3233
-
#2633 Nekem csak 1300 GB-om van. A 300-ason a rendszer és a munkáim, a másikon minden "staff". Azon van még hely... Úgyis, csak jövő negyedévben jönnek ki az új csodák [AvsP, Mass Effect 2 stb. ]...
Ezeket először kipróbálom később pedig megveszem.
-
#2632 Nekem 308GB-ra rúg fel az iso game-ek mérete! Ez 91 db iso game!
2,2TB-om lassan betelik kell venni megint új vinyot majd! -
#2631 Ezeket én is kiírnám, ha lenne üres DVD-m :)
Ezért foglalják a helyet - eddig csak 188 GB *.iso van a nagy vinyón ;-)
Átkozott tolvaj vagyok, csak ritkán veszek drága, eredeti játékokat, igaz, akkor egyszerre sokat.
-
#2630 Mostanában ami megérdemelte hogy kiírjam: Risen és Dragon Age! -
#2629 Dettó.
-
#2628 Annyira nem jó game hogy kiírjam DVD-re. -
#2627 Hello!
A segítségeteket szeretném kérni méghozzá abban h h kell használni a Yasu 1.6-ot?Vmi olyasmit ír h bekell másolni oda ahol a daemon tools exe.-je van, de ott sem működik. Mi lehet a gond?
Előre is thx! -
#2626 Mondjuk egy fan borítóra saját nevet nem igazán illik rakni. -
#2625 Ha egyedi, akkor nem lett volna szabad copyright alatt álló elemeket felhasználni!
[Elsősorban a hazai és külföldi terjesztők által használt grafikai elemekre gondolok.]
-
ricsa008 #2624
grat Riddick -
suba53 #2623 http://torrentkereso.hu/torrent/star-wars-the-force-unleashed-mini-image-torrent-558755.html
Itt le is van írva, hogyan kell használni. -
kr1szmester #2622 nah. fasza mindegy. az ottaniak közül a The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition v1.1 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE-t szedtem le. -
kr1szmester #2621 ezt szedtem le. nemjó. suba pls linkelj egy cracket hozzá :) -
#2620 -
suba53 #2619 No tegnap este újra próbálkoztam.
Régi telepítés le, a négy DVD-s verzió fel, majd az EU 1.1 patch.
Az eredeti exe-vel a virtual disc-es töréssel kifogástalanul megy, van mentés, nem dobál ki. -
#2618 1.1es crack? -
kr1szmester #2617 ez egy hulladék. feltelepíti kb 1 óra alatt. megy. a gyárban a felrobbanó hordók miatt kilép. uninstall 2 mp alatt. felelepít 1 óra alatt. patch feltelepít 3/4 óra alatt(400megát semmi se telepített eddig nálam -.-" futtatás. semmi új. nincsenek beállítások, ugyan úgy hangproblémás. mi a meredt fasz van? -
#2616 ki mondta h telepítsd újra?? leszeded valahonnan az exet oszt cső -
bgabor #2615 Hát én most az eredeti exe kedvéért nem fogom újratelepíteni az egész szart egy órán keresztül. Annyit nem ér az egész. -
#2614 eredeti exet visszamásolod és úgy telepíted, utána az 1.1es cracket másolod vissza és tádám -
kavaro #2613 Sziasztok.
Nekem folyamatosan kidobja a játékot a második pályán vagyok, amikor a lépegetőt kell kinyirni, ha ott felmegyek egy szintel feljebb, egyből kidobja.
videokarit frissitettem és nagyjából birnia is kellene,. mert a játék nem akadozik.
a patchnél azt irja ki, hogy nincs játék a gépen telepitve.
ötlet??
Kössz misi -
suba53 #2612 Mit értesz high-end gépen?
Saját tapasztalat:
Egy Intel E5300 dual core proci, 2GB ram, Geforce 9600GT, ami manapság már inkább alsó középkategória, vígan viszi a játékot. -
simonl #2611 Sziasztok,
Akinek nem high-end gépe van, megosztaná velem/velünk, hogy az 1.1 patch -el mennyire lett játszható a játék?
A beállításokat kicsit lehet butítani?
Köszönöm
-
BBazsi #2610 Igen, köszi sikerült közben, jó volt a vége -
#2609 Elkapod és a túlsó végére tekered a kapu körüli gyűrűt ott ahol kijöttek a piros és fekete ruhás fénykardosok. Utána jön csak az izgi rész :D -
#2608 Ezt a hibát én is elkövettem. Ott menj be a nagy kapun, ahonnan a fénykardosok kijöttek. -
BBazsi #2607 Ezen túl vagyok. Már egy nagy teremben is lekaszaboltam mindenkit + lándzsás csávókat is akik egy nagy kapunk érkeznek. Kék sugarat is bekapcsoltam ami felrepít. Miutan mindenkit lekaszaboltam, követem a sárga nyilat és megint ott vagyok ahol leírtam és 2 sárga pötty van a térképen. -
#2606 15Gb körül kell neki a patch -hez, ....Ultimate PC Shit Edition -
#2605 átgrani és menni tovább egyenesen, nemtudom ezen mi nehéz? :D -
BBazsi #2604 Hali!
Elakadtam, a halal csillagban annál a résznél mikor egy zöld lézersugár fél percenként működésbe lép. Van 3-3 karika ami össze-vissza forog én megű
állítom őket és kijön egy palló és lehet átugrálni de nem tudom mit kéne pontosan csinálni. -
suba53 #2603 Köszönöm a tippeket, hétvégén kipróbálom. -
#2602 Star Wars: TFU v1.1 Patch US - 403 MB
-
#2601 [http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=&sys=pc&file=swtfu_pc_patch1.1_na.zip&ref=ps]Star Wars: TFU v1.1 Patch US - 403 MB[/url]
-
#2600 [http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=&sys=pc&file=swtfu_pc_patch1.1_na.zip&ref=ps]Star Wars: TFU v1.1 Patch US - 403 MB[/URL]
ill.
Star Wars: TFU v1.1 Patch EU - 403 MB
NoDVD: közvetlen link - s ha nem menne, akkor: itt megtalálod
-
#2599 1. másold vissza ez eredeti indító exe-t a játékba, értelemszerűen felülírva az ottlévőt
2. telepítsd a javítást
3. másold a helyére a javításhoz tartozó törést
4. lesz mentésed.
-
suba53 #2598 Sziasztok.
Egy hete tettem fel a fiamnak a PC-s Shit Edition változatot.
Az indulásnál már azt írja ki, hogy nincs érvényes mentés, majd a játék közben sem lehet menteni, ez az opció le van tiltva.
Valami okosságot tudtok erre a problémára? -
pityu36 #2597 OK. Köszi. -
#2596 Szabadíts fel rengeteg szabad helyet neki, másold vissza az eredeti indító exe-t és mennie kell.
-
pityu36 #2595 Értem. Persze mindez nem zárja ki, hogy én is nekiálljak a fordításnak. van már benne gyakorlatom. (Egyébként Pityu Mester vagyok, csak itt más nevet használok).
És a patchelési problémára tud valaki megoldást? -
#2594 RaveAir = szöveg fordítás
Tom Evin = grafika és minden technikai háttér