Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
most már nekem is sikerült

elitehun
Szerintem rohadt könnyû volt lenyomni. Az elsõ boss aki engem le tudodd gyõzni az Vader volt
én is nehezen találtam meg 😄D

Hellyeah, options-t mondjuk nem is néztem fõmenü óta, köszi 😄

Positive Mental Attitude

enter-options-és legalul.. :-)

tenkenorman
jah, nekem is van egy két pálya ami lassú, de ott is max fél óránként kell újraindítani a játékot. addig meg iszok, vagy megnézem a mailjeimet.

http://www.tenke.hu

Vááá istentelenül király ez a játék... iszonyat feelingje van, csak sajnos gyenguc a port, különben nagyon érdekes dolog, hogy 1650x1050 ben és 800x600ban teljes mértékben 100%osan ugyan úgy fut csak utóbbiban sokkal rondább. Az elsõ pálya szörnyen lassú volt, és tudom, hogy még van egy ilyen pálya... az melyik lesz? És van még1 próbléma, az pedig a hang... az akadozáson túltettem magam, de valamiért játék közben nagyon halk, cinematicokban betig nagyon hangos, erre kéne valami megoldás, de ez sem zavar különösebben. Amúgy valahogy belehet kapcsolni a feliratokat? Anélkül is megértem, hogy mirõl beszélnek, csak amikor beszaggat a hang a cinematikoknál akkor nagyon nehéz megérteni. Elõre is köszi

Positive Mental Attitude

zeli
Tényleg idegesítõ. Fõleg, mikor a pálya végén duelezel. elkezdem force pusholni, de nem õt jelöli ki, és másfelé megy az egész....közbe ellenfél meg szedi le a hpt.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

tenkenorman
elakadtam az artus primeon. az õrült jedit nem bírom legyõzni. aki szemétbõl álló titánokat hív.

w77d
nem a legnehezebben, hanem az alatt...

w77d
dehogynem XXD

amúgy naggyon szar az irányítás, sokszor akaratom ellenére is hátat fordítok az ellennek :S

amúgy inkább azt mondjátok, hogy ti miképp nyomtátok le Kazdant 😄

azért az se mind1 milyen szinten toljaXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

akkor ez a játék nem neked való 😄D

tommygear
pedig az még nagyon az eleje, mi lesz vaderrel? 😄
w77d
basszus Kazdan Paratust sehogy sem tudom legyõzni :S

Agamemnon
Hmmm, ahol a lézer halad át, ott még nem próbáltam, mindig lementem a terembe 😊

Köcce az ötletet 😛

elitehun
De a géped többi része?
Ic3 m4n
nekem 7900GT-n fut

elitehun
Esetleg próbáld meg fentrõl megállítani<#rolleyes>
kéne neki 😄

St0RmTr00pEr
Hali, tudom már sokan feltettek hasonló kérdéseket. És tudom hogy a gépigénybe 8800 van írva, de az asszem csak példa, a hangsúly a VRAM-on van. A kérdésem a megszokott: Futna-e a gépemen, legalább alacsony felbontáson:

AMD x2 4800+, 2GB DDR2 RAM, 7950GT

Elõre is thx.

http://st0rmy.blog.hu

Agamemnon
Csak forgasd kitartóan, idõvel bezöldül, és utána már húzhatod is le. Tegnap éjjel én is szívtam vele nem keveset, de ma délelõtt elsõre összejött 😄

Ic3 m4n
Kéne egy kis help!
Amikor a csillagrombólót le kell húzni, már majdnem lentvan és azt írja hogy nyomjam az A-t és közbe egér. Már be is forgatom középre de nem zöldül be sehogy és nem ír ki semmit. És már vagy 10x odaforgattam, de nem húzza lejjebb. Hogy kell azt a részt megcsinálni?
Köszi elõre is

Agamemnon
Tudom, már volt róla szó, de amikor a lézerben megállítom a forgó gyûrûket, mind a hármat, és elõcsúsznak a falból a lapok, azokra honnét lehet felugrani? Akárhogy próbálom nem megy, nem ugrik olyan magasra (tudom, space, space, shift, de így sem akar összejönni).

Magiszter
Ja. De milyen mókás az hogy 10 percig folyamatosan szórod villámmal a népet. Már rég megpusztultak de még mindig állnak és rángatóznak. Igazi Twist party <#idiota>
Amúgy van benne két kombó ami nagyon tetszik. Az egyik a Q+E, mikor megragadja az ellent, majd Bal gomb hogy el is párologjon. A másik meg a Balgomb+space. Kár hogy csak ez a kettõ ilyen típusú van benne.

amúgy ennél a játéknál 1. végigvitel után fölösleges szerintem a csít... mivel kb mindent kivédesz, villámokat szórsz, szóval kb instant kill meg minden😄

Magiszter
Ezek szerint félreérthetõ voltam. Nem az a tahó aki csítel, hanem azok akik egy kérdésre nem választ adnak hanem elkezdenek lehurrogni. Csak a csítet hoztam fel mint témát, mert itt is látható ez: #2230
Nem lett volna egyszerûbb azt mondani neki hogy a Gamecopyworld-ön keressen egy trainer-t? Vagy írja be a google-be hogy "GCW Force Unleashed" és lásson csodát, kiadja (máshogy nekem be se jön az az oldal csak ha konkrét dolgokra keresek rá). Meg Grebber-nek a beszólása hogy google-t használjon, ne kérdezõsködjön... nem csoda hogy leszakadt az agyáról az ékszíj a srácnak és azt írta amit.

elitehun
Annyit mondanék hogy 10 perccel késõbb válaszoltam neki hogy csíttel nem lehet menteni és azért nem írtam oda hogy van vagy nincs mert nem tom...
DarkSector
nem mondta szerintem senki, hogy taho vagy ha csitelsz...
meg a hasonlatodat sem nagyon értem.
addig nem zavar senkit szerintem a csít, vagyis nem tartom tahósának, amig valaki azzal nem csinál recordokat, amivel utána villog, vagy nem megy netre mások kárára.

ennyi innentõl kezdve te magáncélból használhatod mindenféle ellenszenv nélkül.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Magiszter
Lentebbi Cheat-es témához:
Bírom mikor valaki csítrõl kérdez akkor azonnal "minek neked csít, béna vagy, nem tudsz játszani?" beszólásokkal ostromolja az embert. Tudom tapasztaltam, mert szoktam csítelni. Akkor ha már egyszer végigvittem a játékot és másodszorra is szeretném, csak ökörködés céljából. Történt ez a Force Unleashed-el is. És meg kell mondjam hogy sokkal élvezetesebbnek találtam másodszor csíttel mint elsõre a nélkül, pedig úgy is tetszett.
Szóval attól hogy valaki csítelni akar nem feltétlen "buta, nyomorék". Az az alapvetõ dolog pedig, hogy ha feltesznek egy kérdést "hány óra?" akkor nem az rá a válasz hogy "Minek neked az idõ? / Nem tudod magadtól, ostoba vagy? / Vegyél órát!". Mert ennyi erõvel meg is mondhattad volna. A tahóság ne legyen már divat!!!

gallardo
töltsd le a crackfix-et

nonicks
hmm..mivel nincs faq ezért megkérdem hogy mi lehet az oka hogy egyszer csak magától kilépet a játék...(2 pályán)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

nekem valami relatek van ahoz meg nem találok
nekem ue problemam volt,egy uj hangkartya driver megoldotta..

és azt hogy kell állítani?
Viktorr
Hello!

A játék kilépett memória hibával és valami READ-ra hivatkozott!

Segítsetek mit csináljak ilyenkor?

DarkSector
jah az lesz az...a hárdveres gyorsítás

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
akkor krekk vagy kodek

wedge31
Kodek is lehet vagy visszaveszed a hardveres gyorsitást.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Firerock
nekem is akad a hang:S
szal ez marhaság amit mondtál

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DarkSector
egy erõsseb rendszer??

mit csináljak hogy ne akadozzon a hang a videóban?
nandorb
mivolt a kerdes?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

tenkenorman
nah valamiért megjavult a játék. nemtudom miért, de több mint egy órát játszottam a legnagyobb elérhetõ fefbontáson (1680x1050)

az igencsak érdekes..
az én gépem közel sincs ien jó, mégis tökéletesen megy 1024be (végig a max 30 fpsen van)

tommygear
én gépemen fixen 30 1440x900-ban nehogy már az 15 legyen, nálad a hiba
azért nem találtad meg mert egy nagy kupac béna fos vagy!😊

elitehun
A ba csak az hogy az élsimítást nem lehet benne állítani
Az elsõ meg asszem a harmadik pályán nagyon szarul fut. A többin jó. Legalábbis nálam-.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Feltettem a játékot. AMD Athlon 64 X2 4000+, 4 giga DDR2 ram, geforce 9800 gt (1 G😎. Erre 800x600-ban 15 FPS. Hát lábon fosom magam. Tudom, h nem egy ûber konfig, de a játékok 95 százaléka ment maxon (élsimítást is beleszámítva). Vmi szörnyen optimizáltalan ez a trutyi -.-