3233
-
pityu36 #2593 Kik álltak neki? -
#2592 Szerintem, ne állj neki a honosításnak. Már elkezdték mások. Amúgy is, elég fura módon lehet életre kelteni a honosítást. Csak tapasztaltaknak ajánlott.
-
pityu36 #2591 Emberek, kellene egy kis segítség. Letöltöttem a Force Unleashedhez az 1.1-es patchet, de sehogy sem tudom feltelepíteni. Elkezdi a telepítést, aztán úgy a harmadánál kiírja, hogy a C: meghajtón kevés a hely, egy darabig még kínlódik a telepítő, majd leáll. Aztán persze a játék meg nem működik. Próbáltam többször is, újratelepítettem az alapjátékot, majd próbáltam rá a patchet, de sehogy sem akart működni. Megnéztem az európai verziót is, meg az amerikai verziót is, de mind a kettő ezt csinálja. Telepítés közben figyeltem a C: meghajtómat, és azt látom, hogy a TEMP mappát szórja tele többszáz megás fileokkal. Aztán mikor megtelik a C: meghajtó, elkezdi letörölni őket, de miután végzett ezzel, a telepítő leáll, és annyi. Megjegyzem, a C: meghajtómon több mint 6GB szabad hely van.
Szóval egyszerűen nem értem. Szerintem ennek nem így kellene működnie. Pedig a patchet az aspyr.com oldalról töltöttem le, szóval ez a hivatalos patch. Lehet hogy valami rossz verziót töltöttem le?
Szóval, ha valaki találkozott már ilyennel, vagy tudja a megoldást, az legyen szíves, árulja el nekem is. Előre is köszönöm.
Egy másik dolog. Szeretnék magyarítást csinálni a játékhoz, ehhez viszont kellene egy editor. Nem tudja valaki, hogy azokat az .lp kiterjesztésű fileokat milyen programmal lehet szerkeszteni? -
#2590 Egyetértek, igy reggel:) -
Caine #2589 Hát az egyik az, hogy szerencsétlenkedve, anyázva, megszenvedve minden ellenféllel szenveded végig magad a végéig, csak azért, hogy teleposztolhasd a fórumot azzal, hogy a csillagrombolós pálya sz@r és végigvihetetlen és a császár folyton elkeni az arcod és "rohadtlukaszarcmennyanyádbaezdeszaregyjáték".
A másik az, hogy élvezve ennek a kiváló játéknak minden egyes percét, az erő használatot, a kiváló sztorit, a többszöri végigjátszhatóságot, az ellenefelekt különböző vicces módokon eltéve láb alól, a bossoknál kicsit gondolkodva, de kitartással és ügyességel megoldani a probélmákat és nem hisztizni folyton, csak játszani.
Ez a két mód van. Én az utóbbit javaslom. -
Pingi23 #2588 hehe
no akkor szép művelt stílusban
jump után vársz egy fél mp-t
ne dupla jumpot tolj ott van a gond
jump jump és dash de a 2 jump között icipici szünetet várj -
koj #2587 Kösz, a bunkó választ művelt stílusban -
Pingi23 #2586 Corusant mi...
vannak fagylaltok
annyit nem tudnak megcsinálni hogy nem dupla jumpot tol hanem ütne 1et vár egy kicsit még 1et és dash ennyi lenne
no meg a combos menüpontban is körül kéne nézni 1-2 hasznos infóért de aki ennyire se hajlandó... -
koj #2585 Elakadtam Corusanton, amikor ott 5 ilyen robor jön és minfig újjáélednek felemeltrem azt a bigyót a hajónak kitörtem a tetejét, felmegyek a felemelt ilyen vasizére és gondolom be kéne ugrani a kitört tetejű hajószerűségbe. De nem tudok akkorát ugrani. Hogyan tovább? -
Knabb #2584 kérdés hogy vödröt megakarod-e ölni vagy nem... -
zsumo1992 #2583 Sziasztok...
Ugy tudom h 2 fele keppen lehet lejatszanmi ajatekot..tudna nekem vki segiteni hogy hogyan?
koszi, lehet privaton is..:d -
#2582 Igen sok pálya van még, a pontokat akkor tudod osztani ha már vannak. Első végigjátszásnál fokozatosan kapod majd az erőket, mint amilyen a villámlás is. Pontok elosztásához nyomnd meg az ESC-t, majd a Force Upgrades menüben tudod elosztani. Ott az Ő-Ú betűkkel tudsz majd navigálni a Kombók, Erő Képességek, és a Képességek között. -
#2581 Mit erzel a sztori alapjan szerinted??:)) lol -
koj #2580 és amikor el lehet osztani a megszerzet pontokat erők erősítésére a villám melyik, mert már Corusanton vangyok de nem tok villámot. -
koj #2579 Már jó lett, köszönöm a segítséget. :) Amúgy sok pálya van még? -
#2578 Crackfix-et tedd fel, régen mindenkinek itt kilépett, de a crackfix megoldotta.
A patch azért nem látja a játékot mert nem az eredeti exe-vel használod. -
koj #2577 Próbáltam patchot feltenni, de azt írja hogy nincs a játék a gépen:S -
koj #2576 Van 1 problémám, érdekes. A játék tökéletesen megy még nem akadt 1x se, most a második pályán vagyok az űrhajóson abban is már a vége felé lehetek és van az a rész amikor ki kell húzni egy izét felugrani majd még feljebb és egyszercsak mindig itt kilép a játék de olyan gyorsan bezárja hogy csak na. Ennek mi az oka? -
#2575 -
#2574 XD -
Ari18 #2573 2hsz-t kellene visszaolvasnod -
koj #2572 Sziasztok! Ha játék közben megnyomom az ESC-et akkor hogyan kell a menüben lépegetni? -
#2571 Utóbbi.
-
#2570 ő, és ú, vagy ú és ű, nem emlékszem pontosan. -
Zsozso1021 #2569 valaki eltudná küldeni a mentését?lehetőleg olyas valaki aki már végigtolta -
#2568 akor azé nem volt ismerős... -
Zsozso1021 #2567 ő betűvel tudsz váltogatni -
Ariakus #2566 Köszi, igazából nem is ez volt a problémám ha nem az , hogy hogyan kell váltani a Froce Combo meg Force Power-ek között? Az melyik billentyű? -
Zsozso1021 #2565 Hi ujra!
az lenne a problémám hogy a bossfightok előtt általában elmentem a gamet,és mikor kilépek és újra játszani szeretnék és betöltöm a mentést visszarak a pálya elejére.Nem tudom hogy mi lehet a gond,és pl ha küldetést akarok választani azt sem engedi,mindenhol szürke.Pedig végigtoltam a játékot -
#2564 enter. -
Ariakus #2563 Hogy kell elosztani a Force pontokat? Egérkattintásra nem csinál semmit , melyik gombbal kell? -
#2562 ez mi a szar? :D -
Szabi1991 #2561 tehát az animációknál jó -
Szabi1991 #2560 animációkánl jó, videóknál nem :/ -
#2559 egyébként ha a karakter kinézetét megváltoztatom az van valamire hatással? Gondolom hogy az átvezető videókrqa nem. És a kisebb animációknál? vagy ott vissza vált eredeti karakterre?? -
Knabb #2558 nem -
steweee #2557 pc-re megjelent már? -
Knabb #2556 Ilyet? -
#2555 biztos, hogy van 2 játékos xboxon ?
ez a wii-sből van. -
#2554 akkor ez egy dlc, konzolokon.
többek közt x360-on
de nem alapba tartalmaz iet a játék!