Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Positive Mental Attitude
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Konfigom: E8400 3Ghz, 2x2Gb Geil 800MHz, Radeon 4850, 1680x1050-en patch után is robog a játék, battery crackkel.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A Vitality és a battery-t is
Szóval tényleg nem értem
Nem, nem teszem, mert ha egyszer feltettem a catalyst-ot akkor onnantól driver hibáim lesznek 5 percenként... 😞
PAtchelés után is hozza a 7-8 fps-es szintet grat a fejlesztõknek
Játszik valaki ilyen gépen:
Intel Dual Core 3.0; 2x2 gb Kinston 800mhz Ram; Nvidia Geforce 9600GT?
Positive Mental Attitude
Az egy dolog, hogy 22 percig telepít egy olyan patch-et, amit - ha jól csinálják a dolgukat persze - nem is kellett volna letölteni, ha jó a játék, de, hogy mindezen javítások egyike sem javít olyan ordináli, idegesítõ hibákat, amik a JÁTÉKMENETRE vannak hatással: non sense.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A másik pedig, hogy milyen idõközönként ment a játék? Most egy olyan bolygón vagyok amin csupa roncs van(kb. játék eleje) és ha Esc-t nyomok akkor se save se quit.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ha az se menne (amit kétlek) akkor a végére a shift mellé nyomj egy E-t (ha megvan hozzá a képességed akkor kb dupláját csússza elõre miközben fellök mindent és mindenkit ami elé áll. Gyakran használom 😄)
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Letöltögetni és máshová feltenni pedig nem mindig van és lesz energiám, idõm, munkahelyen.
😞
Attól már nem dobálhat ki.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
No, meg kezeli is?
Eredeti exe #2423.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Állandóan kidobál a gém. Elõször a TIE factory pályán ott ahol két platformot kell kihúzni. Egyet oldalról egyet meg föntrõl lenyitni. Ezen nagy nehezen túljutottam de az utána lévõ termen is kidob. A patch javít ezen?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Kevés a lemezterület!
11 gigám volt a cén.
Azzal azért mennie kell egy játéknak!
Ha nem is maxon, de mennie kell. Ott más gond van.
Ezzel a peccsel bizony van gond rendesen.
Ugyan a videjó már nem szaggat, tehát a hang valóban javítva, de
gémpadra még mindig nem reagál.
A játék viszont minden gond nélkül mükszik.
De a löncsernél semmi változás. Nálam nincs olyan, hogy háj, vagy ló.
Meg kéne jelennie a többi játékvezérlõnek is, az sincs.
Úgyhogy, én már semmit nem értek, de legalább a játékkészítõk elégedettek.
Next PC upgrade: 2022
Azt most csinál valamit mert ismét 10GB van de még mindig telepit 😄
Most visszatettem eredeti 1.0-ás exét és újrapatchelem a NORTH American patchel.Mert elõször europait tettem fel hátha ez a gondja.
Ha nem akkor nem tudom.
Ennyi idõ alatt új ember születik,
vagy meg lehet csinálni. (Alaposan)
link