Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A kisfiam is imádja, az ölemben ülve nyomjuk a game-t! 😊😄
Olyan problémám van, hogy én a Star.Wars.Force.Unleashed.Ultimate.Sith.Edition-RELOADED -el játszok. Az eredetit küldetéseket már végig játszottam, de sehogy sem tudom a plusz pályákat meg cuccokat megtalálni! A fõmenû elején alulra sincs kiírva pirossal, hogy "Ultimate Sith Edition"! Segítsetek please!! Én vagyok csak ilyen béne?
Köszi elõre is!
Én helybõl, minden lopott játékhoz az US patch-eket töltöm le. ;-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem jobban bejön mint a Modern Warfare2!
Játszottam vele PS3-on,és azt kell h mondjam valamivel szebb lett,ugyanis
a PS3-as verzió nagyon csunya volt HD tv-n,viszont szép volt egy sima
katódos tv-n!A pc-s verzióról ez nem mondható el,mivel gyönyörü az Lcd monitoron!Egy kis élsimitás azért hiányzik!
Nálam teljesen jól fut a játék a Patch-ot természetesen feltettem!
Ja és müködött az Euro patch a reloadedes verzióval Imyke.😛
Abban egyetértek viszont h nem nagyon foglalkoztak a portolással,ugyanis a videókat egy az egyben átrakták a konzolokról,azért hangosabbak mint a játék,és 16:9-esek,ami elég gáz az 5:4-es Lcdmen,kicsit nyujtottak az emberek a videókban!
Ezt leszámitva nincs nagy gond,sztem örüljünk h megkaptuk,csak azt nem értem h miért kellett egy évet várni erre,ugyanis egy éve is ez a gépem volt,tehát akkor is elfutott volna rajta!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Kezdve azzal hogy még a közelébe se mész a közkatonának és elhalálozott, ha sikerülne fél ütéstõl meghal. A boss fight-ok-nál pedig toogle-re állítod az Action Camera-t (vagy mit) és csak egyszer kell kijelölni az ellent mert beáll rá a célzás. Az erõ ellenálló berendezés az valóban idiótaság, de azokat a katonákat is egy vágás kinyírni. Nekem egyedül a Purge Trooper (vagy mi a halál az a batárnagy robotkatona) csapta ki a biztosítékot, de a 4. végig vitelre már pikpak kicsinálom.
Darth Vader pont azért választotta a kölköt mert k*rva erõs, és ha figyeltél volna akkor a faksi fószer (én meg a névmemória. khmm..) is mondja hogy az erõben nem számít a távolság és a méret. Az összeépülõ robotot is tisztakönnyû leverni erõvel, csak rá kell jönni a módszerre.
Szóval nem a játékkal van baj, csak elsõre szokatlan a stílus és rá kell érezni. Szerintem...
Megy is az uninstall. És még ma se értem hogy mi ebben 25 giga. Fel is teszem valamelyik Jedi Knight részt mert azok milliószor jobbak voltak ennél.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Semmi hibaüzenet,csak kilép,ja és patch feltéve.
Tatooine = 45 perc
Hoth = 1 óra (a k*cs*g Wampa-k miatt. amúgy 40 perc)
Ezek körülbelüli értékek, nekem ennyi idõbe tellett végigvinni õket.
Hang fül > DirectX szolgáltatások
Fel tettm a patchet, megcrackeltem (vitaliy-s, reloaded-el is ) elniditom beállítom a felbontást, iranyitást és utana hibat észlel és leáll.... Mi gond? Vki nem tudna segíteni?
Positive Mental Attitude
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
wapolok
Fel tettm a patchet, megcrackeltem (vitaliy-s, reloaded-el is ) elniditom beállítom a felbontást, iranyitást és utana hibat észlel és leáll.... Mi gond?
Az 1.1-es patch-t szeretném felrakni,de azt írja ki,hogy nem találja a játékot!
Ti hogy tudtátok feltenni?
Mentést meg sehol sem találok hozzá.
Positive Mental Attitude