Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Húúú, karaj! Köszi
Evin
Úgy vettem észre, hogy bármit is oldottál fel a játék során, a DLC-kben attól függetlenül minden elérhetõ(ruhák, fénykard-fejlesztések).

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Nagyon köszönöm a segítséget, megyek haza és tolom azokat is! 😊 Remélem a mostani Jedim nem veszik el, R-go a megszerzett erõk, stb. megmaradnak.
A kisfiam is imádja, az ölemben ülve nyomjuk a game-t! 😊😄
Evin
A "cuccok" játék alatt a menüben érhetõek el. Leginkább fénykard kiegészítõk és kinézetek. A maradék a fõmenü Extras menüpontján belül van. A plusz pályák, vagyis a 3 DLC az új játék indítása után az alsó 3 pálya.

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy én a Star.Wars.Force.Unleashed.Ultimate.Sith.Edition-RELOADED -el játszok. Az eredetit küldetéseket már végig játszottam, de sehogy sem tudom a plusz pályákat meg cuccokat megtalálni! A fõmenû elején alulra sincs kiírva pirossal, hogy "Ultimate Sith Edition"! Segítsetek please!! Én vagyok csak ilyen béne?

Köszi elõre is!
IMYke2.0.0.0
Örülök 😊
Én helybõl, minden lopott játékhoz az US patch-eket töltöm le. ;-)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Attelee
Tetszik a játék!
Nekem jobban bejön mint a Modern Warfare2!
Játszottam vele PS3-on,és azt kell h mondjam valamivel szebb lett,ugyanis
a PS3-as verzió nagyon csunya volt HD tv-n,viszont szép volt egy sima
katódos tv-n!A pc-s verzióról ez nem mondható el,mivel gyönyörü az Lcd monitoron!Egy kis élsimitás azért hiányzik!
Nálam teljesen jól fut a játék a Patch-ot természetesen feltettem!
Ja és müködött az Euro patch a reloadedes verzióval Imyke.😛
Abban egyetértek viszont h nem nagyon foglalkoztak a portolással,ugyanis a videókat egy az egyben átrakták a konzolokról,azért hangosabbak mint a játék,és 16:9-esek,ami elég gáz az 5:4-es Lcdmen,kicsit nyujtottak az emberek a videókban!
Ezt leszámitva nincs nagy gond,sztem örüljünk h megkaptuk,csak azt nem értem h miért kellett egy évet várni erre,ugyanis egy éve is ez a gépem volt,tehát akkor is elfutott volna rajta!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Magiszter
Vidd végig mégegyszer meglátod élvezni fogod.
Kezdve azzal hogy még a közelébe se mész a közkatonának és elhalálozott, ha sikerülne fél ütéstõl meghal. A boss fight-ok-nál pedig toogle-re állítod az Action Camera-t (vagy mit) és csak egyszer kell kijelölni az ellent mert beáll rá a célzás. Az erõ ellenálló berendezés az valóban idiótaság, de azokat a katonákat is egy vágás kinyírni. Nekem egyedül a Purge Trooper (vagy mi a halál az a batárnagy robotkatona) csapta ki a biztosítékot, de a 4. végig vitelre már pikpak kicsinálom.
Darth Vader pont azért választotta a kölköt mert k*rva erõs, és ha figyeltél volna akkor a faksi fószer (én meg a névmemória. khmm..) is mondja hogy az erõben nem számít a távolság és a méret. Az összeépülõ robotot is tisztakönnyû leverni erõvel, csak rá kell jönni a módszerre.

Szóval nem a játékkal van baj, csak elsõre szokatlan a stílus és rá kell érezni. Szerintem...

Ryder62
Na, én hatalmasat csalódtam ebben a játékban. Ráadásul lépten nyomon felhúzta az idegeimet. Kezdve azzal hogy egy egyszerû közkatonát évekig kell csapkodni hogy végre elhalálozzon. A fénykardnak meg olyan a hatása mintha egy kivilágított baseball ütõ lenne. A bossfightokról nem is beszélve. Az az idióta kameranézet. Ott kell forgolódni hogy a program végre kijelölje az ellenfelet. És könyörgöm mi ez a marhaság hogy néhány birodalmin "erõ-ellenálló berendezés" volt. Ha ilyen lenne minden Sith és Jedi ebben rohangászna. Meg ez a összeépülõ robot vagy mi a szeméttelep bolygón. Meg ez a csillagrombolós küldetés. Persze majd egy kis sith kölök összezúz egy egész hajót. LOL.

Megy is az uninstall. És még ma se értem hogy mi ebben 25 giga. Fel is teszem valamelyik Jedi Knight részt mert azok milliószor jobbak voltak ennél.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

IMYke2.0.0.0
Na pont az nem jó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Attelee
A reoadedes sith editionhoz melyik patc a jó???Mert most szedem az Europait!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Shaak ti legyõzése után egyszer csak kilép a videó alatt,nem tudjátok ez mitõl van?
Semmi hibaüzenet,csak kilép,ja és patch feltéve.
Agamemnon69
Én mindig csak falhozvágtam a Yetiket 😄

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Magiszter
Tudom mert meló elõtt ültem neki a Jedi Temple-nek, fél óra múlva indulnom kellett és akkor ért véget mikor csipogott az órám hogy "indulás melózni". A Tatooin alatt betettem egy 40 perces zene-válogatást háttérbe és kb 5 perce lejárt mire befejeztem, a Hoth meg felidegelt a Bruce Lee-Sniper-Granadier Yetikkel ezért ott minden egyes percet felemlegettem, így lett 60 ilyen felemlegetett percem <#idiota>

Evin
Én nem mértem, csak játszottam. És játék alatt megváltozik az ember idõérzéke, és gondoltam csak nekem tûnt fél órásoknak, de akkor ezek szerinte nem.

Magiszter
Jedi Temple = 30 perc
Tatooine = 45 perc
Hoth = 1 óra (a k*cs*g Wampa-k miatt. amúgy 40 perc)

Ezek körülbelüli értékek, nekem ennyi idõbe tellett végigvinni õket.

Evin
Nagyon rövidek. 1-2óra/db max.

A DLC-k milyen hosszúak?

Magiszter
törölt hozzászólás

Szili08
Hát nem volt valami hosszú game.. Amúgy a patch az javít valamit?😄

Start menü > Futtatás > beírod: "dxdiag"
Hang fül > DirectX szolgáltatások

A hardwere haggyorsítást hol lehet kikapcsolni?
tommygear
mindenkinek megy a patch-el, nemtudom mi lehet nálad a baj
SEnki nem tud nekem segíteni?
Van vmi hangprobléma is egy-két embernél, azt hogy kell orvosolni? Lehet az a baj nálam is.
Reloaded is kiadta az 1.1es patchet. kármit csinálok semmi változás, hiba és leáll. Már minden fórumra beírtam szinte, de sehol sincs megoldás. Pedig ugy néztem elég sok embernek elindult.
tommygear
reloaded-el már felesleges próbálkozni mivel az nem 1.1-es crack, vitalitynek jónak kell lennie
Elöszõr a vitality-t raktam fel és akkor hibát észlelt, aztan a realoded-et raktam fel de ugyanaz. nem egyszerre kettõvel csináltam.
tommygear
minek crackelsz kettõvel? elég a vitality
Hi!
Fel tettm a patchet, megcrackeltem (vitaliy-s, reloaded-el is ) elniditom beállítom a felbontást, iranyitást és utana hibat észlel és leáll.... Mi gond? Vki nem tudna segíteni?
JackSparrow88! Tudsz adni olyan trainert, amivel meg tudom csinálni?
hátulról a 3. és 4. kosztümoöt hogy szereztétek meg?
Magiszter
Elõször én is kb 1 órát szöszöltem vele, mire rájöttem a nyitjára. Az óta 3x vittem végig és már elsõre sikerül mindig. Az A-D-vel beállítod amíg világítanak, az egérrel meg felfele ütközésig, majd lefele. Nekem mindig ilyenkor jelenik meg az S. Az egeret lassan kell mozgatni mert akkor mozgatod gyorsan a hajót. Kb 3-4x megcsinálod és kész is. A Tie Figter-eket villámmal kell leszedni, bal oldalt a célzatos. Jön, felugrasz és villám, mikor meglátod a kék kört rajta. Ennyi az a pálya nagyjából.

JackSparrow88
A megoldás rá: trainer, utána már menni fog...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

itt most majdnem jó, csak az orrát kell feljebb nyomni, hogy párhuzamos legyen a talajjal az egész gép teste

Positive Mental Attitude

GabeszR10
anonymus22:ez hova menti a játékot?

Szili08
😄😄 megnézem😉😄 köszy az infot.. de akkor te sem követted az "utaistásokat" az harmadiknál?😄 vagyis harmadjára..

zeli
Az a lényeg, hogy az A, vagy a D világít, arra kell húzni. Mindig úgy kell húzni, hogy az orra feléd nézzen, és párhuzamos legyen a talajjal. (szal közben az egérrel is kell mozogni). Akk megjelenik az S, azt lekell baszni gyorsan, és elkezdi lefelé tépni...közben jönnek a TIEk, én úgy csináltam, hogy addig húztam, amíg majdnem megöltek, utána bebújtam az oszlop mögé, levillámoztam õket, utána ugyanez. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Szili08
Dex*r:@ Akkor feljebb kellet volna huzni ezt a ****-t?!xD? Ember én meg kiléptem😄

Valaki legyen szíves adjon már egy mentést. Nagyon megköszönném.
zeli
Úgy látom ezzel a csillagrombolós formával mindenkinek meggyûlik a baja. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Szili08
Hali. Lenne egy kis gondom... Ezt a részt már csinálom egy órája.. Az AD és az Egér is a helyén van, de mégsem zöld a háttér és nem tudom összeroppantani a hajót.. Eddig 2* is ment, de most nem lehet:S HELP PLZ😊

nálam a 2-es lemezt nem akarja telepiteni, pls help

wapolok

Hi!
Fel tettm a patchet, megcrackeltem (vitaliy-s, reloaded-el is ) elniditom beállítom a felbontást, iranyitást és utana hibat észlel és leáll.... Mi gond?
Komolyan senki nem tud adni egy mentést, aminél már nem kell megcsinálni a csillagrombolós küldetést?
macleody
Gondolom úgy, hogy nem a crackelt játékra tették fel. Tedd vissza az eredeti exe-t.
Viktorr
Hali!

Az 1.1-es patch-t szeretném felrakni,de azt írja ki,hogy nem találja a játékot!
Ti hogy tudtátok feltenni?

Mondom, hogy tudom, hogy ezt kell csinálni, de hiába. Nem sikerül...
Mentést meg sehol sem találok hozzá.
Mikor már a hajó láthatóan nagyon közel van a földhöz akkor, ne úgy mozgasd a hajót, ahogy jelzi, hanem úgy hogy a talajra párhuzamos legyen és majd megjelenik az S+az egér

Positive Mental Attitude

Eddig is tudtam, hogy ezt kell csinálni, de nem sikerül...