3233
-
Szabi1991 #2553 -
#2552 ami azt illeti ez egy bossfight....
jah ez valamelyik missio végén van.
de nem 2 játékos, hanem egy főellenség... -
Szabi1991 #2551 2játékos
-
#2550 az mi? -
Zsozso1021 #2549 pc-re van duel mode? -
Chris0204 #2548 Hali Mindenki!
Az a gondom, hogy játék közben véletlenszerűen elmegy a kép, kikapcsol a monitor, pár másodpercre a hang is megakad, és csak a reset segít. A legfrissebb VGA driver van fenn , és nem melegszik túl semmi. Esetleg valakinek valami ötlet?
Előre is kösz! -
#2547 Használd a megvett kombókat és a környékben levő "piros háromszögeket". -
#2546 én most ott akadtam el, hogy a halálcsillagon vagyok és jön 5 ilyen lézerbotos anyaszomorító. Egyszerűen alig tudom őket megütni, mert állandóan a földön fekszik a karakterem, lőnek rám ilyen energiagömböket, amiket igencsak megérez a karakter. Ha az egyikkel nekiállok nagyoskodni, akkor a másik négy baszogat mint valami kurvát... -
#2545 Leirtod a TIE-ket, húzod a rombolót, TIE-ket irtasz, romboló...
Ha nagyon béna vagy, akkor is kb 5-ből meg lehet csinálni.
Én pl nem villámoztam őket, hanem az erővel eldobáltam őket vagy neki a másiknak. -
Dns5000 #2544 na mind1 ugyis kibaszott idegesítő volt a rankor meg a lépegető ölés is -
Dns5000 #2543 faszom ez kibaszott idegesítő rész
fightereket szét tudom villámozni de egy idő után olyan gyorsan jönnek vissza, hogy nics idő beforgatni a detroyert -
#2542 NEM -
Dns5000 #2541 nem lehet átlépni a ISD előtti Tie fighteres rész 1 kibaszott fighter nem tudok eltaláni villámmal -
Zsozso1021 #2540 megvan,ty -
#2539 Fogod, new game és ott lehet választani a DLC-ket. -
Zsozso1021 #2538 Hali!
Kellene egy kis help!Az utolsó küldetésnél vok a Death Star-on.A legvégén vagyok a mapnak,Vaderrel fightolok,le is győzom és utána kell megölni Palpatinet,ez is sikerül de utána ugye meghal galen,és the end.Szóval azt nem értem hogy akkor hol vannak az extra mapok?Lehet én rontottam el valamit,de nem vágom hogy mit.
-
#2537 kasyyyk te úr isten. :D ne haragudj. rexus primeon vagy. a primeok általában a szemét bolygók. artus prime pl. -
#2536 A Kasyyyk a wookie-k bolygója, amin az elején voltál. A szemét-bolygó más. Az erővel szét kell kapnod azt a szárnyat, amit a hajtómű melegít. -
fgm #2535 Sziasztok !
Kellene egy kis segítség ! Annál a résznél vagyok (asszem valami kasyyk a a neve)ahol egy nagy szemétből összerakott robotot (kezében valami tüzes kő van ) kell legyőzni. Az meg is lenne. Itt merre kell továbbmenni ? Igaz mutatja az elején de nem lehet felugrani sehová. A hajtómű amely ég arra sem lehet.
Köszi. -
xxxpaulxxx #2534 nekem jobban tetszik a team fortress 2, mint a banánosspenót -
Platina13 #2533 Húúú, karaj! Köszi -
#2532 Úgy vettem észre, hogy bármit is oldottál fel a játék során, a DLC-kben attól függetlenül minden elérhető(ruhák, fénykard-fejlesztések). -
Platina13 #2531 Nagyon köszönöm a segítséget, megyek haza és tolom azokat is! :) Remélem a mostani Jedim nem veszik el, R-go a megszerzett erők, stb. megmaradnak.
A kisfiam is imádja, az ölemben ülve nyomjuk a game-t! :):D -
#2530 A "cuccok" játék alatt a menüben érhetőek el. Leginkább fénykard kiegészítők és kinézetek. A maradék a főmenü Extras menüpontján belül van. A plusz pályák, vagyis a 3 DLC az új játék indítása után az alsó 3 pálya. -
Platina13 #2529 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy én a Star.Wars.Force.Unleashed.Ultimate.Sith.Edition-RELOADED -el játszok. Az eredetit küldetéseket már végig játszottam, de sehogy sem tudom a plusz pályákat meg cuccokat megtalálni! A főmenű elején alulra sincs kiírva pirossal, hogy "Ultimate Sith Edition"! Segítsetek please!! Én vagyok csak ilyen béne?
Köszi előre is!
-
#2528 Örülök :)
Én helyből, minden lopott játékhoz az US patch-eket töltöm le. ;-)
[Akad néhány, ami EU-s, de elenyésző.] -
#2527 Tetszik a játék!
Nekem jobban bejön mint a Modern Warfare2!
Játszottam vele PS3-on,és azt kell h mondjam valamivel szebb lett,ugyanis
a PS3-as verzió nagyon csunya volt HD tv-n,viszont szép volt egy sima
katódos tv-n!A pc-s verzióról ez nem mondható el,mivel gyönyörü az Lcd monitoron!Egy kis élsimitás azért hiányzik!
Nálam teljesen jól fut a játék a Patch-ot természetesen feltettem!
Ja és müködött az Euro patch a reloadedes verzióval Imyke.:P
Abban egyetértek viszont h nem nagyon foglalkoztak a portolással,ugyanis a videókat egy az egyben átrakták a konzolokról,azért hangosabbak mint a játék,és 16:9-esek,ami elég gáz az 5:4-es Lcdmen,kicsit nyujtottak az emberek a videókban!
Ezt leszámitva nincs nagy gond,sztem örüljünk h megkaptuk,csak azt nem értem h miért kellett egy évet várni erre,ugyanis egy éve is ez a gépem volt,tehát akkor is elfutott volna rajta! -
#2526 Vidd végig mégegyszer meglátod élvezni fogod.
Kezdve azzal hogy még a közelébe se mész a közkatonának és elhalálozott, ha sikerülne fél ütéstől meghal. A boss fight-ok-nál pedig toogle-re állítod az Action Camera-t (vagy mit) és csak egyszer kell kijelölni az ellent mert beáll rá a célzás. Az erő ellenálló berendezés az valóban idiótaság, de azokat a katonákat is egy vágás kinyírni. Nekem egyedül a Purge Trooper (vagy mi a halál az a batárnagy robotkatona) csapta ki a biztosítékot, de a 4. végig vitelre már pikpak kicsinálom.
Darth Vader pont azért választotta a kölköt mert k*rva erős, és ha figyeltél volna akkor a faksi fószer (én meg a névmemória. khmm..) is mondja hogy az erőben nem számít a távolság és a méret. Az összeépülő robotot is tisztakönnyű leverni erővel, csak rá kell jönni a módszerre.
Szóval nem a játékkal van baj, csak elsőre szokatlan a stílus és rá kell érezni. Szerintem... -
#2525 Na, én hatalmasat csalódtam ebben a játékban. Ráadásul lépten nyomon felhúzta az idegeimet. Kezdve azzal hogy egy egyszerű közkatonát évekig kell csapkodni hogy végre elhalálozzon. A fénykardnak meg olyan a hatása mintha egy kivilágított baseball ütő lenne. A bossfightokról nem is beszélve. Az az idióta kameranézet. Ott kell forgolódni hogy a program végre kijelölje az ellenfelet. És könyörgöm mi ez a marhaság hogy néhány birodalmin "erő-ellenálló berendezés" volt. Ha ilyen lenne minden Sith és Jedi ebben rohangászna. Meg ez a összeépülő robot vagy mi a szeméttelep bolygón. Meg ez a csillagrombolós küldetés. Persze majd egy kis sith kölök összezúz egy egész hajót. LOL.
Megy is az uninstall. És még ma se értem hogy mi ebben 25 giga. Fel is teszem valamelyik Jedi Knight részt mert azok milliószor jobbak voltak ennél. -
#2524 Na pont az nem jó.
-
#2523 A reoadedes sith editionhoz melyik patc a jó???Mert most szedem az Europait! -
COJ754 #2522 Shaak ti legyőzése után egyszer csak kilép a videó alatt,nem tudjátok ez mitől van?
Semmi hibaüzenet,csak kilép,ja és patch feltéve. -
#2521 Én mindig csak falhozvágtam a Yetiket :D -
#2520 Tudom mert meló előtt ültem neki a Jedi Temple-nek, fél óra múlva indulnom kellett és akkor ért véget mikor csipogott az órám hogy "indulás melózni". A Tatooin alatt betettem egy 40 perces zene-válogatást háttérbe és kb 5 perce lejárt mire befejeztem, a Hoth meg felidegelt a Bruce Lee-Sniper-Granadier Yetikkel ezért ott minden egyes percet felemlegettem, így lett 60 ilyen felemlegetett percem -
#2519 Én nem mértem, csak játszottam. És játék alatt megváltozik az ember időérzéke, és gondoltam csak nekem tűnt fél órásoknak, de akkor ezek szerinte nem. -
#2518 Jedi Temple = 30 perc
Tatooine = 45 perc
Hoth = 1 óra (a k*cs*g Wampa-k miatt. amúgy 40 perc)
Ezek körülbelüli értékek, nekem ennyi időbe tellett végigvinni őket. -
#2517 Nagyon rövidek. 1-2óra/db max. -
tmisi #2516 A DLC-k milyen hosszúak? -
#2515 törölt hozzászólás -
#2514 Hát nem volt valami hosszú game.. Amúgy a patch az javít valamit?:D