Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A qrva anyjukat! PC-re fejlesszenek!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
HANEM azt kell ienkor mondani, hogy...nah ez nekem nem jött be, ez és ez jobban tetszik.
nem azért szar másnak ez mert konzolport, mert ez egy hülye szokás, és idétlen primitiv kifejezés, hanem mert a stilus esetleg nem jön be. nem jön be a sok QTE, nem jön be, hogy történetorientáltabb, és nem nagyobb volumenü rpg...stb...
ha én odaülök a x360 elé, akkor meg monnyuk egy rts-rpg-re, nem azt mondom, hogy szar pc-s port, hanem azt, hogy nekem nem jön be, mert a stilus nem tetszik, platformtól független, és beteszek monnyuk egy mászkálósat...
gondolom értesz engem.<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
vagyis...nem a portolás a jobb, hanem az más játék, más fejlesztõktõl, fizika ehhez képest nuku...stb.stb.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a kameraállás azért szar, mert nem joy-al játszátok...
persze ezt felróhatjuk hibának, ezt elismerem, de ha azt vesszük, hogy joy-al küldöd akkor nincsenek ien gondok, én még nem voltam olyan helyzetben, hogy a kamera zavart volna be, és félreütöttem volna.
nálam ráadásul ha messzebb mentem a boss-októl, akkor a kamera hátrébb jött.
de bill+egérrel lehet nem igy megy. ezt elismerem...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
az is konzolos ez is...az nem példa.
:D
nekem tetszett nagyon.:D
Na jó csak egy párat:
Assasin's creed
Dead Space
Mass effect
Kombók ide komobók oda ha lett volna eszük akkor úgy csinálják meg a harcot mint az assasin'sban, hogy használhasd is a megtanult kombókat és csak a használatukkal tudd megverni az ellenfelet, nem ez az idióta nyomkodd ezt meg azt a gombot. A resident 5-ben is ettõl szállt el az agyam...interaktív mozi vagy mi a here. Pfff egy szemeslapáttal hátbaverni aki ezt kitalálta.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
fotográfik kolomp edisön :D
csak 2 baj van.
1. full errõl szól az is...gyilok 1000, ennek ellenére engemis az köt le jobban.
2. nem roszból, de a komment úgy szólt, hogy konzolos port, és azért vannak ien szar bossfightok. vagyis örültem volna ha pc-s játékból mondtok valami cimet, ha találtok....:D
de monnyuk ez csak bonusz mapp, nem is kell hogy beleilleszkedjen az eredeti story-ba
:D
a fehér yetik...:_D
Why so serious?
ott mit kell csinálni amikor be vagyok zárva egy üvegkalitkába és ha áttöröm jön valami gáz
de sehogysem tudok kijutni abból as zobából mert ilyen erõfal van a bejáratnál:)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://www.tenke.hu
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
- A Hoth hibás nekem, mert mikor másodszorra dózeróljuk el Luke Skywalkert megáll. Mármint csak áll a két karakter egymással szemben és semmit nem csinálnak, vagy reagál egyetlen gombra sem.
- Jedi Temple-nél rögtön az elején mikor jön egy nagyobb hullám akkor fogja és hibával kilép.
- A Tatooine-t viszont végig vittem minden gond nélkül röpke 20 perc alatt. Pedig nem is siettem. Az a DLC kimondottan tetszett.
Majd este bepróbálom megint a Jedi Temple-t, mert a Hoth-rész az nem tetszett a sok nagy szõrös Yetivel akik mesterlövészek és karatebajnokok, meg persze fénykard és erõállók... <#rolleyes>#rolleyes>
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Próbáld csak ki. Egy 10 éves amerikai gyerekek színvonalára elészített játékról beszélünk. Gyakorlatilag egy az egyben Lego Starwars, csak lego-grafika nélkül.
Hogy rossz az nem kifejezés. Reemkül harmonizál a Lucasarts által az utóbbi hat évben PC-re kiadott játékokkal.
én tnap kezdtem el,de rögtön a hangáros(2.) pálya egy részén kifagy a játék,mindíg ugyanott,aztán ledob az asztalra.
egy crack fixet esetleg tudnátok linkelni?
köszi
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Igen, mindent próbáltam. Sajnos sehogy nem jó, amikor töltené be a pályát kidob az asztalra. És ezt mindenféle hibaüzi nélkül. Azért kéne vmi mentés hátha egy másik betöltésnél nem csinálná ezt.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
egy hülye kérdés:
hol lehet a grafikát állítani? (nem a felbontást)
win7 alatt fagyás mentesen 1280*1024 reccenés nélkül..sõt túl gyors is
AmdPower
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Srácok valaki tudna nekem küldeni egy savegame-et, mindegy hol tart csak ne az elsõ pálya legyen. Nekem is mindig kifagy az elején, de ezt még megpróbálnám lehet mûködik.
ide jöhet: [email protected]. Köszi!
Viszont ha a világ többi részén tetszik az embereknek, és itt is sok embernek tetszik, párnak nem, akkor lehet mégse olyan rossz.
Nekem volt ps2-öm is, azn is játszottam az FTU-val azon is jó volt, meg sok más játékkal is.
Attól hogy valami más,és próbálják gõrdülékenyebre film szerûbre csinálni,nem úgy hogy csak egy videót nézel végig, és azt mondod hû ez jól megvolt csinálva. Nem kell le szarozni, szerintem úgy jó ez ahogy van :D.