3233
-
#2112 lazán 1680x1050-ben el kell hogy mennyen neked... -
#2111 Amúgy hol tárolja a mentéseket a játék? -
#2110 c2d e7200, 2giga ram 8800 gts. -
#2109 ott a krekk azért írtam -
#2108 automatikussan ment. -
#2107 nálam nem lehet menteni ez miért lehet? -
#2106 ha krekk kell akkor a legfelsőt szedd. -
#2105 Okés.Onnan szedtem lée mindent.Mégsem jó.Vagy próbáljam crackelni? -
#2104 mien géped van? -
#2103 sok embernek akinél ezt csinálja a krekk mellékhatásként.
miért nincs még kint abba a KIBASZOTT RETKES bannerba, ez a téma...fasznak nem rakja ki már valaki! -
#2102 játszhatatlan. egyszerűen 5 percen belül nekiáll szaggatni... nincs megoldás ugye? gondolom sok embernek ez a baja -
#2101 #2083 -
#2100 Hy.Van normál crack?
VAgy vki legyen szives segíteni mert mountolom a mini imaget és a yasu 1.6-al cloakolok mégis kiírja h emulator detected.Mit ronthattam el? -
#2099 NA megcsináltam.Csíttel, örök élet..sorry de türelmem elszállt.:) -
#2098 nahh közben sikerült -.- -
#2097 ha meg elengedem az A gombot elmozog magától szal nembírom egyenesben tartani sehogy -
#2096 egyszerűen nem tudok túljutni ezen a csillagrombolós pályán... már szinte a földön van az egész de nem vált zöldre az a jel hogy húzhatom lefele akárhogy mozgatom piros marad állandóan már ezzel szenvedek fél órája :S mit csinálok rosszul??
-
#2095 jah... meg annyira azért nem vészes. -
#2094 Sztem le lehetnem szedni azt a Shit feliratot a banner alól és valahova odaírni hogy csak a felbontást lehet állítani -
#2093 deszar. -
#2092 #2089: A new gamenél lehet választani hogy a force unleashed-et kezded vagy a 3 DLC közül valamelyiket
#2090: Sehogy -
statepower #2091 csak felbontáson tudsz álltani
-
#2090 hogy lehet a grafika beálításokat válzoztatni? -
statepower #2089 A plusz pályákat hogy lehet előhozni? -
#2088 Ja, ez tipikusan az az "agyvérzéses" játék. Dühömben már Alt F4-gyel léptem ki belőle. -
#2087 Köszönöm.fél órája telepít és még a felénél sincs. -
#2086 Én meg a nehezebb fokozaton tolom, mert közepesen kezdtem, de az túl könnyű volt. Utálom ha nincs egy kis kihívás a játékban, de azt is, amikor ennyire rohadt nehéz és nincs valami köztes választási lehetőség. Egyébként én is villámmal próbálom sokkolni, de így, hogy nem lehet egeret használni sokszor mellélövök. -
#2085 Annyira felb*sz ez a játék mint még életemben semmi. Akarom szeretni, de lehet inkább letörlöm. Nem hiányzik hogy agyvérzést kapjak, és ez még csak a szemetes pálya. -
#2084 siker, elfelejtette a S betűt írni :D most már a nagy lézercsatornában ahol van az "örökmozgó" ott akadtam el :D yo game , csak naon lefáraszt ... -
#2083 SW: TFU - Gamecopyworld
-
#2082 Hy.vki linkelne a gamehoz jó törést vagy yasut? -
statepower #2081 sajnos csak ugy tudod lehozni a rombolot ha lassan mozgatod az egeret és ugy gyorssaban megy felfelé
-
#2080 és is a csillagrombolónál akadtam el :( közel van ennyi... -
#2079 szerintem a darkside-os folytatásra ;) -
#2078 LEhet a DLC - kre gondol...
-
#2077 Ezt hogy érted? -
#2076 Kész, feladom.Nem tudom lehozni a csillagrombolót.Egyszerűen a legutolsó fázisban (gondolom), annyira lent van és annyira megdől a hajó, hogy nincs időm ismét vízszintesbe tenni, mert itt vannak a Tie fighterek és szétlőnek.
Lehet h ki van ugy triggerelve, hogy ha pont eltalálom az ütemet akkro sikerül, de már nincs hozzá türelmem.keresek vmi csítet, azzal megcsinálom, mást nem tudok..:( -
Metontour #2075 Sziasztok!
Van valami jó tipp hogy billentyűzettel hogyan operálhatnám le a csillagrombolót az égről mert mire megfordítom már mindig jönnek a TIE vadászok.Amúgy meg azt nem értem hogy mit kell annyit forgatni megfogom lehúzom mert végül is az a cél hogy lehozzam nem kényszer leszállni akar vele.Aki kitalálta a forgatást kötéllel a nyakában húzatnám le azt a hajót!
Köszi! -
statepower #2074 segítsetek!megöltem az uralkodót a vége a játéknak,pedig utána még jönne pálya,van valami ötletetek? -
#2073 Ez történt velem is ... 30 percig kinlódtam, fel akartam ugrani a karikáról a pallóra , meg ilyenek