3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • krys002
    sorry a duplapostért, mindent megpróbáltam már, crackfix, ati új driver, szal lehet uninstall lesz, pedig meglestem volna
  • krys002
    pff nemhiszem el, mér nem akar tovább menni :S mindig kilép a főcím, és a szöveg vége előtt picivel új játéknááll :S
  • Lazarus
    crackelve win7 alatt legújabb ati driverrel játék közben (nem átvezető előtt/alatt/után) néha csak úgy crashel. Van rá megoldás?
  • Batmanci
    Akinek problémája van az átvezető videókkal:
    Driver, és sajna ki kellett dobnom az AtiTryToolst.
    Mostantól - és értem ez alatt a 10-es drivert - tökéletes.
    De még mindig kéne a 16:9-re alakítás.
    Valaki majd csak megcsinálja?!
  • bala_
    Megpróbálom, kezd a türelmem elfogyni.Annyira (????) nem nagy szám ez a game, hogy teljesen kiidegeljen! :)
  • n3whous3
    középen jobb oldalt lista
  • n3whous3
    hopp megtaláltam
  • IMYke2.0.0.0
    Egyébként, Lukács Gyuri bácsi hány éves is mostanság...?
    [lusta kuglizni]
  • n3whous3
    Valakinek esetleg birtokában van a játék soundtrackje? :) Zseniálisan vannak újradolgozva némelyik zenék.
  • IMYke2.0.0.0
    Lucas hülye...
    Mi jobban tudjuk!
  • rumkola
    Jaja közben megtaláltam Lucas válaszát:

Nem :D Nem :D nem :D , Leia rosszul emlékszik, az a DADUS volt. (George Lucas)"
    :DDDD

Nekem jobban tszik az erő belemagyarázása. :DD
  • tommygear
    köszi
  • IMYke2.0.0.0
    Újabb: Star Wars Books
  • IMYke2.0.0.0
    Azt hiszem, kereséshez bőven sok támpont: Unofficial Star Wars novels
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kötekszik... értetted a lényeget
  • gfreak
    majdnem
  • MerlinW
    Timothy Zahn: A Birodalom örökösei (EP7, Thrawn-trilógia 1.)
    Timothy Zahn: Sötét erők ébredése (EP8, Thrawn-trilógia 2.)
    Timothy Zahn: Az utolsó parancs (EP9, Thrawn-trilógia 3.)
  • MerlinW
    Nem is lesz.
  • gfreak
    :DDD csak hagyományos könyvben birtoklom magyarul...ha angolul jó, akkor van pdfben :D
  • MerlinW
    Skywalker családot
  • MrAndree
    Nincs.
  • holecsko10
    Sziasztok!

Ennél a játéknál van multi rész PC-n vagy esetleg készül majd hozzá olyan javító csomag amiben már benne lesz?

Előre is köszönöm a segítséget.
  • MrAndree
    Az a baj, hogy miután sikerült vagy félig lerántani már behülyül az egész és nem tudsz velem mit csinálni. Ugyanis akkor mutatja, hogy emeljem meg az orrát. Megteszem. Forgassam balra. Megteszem. Beállítom jó irányba és nem jelez semmit. Ha tovább forgatom mutatja, hogy forgassam vissza. Ha feljebb emelem az orrát, mutatja, hogy lejjebb. Ha beviszem arra a pontra ahova jelez akkor nem ajálnja fel, hogy lerántsam. Érdekes. És vicces. És valszeg uninstall mert nem szeretem ha szórakoznak velem amikor egy ennél 10szer jobb játékot tolnék éppen csak gondoltam még végigviszem.
  • H3LLBoY
    hali!
    nem tudna nekem valaki egy original exe fájlt felrakni, mert megcrackeltem és egy bizonyos pontnál mindig kilép. előre is thank you!!!
  • tommygear
    linket nem tudsz hozzá?
  • IMYke2.0.0.0
    Köze sincs az Erőhöz...
    [Mármint, tudjuk, hogy az Anakin Családot bejárja az Erő, de ennek az emléknek nincs köze ahhoz... könyv + film]
  • rumkola
    az erő miatt emlékezik... ez csak ilyen érzés szerűség, nem igazi agyi emlék
  • rumkola
    kódekpakkot uninstalláld ha fel van telepítve ilyen baromság
  • rumkola
    csak S meg lefelé az egérrel
    a többi ne érdekeljen (max néha fordítsd az orrát egy kicst jobban magadfelé)....
  • bala_
    És amikor magam felé kell akkor az "s"-et kell vadul nyomkodni (amikor bevillan akkor meg az "a"-"d"-t)?Meg ilyenkor mutatja az egeret is lefele , meg néha felfele??Mert ha így akkor a kis..om se fogja lehozni, mert idegeim már így is rojtosak..:)
  • krys002
    pff azzal se megy, a gamecopyworldről töltöttem a crackfixet, és nem megy, kidob mindig az asztalra :S mi lehet a gond :(
  • elitehun
    Ja már rémlik. És alig töltenek 10 percet az anyukkal. Egyébként Lucas se fiatal már és Ő is csak ember tehát felejt.

bala_:Ne húzogasd az egeret hanem lassan folyamatosan húzzad és úgy gyorsabban halad.
  • bala_
    valaki adjon vmi tippet arra, hogy a fenébe lehet azt a k... csillagrombolót lehozni az égrő.Nem vagyok mai gyerek, meg kezdő sem, de kibaszottul idegesít, hopgy nem tudom ugy mozgatni, hogy jó legyen!rádásul van amikor olyan pozícióba áll be hogy onnan nem lehet az istennek se egér huzogatással vízszintbe tenni!valami katasztrófa ez így...pár alt+f4 -et már kapott miatta a game, de ha nem sikerül akkro del-lesz!
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, amikor Leia elmondja, hogy emlékszik az igazi anyjára.

Nos, akkor - és ezért is írtam le, erre akartam rávilágítani - maga Lucas is elfelejtette, miket írt meg 20 évvel korábban.
    Mert ugye a EP3-ban MÉG KICSIK az ikrek, újszülöttek, amikor az ismert Galaxis távoli szegleteibe kerülnek...
  • elitehun
    És mi az? Nekem csak VHS-en van meg a díszdobozos (vagy milyen) 4,5,6. film és nincs kedvem szarakodni hogy megkeressem :P
  • IMYke2.0.0.0
    1 óra 16 perc környékén kell keresni az ominózus mondatot a "Jedi visszatérben"...
    [Itt van mind a 6 rész a külső HDD-men :)))]
  • elitehun
    Crackfix
  • krys002
    skacok, letöltöttem a játékot, megcrackeltem, minden jó, newgame-ra rá, bejön a főcím, meg kis olvasni való, a végefelé megáll, és kilép a játék. semmi hibaüzenet, egyszerűen csak kilép, légyszi segítsetek!!!
  • gfreak
    azok asszem nem 'hivatalosak', ettől függetlenül találkozunk olyan akrakterekkel akik mégiscsak Lucas által jóváhagyott szereplők több SW franchiseban is (pl Mara Jade)
  • gfreak
    mindenképpen, mert nagyon jó...nekem spec. nagyon tetszett a 7-8-9 is..