3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Kongy
    Pls mondjátok már meg melyik gombbal lehet mozgatni a csillagrombolót!!! XD
  • DarkSector
    ezt ugy tudod meglépni, hogy betöltöd a végigvitt mentésed, amiből ugye vissza tudsz lépni az első fejezetre, és már tudod is küldeni ujra full ability-kkel.
  • elitehun
    De már többen írták.
  • grebber
    Lehet ebben nem lehet olyat?
  • elitehun
    Megjegyzem már egyszer végigvittem. Csak mert nem tudok rájönni hogy hogy kell
  • Dns5000
    mindig lefagy amikor kihok valamit a falbol amire rák kéne ugrani hogy tovább menjek
    az első pálya nem sokkal azután hogy az energia pajazsot bekapcsolják
    valami megoldás erre?
  • elitehun
    Nem tudnád megmondani hogy mért van az hogyha kezdek egy új játékot akk nincs meg az összes erőm. Vagy hogy kell kezdeni ujjat? empty-n?
  • Neton
    Elsőre indítottam el a játékot, semmi kódot nem írtam be és kiírta, hogy a mentés kikapcsolva, nem talál semmit, amire menethetne. :S
  • killecske
    10-15 fps között mozog de így is játszhatatlan.
  • Kongy
    Az utolsó előtti pályán, az Imperial Raxis Prime végén, hogy kell elpusztítani Vader hajóját a Star Destroyert? Mit kell nyomni?
  • xxxpaulxxx
    áhááááá! Köszi
    Én meg itt szoptam vele, és képes voltam 15 percig kergetni 1 darabot, hogy elkapjakXD
  • IMYke2.0.0.0
    "Ronin Engine

Itt láthatod: Star Wars: The Force Unleashed

Egyedülálló technológiáról beszélhetünk, mely a Lucasarts berkein belül született, hiszen a Ronin egyfajta kombinációja a Havoknak, a Pixelux Digital Molecular Matterjának és a NaturalMotion Euphoriájának. Ennek gyümölcse lett a konzolos babérokat már learató, ám hamarosan a PC-s tulajok számára is elérhető The Force Unleashed. Talán egyszeri, megismételhetetlen fúzió ez, több neves gyártó perfekt szegmenseinek koktélja, s milyen látványos volt mozgás közben. Olyan intenzitással tombolhatunk benne, melyekről az univerzumban is ódákat zengnek, szinte mindent tárgyat felkaphatunk és elhajíthatunk, monumentális összecsapásokban állhatunk helyt. Az Erő tombol a szöveteinkben, ehhez a mesteri pályatervezés és féktelen interakció párosul.
    A Roninban teljesítő third-party technológiák integrálása a következőképpen fest: a Havok felel a merev tárgyak fizikájáért, a Digital Molecular Matter a dinamikusan tönkretehető tárgyakért, az Euphoria pedig az NPC-k mozgáskoordinációiért és változatos összerogyásaiért. A Lucasartsra nagy felelősség hárult, hogy a technológia gátjait lerombolják és ezen három összetevő között megtalálják az optimális egyensúlyt, hogy a játékélmény tökélyre legyen csiszolva. Többé-kevésbé sikerült is, a fizika a The Force Unleashed szerves részévé vált, enélkül nem ért volna el sikereket. Az átvezetőkben látott büntetős arcmimikáért a CloneCam rendszer a felelős -lényegében egy rengeteg szenzorral operáló arc motion capture eljárásról van szó. Hamarosan a PC-s tulajok is belevághatnak a kibővített kalandba."

forrás
  • PhantomAss
    van egy genius gamepad-em, még anno a metal gear solid 2 miatt vettem
    nekem nem jön be, nagyon béna vagyok vele
    másodpercekig kell szórakozni a mozgással meg mindenféle kombókat nyomni..ehh ez nem az én világom
    igazából az a probléma, hogy én nem akarok egy percet sem szánni arra hogy megtanuljam kezelni a gp-t, mert ha pc akkor legyen egér
    pl mindenki azt mondja, hogy a dmc4 mekkora király game
    én kipróbáltam, kb 10 perc szenvedés után töröltem
    tudom, hülye vagyok, de ez van :D
  • Magiszter
    Eh, tiszta jó az a Trainer amit valaki alant belinkelt. Újrakezdtem és ugye megmaradt minden erőm. Benyomtam az unlimited force-t és olyan de olyan élvezetes lett a játék hogy csak na. Tudom hülye csíter vagyok de ha már "force unleashed" akkor legyen is az...

Apropó. Csillagrombolós rész akinek nem megy a pozicionálás:
    - Állítsa be az A-D gombokkal addig míg már nem jelez hogy azt kell nyomni. Majd egérrel vigye fel. Ne foglalkozzon vele hogy mit mutat az egér részen, vigye felfele ameddig csak tudja. Nekem általában akkor adta be a "zúzás" lehetőséget mikor tökig felnyomtam a hajó orrát. Vagy ha akkor sem akkor vigye lejjebb az orrát és megint felfele.
    Szóval ennél a résznél nálam kicsit bugos a kijelzés. Órákig szöszöltem vele hogy a zöldben tartsam és nem reagált, aztán megpróbáltam ezt és ment.
  • elitehun
    A Tie fightereknek bőven elég egy villám és már robbannak is
  • Grifidos
    Ne csalj és ment...
  • xxxpaulxxx
    igen, köszi, vágom, csak már bekattantam, mert kb 1 óráig próbáltam tegnap este, mire rájöttem, hogy hogyan tudom legyorsabban szétcsapni a tie fightereket meg ilyesmi...
    ma valszeg első próbára meglesz:D
  • Neton
    Akkor a Mentés Disabled-re még semmi megoldás nincs?
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan. De akkor mi lenne a játékból? 3D-s tetris :)
    Tehát, valahol nagyon elgurulhatott a fejlesztőknek a gyógyszere, miközben a technikai megbeszélések folytak a designerek és programozók között... :()
  • elitehun
    A trükk az hogy ne rángasd az egeret hanem LASSAN húzzad lefele, és akkor sokkal jobban halad. Én is úgy csináltam meg.
  • gfreak
    jaja, már kezdtem meglepődni hogy ez is Physixes, és nem értettem hogy miért nem használja a kártyámon...de akkor oké...

ja, de ha ennyire akarják villogtatni a fizikájukat, akkor a nagyobb ellenfeleket is ki kéne tudnunk dobni az űrbe...
  • elitehun
    Ha már egyszer végigvittem akkor mind1 hogy hol kezdek új játékot akkor is meg lesz az összes erőm az elején?
  • IMYke2.0.0.0
    ...nem Pisix... bocs.

• IMYke2.0.0.0
    Kibaszott Pisix techdemo... :(
  • gfreak
    C3PO-val szablyázás annyira nem para (ez csak a fun része, hogy van egy valag skin, és futkározhatsz azzal akivel éppen kedved van..Jango Fettel nyomod a force lightningot is hasonló 'élmény' :DDD )

EPIC hangulat tényleg nincs,de szórakozni SW világában elég :D

paulnak igaza van ezzel az erő dologgal különben, amikor kipróbáltama cuccot az elején a hangárba besétálva ott lógtak a TIE fighterek...én meg lekapkodtam őket a mennyezetről, és dobálóztam velük egy kicsit..jópofa, de ez azért túlzás...egy nyamvadt ajtón meg egy egészen kis rést üt csak a lvl2 push..hmm...
  • IMYke2.0.0.0
    Jogos a meglátás...
    Az meg engem - de úgy látszik csak engem - zavar, hogy
    - az új arcok szerepelnek a játékban,
    - 3PO-val lézerszablyázunk (mi a pöcs?!)
    - egy játék alatt le lehet tudni a 6 rész cselekményét
    [hányszor fogunk még kinyírni mindenkit?]
    Nincs EPIC hangulat.
  • xxxpaulxxx
    hát nem tudom, én most tartok ott, hogy le kell rángatni az égről a csillagrombolót és ott ugye lefele kell rángatni az egeret... de bakker nekem kb egy 30cm-es rész van erre a célra:D:D:D
    Amúgy mi ez már? Ez a gyerek csak úgy hajigálja a TIE-fightereket, csillagrombolókat mozgat az égen...
    Yoda abba majdnem belehalt kb, hogy az x szárnyút húzta ki a Dagobah mocsárból:D Ennyi erővel miért nem rángatta odébb a halálcsillagot bele az Enorba.... úgy is idegesítettek az Ewokok:D

Meg mi ez már, hogy több tonnás űrhajókat rángat, de nagyobb robotokat, ellenfeleket nem képes felemelni... szóval itt hibázik a játék:D

Amúgy qrvajó, már alig várom, hogy végigvihessem:D
  • IMYke2.0.0.0
    Én is ezért reagáltam...
    A titok a széles asztal, de mindenképp alkar alátámasztás [mondjuk egy Kensington].

A gamepad-es játéknál azért meglehetősen nagyobb az esélye a teljes kar kifáradásának...
    [Hiába a 3-4 méter távolság, fotel, kanapé, az ember automatikusan maga előtt tartja a kezét, senki sem úgy játszik, hogy a teste mellett, előtt van az eszköz, az ágyon, kis asztalon...!]
  • InfectedMann
    "egérnél egy óra után fáj a csuklóm"
    Nekem van, hogy durvább egérhasználatot igénylő játékoknál 4-5 óra játék után sem fáj semmim :D
  • gfreak
    kényelmesnek kényelmes, és ezekhez a játékokhoz tökéletes is...de pl FPS-t vagy RTS-t csak a jó öreg egér-bill. kombinációval játszom...
  • IMYke2.0.0.0
    "egérnél egy óra után fáj a csuklóm" - valamit akkor rosszul csinálsz...
  • Caine
    Neked is igazad van, mert tényleg csináljanak egy rendes egeres irányítást, ha kiadják pc-re és tényleg nincs pontosabb beviteli eszköz, mint az egér.

Viszont kényelmesebb van. Ha a közelébe kerülsz egyszer a kontrollernek, próbáld ki. Én vagy 15 évet gémeltem egérrel és nem tudtam mást elképzelni.
    Iszonyatosan kényelmes a kontroller (egérnél egy óra után fáj a csuklóm) és teljesen más érzés (szerintem jobb) vele játszani.
    Próbáld ki egyszer, ha lehetőséged van rá. Tényleg.
  • Caine
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A másik befejezést úgy tudod elérni, hogy nem a császárhoz mész megmenteni a szenátort, hanem leugrasz jobbra Vaderhez és vele küzdesz meg.
    Az USE-ben ezt a szálat folytatták, ahogy te is mondtad.
  • PhantomAss
    igazad van, csak egy probléma van: hogy ez nem konzol, hanem pc
    én nem vagyok hajlandó gamepad-et venni pc-re
    igenis ha kihoznak egy játékot pcre, akkor csináljanak hozzá normális egértámogatást
    az egér+bill kombónál nincs egyszerűbb és pontosabb eszkösz, csakhát ugye hajtja őket a kiadó stb
    sőt továbbmegyek: miért nem raknak egy trackballt egy gamepad-re, és próbálnak így megírni egy konzolos fps-t? sztem működne a dolog
  • Dénes é
    Srácok lenne egy kérdésem.
    A játéknak ugye 2 "befejezése" van.
    1. amikor megmentem a szenátort
    2. amikor meg nem.

mondjátok már el légyszives, hogy hogyan tudom a sith részt csinálni, mert én megmentettem a szenit, de nem tudom hogyan lehet folytatni a játékot. Mert ugye utána jönne a kiegészítő az ultimate sith edition.
    Javítsatok ki ha tévedek, mert az emperor megölt és vége. Folytatódik ezután a game vagy külön kell elindítani a sith részt?
    Légyszi segítsetek mert már tolnám.
    D.
  • IMYke2.0.0.0
    Az U3E óta újraszámoznak.
  • IMYke2.0.0.0
    Készül a Havok 2.0:

New Havok
    Itt pedig megnézheted, mit tud.
  • Szabi1991
    nem hiszem el.. nekem 2ghzs dual procim 2giga ramom van és 8fpsem.. -.-"
  • InfectedMann
    Nah végül csak sikerült lezúzni Palatine -t.
    Hát eléggé rövid lett ez a game. Ha az ember minden apró trükköt megtanul akkor hamar végig lehet tolni. Amúgy simán lehet belőle egy filmet is csinálni xD
    Star Wars Episode: 3/4 xD The Ultimate Sith Apprentice
  • InfectedMann
    u.i.: amúgy ha ez a vége akkor baromi rövid lett. Nem tudom hova kell neki huszonX giga hely :(