Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok...
Ugy tudom h 2 fele keppen lehet lejatszanmi ajatekot..tudna nekem vki segiteni hogy hogyan?
koszi, lehet privaton is..:d

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

Magiszter
Igen sok pálya van még, a pontokat akkor tudod osztani ha már vannak. Elsõ végigjátszásnál fokozatosan kapod majd az erõket, mint amilyen a villámlás is. Pontok elosztásához nyomnd meg az ESC-t, majd a Force Upgrades menüben tudod elosztani. Ott az Õ-Ú betûkkel tudsz majd navigálni a Kombók, Erõ Képességek, és a Képességek között.

Hypo
Mit erzel a sztori alapjan szerinted??😊) lol

és amikor el lehet osztani a megszerzet pontokat erõk erõsítésére a villám melyik, mert már Corusanton vangyok de nem tok villámot.
Már jó lett, köszönöm a segítséget. 😊 Amúgy sok pálya van még?
Magiszter
Crackfix-et tedd fel, régen mindenkinek itt kilépett, de a crackfix megoldotta.

A patch azért nem látja a játékot mert nem az eredeti exe-vel használod.

Próbáltam patchot feltenni, de azt írja hogy nincs a játék a gépen:S
Van 1 problémám, érdekes. A játék tökéletesen megy még nem akadt 1x se, most a második pályán vagyok az ûrhajóson abban is már a vége felé lehetek és van az a rész amikor ki kell húzni egy izét felugrani majd még feljebb és egyszercsak mindig itt kilép a játék de olyan gyorsan bezárja hogy csak na. Ennek mi az oka?
tommygear
<#shakehead>
tenkenorman
XD

http://www.tenke.hu

2hsz-t kellene visszaolvasnod <#szomoru1>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Sziasztok! Ha játék közben megnyomom az ESC-et akkor hogyan kell a menüben lépegetni?
IMYke2.0.0.0
Utóbbi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zeli
õ, és ú, vagy ú és û, nem emlékszem pontosan.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

valaki eltudná küldeni a mentését?lehetõleg olyas valaki aki már végigtolta
DarkSector
akor azé nem volt ismerõs...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

õ betûvel tudsz váltogatni
Köszi, igazából nem is ez volt a problémám ha nem az , hogy hogyan kell váltani a Froce Combo meg Force Power-ek között? Az melyik billentyû?

Hi ujra!
az lenne a problémám hogy a bossfightok elõtt általában elmentem a gamet,és mikor kilépek és újra játszani szeretnék és betöltöm a mentést visszarak a pálya elejére.Nem tudom hogy mi lehet a gond,és pl ha küldetést akarok választani azt sem engedi,mindenhol szürke.Pedig végigtoltam a játékot
zeli
enter.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hogy kell elosztani a Force pontokat? Egérkattintásra nem csinál semmit , melyik gombbal kell?

tommygear
ez mi a szar? 😄
tehát az animációknál jó

animációkánl jó, videóknál nem :/

w77d
egyébként ha a karakter kinézetét megváltoztatom az van valamire hatással? Gondolom hogy az átvezetõ videókrqa nem. És a kisebb animációknál? vagy ott vissza vált eredeti karakterre??

nem

Positive Mental Attitude

pc-re megjelent már?

Ilyet?

Positive Mental Attitude

Bence94
biztos, hogy van 2 játékos xboxon ?
ez a wii-sbõl van.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
akkor ez egy dlc, konzolokon.
többek közt x360-on

de nem alapba tartalmaz iet a játék!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ami azt illeti ez egy bossfight....<#oooo>
jah ez valamelyik missio végén van.
de nem 2 játékos, hanem egy fõellenség...

2játékos

DarkSector
az mi?

pc-re van duel mode?
Hali Mindenki!

Az a gondom, hogy játék közben véletlenszerûen elmegy a kép, kikapcsol a monitor, pár másodpercre a hang is megakad, és csak a reset segít. A legfrissebb VGA driver van fenn , és nem melegszik túl semmi. Esetleg valakinek valami ötlet?

Elõre is kösz!
Evin
Használd a megvett kombókat és a környékben levõ "piros háromszögeket".

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

w77d
én most ott akadtam el, hogy a halálcsillagon vagyok és jön 5 ilyen lézerbotos anyaszomorító. Egyszerûen alig tudom õket megütni, mert állandóan a földön fekszik a karakterem, lõnek rám ilyen energiagömböket, amiket igencsak megérez a karakter. Ha az egyikkel nekiállok nagyoskodni, akkor a másik négy baszogat mint valami kurvát...

Evin
Leirtod a TIE-ket, húzod a rombolót, TIE-ket irtasz, romboló...
Ha nagyon béna vagy, akkor is kb 5-bõl meg lehet csinálni.
Én pl nem villámoztam õket, hanem az erõvel eldobáltam õket vagy neki a másiknak.

na mind1 ugyis kibaszott idegesítõ volt a rankor meg a lépegetõ ölés is

May the force serve you well!

faszom ez kibaszott idegesítõ rész
fightereket szét tudom villámozni de egy idõ után olyan gyorsan jönnek vissza, hogy nics idõ beforgatni a detroyert

tommygear
NEM
nem lehet átlépni a ISD elõtti Tie fighteres rész 1 kibaszott fighter nem tudok eltaláni villámmal

megvan,ty
Magiszter
Fogod, new game és ott lehet választani a DLC-ket.

Hali!
Kellene egy kis help!Az utolsó küldetésnél vok a Death Star-on.A legvégén vagyok a mapnak,Vaderrel fightolok,le is gyõzom és utána kell megölni Palpatinet,ez is sikerül de utána ugye meghal galen,és the end.Szóval azt nem értem hogy akkor hol vannak az extra mapok?Lehet én rontottam el valamit,de nem vágom hogy mit.
tenkenorman
kasyyyk te úr isten. 😄 ne haragudj. rexus primeon vagy. a primeok általában a szemét bolygók. artus prime pl.

http://www.tenke.hu

Evin
A Kasyyyk a wookie-k bolygója, amin az elején voltál. A szemét-bolygó más. Az erõvel szét kell kapnod azt a szárnyat, amit a hajtómû melegít.

Sziasztok !

Kellene egy kis segítség ! Annál a résznél vagyok (asszem valami kasyyk a a neve)ahol egy nagy szemétbõl összerakott robotot (kezében valami tüzes kõ van ) kell legyõzni. Az meg is lenne. Itt merre kell továbbmenni ? Igaz mutatja az elején de nem lehet felugrani sehová. A hajtómû amely ég arra sem lehet.
Köszi.
nekem jobban tetszik a team fortress 2, mint a banánosspenót

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx