3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • elitehun
    Ott én is lementem és először onnan állítottam meg aztán rájöttem hogy mért itt lent vok amikor fent is ugyanúgy meg tudnám állítani :P
  • tmisi
    Ja én sem haltam még meg egyszer sem harcban, csak párszor leestem a mélybe, amikor meglöktek vagy rosszul ugortam.
  • bala_
    Nálam se ([email protected], 4GB, 4670).Ill. egyszer amikor a sarlac gyomrába kellett bemenni, gondolom a nagy tér miatt.
  • bala_
    Én ált. villámmal szórom a bossokat, meg csépelem.
    Végezni velük meg a kombokkal kell amit kiir.
  • Szabi1991
    érdekes, közepesen tolom elsőre.. de az élet a fele alá még sose ment o.0
  • felony
    Komolyan mondom, basszák meg az édes anyukájukat akik kitalálták ezt a bossfightot. Egy kis faszt kell kinyírnom, a roncstelepen, de már lassan a falat verem, mert engem pillanatok alatt kicsinál, míg ő alig sérül, akármit baszok neki.
  • xxxpaulxxx
    jaja ott én is agyaltam, hogy mivan? miután beállítom, addig kell feljutnom, amíg a lézer nem lő?
    Aztán rájöttem hogy fölösleges volt lemenni:D
  • Magiszter
    Villámmal leszeded a kis repkedőket (bal oldalt a legegyszerűbb úgy hogy mikor jön akkor ugrasz és mikor látod hogy kijelölte nyomod a Q-t hogy felrobbanjon.). Ha leszedted mind akkor mondják is neked rádióba hogy szedd le aztat az égről. Akkor nyomsz egy jobb egeret és utána követet az instrukciókat a képernyő alján. Ha így nem megy akkor szólj.
  • sith7
    Már megvan, végigvittem, ott rontottam el, hogy lementem alulra
  • Firerock
    ???
  • xxxpaulxxx
    átugrani a platformon, amik kinyílanak, de vigyázz mert jön a lézer és segbebasz:D
  • sith7
    A pörgő karikákat ha megállítom, utána mit kell csinálni ?
  • elitehun
    Arra nem gondoltál hogy nálad van a hiba? Mert nálam pl nem szaggatott
  • Lazarus
    Nekem is az az érzésem hogy ezt a játékot elfelejtették optimalizálni. Annyira nem nagy szám a grafika hogy indokoltá tegye a 800x600-ban elért kemény 3 fps-t.
    Majd végigtolom ha kijött rá egy talicskányi patch.
  • elitehun
    Az egyel lejjebb lévő hsz-emben elmondtam azt is egyébként harc Vaderrel sith és harc az Uralkodóval: jedi
  • Batmanci
    Mégsem jó, a rohadt anyját, aki ilyen mocskot ki mer adni!
    Két anim jó volt, utána ugyanúgy elkezdett szaggatni az átvezető.
    Ki is léptem, mert annyira felbaszott!
    Menjenek ezek a picsába!
    Ha ezeket itt elolvassák a vásárolni szándékozók, abból a köcsög Lyukasnak
    nem lesz izomláz a torkában.
  • TDantes
    Két dolog. Egy robot mióta tud az erővel bánni?
    A másik, mi ez az elcseszett idiótaság az űrhajóval? Vadászgépek jönnek, nagy nehezen lenyomom, hajót forgatom, újabb vadászgép raj, a hajó meg visszafordul...nem is akarom tudni, hogy mi a megoldás, vagy mit kellet volna csinálni. Eddig szép volt, jó volt, de itt a vége, elegem lett belőle.
  • gallardo
    hát ja azt sejttem de azt kérdeztem hogy hogyan lehet a sith-es részt elkezdeni.
  • Firerock
    amikro azokról a repülő szarokról lőnek meg arról a nagy csillaghajóról akkor mit kell csinálni?
  • droidka
    Most elnézést, ha hülyeséget kérdezek, de már kurvára iegesítő ez a XXXXX.

Az autosavet azt vajon hova menti?

Mert nekem az documents and settings/ rendszergazda/dokumentumok/ aspyr /swtfu/ könyvtárban van a swtfu BIN fájl, az lenne a mentések helye? De mivel nekem nem lehet menteni, ezért ez csak 0 bájt. Holott autosavet már csinált. De ha kilépek akkor meg ugye letörli azt is.
  • Risu Führer
    erre valaki?
  • elitehun
    Elárulom mindig
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg fogsz halni mivel a filmben sem szerepelt
  • elitehun
    Ha megölöd Vadert akkor leszel sith ha meg az Uralkodóval küzdesz akkor leszel jedi
  • gallardo
    azt is már megcsináltam és akkor
  • xxxpaulxxx
    én szerintem meg pont fordítva, pont azért folytatódik SITH vonalon:D
  • grebber
    Az nem balra nyíl hanem a BACKSpace tehát a visszatörlés billentyűzet!
  • nr1ranger
    Ok rájöttem hogy az nem a jobbra gomb, hanem a backspace akart lenni, de a felbontás még mindig érdekel
  • nr1ranger
    2 kérdés: Hol állítom a felbontást és a Force powerekről hogy tudom előhozni az infókat? elvileg a balra nyilat mutatja de nem hoz elő semmit
  • gallardo
    hát nem úgy lehet elérni hogy amikor választani kell hogy megküzdök az uralkodóval vagy megölöm vadert, és tudomásom szerint az utobbit kell választani, de javítsatok ki ha tévedek.
  • xxxpaulxxx
    akkor mit akarsz te sith részt?XD
  • gallardo
    üdv! a sith részt hogyan tudom elkezdeni? már megöltem vadert.
  • Japep

Aki nemrég töltötte le és még megvannak neki a kicsomagolatlan fájlok (konkrétan ezek: rld-tfub.r09, rld-tfub.r10), az segítene nekem? :D
    Nagyon megköszönném... :)

Bocs, az offért.
  • Lazarus
    Crack nélkül fake imagel úgy néz ki nem crashel. gamecopyworld.com-ról le lehet szedni mindent ami kell hozzá
  • xxxpaulxxx
    jah... megváltás volt utána főhősünkel menni, picit pörgősebb lett a játékmenet:D
  • karakkga
    az 1. boss elég béna, de vödörrel nem könnyű mert elég lomha jószág:D
  • krys002
    skacok, vki az original exét eltudná küldeni nekem? így crackelve nem akar sehogyse menni, hátha úgy megy. legyetek szivesek!! köszi előre is, ide küldjétek: [email protected]
  • Shep
    Mikor erővel felemelek egy tárgyat, hogy tudom megadni ,hogy milyen irányba dobja, mert simán mozgatni tudom, de mikor eldobom többnyire oldalra, vagy felfele dobja sosem arra amerre én akarom.
  • Lazarus
    ps2 első bossfight

eh.. azthittem ps2-re már nem fejlesztenek. De tényleg szinte egy az egyben ugyan az a játék, csak ratyibb grafikával :P
  • The Protector
    Sziasztok.ÉN vasárnap követtem utoljára az eseményeket a topikban.Most koleszban vagyok és ritkán van idpőm gépközelbe kerülni.Addig annyi volt a fejlemény h crackalés nélkül jobban gut és sokan már így nyomták a gamet sokkal élvezhetőbben.Nagyon örülnék ha vki venné a fáradtságot és privátba elküldené nekem a beindítás módját(és h ami kell hozzá azt honnan tudom megszerezni).
    Hálás lennék nagyon.
    Előre is köszi.
  • karakkga
    ezt nemrég vittem végig ps2-n de ha ekkora nagy a felhajtás utánna akk ezek szerint pc-n tök más lesz, nem mintha ps2-n rossz lett volna csak ott kicsit rövid volt