Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én heróltot kaptam a Batman AA-ban is, amikor hirelen oldalnézetben kellett a Madárijesztõ szeme elõl menekülni <2x is>... és bill + egér mellett egészen másképp mûködött minden irány!
A qrva anyjukat! PC-re fejlesszenek!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Amúgy ez az amirõl már sokat beszéltem...nem a konzolos jelzõt kell használni, mint lealacsonyitó kifejezést, mintha az a szar minõséggel lenne egyenlõ.

HANEM azt kell ienkor mondani, hogy...nah ez nekem nem jött be, ez és ez jobban tetszik.

nem azért szar másnak ez mert konzolport, mert ez egy hülye szokás, és idétlen primitiv kifejezés, hanem mert a stilus esetleg nem jön be. nem jön be a sok QTE, nem jön be, hogy történetorientáltabb, és nem nagyobb volumenü rpg...stb...

ha én odaülök a x360 elé, akkor meg monnyuk egy rts-rpg-re, nem azt mondom, hogy szar pc-s port, hanem azt, hogy nekem nem jön be, mert a stilus nem tetszik, platformtól független, és beteszek monnyuk egy mászkálósat...
gondolom értesz engem.<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bakker kár írogatnod ezt a konzol,konzol dumát, már hosszú évek óta nincs olyan tps ami nem konzolból van pc-re portolva, viszont mint láthatod pár helyen azért ne mcsak készítik a játékokat hanem játszanak is velük és nem csinálnak ilyen bõdületes marhaságot a kamera beállításokkal.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

elitehun
A fizika ehhez képest valóban nincs de minden más jobb<#szomoru2>
DarkSector
igen.
vagyis...nem a portolás a jobb, hanem az más játék, más fejlesztõktõl, fizika ehhez képest nuku...stb.stb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
konzol konzol konzol...
a kameraállás azért szar, mert nem joy-al játszátok...
persze ezt felróhatjuk hibának, ezt elismerem, de ha azt vesszük, hogy joy-al küldöd akkor nincsenek ien gondok, én még nem voltam olyan helyzetben, hogy a kamera zavart volna be, és félreütöttem volna.

nálam ráadásul ha messzebb mentem a boss-októl, akkor a kamera hátrébb jött.

de bill+egérrel lehet nem igy megy. ezt elismerem...

elitehun
De az sokkal jobb port mint ez...
Klemice
nekem az nem tetszik, hogy annál a résznél szól bele nagyon a bill+ egér páros a dologba, hiába van zöldön a cucc nem tudom lefelé húzni és szopok vele már mióta...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

elitehun
Jaja. Az AC-ben nekem a tõrrel voltak a kedvenc kombóim. Pl az amikor beleállítja a csávó fejébe<#ravasz1>
DarkSector
kijött de ez is kijött.
az is konzolos ez is...az nem példa.

DarkSector
Aki játszik a játékkal, annak megemlíteném, hogy a legdurvább rész (amolyan bosszfightnak fogható fel ez is) amikor az egyik ûrhajót kell eltéríteni, és magunkhoz húzni az erõnkkel!!!
:D
nekem tetszett nagyon.:D

Bakker csak nem gondolod, hogy felsorolok minden játékot ahol nincs egy igen xar kamera álláshoz kötve a harc?!?

Na jó csak egy párat:
Assasin's creed
Dead Space
Mass effect

Kombók ide komobók oda ha lett volna eszük akkor úgy csinálják meg a harcot mint az assasin'sban, hogy használhasd is a megtanult kombókat és csak a használatukkal tudd megverni az ellenfelet, nem ez az idióta nyomkodd ezt meg azt a gombot. A resident 5-ben is ettõl szállt el az agyam...interaktív mozi vagy mi a here. Pfff egy szemeslapáttal hátbaverni aki ezt kitalálta.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

elitehun
A DMC 4 kijött PC-re is és k*rva jó lett :D
Wampa vazzeg!

fotográfik kolomp edisön :D

DarkSector
én nagy rajongója vagyok.
csak 2 baj van.

1. full errõl szól az is...gyilok 1000, ennek ellenére engemis az köt le jobban.
2. nem roszból, de a komment úgy szólt, hogy konzolos port, és azért vannak ien szar bossfightok. vagyis örültem volna ha pc-s játékból mondtok valami cimet, ha találtok....:D

elitehun
A star wars battlefront II-ben is vannak. Egyébként hogy okoskodjak is egy kicsit az skywalker XP
DarkSector
jah én is azt irtam hogy bár mint kiderült csak én nem emlékeztem rájuk, és szerepent a régi LUKE SKYVOLKER-es részben, de valóban nagyon furán néz ki.
de monnyuk ez csak bonusz mapp, nem is kell hogy beleilleszkedjen az eredeti story-ba
:D
a fehér yetik...:_D

elitehun
DMC<#rolleyes>
hothon yetiket nem kellett volna eroltetni,de amugy szerintem korrekt.foleg a vege.

DarkSector
sorolhatod a címeket, amiben jobbak....

hoth tényleg nevetséges

en sehol nem tapasztaltam hibat...a dlckben(bar amugy sem,ahogy emlexem)

Firerock
köszönöm,megnézem:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Van egy ilyen kék szar a szobábam, azt az Erõvel felemeled és kikapcsolja a gázt és kinyílik az ajtó.

Why so serious?

én 3 napja ezt nyomozom, de még nem találtam megoldást... közben meg végigvittem :D

Firerock
szerintem lehet

Firerock
srácok
ott mit kell csinálni amikor be vagyok zárva egy üvegkalitkába és ha áttöröm jön valami gáz
de sehogysem tudok kijutni abból as zobából mert ilyen erõfal van a bejáratnál:)

tenkenorman
Van aki E7200, al 2giga rammal és 8800-al játszik? lehet egyáltalán?

http://www.tenke.hu

Magiszter
Aláírom. De ez pont nem az a játék. Nekem tök folyamatosnak tûnik a 22"-os monitorom is.

Hali! igen látok küldömbséget több játéknél is van h 30FPSés 60FPS között qrva nagy külömbség van... nem kell ehhez bagoly szem

Nézd már, még egy ember aki azt hiszi hogy az õ szeme lát különbséget a 25 és a 325 FPS között! Nyilván órisái bagolyszerû szemeid lehetnek vagy ilyemi. Amúgy nem lehet feljebbvenni, a 30 a maximum.

Magiszter
Benne bizony <#eljen>

Hali! Nekem tejesen jól megy idáig nincs semmi gond. Valaki nemtudja h h lehetne fentébb venni a max FPS-t?mert ez a 30 nagyon kevés(visszaolvastam a forumban de nem találtam errõl semmit se)... Köszi <#circling>

Evin
Ezek alapból benne vannak? Mert én csak 1-rõl tudtam.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Magiszter
Nah reggel próbálgattam a DLC-ket.
- A Hoth hibás nekem, mert mikor másodszorra dózeróljuk el Luke Skywalkert megáll. Mármint csak áll a két karakter egymással szemben és semmit nem csinálnak, vagy reagál egyetlen gombra sem.
- Jedi Temple-nél rögtön az elején mikor jön egy nagyobb hullám akkor fogja és hibával kilép.
- A Tatooine-t viszont végig vittem minden gond nélkül röpke 20 perc alatt. Pedig nem is siettem. Az a DLC kimondottan tetszett.

Majd este bepróbálom megint a Jedi Temple-t, mert a Hoth-rész az nem tetszett a sok nagy szõrös Yetivel akik mesterlövészek és karatebajnokok, meg persze fénykard és erõállók... <#rolleyes>

Azokat nem is látom a menüben. Nem csak akkor nyílnak meg ha végigvitted?

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

balee4
DLC-k sem mennek?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nem lehet annyira rossz?
Próbáld csak ki. Egy 10 éves amerikai gyerekek színvonalára elészített játékról beszélünk. Gyakorlatilag egy az egyben Lego Starwars, csak lego-grafika nélkül.
Hogy rossz az nem kifejezés. Reemkül harmonizál a Lucasarts által az utóbbi hat évben PC-re kiadott játékokkal.

csövi.
én tnap kezdtem el,de rögtön a hangáros(2.) pálya egy részén kifagy a játék,mindíg ugyanott,aztán ledob az asztalra.
egy crack fixet esetleg tudnátok linkelni?
köszi
Úgyis próbáltam, de hiába. Mindegy ez van. Azért egy mentést dobhatna vki, hogy azt még megnézzem. Köszi.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Evin
Próbáld crack nélkül.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Heló!
Igen, mindent próbáltam. Sajnos sehogy nem jó, amikor töltené be a pályát kidob az asztalra. És ezt mindenféle hibaüzi nélkül. Azért kéne vmi mentés hátha egy másik betöltésnél nem csinálná ezt.

crackfixet probaltad??

Gubberx
nem lehet, csak a felbontást

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Ridley
üdv all!

egy hülye kérdés:
hol lehet a grafikát állítani? (nem a felbontást)

win7 alatt fagyás mentesen 1280*1024 reccenés nélkül..sõt túl gyors is

AmdPower

Nekem se mûködött, szóval...

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sziasztok!
Srácok valaki tudna nekem küldeni egy savegame-et, mindegy hol tart csak ne az elsõ pálya legyen. Nekem is mindig kifagy az elején, de ezt még megpróbálnám lehet mûködik.
ide jöhet: [email protected]. Köszi!

köszi a választ :)
Nem játszottam még a republic heroes-al, de nem lehet annyira rossz:).
Viszont ha a világ többi részén tetszik az embereknek, és itt is sok embernek tetszik, párnak nem, akkor lehet mégse olyan rossz.
Nekem volt ps2-öm is, azn is játszottam az FTU-val azon is jó volt, meg sok más játékkal is.
Attól hogy valami más,és próbálják gõrdülékenyebre film szerûbre csinálni,nem úgy hogy csak egy videót nézel végig, és azt mondod hû ez jól megvolt csinálva. Nem kell le szarozni, szerintem úgy jó ez ahogy van :D.
grebber
Csak tudnám mi köze neki a Star Warshoz<#nemtudom>

Next PC upgrade: 2022