3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • tmisi
    Start menü > Futtatás > beírod: "dxdiag"
    Hang fül > DirectX szolgáltatások

• BBazsi
    A hardwere haggyorsítást hol lehet kikapcsolni?
  • tommygear
    mindenkinek megy a patch-el, nemtudom mi lehet nálad a baj
  • BBazsi
    SEnki nem tud nekem segíteni?
  • BBazsi
    Van vmi hangprobléma is egy-két embernél, azt hogy kell orvosolni? Lehet az a baj nálam is.
  • BBazsi
    Reloaded is kiadta az 1.1es patchet. kármit csinálok semmi változás, hiba és leáll. Már minden fórumra beírtam szinte, de sehol sincs megoldás. Pedig ugy néztem elég sok embernek elindult.
  • tommygear
    reloaded-el már felesleges próbálkozni mivel az nem 1.1-es crack, vitalitynek jónak kell lennie
  • BBazsi
    Elöszőr a vitality-t raktam fel és akkor hibát észlelt, aztan a realoded-et raktam fel de ugyanaz. nem egyszerre kettővel csináltam.
  • tommygear
    minek crackelsz kettővel? elég a vitality
  • BBazsi
    Hi!
    Fel tettm a patchet, megcrackeltem (vitaliy-s, reloaded-el is ) elniditom beállítom a felbontást, iranyitást és utana hibat észlel és leáll.... Mi gond? Vki nem tudna segíteni?
  • anonymus22
    JackSparrow88! Tudsz adni olyan trainert, amivel meg tudom csinálni?
  • Pingi23
    hátulról a 3. és 4. kosztümoöt hogy szereztétek meg?
  • Magiszter
    Először én is kb 1 órát szöszöltem vele, mire rájöttem a nyitjára. Az óta 3x vittem végig és már elsőre sikerül mindig. Az A-D-vel beállítod amíg világítanak, az egérrel meg felfele ütközésig, majd lefele. Nekem mindig ilyenkor jelenik meg az S. Az egeret lassan kell mozgatni mert akkor mozgatod gyorsan a hajót. Kb 3-4x megcsinálod és kész is. A Tie Figter-eket villámmal kell leszedni, bal oldalt a célzatos. Jön, felugrasz és villám, mikor meglátod a kék kört rajta. Ennyi az a pálya nagyjából.
  • JackSparrow88
    A megoldás rá: trainer, utána már menni fog...
  • Knabb
    itt most majdnem jó, csak az orrát kell feljebb nyomni, hogy párhuzamos legyen a talajjal az egész gép teste
  • GabeszR10
    anonymus22:ez hova menti a játékot?

• Szili08
    :D:D megnézem;):D köszy az infot.. de akkor te sem követted az "utaistásokat" az harmadiknál?:D vagyis harmadjára..
  • zeli
    Az a lényeg, hogy az A, vagy a D világít, arra kell húzni. Mindig úgy kell húzni, hogy az orra feléd nézzen, és párhuzamos legyen a talajjal. (szal közben az egérrel is kell mozogni). Akk megjelenik az S, azt lekell baszni gyorsan, és elkezdi lefelé tépni...közben jönnek a TIEk, én úgy csináltam, hogy addig húztam, amíg majdnem megöltek, utána bebújtam az oszlop mögé, levillámoztam őket, utána ugyanez. :D
  • Szili08
    Dex*r:@ Akkor feljebb kellet volna huzni ezt a ****-t?!xD? Ember én meg kiléptem:D
  • anonymus22
    Valaki legyen szíves adjon már egy mentést. Nagyon megköszönném.
  • zeli
    Úgy látom ezzel a csillagrombolós formával mindenkinek meggyűlik a baja. :D
  • Szili08
    Hali. Lenne egy kis gondom... Ezt a részt már csinálom egy órája.. Az AD és az Egér is a helyén van, de mégsem zöld a háttér és nem tudom összeroppantani a hajót.. Eddig 2* is ment, de most nem lehet:S HELP PLZ:)
  • tonyo9
    nálam a 2-es lemezt nem akarja telepiteni, pls help
  • BBazsi
    Hi!
    Fel tettm a patchet, megcrackeltem (vitaliy-s, reloaded-el is ) elniditom beállítom a felbontást, iranyitást és utana hibat észlel és leáll.... Mi gond?
  • anonymus22
    Komolyan senki nem tud adni egy mentést, aminél már nem kell megcsinálni a csillagrombolós küldetést?
  • macleody
    Gondolom úgy, hogy nem a crackelt játékra tették fel. Tedd vissza az eredeti exe-t.
  • Viktorr
    Hali!

Az 1.1-es patch-t szeretném felrakni,de azt írja ki,hogy nem találja a játékot!
    Ti hogy tudtátok feltenni?
  • anonymus22
    Mondom, hogy tudom, hogy ezt kell csinálni, de hiába. Nem sikerül...
    Mentést meg sehol sem találok hozzá.
  • Knabb
    Mikor már a hajó láthatóan nagyon közel van a földhöz akkor, ne úgy mozgasd a hajót, ahogy jelzi, hanem úgy hogy a talajra párhuzamos legyen és majd megjelenik az S+az egér
  • anonymus22
    Eddig is tudtam, hogy ezt kell csinálni, de nem sikerül...
  • Knabb
    az orrát mindenképpen középre kell vinni és úgy beállítani hogy a talajra párhuzamos legyen a hajó, nelegyetek már ennyire csírák...
  • anonymus22
    Én sem bírom megcsinálni az csillagromboló húzogatásos küldit. Már vagy 20-szor megpróbáltam, de akárhogy csináltam nem megy. Ezért ha valaki lenne olyan kedves és küldene egy mentést, azt nagyon megköszönném.
  • IMYke2.0.0.0
    Monitor/RAM kivételével azonos gépünk van - nálam is 1280*1024-ben szakít.
    [Monitort kell(ene) cserélnem]
  • elitehun
    Sztem nálad van a baj mert az én gépemen tökéletesen megy 1280x1024-ben
  • Aspyrin
    Nálad lehet a gond.
    Konfigom: E8400 3Ghz, 2x2Gb Geil 800MHz, Radeon 4850, 1680x1050-en patch után is robog a játék, battery crackkel.
  • zeli
    Az a csillagrombolós pálya egy szánalmasan szar szutyok fos.
  • El Brujo
    Kizárólag előtte és utána :). De jóideje csak utána. Így néha még javítok is a köridőmön. Nedű löttyintés meg főbenjáró bűn ugye.... Úgyhogy vigyázok, mindig :D.
  • tommygear
    akkor nemtom mi lehet :S
  • El Brujo
    AMD 6000+, többi ugyanaz. Szerencsére kifejezetten elvétve találkoztam szaggatással. Ennyire alacsony fps pedig szerintem nem is volt nálam, pedig 1680x1050-ben nyomtam. Ill. a ramjaim Kingmaxok és Win 7 64.
  • kutyafulu
    Próbáltam mind2
    A Vitality és a battery-t is
    Szóval tényleg nem értem