3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • tommygear
    1.1-es crack?
  • Magiszter
    Csak nehogy gokartozás közben sörözz, mert az bünteti a törvény, meg ráadásul ki is lötykölheted a nedűt :D
  • Magiszter
    Most már komolyan felteszem notira ezt a játékot, csak kíváncsiságból, hogy fut rajta :D
    Nem, nem teszem, mert ha egyszer feltettem a catalyst-ot akkor onnantól driver hibáim lesznek 5 percenként... :(
  • El Brujo
    Valmi gubanc történt. Ez lemaradt. Eyébként ha tényleg ennyire szopás a bill. és egér kombó az tényleg szopás. Úgy látszik valóban nincs tökéletes portolás. Add el a kormányt, vegyél egy kontrollert, a maradékból pedig gokartozz vagy menj el sörözni.
  • kutyafulu
    Kész nekem elegem van!
    PAtchelés után is hozza a 7-8 fps-es szintet grat a fejlesztőknek
    Játszik valaki ilyen gépen:
    Intel Dual Core 3.0; 2x2 gb Kinston 800mhz Ram; Nvidia Geforce 9600GT?
  • El Brujo
    Mit képzel az a köcsög kontroller :D. Azé' ezt a sok portolt játék idejében a helyedben átgondolnám, amennyiben játszani akarsz s nem idegeskedni. És nem veszel magadnak konzolt. Én egyiket sem akarom, ezért kölcsön kértem egy xbox kontrollert. Kisebb helyen elfér mint egy kormány ;), s Shiftet meglepően jól lehet vele irányítani, s az asztalon másnak is marad hely, hogy minek azt a fantáziádra bízom... Persze mondhatod akkor próbálkozzak igazi szimulátorral. Olyan is előfordul de azt nem a szobában, gép előtt teszem. Inkább kimegyek a pályára vagy a "vadonba". Egy "köcsög" Trabival - ami kb. annyiba kerül mint egy használható kormány - is élvezetesebb mint szobában a kormány. A gép előtt nem a való világot keresem, az odakinn van.
  • Knabb
    De mi olyan nehéz rajta??? Nekem elsőre megvolt egér+billel... Lehet, hogy 6odjára tudtam csak lehúzni, de egyszer nem haltam meg közben... Nekem a legnagyobb nehézséget az okozta, hogy elkapjam a Tie Fightereket
  • tmisi
    Ja leírtad a controlleres megoldást. De a billentyű+egér combó sokkal nehezebb. Mert a felfele emelésnél az egeret felfele kell húzogatni, ez már a 3-4. alkalomnál, amikor eléggé lefele van dőlve, szinte lehetetlen, mert ha vagy fél métert feltolom az egeret, vissza is kell emelni (nem húzni!!), az meg időveszteség! Nehogy már vegyek köcsög gamepadod csak ezért, már ígyis annyi kütyü van az asztalon (kormány, webkam, stb.).
  • Magiszter
    Én meg azt mondom csináljunk egy FAQ-ot amibe benne van a Csillagrombolós küldi leírása is meg ilyen apróságok amik minden 5. hozzászólásban előkerülnek.
  • El Brujo
    A kutya fáját az internetet használni nem képeseknek. Véletlenül legörgettem az oldalt. S mit látok a #2393 hozzászólásban? Aki megteheti bátran törölje az enyémet, nem ezt :). A kedves idegeskedő játékostársak meg OLVASSANAK és KERESSENEK!!! Azt a leborult szivarvégit!
  • tommygear
    lincseljétek is meg őket
  • IMYke2.0.0.0
    Én meg a halálok utáni újrakezdésért rugdosnám halálra a bokáját a teljes programozó és designer csapatnak!
    Az egy dolog, hogy 22 percig telepít egy olyan patch-et, amit - ha jól csinálják a dolgukat persze - nem is kellett volna letölteni, ha jó a játék, de, hogy mindezen javítások egyike sem javít olyan ordináli, idegesítő hibákat, amik a JÁTÉKMENETRE vannak hatással: non sense.
  • El Brujo
    Annyira nem nehéz, persze miután rájöttél a nyitjára. Én kontrollerrel egész könnyen megoldottam. A hajót amint sikerült magammal szembe állítani - a kiírásnak megfelelően - még fennebb toltam az orrát egy picivel, itt nem hallgattam az utasításra. Majd elengedtem minden gombot s akkor kiírta, hogy húzhatom magam felé. Ezt többször el kell játszani s egyszercsak elég közel lesz. Javaslom, hogy amint viszonylag közel lesznek a TIE-k fejezd be a mozgatást, s így csak kevéssé mozog tovább oldalra. TIE levadászása pedig nagyon egyszerű. Állj be egy oszlop mögé, ne teljesen, épp annyira, hogy ne találjanak el. Kellő pillantban meg lehet ragadni - ugye egy kék négyzet jelöli mikor - s nekihajítani egy érkezőnek. Így kis szerencsével egyszerre hármat is haza tudsz vágni. Ezzel a taktikával igen gyorsan újra húzhatod - vonhatod a Starfightert, tehát nem tér ki nagyon oldalra és a TIE támadások között is több időd marad a huzavonára. Gondolom ez billentyűzettel is kivitelezhető.
  • MarkBlade
    az Ő és az Ú billentyűket használd.. :)
  • Narxis
    Srácok! Hogy tudom elosztani szintlépésnél a pontokat? Ha jól tudom akkor 3 kategória van, de én barom elnyomtam a tutorial szöveget mikor először kellett elosztani és eddig csak az "Erőre" tudtam elosztani. Van még 2 kategória, nem? Azokba, hogy lépek bele?

A másik pedig, hogy milyen időközönként ment a játék? Most egy olyan bolygón vagyok amin csupa roncs van(kb. játék eleje) és ha Esc-t nyomok akkor se save se quit.
  • JackSparrow88
    De rohadt mérges vok arra aki kitalálta ezt az űrhajó húzogató részt, szinte ki is tudnám nyírni. Nem létezik h ennyire nehéz lenne de nekem mostanáig sem sikerült. A 3. vagy 4. rész már nem megy, mivel nagyon de nagyon kevés, fél percnyi idő sincs mire a megfelelő pozícióba kéne tennem a hajót de általában még a zöldes részig sem jutok el és már ott vannak azok a szemét kis gecik és lőnek rám mint állat és persze h meghalok. Biztos nincs vmi trükk erre mer már eszméletlenül idegesít h nem jutok tovább rajta(igaz h ma am is péntek 13 van-> lehet ezért nem működött a trainer amivel az előző napokban nem volt semmi baj...)
  • limperatore
    ezt a köcsög öreget nem lehet kinyírni áá
  • Gábor Warrior
    Köszi sikerült! Az egyik Holocront is így szereztem meg korábban, hogy is nem gondoltam erre, nagyon egyszerű volt. A Felhőváros pálya nagyon király! Részeg Jedi lovag a kocsmában, vicces, nagyon jók a videobejátszások.
  • Magiszter
    Ha lehajtottad és átugrottál rá akkor pontosan szembe kell tovább menned. Space, majd megint Space és végül Shift. Miközben persze nyomod az előre gombot.

Ha az se menne (amit kétlek) akkor a végére a shift mellé nyomj egy E-t (ha megvan hozzá a képességed akkor kb dupláját csússza előre miközben fellök mindent és mindenkit ami elé áll. Gyakran használom :D)
  • Gábor Warrior
    Sziasztok! A Raxus Prime bolygón miután legyőztem azt a nagy robotot utána jönnek kicsik ,azokat is legyőzöm, utána le kell hajtani az Erővel valami fém fület és arra rá is tudok ugrani, na innen hová kell menni? Segítsen valaki már nagyon sokszor leestem, meghaltam, a felettem lévő csőre sem lehet felugrani, nagyon nem vágom mit kell csinálni.
  • w77d
    én elég hamar megcsináltam. A harmadik próbálkozás környékén először nekem sem fogta be zölddel a hajót. Ekkor megfogtam és csesztem a gép utasítására és elkezdtem emelni a hajó orrát. Amikor kb vízszintesen ált, akkor befogta szépen...
  • JackSparrow88
    Na bekaphatják a fejlesztők a f*szukat ezzel az űrhajó mozgatásos küldivel. Már nem is tom hanyadjára próbálom meg illetve az sem világos hányszor kéne megcsinálni az "S + egér mozgatás lefele" dolgot de a harmadik ilyen már baromi nehéz mer ha néhány centire elmozdul, már nem jelez zöldön, kb 5 mp-ig meg nem tudom egyszerűen abban a pozícióban tartani. Ráadásul nem egyszer fordult elő h véletlenül csak elengedtem a jobb egérgombot és akkor ugye mehet előlről az egész. Szal ez a rész: idegesítő, unalmas és fárasztó. Nem is értem mér kellett ilyennel elk*rni az egészet, pedig eddig a részig semmi bajom sem volt vele, erre most itt van ez, kár érte...:(
  • IMYke2.0.0.0
    Ne haragudj, de én is csak találtam.
    Letöltögetni és máshová feltenni pedig nem mindig van és lesz energiám, időm, munkahelyen.
    :(
  • kutyafulu
    Egyébként akinek nincs elég szabad helye a C-meghajtón,az keresse meg az user Appdata local temp könyvtárat patchelés közbe oda pakolja a bak fájlokat egy könyvtárba onnan ahogy rakja úgy lehet törölni amit már nem használ így raktam fel én.
  • w77d
    én nem peccseltem föl mert így is hibátlanul fut nálam 1920x1200-ban egy reccenés nélkül...
  • Batmanci
    A peccs után nincs többé reloadedfix, de van 1.1-es crack.
    Attól már nem dobálhat ki.
  • Batmanci
    Nektek a peccs után van más játékvezérlő?
    No, meg kezeli is?
  • w77d
    nekem a kidobáláson egy bizonyos "reloaded crack fix" fájl segített....
  • Batmanci
    Most jutott túl mindenki ezen.
    Eredeti exe #2423.
  • w77d
    szerezz eredeti exe fájlt, peccselj, crack-elj, játsz....
  • toarpad
    letöltöttem a patchet és amikor telepíteni akarom akkor azt írja hogy nincs feltelepítve a gépemre , és hogy tegyem fel , pedig rajta van .. ötlet ?
  • Ryder62
    Hali

Állandóan kidobál a gém. Először a TIE factory pályán ott ahol két platformot kell kihúzni. Egyet oldalról egyet meg föntről lenyitni. Ezen nagy nehezen túljutottam de az utána lévő termen is kidob. A patch javít ezen?
  • Batmanci
    Nálam is pont ez volt.
    Kevés a lemezterület!
    11 gigám volt a cén.
  • Batmanci
    Gábor!
    Azzal azért mennie kell egy játéknak!
    Ha nem is maxon, de mennie kell. Ott más gond van.
    Ezzel a peccsel bizony van gond rendesen.
    Ugyan a videjó már nem szaggat, tehát a hang valóban javítva, de
    gémpadra még mindig nem reagál.
    A játék viszont minden gond nélkül mükszik.
    De a löncsernél semmi változás. Nálam nincs olyan, hogy háj, vagy ló.
    Meg kéne jelennie a többi játékvezérlőnek is, az sincs.
    Úgyhogy, én már semmit nem értek, de legalább a játékkészítők elégedettek.
  • grebber
    Ez a patch sem lett jó.Leszedtem kínomban egy no intro fixet és már megy is :D
  • Gábor Warrior
    Nekem a patch a telepítés felénél feladja, nem megy föl, nem tudom miért. Az alapjátékban meg a Tie Fighter pályán odáig jutottam, ahol megjelenik a lépegető azt kilép. Szerintem a gépem gyenge, ezért örültem volna a patch működik, kisebbre tudjam venni a grafikát.Csak azt nem értem azért, mert a gépem gyenge magához a játékhoz, miért nem tud felrakni egy rohadt patchet?! (Amd 4000+ X2, 1Gb ram, Nvidia 7900 GS).Jó játékot annak akinek megy. Amúgy a játék jó, grafikája jó, fizika nagyon brutális, mesterséges intelligencia jó, törésmodell is nagyon durva, csak azt sajnálom az embereken miért nincs fénykard nyom, meg miért nem lehet darabolni őket, mint a Jedi Akadémiában, de ez legyen a legnagyobb hibája a játéknak, ettől még jó. Na mindegy ez van, majd egyszer jobb géppel végignyomom én is.
  • grebber
    LOL most nézem miket művel ez a patch így másodjára.Van 10,xGB szabad hely a C-men azt egyszercsak feljön egy ablakbuborék hogy kevés a hely a C-n ránézek kemény 43MB!!!!
    Azt most csinál valamit mert ismét 10GB van de még mindig telepit :D
  • grebber
    Újracrackeltem hülye nem vagyok 1.1-es vitalityvel.
    Most visszatettem eredeti 1.0-ás exét és újrapatchelem a NORTH American patchel.Mert először europait tettem fel hátha ez a gondja.
    Ha nem akkor nem tudom.
  • Batmanci
    Ez pont egy óra volt.
    Ennyi idő alatt új ember születik,
    vagy meg lehet csinálni. (Alaposan)
  • tommygear
    mindenképpen crackeljétek újra az 1.1es crackkel mert ha visszarakjátok az elsőt ugyanaz lesz minden, így már fasza

link