3233
-
tmisi #2513 Start menü > Futtatás > beírod: "dxdiag"
Hang fül > DirectX szolgáltatások
-
BBazsi #2512 A hardwere haggyorsítást hol lehet kikapcsolni? -
#2511 mindenkinek megy a patch-el, nemtudom mi lehet nálad a baj -
BBazsi #2510 SEnki nem tud nekem segíteni? -
BBazsi #2509 Van vmi hangprobléma is egy-két embernél, azt hogy kell orvosolni? Lehet az a baj nálam is. -
BBazsi #2508 Reloaded is kiadta az 1.1es patchet. kármit csinálok semmi változás, hiba és leáll. Már minden fórumra beírtam szinte, de sehol sincs megoldás. Pedig ugy néztem elég sok embernek elindult.
-
#2507 reloaded-el már felesleges próbálkozni mivel az nem 1.1-es crack, vitalitynek jónak kell lennie -
BBazsi #2506 Elöszőr a vitality-t raktam fel és akkor hibát észlelt, aztan a realoded-et raktam fel de ugyanaz. nem egyszerre kettővel csináltam. -
#2505 minek crackelsz kettővel? elég a vitality -
BBazsi #2504 Hi!
Fel tettm a patchet, megcrackeltem (vitaliy-s, reloaded-el is ) elniditom beállítom a felbontást, iranyitást és utana hibat észlel és leáll.... Mi gond? Vki nem tudna segíteni? -
anonymus22 #2503 JackSparrow88! Tudsz adni olyan trainert, amivel meg tudom csinálni? -
Pingi23 #2502 hátulról a 3. és 4. kosztümoöt hogy szereztétek meg? -
#2501 Először én is kb 1 órát szöszöltem vele, mire rájöttem a nyitjára. Az óta 3x vittem végig és már elsőre sikerül mindig. Az A-D-vel beállítod amíg világítanak, az egérrel meg felfele ütközésig, majd lefele. Nekem mindig ilyenkor jelenik meg az S. Az egeret lassan kell mozgatni mert akkor mozgatod gyorsan a hajót. Kb 3-4x megcsinálod és kész is. A Tie Figter-eket villámmal kell leszedni, bal oldalt a célzatos. Jön, felugrasz és villám, mikor meglátod a kék kört rajta. Ennyi az a pálya nagyjából. -
#2500 A megoldás rá: trainer, utána már menni fog... -
Knabb #2499 itt most majdnem jó, csak az orrát kell feljebb nyomni, hogy párhuzamos legyen a talajjal az egész gép teste -
#2498 anonymus22:ez hova menti a játékot?
-
#2497 :D:D megnézem;):D köszy az infot.. de akkor te sem követted az "utaistásokat" az harmadiknál?:D vagyis harmadjára.. -
#2496 Az a lényeg, hogy az A, vagy a D világít, arra kell húzni. Mindig úgy kell húzni, hogy az orra feléd nézzen, és párhuzamos legyen a talajjal. (szal közben az egérrel is kell mozogni). Akk megjelenik az S, azt lekell baszni gyorsan, és elkezdi lefelé tépni...közben jönnek a TIEk, én úgy csináltam, hogy addig húztam, amíg majdnem megöltek, utána bebújtam az oszlop mögé, levillámoztam őket, utána ugyanez. :D
-
#2495 Dex*r:@ Akkor feljebb kellet volna huzni ezt a ****-t?!xD? Ember én meg kiléptem:D -
anonymus22 #2494 Valaki legyen szíves adjon már egy mentést. Nagyon megköszönném. -
#2493 Úgy látom ezzel a csillagrombolós formával mindenkinek meggyűlik a baja. :D -
#2492 Hali. Lenne egy kis gondom... Ezt a részt már csinálom egy órája.. Az AD és az Egér is a helyén van, de mégsem zöld a háttér és nem tudom összeroppantani a hajót.. Eddig 2* is ment, de most nem lehet:S HELP PLZ:) -
tonyo9 #2491 nálam a 2-es lemezt nem akarja telepiteni, pls help -
BBazsi #2490 Hi!
Fel tettm a patchet, megcrackeltem (vitaliy-s, reloaded-el is ) elniditom beállítom a felbontást, iranyitást és utana hibat észlel és leáll.... Mi gond? -
anonymus22 #2489 Komolyan senki nem tud adni egy mentést, aminél már nem kell megcsinálni a csillagrombolós küldetést? -
#2488 Gondolom úgy, hogy nem a crackelt játékra tették fel. Tedd vissza az eredeti exe-t. -
#2487 Hali!
Az 1.1-es patch-t szeretném felrakni,de azt írja ki,hogy nem találja a játékot!
Ti hogy tudtátok feltenni? -
anonymus22 #2486 Mondom, hogy tudom, hogy ezt kell csinálni, de hiába. Nem sikerül...
Mentést meg sehol sem találok hozzá. -
Knabb #2485 Mikor már a hajó láthatóan nagyon közel van a földhöz akkor, ne úgy mozgasd a hajót, ahogy jelzi, hanem úgy hogy a talajra párhuzamos legyen és majd megjelenik az S+az egér -
anonymus22 #2484 Eddig is tudtam, hogy ezt kell csinálni, de nem sikerül... -
Knabb #2483 az orrát mindenképpen középre kell vinni és úgy beállítani hogy a talajra párhuzamos legyen a hajó, nelegyetek már ennyire csírák... -
anonymus22 #2482 Én sem bírom megcsinálni az csillagromboló húzogatásos küldit. Már vagy 20-szor megpróbáltam, de akárhogy csináltam nem megy. Ezért ha valaki lenne olyan kedves és küldene egy mentést, azt nagyon megköszönném. -
#2481 Monitor/RAM kivételével azonos gépünk van - nálam is 1280*1024-ben szakít.
[Monitort kell(ene) cserélnem]
-
#2480 Sztem nálad van a baj mert az én gépemen tökéletesen megy 1280x1024-ben -
Aspyrin #2479 Nálad lehet a gond.
Konfigom: E8400 3Ghz, 2x2Gb Geil 800MHz, Radeon 4850, 1680x1050-en patch után is robog a játék, battery crackkel. -
#2478 Az a csillagrombolós pálya egy szánalmasan szar szutyok fos. -
El Brujo #2477 Kizárólag előtte és utána :). De jóideje csak utána. Így néha még javítok is a köridőmön. Nedű löttyintés meg főbenjáró bűn ugye.... Úgyhogy vigyázok, mindig :D. -
#2476 akkor nemtom mi lehet :S -
El Brujo #2475 AMD 6000+, többi ugyanaz. Szerencsére kifejezetten elvétve találkoztam szaggatással. Ennyire alacsony fps pedig szerintem nem is volt nálam, pedig 1680x1050-ben nyomtam. Ill. a ramjaim Kingmaxok és Win 7 64. -
kutyafulu #2474 Próbáltam mind2
A Vitality és a battery-t is
Szóval tényleg nem értem