3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem csak 1300 GB-om van. A 300-ason a rendszer és a munkáim, a másikon minden "staff". Azon van még hely... Úgyis, csak jövő negyedévben jönnek ki az új csodák [AvsP, Mass Effect 2 stb. ]...
    Ezeket először kipróbálom később pedig megveszem.

• grebber
    Nekem 308GB-ra rúg fel az iso game-ek mérete! Ez 91 db iso game!
    2,2TB-om lassan betelik kell venni megint új vinyot majd!
  • IMYke2.0.0.0
    Ezeket én is kiírnám, ha lenne üres DVD-m :)
    Ezért foglalják a helyet - eddig csak 188 GB *.iso van a nagy vinyón ;-)
    Átkozott tolvaj vagyok, csak ritkán veszek drága, eredeti játékokat, igaz, akkor egyszerre sokat.
  • grebber
    Mostanában ami megérdemelte hogy kiírjam: Risen és Dragon Age!
  • IMYke2.0.0.0
    Dettó.
  • grebber
    Annyira nem jó game hogy kiírjam DVD-re.
  • adios
    Hello!
    A segítségeteket szeretném kérni méghozzá abban h h kell használni a Yasu 1.6-ot?Vmi olyasmit ír h bekell másolni oda ahol a daemon tools exe.-je van, de ott sem működik. Mi lehet a gond?
    Előre is thx!
  • Kandurex
    Mondjuk egy fan borítóra saját nevet nem igazán illik rakni.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha egyedi, akkor nem lett volna szabad copyright alatt álló elemeket felhasználni!
    [Elsősorban a hazai és külföldi terjesztők által használt grafikai elemekre gondolok.]
  • ricsa008

grat Riddick
  • suba53
    http://torrentkereso.hu/torrent/star-wars-the-force-unleashed-mini-image-torrent-558755.html
    Itt le is van írva, hogyan kell használni.
  • kr1szmester
    nah. fasza mindegy. az ottaniak közül a The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition v1.1 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE-t szedtem le.
  • kr1szmester
    ezt szedtem le. nemjó. suba pls linkelj egy cracket hozzá :)
  • IMYke2.0.0.0
  • suba53
    No tegnap este újra próbálkoztam.
    Régi telepítés le, a négy DVD-s verzió fel, majd az EU 1.1 patch.
    Az eredeti exe-vel a virtual disc-es töréssel kifogástalanul megy, van mentés, nem dobál ki.
  • tommygear
    1.1es crack?
  • kr1szmester
    ez egy hulladék. feltelepíti kb 1 óra alatt. megy. a gyárban a felrobbanó hordók miatt kilép. uninstall 2 mp alatt. felelepít 1 óra alatt. patch feltelepít 3/4 óra alatt(400megát semmi se telepített eddig nálam -.-" futtatás. semmi új. nincsenek beállítások, ugyan úgy hangproblémás. mi a meredt fasz van?
  • tommygear
    ki mondta h telepítsd újra?? leszeded valahonnan az exet oszt cső
  • bgabor
    Hát én most az eredeti exe kedvéért nem fogom újratelepíteni az egész szart egy órán keresztül. Annyit nem ér az egész.
  • tommygear
    eredeti exet visszamásolod és úgy telepíted, utána az 1.1es cracket másolod vissza és tádám
  • kavaro
    Sziasztok.

Nekem folyamatosan kidobja a játékot a második pályán vagyok, amikor a lépegetőt kell kinyirni, ha ott felmegyek egy szintel feljebb, egyből kidobja.

videokarit frissitettem és nagyjából birnia is kellene,. mert a játék nem akadozik.

a patchnél azt irja ki, hogy nincs játék a gépen telepitve.

ötlet??

Kössz misi
  • suba53
    Mit értesz high-end gépen?
    Saját tapasztalat:
    Egy Intel E5300 dual core proci, 2GB ram, Geforce 9600GT, ami manapság már inkább alsó középkategória, vígan viszi a játékot.
  • simonl #2611
    Sziasztok,

Akinek nem high-end gépe van, megosztaná velem/velünk, hogy az 1.1 patch -el mennyire lett játszható a játék?
    A beállításokat kicsit lehet butítani?

Köszönöm
  • BBazsi
    Igen, köszi sikerült közben, jó volt a vége
  • Magiszter
    Elkapod és a túlsó végére tekered a kapu körüli gyűrűt ott ahol kijöttek a piros és fekete ruhás fénykardosok. Utána jön csak az izgi rész :D
  • Evin
    Ezt a hibát én is elkövettem. Ott menj be a nagy kapun, ahonnan a fénykardosok kijöttek.
  • BBazsi
    Ezen túl vagyok. Már egy nagy teremben is lekaszaboltam mindenkit + lándzsás csávókat is akik egy nagy kapunk érkeznek. Kék sugarat is bekapcsoltam ami felrepít. Miutan mindenkit lekaszaboltam, követem a sárga nyilat és megint ott vagyok ahol leírtam és 2 sárga pötty van a térképen.
  • Kandurex
    15Gb körül kell neki a patch -hez, ....Ultimate PC Shit Edition
  • tommygear
    átgrani és menni tovább egyenesen, nemtudom ezen mi nehéz? :D
  • BBazsi
    Hali!
    Elakadtam, a halal csillagban annál a résznél mikor egy zöld lézersugár fél percenként működésbe lép. Van 3-3 karika ami össze-vissza forog én megű
    állítom őket és kijön egy palló és lehet átugrálni de nem tudom mit kéne pontosan csinálni.
  • suba53
    Köszönöm a tippeket, hétvégén kipróbálom.
  • IMYke2.0.0.0
    Star Wars: TFU v1.1 Patch US - 403 MB
  • IMYke2.0.0.0
    [http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=&sys=pc&file=swtfu_pc_patch1.1_na.zip&ref=ps]Star Wars: TFU v1.1 Patch US - 403 MB[/url]
  • IMYke2.0.0.0
    [http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=&sys=pc&file=swtfu_pc_patch1.1_na.zip&ref=ps]Star Wars: TFU v1.1 Patch US - 403 MB[/URL]
    ill.
    Star Wars: TFU v1.1 Patch EU - 403 MB

NoDVD: közvetlen link - s ha nem menne, akkor: itt megtalálod
  • IMYke2.0.0.0
    1. másold vissza ez eredeti indító exe-t a játékba, értelemszerűen felülírva az ottlévőt
    2. telepítsd a javítást
    3. másold a helyére a javításhoz tartozó törést
    4. lesz mentésed.
  • suba53
    Sziasztok.
    Egy hete tettem fel a fiamnak a PC-s Shit Edition változatot.
    Az indulásnál már azt írja ki, hogy nincs érvényes mentés, majd a játék közben sem lehet menteni, ez az opció le van tiltva.
    Valami okosságot tudtok erre a problémára?
  • pityu36
    OK. Köszi.
  • IMYke2.0.0.0
    Szabadíts fel rengeteg szabad helyet neki, másold vissza az eredeti indító exe-t és mennie kell.
  • pityu36
    Értem. Persze mindez nem zárja ki, hogy én is nekiálljak a fordításnak. van már benne gyakorlatom. (Egyébként Pityu Mester vagyok, csak itt más nevet használok).

És a patchelési problémára tud valaki megoldást?
  • IMYke2.0.0.0
    RaveAir = szöveg fordítás
    Tom Evin = grafika és minden technikai háttér