Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Mert a szkript benne van.
Lásd, mikor kettévágja a lépegetõt!
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Valaki 'tuggya, a múvit nem szélesvászoníttatták vissza 16:9-be 4:3-ba?
Azt a 25 gigát át kell rendeznie, oda-vissza.
Aztán meg mindent vissza!
Továbbá a NASA-tól szerzi be azokat a bizonyos csillagháborús adatokat.
Vagy az egy életszagúbb játék?
Lehet a háttérben a NASA szervereit hekkeli a gépemen keresztül<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Elvégre gyenge elméjû vagyok, és emiatt amikor rákattintok a free-re, nekem
azt írja: csak 200-as IQ felett tölthetem le ingyen.
Egyébként nagyon köszi.
Ja, ezt már írtam!
Látod, hogy hülye vagyok? -😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Tõled pedig nagyon rendes dolog, hogy megosztod a többiekkel, de igazibó az lett volna a legrendesebb, ha felrakod egy ingyenesre.
Nincs bankkártyám, és nem is lesz, így elég körülményes fizetni ilyen tárhelyeket, és mivel egy valag ingyenes is van, hülye lennék fizetni a levegõért.
Bocs a milliomosoktól, nem akartam senkit megbántani, de most itt bosszankodom, mert nem tehetem fel azt a rohadt patchet. Mindig másolatot készítek az eredeti exe-rõl, hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe, de most a crackfixes szarakodás miatt elcsesztem. Így most vagy újratelepítem, vagy addig sírok, míg valaki megszán ezzel a rohadt exe-vel.
Kit kell érte leszopnom, vagy utaljak rózsaszín csekken 10 rugót valaki kedvességéért?
Mi ebben a nagy kérés? Sõt, mi abban a természetes, hogy mindenkinek prémium Rapidshare-je van?
Kösz a választ, amire 'valszeg holnapig várnom kell, mert eléggé hullaszag van itt 14:44 óta.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
fotográfik kolomp edisön :D
Ekkor felugrik egy ablak jobb oldalon, és ott beállíthatsz mindent!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
-a hanghibák kijavítva, azaz eddig akadt a hang néhol
-laucher menüben egy plusz opciót lehet ki-be kapcsolni: HIGH DETAIL(kikacsolva jobban fut a gama)
-simábban fut, nem esek le hirtelen és drasztikusan az fps(de még igy is lesek néhol)
5 perc játék után ezeket vettem érszre
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
- egyiken az alapjáték
- másikon a javítással ellátott változat futható legyen és így észrevehesse a változásokat...
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
- general performance optimizations = általános teljesítmény optimalizációk
- optimized in game cloth handling = optimalizált ruházat kezelés / megjelenítés
- optimized in game trees leaf handling = optimalizált falevél kezelés / megjelenítés
- added a detail setting to improve performance on lower end (dual core) machines = teljesítmény beállítási lehetõség alsó kategóriás (meg a kurva anyjukat alsókategóriás!) 2 Magos CPU-kkal ellátott gépeken
- addressed audio stuttering issues = audió problémák megoldva
- addressed options disappearing briefly after pressing
- addressed flashing placeholder text = villódzó szöveg, javítva
-Added additional controller support: = További vezérlõ támogatás:
Xbox 360 Controller for Windows
Xbox 360 Wired Controller
Logitech Rumblepad 2
Logitech Cordless Rumblepad 2
Logitech Dual Action Controller = IDEJE VOLT!
Saitek Cyborg Rumble
Saitek P32 Rumble
A végigjátszottam oylan snassz manapság már mi? <#rolleyes>#rolleyes><#szomoru1>#szomoru1>
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
A hajós küldi 5 perces nagyjából. Fogod leszeded a Tie fightereket úgy, hogy megfogod az egyiket mikor közel van és megvárod vele a másikat, amihez hozzádobod. Így ha mázlid van és ügyes vagy, egyszerre 3-at is kinyírhatsz (Nekem többször is sikerült). Amikor mindegyik kis repcsit felrobbantottad, akkor befutsz egy oszlop mögé ahonnan megfogod a nagy hajót és A és D gombok nyomogatásával magad felé fordítod - FIGYELEM AZ EGERET NEM KELL RÁNGATNI MINT A BAROM, ELÉG SZÉPEN LASSAN HÚZNI LEFELE/TOLNI FELFELE. Amikor a hajó orra feléd néz - ekkor áll jó szögbe (ezt a szöget érdemes megjegyezni!!) akkor az A és D gomb mögötti kis fény átvállt zöldre és ha így marad 5 mp-ig akkor jön az S gomb nyomása, mint húzni közelebb a föld fele és az egér lefele húzása (a jobb gombot folyamatosan nyomva kell tartani sajna...ez ilyen). Húzod amíg tudod majd megint kinyírod a Tie fightereket és megint beállítod a hajó orrát a jó irányba és húzod. HA nem vált át S és húzásra akkor nem jól áll a hajó. ITT van egy kis bug a PC-s verzióba mert nem mindig jól mutatja a dolgokat. Ezért írtam fentebb, hogy meg kell jegyezni a hajó irányát és úgy befordítani. Nekem is 2 óra szenvedés után sikerült elsõre, de ezután már simán sikerült 4-5 perc alatt...
Kérdés: Mikor a végén Vader-el küzdök ott lehet választani, hogy megölöm-e vagy sem? Ilyet hallottam, közbe Nekem fel se kínálta a lehetõséget. Állítólag eszerint változik a befejezés. Kellene írni egy kis FAQ-ot képekkel mindegyik sárga és piros kristályról! Valakinek lenne kedve ebben segíteni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mert a patch azt irja hogy a játék nemtalálható😊
~ see update.txt for changes
- general performance optimizations
- optimized in game cloth handling
- optimized in game trees leaf handling
- added a detail setting to improve performance on lower end (dual core) machines
- addressed audio stuttering issues
- addressed options disappearing briefly after pressing
- addressed flashing placeholder text
-Added additional controller support:
Xbox 360 Controller for Windows
Xbox 360 Wired Controller
Logitech Rumblepad 2
Logitech Cordless Rumblepad 2
Logitech Dual Action Controller
Saitek Cyborg Rumble
Saitek P32 Rumble
nah itt a várva várt fél gigás peccs!!!
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Komolyan kéne írni egy faq-t csak arról az egy küldirõl!😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx