen nem sokat ér! -
#1815 Nekem is ilyen vgam van a laptopba meg 3 giga ram és 1.73 as dual proci és megy de nem szaggat csak kurva lassú benne minden.
Nem tudja valaki hol van az a cfg file vagy hogy kell előhozni a többi beállítást? -
#1814 Ez lehetséges? -
#1813 Egyik haver azt mondta, hogy az ő gépén a warez verzió elfut, pedig neki egy E2000-s intelje van 2giga rammal, meg egy 8400gs nvidiája -
#1812 hát ez nagyon piece of shit lett sajnos :(, boss harcoknál az a kúrva kamera állás + a gépi becélzás (az istennek nem a ellenfelet célozná be hanem mindig valami másik tárgyat) + a karakter gyors reakciója a gombnyomásokra, valamikor fel kell 5 másodpercig áll egy helyben és az istennek nem akar megmozdulni, támadni, védekezni.... és ez csak a jéghegy csúcsa... nagyon sír a szemem, mert nagyon vártam ezt a játékot :S -
#1811 Érdekes Dragon Age-ről már van CPU teszt de erről még nincs pedig nagyon kíváncsi vagyok már rá. -
xxxpaulxxx #1810 Crackfix
Fasza... most tartok Shaak tin-nél vagy kinél... ac sajszinál és bazz mozdulatlanná vált a karakteremXD -
#1809 Azt még nem is mondtam hogy 1280x1024-ben akadás mentesen fut. Crackfix-el játszok, és eddig még nem lépett ki (valahol az 5. pálya körül).
Csak szerintem rohadt hosszú a fő gonoszunk ujja? -
predike #1808 Hali! Hogyan kell tovább menni a 2. pályán amikor kihúzom a falból a "hidat" utána az ajtót lenyitom és kilép? -
#1807 énis azt tenném. -
#1806 én még 1el nem találkoztam :D de majd valszeg mentés másolással fogom megoldani -
#1805 nemá elvezsett a mentés???:D -
xxxpaulxxx #1804 cheatet használtam... "disablálódott" a mentésem
Ez nekem miért rossz, ha egyszer úgy is mindig a continue game-el nyomom:D -
#1803 ez nem gond.
vidd végig, és ugy lépkedj vissza, vagy csinálj a mentésekről másolatot, és ha megunod fellülirod, és megint a csekkpointtol mehetsz.
amúgy ez sok játékban van így. -
#1802 na látod ez a problémám -
#1801 huh ezt pontossan nem tudom mit kell állítani.
csak itt egyik kolléga irta hogy lehet állitani ezt azt. -
#1800 csak azt.
vagyis 5.pályán monnyuk beloadolod a 4. csekket. akkor fogod visszalépsz 2-es Chapterre, és megunod akkor már csak ugy mehetsz tovább, hogy az 5.elejéről...:S -
#1799 nem kell elnézést kérni...:D
trénert?
Katt ide!
olvasd el a leirást. a SAVE-LOAD POSITION az. Jah és asszem ha nem megy, simán akkor a crack-fix lehet kell neki... -
Szabi1991 #1798 "details-ok" = ClothLevel">0< és LowDetail">0< ?
írogattam át a számokat, de csak kevesebb fpsem lett.. -.-"
(laptopon, rendes gépemen tökéletesen megy alapból) -
#1797 nem a végigjátszáson van a baj, hanem, hogy ha újra akarok csinálni egy régebbi pályát, akkor elvesznek az az utáni mentéseim.. (ha jól értettem abból a hozzászólásból)
Vagy csak azt a checkpoint pályát? végülis mind1, mert a lényeg, hogy ha visszatérek egy korábbi pályára akkor legalább 1 pályát újra kell kezdenem -
#1796 oks nm máskoris... -
#1795 tényleg ki lehetne már venni ezt a hülyeséget a banner alól és vmi értelmes faq-t csinálni vagy vmit -
#1794 lol már a max payne 2ben is havok 2(!) volt ami nem mai játék -
#1793 Oké
Elnézést a tudatlanságomért de hol találom?