Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Állítsd be A-D -vel addig míg már nem jelzi hogy nyomni kell
- Emeld fel az orrát, ameddig nem jelzi hogy már nem kell. (közben ne engedd oldalra kicsúszni)
- Aztán emeld tovább, tökig. Ha már nem megy tovább akkor húzd le.
- Ha jól csinálod akkor megjelenik a Zúzáshoz az ikon. Ha nem akkor próbálkozz, nekem csak így sikerült, mert bugos a kijelzés.
Sok sikert!
You vidi szartsem ér, PS2 õn végigtoltam anno amikor kijött de nem rémlik hogy ott volt ez a rész csak xbox talán.
Nem kell egybõl ezzel jönni 😊
Ha legalább 1x sikerül beljebb húznod a hajót akkor a lényegre rájöttél, szedd le a trainert végtelen élet és nem kell szenvedni a 3. behúzásnál ,hogy egér szétverés árán valahogy sikerüljön elég gyorsan még a vadászok érkezése elõtt behúzni a hajót, egyszerûn szórakozol amíg nem sikerül, mivel meghalni nem tudsz úgysem. trainerhez meg itt a link http://games.softpedia.com/get/Cheat-Solutions/Star-Wars-The-Force-Unleashed-9-Trainer.shtml
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy nem fejbe kéne vágni, hanem kiláncolni egy magas toronyra és behaluztatni vele egy repcsit és huzza le, ha lehúzza szabad lesz xD
De a elmondások elolvasása meg youtubos xbox verzió nem tud segíteni :S
Hihetetlen de Nem jelzi se az A,D -t se egér LE,FÖL csúsztatást és mégis piros, amikor meg próbálom egyenesbe akkormeg megint fel le A ,D 😛 hihetetlen nemakar lehúzódni :S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha vki részletesen letudná írni a Csillagromboló projektet akkor hajrá 😄 pls 😊
2. semmi nem tiltja az aláírásban történõ reklámot szóval ...
3. Ezért kár volt növelned a hozzászólások számát
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha mindekit ki kellene nyirni, akkor mindenki sirna milyen nehez stb... Igy a kezedbe van sok helyen meg ez is adva.
Ehh ma mindent fel tudok fogni a pozitiv oldalarol 😊
szerintem
Amúgy kötelezõek a kombók bizonyos ellenfeleknél. Pl a nagy droidoknál csak villám alapú támadással lehet gyors sikert elérni. Ergo fénykard felvillanyozva minden formációban. Akkor vannak a villám-ellenálló rohamosztagosok. Náluk meg az lökés+fénykard a nyerõ párosítás. Akkor vannak a mindennek ellenálló katonák is. Náluk meg csak a fénykard kombók mennek, illetve ha leütöd róluk a lufit akkor már bármi. Szóval csak meg kell választani hogy az adott ellenfélre melyik a leghatásosabb kombó. Persze lehet csak csépelni mint a marha, de úgy nehezebb, meg nem annyira élvezetes. Ha van lehetõség kismillió kombóra akkor miért nem használod ki? Nem kötelezõ? Még jó hogy nem. Szépen is nézne ki a játék hogy egy ellenfelet csak X kombóval lehetne kinyírni. Hamar egyhangúvá és idegesítõvé vállna. Vagy ilyen klikkelõ-bajnokság jó volna? Mint a boss-oknál? Hogy abból álljon a játék hogy "most nyomd meg Z gombot"?
Hogy egyeseknek semmi sem jó? Én meg azt hiányolom hogy csak ennyi féle kombó van... elbírt volna még vagy 10-20 félét 😄
http://www.tenke.hu
Az a baj hogy csak lehet, de nem kötelezõ. Így nagyrészt csépeléssel is végignyomható (kivéve a bossok).
De azon belul tenyleg sokfelekeppen ki lehet nyirni az ellenseget, mondhatnam sokkal tobbfele keppen mint a jediknightban, ezert valtozatosabb is. Szamomra a jatek a 2/3-nal lett a legizgalmasabb, talan erdemes kihuzni addig.
Annak meg kulon orulok, hogy nem azzal noveltek a jatekidot, mint pl abban vagy duke nukemben, hogy menj at a palya egyik vegere, nyomnd meg a zold gombot, majd gyalogolj ugyanazon az utvonalon vissza, nyomd meg a palya jobb vegen levo piros gombot, es akkor kozepen kinyilik az ajto. /BAr van ra pelda, de nem errol szol az egesz 😊/
Annak ellenere, hogy pl szeretem az ARMA-t, itt abszolut nem zavar, hogy elegge behatarolt szuk utvonalon kell rohangalni altalaban, mert igy 100x valtozatosabb kornyezetet tudtak teremteni, ami ennel nekem biza fontos. pl Bionic commando is izgalmasabb, latvanyosabb volt a prototypenal emiatt.
Persze senki nem akar meggyozni, de engem se elso nekifutasra vonzott magahoz. Mondjuk hozzajarult az akadozas, az egerrel kuzdes, majd a gamepaddal egy kis gond.
ELETEMBEN eloszor azt mondom egy jatekra, talan megegyszer nekifutok, picit alaposabban korbenezve, ha lesz ra idom, mert megeri.
A Lucastarts fizetett hirdeteset olvashattak 😊
szerintem
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ha jobbrol jonnek akkor balra fognak kimenni, ha balrol ertelemszeruen jobbra. Tok unalmasan odaall az ember a korlatnal az egyik oszlop melle, ahol nem talaljak el a lovesek. Ha kozeledik egy gep vagy ketto feleugrik majd "villam" kb 10x, kesz is az egesz,harmad ennyi ido alatt mint a videon. Ha meg roviditeni akarod az idot, akkor amelyik tie a bal oldalon ment ki pl az utolso egy es nem olted neg, akkor kovetkezore jobb oldalt fog kimenni odaallsz a masik oszlophoz, ugrik zizeg es kesz. Szerintem ez volt a legegyszerubb "foszorny" leszamitva a rossz pozicionalo kirajzolast.
szerintem
"Készült egy kicsomagoló a Froce Unleasedhez.
Úgy néz ki a játék a szövegeket a gp_pc.lp fájlból olvassa. Kibontva egy GlobalText.utf16 nevû szerkeszthetõ fájl van benne. Bár visszacsomagolni nem lehet, hexában visszatehetõ ez a fájl. Mivel több nyelv is van a fájlban nagyobb méret esetén lehet törölni.
[Kép megtekintése]"
Sajnos, amíg ez nem oldódik meg, addig gyakorlatilag nem fordítható.
Mellesleg, a játék menürendszere 90%-ban grafika, ami megnehezíti a dolgot, hiszen, ha ki is lehet majd csomagolni az adott állományokat, mi van, ha a speciális - nem hétköznapi - képállományokkal lesz dolguk a fordítóknak...?!
De, reméljük a legjobbakat!
A játék, jelenleg, nem fordítható 😞
Szerintem, ezt egy csapat fogja majd bevállalni, mert úgy szokás.
Én, jelenleg, az aláírásomban szereplõ játékok fordításával foglalkozom gõzerõvel.
Emellett, ott van még a Vampire: The Masquarade - Bloodlines, Space Siege...
Next PC upgrade: 2022
egy jedi knight szerû összetett játékot vártam, ehelyett kaptam egy prince of perzsiába oltott super mario-t
lehet hogy a grafika szép, de ez nekem nem elég
az egész játékon látszik hogy csak egy konzolátirat
nem az irányításra gondolok, hanem az egész fílingre
lehet, hogy konzolon ez nagy durranás, de pc-re ez nagyon kevés..
akinek tetszik az örüljön, de én 1 óra játék után töröltem
GOOBY, pls
Én NEM olyanra gondolok, hogy textúrák nem látszanak, vagy a tárgyak nem voltak, majd hirtelen odakerülnek...
Azt írom, hogy a játék az ott lévõ tárgyakat kiélesíti, néha újrarajzolja!
Érted már? Mintha egy fényképezõgéppel, vagy kamerával körbefordulnál, és amikor megállapodsz egy tájrészleten, a kamera fókuszál, élesít.
Nem hiszel nekem, te dolgod, de legalább ne próbálj hülyeségekkel cáfolni!
Látható lesz, hogy néhány tárgyat "megigazít", kiélesít.
Érezhetõen, grafikai motor hibáról van szó.
1920x1200-ban nyomom és egy röccenés sem volt..
A látványvilággal teljesen egyetértek. A roncstelepen vagy a Felucian nagyon sokat álltam meg és figyeltem a tájat. Fõleg az tettszik a legjobban, mikor a klónháborúkból leamortizált gépeket és hajókat találom meg. Jedi vadászgép, klón lépegetõ, klón páncélok, és lehetne még sorolni mikre bukkan az ember. Nagyon tettszik a történet és a pályák képi világa. <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
- amikor rangatod le a csillag rombolot, nagyon egyszeru, haromszor kell magad fele huzni. Csak elcsesztek es harmadjara nem jol mutatja, mikor all megfelelo szogbena hajo. Harom proba utan meguntam, megneztem youtube-on egy videot, hogy nagyjabol belojem a poziciojat, es egybol sikerult.
- Valami hatalmasat alkottak, olyan latvanyvilaga es hangulata van, reg nem ereztem ilyet, ilyen "gamepados" jateknal. Be is lottem ra a logitech gamepadom, anelkul tiszta hajtepes volt a jatek.
Mig pl a wolverine egyszer ketszer keztetett arra, hogy korbenezzek csodalkozzak, itt egyfolytaban amulok bamulok. Vegre valami amire ismet buszke lehet a lucasarts. Tenyleg alig lehet betelni vele.
- Nekem is akadozott bizonyos palyakon, most utoljara elinditva, sehol nem akadozott. Gondoltam neha ki kell lepni, mert rosszul van megirva elzabalja a memoriat. Aztan 2 ora jatek utan amit most hagytam abba, visszatoltottem nalam egy lassi palyat, Roncstelep, es ugyanugy fixen folyt mint a tobbi palya. Elvezetesebb is volt. Erdekes.
Ha mar valaki irta ezeket sorry, na meg a megoldast is ra, hogyan kell kikuszobolni a lassusalt.
szerintem