Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
jóbüdösk*rvaannyát ennek a tankhajógecinek félórája nem csinál semmit ez a szar szétb*sz az ideg:@@

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

tommygear
fúhha nincs meg :S
feltennéd nekem vhova? 😊
tedd vissza az eredeti exét.. 😊

tommygear
nekem kiírja a patch telepítõ hogy nem találja a gépen a játékot, ti hogy tettétek fel??
Evin
Inkább az utóbbi. Bár még senki sem kezdte el, viszont technikailag már úgy ahogy megoldható.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Magiszter: Azért kell többször belecsapni az emberkékbe, hogy a játékos kihasználhassa a kombókat, mert a vakvilágba csapkodás nem teremt túl változatos élményt, viszont megoldhatták volna... Meg a purge trooperek se kellettek volna... a hajam kihulott tõlük.

Positive Mental Attitude

jah még nem volt kiadva?XD
Sok buzi warezos<#vigyor3>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Magiszter
Én erre a pecsre várok:

"Added dismemberment to lightsaber attacks, and realistic damage."

Csak sajna soha nem lesz ilyen. <#rinya>

tenkenorman
összességében nem csalódtam. jó játék volt. a gépigénye egyáltalán nem vészes. nem kell 4 mag... ahhoz képest hogy konzolos eredetileg, és még csak 1.0 volt, nagyon is jó volt.
lehet kiviszem mégegyszer. nagyon tetszett a töténet is. 10/8 pont. szerintem...

http://www.tenke.hu

gibson9
na már ki is adták
Azt hittem csak decemberben lesz kapható. Nem tudjátok egyébként, hogy lesz e honosítva? Vagy csak maximum valaki elkészíti és felteszi netre?

Shep
Na végigvittem a DLC-ket is és szerintem sokkal jobbak voltak, mint az alap játék, leszámítva a Jedi Templomos rész végét.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tenkenorman
nah kivan véve...

http://www.tenke.hu

felony
Próbáld meg másik mirroral.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

amcsiról egész jól jött nekem

tommygear
nincs vmi értelmesebb link? mert innen jön 10-20kb/s-el
A fun az, hogy kb 1 órán keresztül telepít, de az uninstal 2 másodperc alatt megvan

Positive Mental Attitude

fail, de béna vagyok.. xD

ne találja a játékot a gépemen o.0
(szal nemtom telepíteni a pecset)

Na fasza volt, végig vittem a folyosón... asszem ez nekem elmény marad, de sajna annyira nem volt jó, hogy mégegyszer végigtoljam. Legnagyobb kihívást nekem a nagyúr okozta, de azt is kicseleztem és már az sem zavart sokáig... elég kedves játék lett azért...

Positive Mental Attitude

"Added a detail setting to improve performance on lower end (dual core) machines" jól hangzik

felony

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

Gaba9
megvan hülyevoltam .. boccc 😊

Gaba323

Gaba9
és utána mit kell ?? csak mert átmentem rajtuk aztán kinyirtam a szintenkénti katonákat majd a nagy kapu elött a biztonsági "rózsaszínpárducokat" is és most nemtudom merre tovább ... :S biztos kiböki a szemem ... ötlet h merre ??

Gaba323

Shep
Ja hát az utolsó küldetésig nem is volt az. (na de ott aztán lesz minden ami kell, bugok, idegesítõ harcok ... gyakorlatilag minden ami egy játékot elronthat) Hoth DLC bementem valami kék energia alagútba, 5 fps, ez is jól indul, pedig eddig sehol nem volt fps problémám a játék alatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én apprentice fokozatban tolom, és egy kicsit se idegesített fel a játék, csak most a vége fele, a hangárban volt kurva idegesítõ az a sok purge trooper... belémlõ... elszállok aztán mire felállok jön a következõ...

Positive Mental Attitude

Shep
Már megvolt nekem, védert meg a köpenyes bohócot megöltem, miután bebugzott, meg szarrá idegesített ez a hülye játék, újra benyomtam a trainert és végignéztem a csodálatos és ettõl jobban már nem szaggatható videokat. Most megnézem ,hogy mi lett volna ha másik oldalt választom, valamint a DLC-ket, remélem azok nem lesznek tele ilyen idegrohamot okozó részekkel.

Ja és az meg mi a frász már, hogy ha elindítom ezt a hülye játékot a ctfmon.exe-t mindenáron az induló programok közé akarja berakni, rohadtul idegesítõ.

Igen, mindenki ellen mûxik, csiszárt is könnyû így elverni. Persze a kombót meg kell "venni". Sith csapás vagy mi a fene a neve, és villámló fénykarddal csap egy kúvanagyot a végén, ami lebénít. Utána egybõl megint ez a kombó... 😄

fotográfik kolomp edisön :D

Evin
Én mondjuk szívesen elkezdeném, de már így is baromi sok fordítani való játék/program felhalmozódott, amiket le kell tudnom.

pedig nem lenne rossz, én még elboldogulok vele, hang és felírat alapján megértem a történéseket.. de azért hangulatosabb magyarul olvasgatni 😄D

Shep
Hát régóta nem okozott játék ennyi bosszúságot, mint ez. Ha ezt elõre tudom, dehogy kezdek én neki.

Evin
Tudtommal ehhez nem csinál még senki fordítást.

IMYke2.0.0.0
"magyarosítással"? Magyarítással... sehogy, ugyanis nem készítem 😊
Majd valaki más.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

magyarosítással hogy állsz ? 😄

Shep
Ez Vödör ellen is mûködik? Amúgy azt már akartam írni ,hogy minek ez a millió kombó egyszerûen nem lehet õket kihasználni. villámozok, meg eldobom õket kb ennyi a játék. A Jedi Knight 2 mérföldekkel élvezetesebb volt ettõl. Ebben a grafika az ami valami a többi középszerû, ha nem SW lenne mindenki porig alázná.

balklikk-q-q-q

ezzel az egy kombóval végig lehet menni a játékon halál nélkül...

fotográfik kolomp edisön :D

IMYke2.0.0.0
Az oroszok már elkészítették a NEM HIVATALOS honosítását.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Van benne valami 😞

Shep
Á lehet csak mi nõttünk már ki az ilyen játékokból és már csak a nyugodt ésszel is megoldható, komótos játékokat kedveljük 😊

IMYke2.0.0.0
Na, akkor izgatott munkanapjaim végére ez a játék nem való...
Vagy én is trénerez(z)ek...(?)

Shep
Idegbaj ez a játék, Vader állandóan elkap, nyomkodhatom az e-t mint az õrült néha bejön néha nem, aztán szarrá kaszabol én meg hiába ütöm nem sebzõdik.

limperatore
ja most nézem h elõttem írták ok😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
fúúúúúúúúúú de felidegesített mikor az erõvel kell azt a hajót buzerálni és közben kis repülök jönnek és lõnek, nem értem már vagy 5x kinyírtam a kis repülõket de a hajót nemtudom elhúzni pedig kiírja h melyiket nyomjam mindig :\

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

vki
A "lézer gombócos" résznél mind a két gombócot síkba kell rakni a Force Grip-pel. Elõször az egyiket, megvárni míg a lézer elmúlik, majd a másikat is. Minden gombóc 3 gyûrûbõl áll.

ACER Aspire 5738ZG

Sh3rmanData
Sok sikert 😊

Shep
Az ez most leszólás akart lenni, hát nem nagyon izgat, hogy trainerrel csináltam meg, nem szoktam csalni ,de az ilyen beteg részek kikészítenek, és mikor sokadik próbálkozás után sem láttam az, hogy igen csak én vagyok a szar és amúgy meg lehet csinálni és tudom is, hogy hogy csak nem sikerül akkor jöhet a trainer.

Most meg elakadtam a retek lézer gombócos résznél, nem tudok a két gömbön átjutni. Majd lesz valahogy.

Sh3rmanData
Jah 😄

Magiszter
Kimaradt:
- Nem kell lezúznod az egeret és csapkodni mint állat. Lassan húzd az adott irányba, lassan, nem gyorsan, minél lassabban tolod annál gyorsabban mozog a hajó. Amúgy ez a többi erõvelemelszfõlmozgatszvalamit résznél is így van.

Sh3rmanData
Ez jó 😄 "széttörni a kezem" áhh csak alig bírtam a sok huzogatás után használni a kezem majdnem kibasztam az infrás egerem xD
De próbálgatom hátha sikerül 😊

tommygear
hibás, könnyû ezt mondani 😊