3233
-
Torda5 #2673 Hali 2befejezese van a jateknak? -
#2672 Emide kell ha minden igaz:
C:\Users\Narxis\Documents\Aspyr\Star Wars The Force Unleashed
Szóval majdnem eltaláltad -
#2671 Ezt pontosan hova kell bemásolni? Mert elmentettem a sajátomat mielőtt Win 7-et újratelepítettem és 2 helyre is bemásoltam, de se load game se continue nincs ha elindítom a játékot.
C:\Users\Narxis\Documents\Aspyr
C:\Users\Narxis\AppData\Local\Aspyr
-
#2670 Akkor megpróbálom. -
#2669 Én az enyémen már nyomtam mindent, eddig a Batman:AA volt az aminél 2 óra után fortyogott a billentyűzet. Illetve az egészestés LAN-party-n a GOW nál éreztem hogy fűti a kezemet :D -
suba53 #2668 Ha egy teljes értékű 3650-es van benne, és nem egy visszafogott ( hogy ne olvadjon el a laptop borítása ), akkor elvileg még mehet is.
De próbáld ki, annyit megér. -
#2667 Haverom is laptopon játszott vele, de csak jégakkuval, mert szétforrt a gépe tőle:D -
#2666 Kössz szépen -
#2665 C2D T6400 és mivel laptopban van ezért laptopizé. :) -
#2664 Na de C2D micsoda?! Ha valami lapotopizé, szerintem felejtsd el. -
#2663 Hülye kérdés de felteszem:
Core2 Duo 2.0Ghz, 2gb RAM, HD3650 512Mb elég hozzá hogy menjen a játék játszhatóan? Vagy ne is próbálkozzak?
Hétvégén megyek féltesómhoz aki nagy SW fan és vinném neki laposon, mert az ő gépén még a telepítő se indulna el. -
#2662 Na igen, mindenki a MHz-el dobálódzik, nem pedig a gyári számozással. -
suba53 #2661 Az hogy kétmagos, még nem jelent semmit. Ha Pentium D, vagyis a korábbi netburst architektúrájú ( Prescott, vagy Cedar Mill ), és nem Core architektúra, akkor muzsikálhat ilyen gyengén.
Az E6300-on, ami Wolfdale magos ( Core ), szintén 2,8GHz es, high beállításokkal tökéletesen fut. -
#2660 Hogy lehet elveszteni egy save game-et amit a user neve alá tesz? Format C? :D
Save Game - Szerintem ez az amikor már végigvittem 1x
[<szpójler>] Letöltéshez a lap alján a "Save file to your PC: click here" -t kell keresni, akinek nem lenne egyértelmű. [<#&szpójler>] -
#2659 Sziasztok . Sajnos elvesztettem a Savegame-t pedig már majdnem végig vittem. Valaki eltudná küldeni a játék mentését
e-mail: [email protected] -
#2658 kétmagos? -
#2657 Csak tippeltem, de miért ne. -
Szabi1991 #2656 2,5ghz proci, 2giga ram, 9500gt, win7
stabil 30 fps
-
kutyafulu #2655 Mit vett le minimumra felbontást? Mivel mást nem nagyon lehet állítani...
NA jó patch után high vagy nem high...?
-
#2654 Valószínűleg mindent levett a minimumra. -
kutyafulu #2653 nemá:) -
Knabb #2652 Gépe válogatja -
kutyafulu #2651 Ezt hogy csináltad?
Kétmagos Intel 2,8Ghz proci 3,1-en megy 4giga ram Gainward 9600gt húzva
Win7 7-fps.LOL -
#2650 Na kipörgettem. Röhej a gépigény, meg a patch is, ami 15 gigát lefoglalt telepítés közben, s csak utána adott vissza vagy 13 gigát :S
meglepő módon 2,2 Ghz-es kétmagos procin, 1 GB rammal, Win7-el és 9400GT-vel csak ritkán szaggatott. Tetszett, jó volt! -
#2649 vödör az egyik legkönnyebb boss.szerintemjavascript:document.newmessage.submit(); -
#2648 Én egyszerűen csak szemben álltam vele, és akárhányszor megpróbált nekemvágni valamit, akkor mindig kapott egy kis villámot :D Amúgy meg a bal klikk,q,q,q combo... -
#2647 ha letépkeded a falról azokat a szarokat, és hozzávágod, egy csomó ideig megbénul. aztán csépelheted. nem tudom mi lesz veled sidiousnál -
Tomy Lee #2646 Igencsak komolyra sikerült ez a játék.Nem vagyok SW rajongó ettől függetlenül láttam az össz.részét és ez a game remekül visszaadja a film hangulatát.
Szép grafika,jó hangok élvezetes-izgalmas játékmenet,igazi SW világ,komoly -
koj #2645 Kivittem:D:D nagyon jó volt, de hol vannak a DLC k? -
Knabb #2644 Hát pedig sok választásod nincs :D -
koj #2643 Hogy kell Vadert legyőzni? mindig megöl:S -
xxxpaulxxx #2642 -
#2641 Fordítsd magad felé az orrát, és legyen a földdel párhuzamos, és utána lehet lehúzbni. -
Knabb #2640 Erre csak a jó isten tudja a választ.... -
kavaro #2639 sziasztok,
Azt a hatalmas hajót hogyan kell kicsinálni???? amit fordítgatni is lehet
Üdv misi -
#2638 Biztos vannak non steam-es megoldások.De ebben nem tudok segíteni,mert nem foglalkoztam vele.
Már arra sem emlékszem a Warez Ep1 és EP2 milyen formában volt meg nekem.
Igazándiból a coop végett vettem meg,mert csináltak hozzá egy Synergy nevezetű modot amiben a singleplayert lehet végigvinni akár többen is.
Meg ugye ott van a grafikai tuning mod hozzá azt is szeretném látni (Cinematic mod 10)
-
#2637 Offoljunk csak... öregebbek és erősebbek vagyunk, mint az idelátogatók, meg még néhány moderátornál is :)
Az Orange Box-hoz nem is létezik okosság? Úgy értem, kifejezetten ehhez a kiadáshoz? Vagy, minden benne lévő HL-játékhoz külön vadásszak - mert sajnos, csak az alap HL2-höz volt szerencsém végigjátszást illetően...
[tudom, öreg hiba, de így jött ki]
-
#2636 Steam végett igen kell.Gépem dvd írója nem olvasta be a lemezeket ezért steamről kellett egészet leszednem.
1560ft volt a Left 4 Dead annyit simán megért jó kis zombihent.Bár nekem Killing Floor ilyen téren sokkal jobban tetszik!
Na de off vége még mielőtt valaki beszól! -
#2635 Crusaders-t én honosítottam. :) Jó játék. Kár, hogy nem volt időm végigjátszani teljesen :(
Orange Box-hoz mindenképp kell net?
"BalNégyHalott" nem izgat, warezben sem volt nagy élmény, multi meg kifejezetten irritál.
-
#2634 Nekem a következő vétel a Bad Company 2 lesz.
Most kiköltekeztem magam : Medieval 2 Gold (magyar),Crusaders Thy Kingdom Come (magyar), Orange Box, Left 4 Dead.