Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok engem kivág a gém az asztalra már az elsõ pálya betöltése elõtt mindenféle hibaüzenet nélkül. Valakinél volt még ilyen probléma, mit lehet ezzel kezdeni? Segítséget elõre is köszi.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
sorry :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és nem gond, ha mindenkinek más a véleménye, de akkor lehet én néztem félre, és akkor ez csúnyább star wars, mint amiket eddig kiadtak pc-re...lehet, akkor ennyi mindenki játszik amivel akar.
csa az fura nekem, hogy töbezren rinyáltak, mindenféle fórumon, hogy mien geciség hogy nincs FU pc-re, és erre írtam, hogy most meg 70% vinnyog itt mindenen....
Vagy ez jelenti a jövõt???
ez a stalkerbõl egy kép...hát ez nem nagyon nevezhetõ szépnek, ha a FU-t rondának tituláljuk.
http://www.origo.hu/i/0703/20070326stalker6.jpg
dualcore 2,5ghz-s proci, 2giga ram, 9500Gt vidkari, 1024x768 (monitor ennyit bír -.-") stabil 30 fps <#worship>#worship>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
FELEJTSÜK el a portolást...legyen ha nektek ez kell...szar a port egye fene, de:
Monnya már meg valaki közületek, mielõtt hülyére vennétek, hogy itt nektek mi a minõségromlás, vagy hol jelentkezik, amikor felbontást csökkent az ember.
1280-as kép FRAPS-al készült.
1680-as kép ugyancsak FRAPS-al készült.

Why so serious?
ennyit errõl"
Bocs, de ebbõl egy szó sem igaz. A Stalker nálam maxon, remekül fut, és valami nagyon jól néz ki. Errõl ennyit.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
és nem kell TERMÉSZETESSEN hogy mindenkinek a szíve csücske legyen, de az tuti, hogy ezekután ien hozzáállással a faszom dobna ki mégegyszer pc-r e ien játékokat.
Én nem védeni akarom õket, de basszus mien faxán ment a rinya mikor nem jött ki pc-re, most meg zsír minõségben megcsinálták, nem kis munkával pc-re, azt it bõg mindenki, hogy warezba nem megy, holott 1 forintot nem adott még ki érte.
Semmi gond, akkor ezekután nem is kell star wars pc-re....mert 2010-ben amit majd ki akarnak adni a BIOWARE-val válvetve, nah majd akkor lesz a sírás rívás.
ti tudjátok. én viszont ienkor összeteszem a 2 kezem, hogy élsimitást nem kell ráraknom, és éles a kép, meg nem kibaszott gagyi 90-es éveket idézõ textúrák vannak a játékban, nem 2-3 folyosón megyek végig, és nem irja utána ki a gép, hogy stage comlete, meg nem tilt le a játék önkényessen, mint a gta4-nél.
Ne haragudj/atok, de vicc amit itt mûveltek, de nem ítélkezem senki felett, csak egy cseppet gondoltam ti is elgondolkodtok, hogy mindent a felhozatalhoz kell mérni, és nem képzeletbeli elvárásokhoz....
nagyon sajnálom hogy így látjátok a dolgokat...<#sir>#sir>
Lejjebb már le volt írva, hogy a felbontás állítgatásával egyenes arányban csökken a minõsége is a látványnak - ergo, és más nem jut errõl eszembe: az egész egy kibaszás!
Érted már?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
a csak felbontás az kinek gond?
egy 15ezres karival vigan elfut...mirõl beszélünk???
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
A javított crack-el is csinálja... elég, ha néhány rendesen kommentelõ emberke írását elolvasod. S nem mindegyik "user error"!
ennyit errõl.
Senki sem tökéletes... belõlem is hiányzik a hiba...
miért van hogy más helyen azé sirnak hogy szar a port, most meg azért mrt igényes a port, és javítotak a textúrákon, meg videó minõségeken+raktak 3 extra tartalmat a játékba...
ez hihetetlen. egyszer ez nem jó, aztán az nem jó!!!
a gépigényt meg már el kéne felejteni mindenkinek...az hogy akad mindenkinek, az nem a játék portolása miatt van, hanem a krekk miatt, a krekk meg nem a LUCAS ARTS munkáját dicséri.
Vagyis egy szavunk nem lehet, akinek nem tetszik ez a mászkálós típus akkor annak a büdös életben a csillagokkal a feje felett sem fog tetszeni...<#nemtudom>#nemtudom>
(Amúgy 1280x1024-ben eddig jól megy).
Üdv.:
Zoli
ACER Aspire 5738ZG
másik meg ellököm õket erre elfekszik azt meghal mikor kb 1 m eset elõre mibe halt meg megcsípte valami miközben eset
bocs csak alig vártam a játékot de ez hát nem tudom hangulat jó csak hát akkor is kicsit ízaszón meg a ellenfél mert ez már vicces
na off vége
A fizikát meg nem õk programozzák, hanem azt is veszik.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Inkább kapnám el azoknak a fejlesztõknek a nyakát, akik a játékaik során a "hihetetlen látvány, tökéletes fizika, forradalmi játékélmény" stb. jelzõk hagyják el a pofájukat promóciózás közben!
Lásd: NFS Shi(f)t, SW: TFU...
5eve ugyanazt a rongybabaeffektust nyomatjak,semminek nincs normalis sulya,a gravitacio merteket pl pont borderlandsban nem birtak beloni,a karaktereknek nincs "csontvaza",es semmi anyagnak nincs normalisan eltalalt surusege.
Ez már havastnak: nem tudom a Borderlands grafikájával mi bajod, de nekem speciel még jobban is tetszik mint ennek a grafikája(más stílus tudom), hangulatos(és nekem ezen van a hangsúly, mert egy kevésbé modern grafikával is el lehet érni eredményt...), szép, és emelett szépen is fut.
Még egy kicsi off a grafikáról általában: ha nem csak arra figyelne mindenki hogy a játékok grafikája hû de milyen gyönyörû legyen jobb játékok születnének szerintem.... Itt van például a már említett Jedi Outcast, vagy hogy mostanában megjelent játékot mondjak: a World of Goo(aminek nincs egy nagy grafikája mégis szórakoztató), vagy harmadik(szélsõséges) példának a Deus Ex... aminek ma már meglehetõsen elavult a grafikája, mégis szívesebben játszok vele, mint sok ma megjelent játékkal...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
dx 11 nem hinnem,h bekavarna.