3233
-
#2072 Ott én is lementem és először onnan állítottam meg aztán rájöttem hogy mért itt lent vok amikor fent is ugyanúgy meg tudnám állítani :P -
tmisi #2071 Ja én sem haltam még meg egyszer sem harcban, csak párszor leestem a mélybe, amikor meglöktek vagy rosszul ugortam. -
#2070 Nálam se ([email protected], 4GB, 4670).Ill. egyszer amikor a sarlac gyomrába kellett bemenni, gondolom a nagy tér miatt. -
#2069 Én ált. villámmal szórom a bossokat, meg csépelem.
Végezni velük meg a kombokkal kell amit kiir. -
Szabi1991 #2068 érdekes, közepesen tolom elsőre.. de az élet a fele alá még sose ment o.0 -
#2067 Komolyan mondom, basszák meg az édes anyukájukat akik kitalálták ezt a bossfightot. Egy kis faszt kell kinyírnom, a roncstelepen, de már lassan a falat verem, mert engem pillanatok alatt kicsinál, míg ő alig sérül, akármit baszok neki. -
xxxpaulxxx #2066 jaja ott én is agyaltam, hogy mivan? miután beállítom, addig kell feljutnom, amíg a lézer nem lő?
Aztán rájöttem hogy fölösleges volt lemenni:D -
#2065 Villámmal leszeded a kis repkedőket (bal oldalt a legegyszerűbb úgy hogy mikor jön akkor ugrasz és mikor látod hogy kijelölte nyomod a Q-t hogy felrobbanjon.). Ha leszedted mind akkor mondják is neked rádióba hogy szedd le aztat az égről. Akkor nyomsz egy jobb egeret és utána követet az instrukciókat a képernyő alján. Ha így nem megy akkor szólj. -
#2064 Már megvan, végigvittem, ott rontottam el, hogy lementem alulra -
#2063 ??? -
xxxpaulxxx #2062 átugrani a platformon, amik kinyílanak, de vigyázz mert jön a lézer és segbebasz:D -
#2061 A pörgő karikákat ha megállítom, utána mit kell csinálni ? -
#2060 Arra nem gondoltál hogy nálad van a hiba? Mert nálam pl nem szaggatott -
#2059 Nekem is az az érzésem hogy ezt a játékot elfelejtették optimalizálni. Annyira nem nagy szám a grafika hogy indokoltá tegye a 800x600-ban elért kemény 3 fps-t.
Majd végigtolom ha kijött rá egy talicskányi patch. -
#2058 Az egyel lejjebb lévő hsz-emben elmondtam azt is egyébként harc Vaderrel sith és harc az Uralkodóval: jedi -
#2057 Mégsem jó, a rohadt anyját, aki ilyen mocskot ki mer adni!
Két anim jó volt, utána ugyanúgy elkezdett szaggatni az átvezető.
Ki is léptem, mert annyira felbaszott!
Menjenek ezek a picsába!
Ha ezeket itt elolvassák a vásárolni szándékozók, abból a köcsög Lyukasnak
nem lesz izomláz a torkában. -
TDantes #2056 Két dolog. Egy robot mióta tud az erővel bánni?
A másik, mi ez az elcseszett idiótaság az űrhajóval? Vadászgépek jönnek, nagy nehezen lenyomom, hajót forgatom, újabb vadászgép raj, a hajó meg visszafordul...nem is akarom tudni, hogy mi a megoldás, vagy mit kellet volna csinálni. Eddig szép volt, jó volt, de itt a vége, elegem lett belőle. -
#2055 hát ja azt sejttem de azt kérdeztem hogy hogyan lehet a sith-es részt elkezdeni. -
#2054 amikro azokról a repülő szarokról lőnek meg arról a nagy csillaghajóról akkor mit kell csinálni? -
droidka #2053 Most elnézést, ha hülyeséget kérdezek, de már kurvára iegesítő ez a XXXXX.
Az autosavet azt vajon hova menti?
Mert nekem az documents and settings/ rendszergazda/dokumentumok/ aspyr /swtfu/ könyvtárban van a swtfu BIN fájl, az lenne a mentések helye? De mivel nekem nem lehet menteni, ezért ez csak 0 bájt. Holott autosavet már csinált. De ha kilépek akkor meg ugye letörli azt is. -
#2052 #1986
erre valaki? -
#2051 Elárulom mindig SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg fogsz halni mivel a filmben sem szerepelt -
#2050 Ha megölöd Vadert akkor leszel sith ha meg az Uralkodóval küzdesz akkor leszel jedi -
#2049 azt is már megcsináltam és akkor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meghaltam -
xxxpaulxxx #2048 én szerintem meg pont fordítva, pont azért folytatódik SITH vonalon:D -
#2047 Az nem balra nyíl hanem a BACKSpace tehát a visszatörlés billentyűzet! -
#2046 Ok rájöttem hogy az nem a jobbra gomb, hanem a backspace akart lenni, de a felbontás még mindig érdekel -
#2045 2 kérdés: Hol állítom a felbontást és a Force powerekről hogy tudom előhozni az infókat? elvileg a balra nyilat mutatja de nem hoz elő semmit -
#2044 hát nem úgy lehet elérni hogy amikor választani kell hogy megküzdök az uralkodóval vagy megölöm vadert, és tudomásom szerint az utobbit kell választani, de javítsatok ki ha tévedek. -
xxxpaulxxx #2043 akkor mit akarsz te sith részt?XD -
#2042 üdv! a sith részt hogyan tudom elkezdeni? már megöltem vadert. -
Aki nemrég töltötte le és még megvannak neki a kicsomagolatlan fájlok (konkrétan ezek: rld-tfub.r09, rld-tfub.r10), az segítene nekem? :D
Nagyon megköszönném... :)
Bocs, az offért. -
#2040 Crack nélkül fake imagel úgy néz ki nem crashel. gamecopyworld.com-ról le lehet szedni mindent ami kell hozzá -
xxxpaulxxx #2039 jah... megváltás volt utána főhősünkel menni, picit pörgősebb lett a játékmenet:D -
karakkga #2038 az 1. boss elég béna, de vödörrel nem könnyű mert elég lomha jószág:D -
krys002 #2037 skacok, vki az original exét eltudná küldeni nekem? így crackelve nem akar sehogyse menni, hátha úgy megy. legyetek szivesek!! köszi előre is, ide küldjétek: [email protected] -
#2036 Mikor erővel felemelek egy tárgyat, hogy tudom megadni ,hogy milyen irányba dobja, mert simán mozgatni tudom, de mikor eldobom többnyire oldalra, vagy felfele dobja sosem arra amerre én akarom. -
#2035 ps2 első bossfight
eh.. azthittem ps2-re már nem fejlesztenek. De tényleg szinte egy az egyben ugyan az a játék, csak ratyibb grafikával :P -
#2034 Sziasztok.ÉN vasárnap követtem utoljára az eseményeket a topikban.Most koleszban vagyok és ritkán van idpőm gépközelbe kerülni.Addig annyi volt a fejlemény h crackalés nélkül jobban gut és sokan már így nyomták a gamet sokkal élvezhetőbben.Nagyon örülnék ha vki venné a fáradtságot és privátba elküldené nekem a beindítás módját(és h ami kell hozzá azt honnan tudom megszerezni).
Hálás lennék nagyon.
Előre is köszi. -
karakkga #2033 ezt nemrég vittem végig ps2-n de ha ekkora nagy a felhajtás utánna akk ezek szerint pc-n tök más lesz, nem mintha ps2-n rossz lett volna csak ott kicsit rövid volt