3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Torda5
    Hali 2befejezese van a jateknak?
  • Magiszter
    Emide kell ha minden igaz:

C:\Users\Narxis\Documents\Aspyr\Star Wars The Force Unleashed

Szóval majdnem eltaláltad
  • Narxis
    Ezt pontosan hova kell bemásolni? Mert elmentettem a sajátomat mielőtt Win 7-et újratelepítettem és 2 helyre is bemásoltam, de se load game se continue nincs ha elindítom a játékot.

C:\Users\Narxis\Documents\Aspyr

C:\Users\Narxis\AppData\Local\Aspyr

• Magiszter
    Akkor megpróbálom.
  • Magiszter
    Én az enyémen már nyomtam mindent, eddig a Batman:AA volt az aminél 2 óra után fortyogott a billentyűzet. Illetve az egészestés LAN-party-n a GOW nál éreztem hogy fűti a kezemet :D
  • suba53
    Ha egy teljes értékű 3650-es van benne, és nem egy visszafogott ( hogy ne olvadjon el a laptop borítása ), akkor elvileg még mehet is.
    De próbáld ki, annyit megér.
  • Rage47
    Haverom is laptopon játszott vele, de csak jégakkuval, mert szétforrt a gépe tőle:D
  • derdani
    Kössz szépen
  • Magiszter
    C2D T6400 és mivel laptopban van ezért laptopizé. :)
  • Evin
    Na de C2D micsoda?! Ha valami lapotopizé, szerintem felejtsd el.
  • Magiszter
    Hülye kérdés de felteszem:
    Core2 Duo 2.0Ghz, 2gb RAM, HD3650 512Mb elég hozzá hogy menjen a játék játszhatóan? Vagy ne is próbálkozzak?
    Hétvégén megyek féltesómhoz aki nagy SW fan és vinném neki laposon, mert az ő gépén még a telepítő se indulna el.
  • Evin
    Na igen, mindenki a MHz-el dobálódzik, nem pedig a gyári számozással.
  • suba53
    Az hogy kétmagos, még nem jelent semmit. Ha Pentium D, vagyis a korábbi netburst architektúrájú ( Prescott, vagy Cedar Mill ), és nem Core architektúra, akkor muzsikálhat ilyen gyengén.
    Az E6300-on, ami Wolfdale magos ( Core ), szintén 2,8GHz es, high beállításokkal tökéletesen fut.
  • Magiszter
    Hogy lehet elveszteni egy save game-et amit a user neve alá tesz? Format C? :D

Save Game - Szerintem ez az amikor már végigvittem 1x
    [<szpójler>] Letöltéshez a lap alján a "Save file to your PC: click here" -t kell keresni, akinek nem lenne egyértelmű. [<#&szpójler>]
  • derdani
    Sziasztok . Sajnos elvesztettem a Savegame-t pedig már majdnem végig vittem. Valaki eltudná küldeni a játék mentését
    e-mail: [email protected]
  • tenkenorman
    kétmagos?
  • Evin
    Csak tippeltem, de miért ne.
  • Szabi1991
    2,5ghz proci, 2giga ram, 9500gt, win7
    stabil 30 fps
  • kutyafulu
    Mit vett le minimumra felbontást? Mivel mást nem nagyon lehet állítani...
    NA jó patch után high vagy nem high...?
  • Evin
    Valószínűleg mindent levett a minimumra.
  • kutyafulu
    nemá:)
  • Knabb
    Gépe válogatja
  • kutyafulu
    Ezt hogy csináltad?
    Kétmagos Intel 2,8Ghz proci 3,1-en megy 4giga ram Gainward 9600gt húzva
    Win7 7-fps.LOL
  • kakateve
    Na kipörgettem. Röhej a gépigény, meg a patch is, ami 15 gigát lefoglalt telepítés közben, s csak utána adott vissza vagy 13 gigát :S

meglepő módon 2,2 Ghz-es kétmagos procin, 1 GB rammal, Win7-el és 9400GT-vel csak ritkán szaggatott. Tetszett, jó volt!
  • tenkenorman
    vödör az egyik legkönnyebb boss.szerintemjavascript:document.newmessage.submit();
  • Agamemnon69
    Én egyszerűen csak szemben álltam vele, és akárhányszor megpróbált nekemvágni valamit, akkor mindig kapott egy kis villámot :D Amúgy meg a bal klikk,q,q,q combo...
  • tenkenorman
    ha letépkeded a falról azokat a szarokat, és hozzávágod, egy csomó ideig megbénul. aztán csépelheted. nem tudom mi lesz veled sidiousnál
  • Tomy Lee
    Igencsak komolyra sikerült ez a játék.Nem vagyok SW rajongó ettől függetlenül láttam az össz.részét és ez a game remekül visszaadja a film hangulatát.
    Szép grafika,jó hangok élvezetes-izgalmas játékmenet,igazi SW világ,komoly
  • koj
    Kivittem:D:D nagyon jó volt, de hol vannak a DLC k?
  • Knabb
    Hát pedig sok választásod nincs :D
  • koj
    Hogy kell Vadert legyőzni? mindig megöl:S
  • xxxpaulxxx
  • Evin
    Fordítsd magad felé az orrát, és legyen a földdel párhuzamos, és utána lehet lehúzbni.
  • Knabb
    Erre csak a jó isten tudja a választ....
  • kavaro
    sziasztok,

Azt a hatalmas hajót hogyan kell kicsinálni???? amit fordítgatni is lehet

Üdv misi
  • grebber
    Biztos vannak non steam-es megoldások.De ebben nem tudok segíteni,mert nem foglalkoztam vele.
    Már arra sem emlékszem a Warez Ep1 és EP2 milyen formában volt meg nekem.
    Igazándiból a coop végett vettem meg,mert csináltak hozzá egy Synergy nevezetű modot amiben a singleplayert lehet végigvinni akár többen is.
    Meg ugye ott van a grafikai tuning mod hozzá azt is szeretném látni (Cinematic mod 10)
  • IMYke2.0.0.0
    Offoljunk csak... öregebbek és erősebbek vagyunk, mint az idelátogatók, meg még néhány moderátornál is :)

Az Orange Box-hoz nem is létezik okosság? Úgy értem, kifejezetten ehhez a kiadáshoz? Vagy, minden benne lévő HL-játékhoz külön vadásszak - mert sajnos, csak az alap HL2-höz volt szerencsém végigjátszást illetően...
    [tudom, öreg hiba, de így jött ki]
  • grebber
    Steam végett igen kell.Gépem dvd írója nem olvasta be a lemezeket ezért steamről kellett egészet leszednem.
    1560ft volt a Left 4 Dead annyit simán megért jó kis zombihent.Bár nekem Killing Floor ilyen téren sokkal jobban tetszik!

Na de off vége még mielőtt valaki beszól!
  • IMYke2.0.0.0
    Crusaders-t én honosítottam. :) Jó játék. Kár, hogy nem volt időm végigjátszani teljesen :(

Orange Box-hoz mindenképp kell net?

"BalNégyHalott" nem izgat, warezben sem volt nagy élmény, multi meg kifejezetten irritál.
  • grebber
    Nekem a következő vétel a Bad Company 2 lesz.

Most kiköltekeztem magam : Medieval 2 Gold (magyar),Crusaders Thy Kingdom Come (magyar), Orange Box, Left 4 Dead.