Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de azert a crysis kb 2eves jatek.ezzel szemben.az nem mind1.

IMYke2.0.0.0
Borderlands: Unreal 3 Engine, Cel Shading technológia, ezért rajfilmszerû. Cserébe: gyors, szép, skálázható

SW: TFU: Módosított Autora, nulla skálázhatóság. Cserébe: egyen grafika, ami szemre szép , de nem nyújthatja ugyanazt, mint bármelyik U3E játék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Legújabb Realtek HD Audio driver van rajta. de majd megpróbálom a legújabb Catalystot is. Amúgy DX11 nem zavar be neki esetleg?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

valaki tudna ajánlani egy jó crackfixet amivel nem fagy ki már a bevezetö szövegnél és nincsenek a pöttyök a menû helyett?
Kongy
Azért nem. E5200 + HD4670 + 4GB RAM képes rá. Az mondjuk más kérdés, hogy nem HD felbontásban, de egy igen szép magas minõségen viszi...

GTA IV-gyel ugyanaz a helyzet. Nálam fullmaxon megy szaggatás nélkül, ezzel szemben TFU meg nem. :S tehát még a GTA IV is jobb port ennél...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

uj hangkartyadriver nekem megoldotta a hang szaggatasat.
de amugy javaslok uj vga-drivert is.

Kongy
havast: Nálam hiába van meg a négymagos proci, a nagyobb tereken bereccen, kisebb (zárt) tereken hasít... de láttam haverom gépén a játékot, akinek épphogy megvan a minimum...hát neki minimumban is megy, 800x600ban elfut valahogy.

A hang nekem videókban volt szar, állítottam a hardveres gyorsításon DXDiagban és megjavult.

Why so serious?

erre meg csak azt tudom mondani,h a crysis az ami szarul lett megirva,ahoz,h ki lehessen maxolni,szo szerint 1 mai csucskategorias gep kell.

akkoriban amikor megjelent csak a kivalasztottak elvezhettek volna,ha a crysisnal is igy gondolkodnak.

Na azért ennek a grafikájától se vágtam magam hanyatt, bár szép azt meg kell hagyni.

Why so serious?

Kongy
Akkor ez a lebutítva lássa duma kamu volt. :D Meert én kipróbáltam 1440x900-ban és 800x600ban is, hát marhára butítja a felbontás csökkentés a a grafót, de jobban is fut tõle.... Amúgy meg szerintem hagyhatták volna nyugodtan konzolon ezt a játékot, mert én nem értem miért, de tökjól fut, és néha-néha elszaródik a hang, és szaggatni kezd a játék. Másnál is??

jo,de ehez hozza kell tenni,h a borderlands kimaxolva sem kozeliti ezt meg,hiaba nem 1 stilis.ott azer a texturaminoseg,poligonszam sehol sincs ehez kepest.
azert megy jol 8500gt-n.

elitehun
Vicces lett volna ha az EA-nél is úgy gondolták volna hogy senki ne lássa a crysis-t lebutítva<#idiota>
IMYke2.0.0.0
"a játék manager(fejlesztõ, nem tudom már) azt mondta hogy nem akarja hogy ezt a játékot bárki is lebutítva lássa"

S akkor a "napokban megjelent" Borderlands jut eszembe... amikor az Unreal 3 Engine alatt a játék csak úgy szakít, egy 8500 GT 512 MB-oson <+ AMD 6000+, könyvtár> és egy HD4850 512 MB-oson .
S amikor állítgatom a képminõséget, szépen, gyönyörûen látom is, mennyit javít vagy rondít a végeredményen... nincs is jobb érzés annál, hogy tudom: a gép aktuális teljesítményéhez mérten, kitûnõ sebességgel fut a játék, s nem egy tengerentúli, irodai mitugrász kénye kedve szerint!
<#boxer>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Persze. Ugyanennél a cégnél jelentették ki egy évvel ezelõtt, hogy azért nem jön PC-re mert nem létezik PC ami tudná futtatni...

Why so serious?

Kipróbáltam a játékot én is, és nem lett ez rossz játék, a konfig hiánya egy kicsit bosszantó, de ha megvan hozzá az embernek a gépe, akkor nem idegesíti annyira... A probléma ezzel a játékkal hogy gyakorlatilag annyi a dolgod hogy mész elõre is klikkelsz(ez valakinek bejön, nekem már a DMC-ben se tetszett;)) Rövid szórakozásra jó, de nem egy korszakalkotó játék(nekem személy szerint egy Jedi Academy, vagy még inkább egy Jedi Outcast jobban tetszik) Ami viszont zavaró, és még csak nem is a portolás tehet róla, az a kijavítatlan, hát nem is hibák, inkább hiányosságok: a legszembetûnõbb nekem az, hogy a holttestek kb. 4 másodpercig maradnak a földön, aztán egyszerûen eltûnnek... A másik az, hogy a lézerkard egyszerûen nem ejt látható sebeket(igen ez XBOX-on is így volt tudom). Még egy dolog ami most jut eszembe: a grafika skálázhatóság hiányára mintha olyan hivatalos magyarázatot olvastam volna, hogy a játék manager(fejlesztõ, nem tudom már) azt mondta hogy nem akarja hogy ezt a játékot bárki is lebutítva lássa, mindenki döntse el hisz-e neki
volt konzolom,azon nem lehet dolgozni,az a tre vele.
meg hardverekkel kereskedem
meg photosoppal dolgozom.
meg weblapszerkesztek.
a pc multifunkcios gep,alapvetoen nem (csak)jatekokra lett kitalalva.

Ha Téged nem zavar, hogy nem lehet konfigolni akkor mi a szart keresel PC-n? Vegyél egy konzolt, olcsóbb és nem lehet konfigolni, bedobod a lemezt és játszol.

Why so serious?

a jatekelmeny alapvetoen boxon is ilyen,mondhatni ua,tehat nem a port hibaja.

Nem érted és soha nem is fogod azt már látom...

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
A játékélmény hiánya.

akinek megvan a min config,annak elindul,s megy 800x600ban,ez a minimum.
akinek megvan az ajanlott,annak meg megy jobban is.mondjuk 1440x900ban siman

akkor mi itt a gond?
a kulonbozo problemak a furcsa releaseknek koszonheto,nem a jateknak.nem ertem akkor mi a problema.

lovesem sincs,h miert szart.gondoltak jo ez igy is.
en meg mindig azt mondom,h alapvetoen nincs ezzel a gameval semmi baj,azon kivul,h nem lehet konfigolni normalisan.de az sem tre,ha van az embernek ujszerubb gepe.mert lefele akkor minek allitani,ha jol megy?
felfele meg nem lehet tovabb
es azer nem kell 200ezres masina,h szaladjon.

Ja, elég gyenge poén, el lehetne tüntetni onnan már.

Why so serious?

A PC-konzol engem se, tervezek venni egy boxot valamikor, csak egyes emberek sötétsége zavar.

Why so serious?

De azt nem mondjátok komolyan, hogy egy 14-15 éves gyerek a góré ebben a topikban, és mindenki viccesnek találja ezt a "Shit edition"-ös poénnak nem igen nevezhetõ vmit?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Mert konzolon mindenki megveszi... Ne lovagolj már a warezon, nem azért szart a portolásra a Lucasarts mert sokan warezolnak PC-n, vedd már észre.

Why so serious?

hat ahogy ok megcsinaltak,es amijen gepsas kell neki,el is hiszem,h nem letezettXD

engem ez a pc-konzol háború dolog nem különösebben érdekel...ebben a pillben fejeztem be az MW2 single-jét...

ha egy ember normálisan dolgozik, és spórol megengedheti magának mindkettõt. 50 alatt lehet kapni 360-at pl...

kb 5x vittem végig ezt a gémet boxon, csak a különbségekre lennék kiváncsi, de eddig nemsokat vettem észre :)

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

csak ehez valami nagyon nagy ero kellene,h akkor ez eltolodjon abba az iranyba,h
1.vagy senki nem vesz meg semmit,mert szar pc-n,(de akkor meg mindig ott a konzol,amire megveszik,az meg penz a fejlesztoknek/kiadoknak)
2.mindenki megveszi,nem warezolja,ezzel osztonozve a fejlesztoket,h erdemes a pc-s piacra is odafigyelni.

Ja azon én is percekig röhögtem, amikor ezzel elõálltak egy éve... :)

Why so serious?

És akkor még kevesebben fogják megvenni...

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Igen.
És ennek hátterérõl megy az egyáltalán nem Off Topic beszélgetés is...
...mert a konzol portok jók nekünk, és egyáltalán, örüljünk, hogy megkapjuk majd az arcunkba ezt a játékot, mert "azért nem adták annak idején ki PC-re, mert nem létezett kompromisszum mentes futtatásra alkalmas PC a piacon"...
...mindjárt magam alá pisilek a röhögés közben.

jol.

nem fog kiallni senki szerintem.
max legkozelebb majd nem 2,hanem csak 1 honapot feccolnek majd a portba.
es a felbontas is fix lesz:D
kiadni ugyis kiadjak majd az a velemenyem a kovetketo termekeket is,maxumim a minoseg fog romlani.

elitehun
Esetleg ha több idõt fordítanának a pc verzióra több ember megvenné
Jól látom, hogy felbontás állításon kivül más grafikai opció nincs? :S

Ha szerinted ez így van rendjén az eléggé elszomorító dolog. És van aki igenis veszi a fáradtságot, hogy rendes játékot és rendes portot adjon ki a kezei közül, akkor õk nem számolgattak? Dehogynem. És a minõségért többnyire fizetnek is az emberek. Még PC-n is. Ezért nem fognak. Jól teszik. Persze majd két hónap múlva kiáll egy Lucasarts-os egyén, hogy "a warez miatt szarul fogyott a TFU PC-n" és Te majd bólogatsz vele, hogy igen, emiatt fogyott szarul...

Why so serious?

szerintem nem az...nyilvan segitett a warezolas terjedeseben a net.
nyilvan visszaveti a warezolas azt,h a szoftverfejleszto(jatek) cegek hajlamosabbak legyenek nagyobb figyelmet forditani a pc-s piacra.
ebbol az kovetkezik,h leszarjak,h mindenki haborog,h mekkora szar konzol atirat ez meg az,szerintem gondoljak,h fele ugyis lewarezolja,szamolgatnak,h akkor mennyi stexet erdemes raforditani a portolasra.
nem csak mennek bele a vakvilagba,h ennyi annyi ido penz,megcsinaljuk,aztan a vegen minuszba legyunk/nem hoz eleg penzt valami.
ez a biztos modszervagy nekik ez a vegeredmeny jott ki.raforditunk 2 honapot,es viola,kiadjuk,had warezoljak,toltsek,lesz 1000,vagy 10000 aki megveszi,mi mar jol jartunk,es itt a mese vege.

Rage47
ne állj már le vele vitázni, nem éri meg :)
IMYke2.0.0.0
"jah es 40 eve ki hasznalta??neked be volt kotve pl 25 eve??vagy jozsinak,vagy palinak??magyarul 25eve te torrenteztel??vagy jozsi??"

Gyenge érv. De ezt te is érzed, remélem.

IMYke2.0.0.0
Nem is kell... sajnos.
S talán - kicsit tovább gondolva - ez ad okot a bizakodásra, hiszen azért ott az AMD/Intel/nVidia triumvirátus, akik NAGYON komoly pénzeket forgatnak és folyatnak a PC iparban... a szervereknek rögvest semmi értelme nem lenne, ha nem lenne minden háztartásban PC, ezt azt hiszem nem kell tovább ragozzam...
S ha a három-öt-tíz cég továbbra is dollár milliárdokat akar a kasszájában negyedévi mérlegenként látni, akkor bizonyosan tuningolja még a PC-fejlesztéseket, istápolja tovább a játékipart.

Csak a pofátlanság zavar az egészben, hogy e közben a Sony/Microsoft is akar - még hozzá nem is kis szeletet! - a tortából!

mindjart gondoltam,h nem 4870en...pont ezert irtam,h nem mindenkeppen kell 4870 munkara...lehet jobb is.mas is.
az,h a net 40 eves...:)
jah es 40 eve ki hasznalta??neked be volt kotve pl 25 eve??vagy jozsinak,vagy palinak??magyarul 25eve te torrenteztel??vagy jozsi??

gondolod,h ez csak a fejlesztok hibaja??:D
maradjunk annyiban,h azert a hardwaregyartok is benne vannak ebben a jatekban(itt kiemelnem az nvidiat)
doom3 kilopott betajaban(es annak a cfg-jeben mar szerepelt nalam a bizonyos fx5800"0",amikor az fx sorozat a fasorba se volt.
tehat azer nem kell mindent a software oldalra irni...

IMYke2.0.0.0
Az internet 40 éves, és a katonai felhasználást követõen, immáron 25 éve tökéletesen elérhetõ (volt/van/lesz) minden azt megfizetni, elérni képes ember számára!

IMYke2.0.0.0
Pl. Shrek 1-2-3 -at AMD RENDER PARKON készítették!
Légy szíves, ne írj baromságokat!

Minden normális kiadványszerkesztõ és grafikus tudja, hogy csak a manapság CSÚCS PC-nek tartott darabok képesek kielégíteni az igényeiket, de azok árán vesznek egy sokkal stabilabb, jobb supporttal és fixebben fejleszthetõ, használható MAC-et, MAC-parkot, és röhögnek a Microsoft-on, és a Windows termékeken, és így - közvetve - a PC-piacon is.
Az egy dolog, hogy arra is fejlesztenek rajtuk...

a warez lehet,h 25 eve letezik,de az internet,ami segiti a terjeszkedeset,az nem mindenki szamara elerheto 25 eve...

IMYke2.0.0.0
Magyar Hírlap, Népszabadság, RTL Klub, TV2... ezekben jártam 2001 nyarán, amerikai újságírókkal.
MINDEGYIKBEN Macintosh gépeken dolgoztak a tördelõk, szerkesztõk, és videóvágók.
Szövegszerkesztésre és hírkeresésre használtak szokványos irodai gépeket.

A jelenlegi közbeszerzési elõírások révén - köszönjük elõzõ 2 kormány b+! - kénytelenek a nagyobb cégek és a vállalkozások jó drágán megvenni az irodai gépeiket.
Ugyanazon, vagy tán kicsivel többért pedig simán kapnák az Apple-ket.

Ennek a "nagyszerû" tendenciának és gondolatmenetnek az újabb állomása az, hogy egyes újabb játékok egy három éves videókártyán NEM hajlandóak futni. Mediumon, Low-on sem. Ahelyett hogy optimalizálni kezdenének, az új divat szerint a fejlesztõk egyszerûen azt mondják, hogy a két évnél régebbi videókártyákkal egyszerûen nem tesszük kompatibilissé a játékot.
Nem is indul el vele. Jó példa rá a Resident Evil 5, és a NFS:Shift az ATI kártyák kapcsán.

Neked tényleg szimpatikus ez a viselkedés? Tényleg normális szerinted az, hogy a fejlesztõk semmilyen grafikai állítgatást nem tesznek lehetõvé, hanem elvárják, hogy minden évben vegyél egy 100E forintos konfigot? Ezt nem gondolhatod komolyan!

vagy megnezel 1 shreket,vagy valamit...
vagy ranezel egy ujabb hazra.mindegyik mogott Si van.