3233
-
#2713 látom sokaknak meggyűlt a baja a csillagrombolóval..én is azzal szívok...a középre állítás még megy, de a qva orrát sosem bírom időbe megemelni mire odaérnek a TIE-k és már alig élek...nem lehetne valahogy a hülye egérről máshová pakolni addig azt a felfelét ? lehet azért szívok, mert optika? mindenesetre nem bírom olyan gyorsan fölfele mozgatni azt a sz@rt, mint amilyen sebességgel visszasüllyed -.- -
Knabb #2712 Nekem a kisebbekkel jobban meggyűlt a bajom :D -
#2711 Ja tényleg, dobálni... bár nem sok mozdítható cuccot láttam körülötte, de akkor gondolom a levegőből kell leszedni a tárgyakat. Így már könnyebnek hangzik. -
Knabb #2710 Dobáld meg + csapkodjad osztán jöhet a kivégzés -
#2709 Hogy kell megölni azt a hulladék szörnyet? Azon a roncshulladék pálya végén vagyok, nyomom bele az áramot, megáll egy kis időre talán hp-t is veszít, de megöl mire egyáltalán félig leviszem... -
Rewerse #2708 Halljátok tom mit kell felpeccselni aztán lessz mentés de nemtom mert eredeti exe kell neki pls adjonmá valaki valami exét vagy akármit amivel megy fontoslenne -
#2707 Csak úgy tudtam megérteni a mondandóját hogy verejtékezve koncentráltam a szövegre. Pfuh.. nem volt könnyű, de sikerült. Azt hiszem :-D
Fentről a 3. link
Szerintem innen már menni fog. Ha nem akkor...
Vagy ha félre értettem a mondandódat akkor legyen intő példa, arra vonatkozóan, hogy legközelebb teljes, egész, kerek mondatokat írj és ne úgy, mint egy diszleksziás speed-függő. -
Knabb #2706 Hát így biztos0 nem... Előbb szedj be valami nyugtatót -
Rewerse #2705 Haljátok megvan mit kell :leszedni vmit aztán valami crackelés de nincs link ahonnan tudnám nemtudna adni vki ojan linket ahol ingyenes pls -
Rewerse #2704 Császtok megin figy sry de olvasgattam egy csómót és nemtaláltam választ de tom hogy azért nem ment nekem mert vmi kód kell hozzá de nemtok leszedni semmien kódot nemtudnátok elmondani mi a kód ami kell hozzá? pls -
kulturattase #2703 Köszönöm.
elég nagy baj :-) -
Knabb #2702 Tudtommal nincs
-
kulturattase #2701 Sziasztok!
egy röpke kérdésem lenne,nincs időm és hangulatom végigolvasni a sok hozzászólást.
Co-op mód létezik e gaméra?
Hamachin tolnánk ha lehet...
Köszi a válaszokat előre is.
thx
bye -
#2700 Jah és még lemaradt:
Asus P5PKL-AM alaplapom van! -
#2699 Lemaradt:
Mondanám, hogy gyere el, nézd meg, de úgy vagyok vele, senki nem garantálja azt, hogy nem ütsz le, és vágod ki a vesém, májam...
Egyébként a Resident Evil 5 és a Crysis is megy szépen. -
#2698 Felbontást 1024*768-ason hagytam, de kikapcsoltam a vonalsimítást. Mondom, pálya indulásakor volt, hogy pár másodpercre beszaggatott, de utána minden tökéletes volt.
Ez Reload release volt, telepítője 14 giga. Leszedtem a 4,6 gigás packot. Na ez szaggat össze vissza. Visszatettem a Reloaded-et, na az megint megy simán. Pöcs feltéve, crack használva.
Gépem adatai (bővebben):
Intel Celeron E1500 2,2 Ghz
1 GB Kingmax 800Mhz
XFX Geforce 9400GT 128 bites 512MB
Windows 7 RTM 32 Bit. -
#2697 Ment igen, igaz hogy belassult sok helyen mint a picsa, de ment. Sp3al hibátlanul ment. -
#2696 neked megy sp2-őn?
-
#2695 jah mond ezt a haveromnak...D: -
#2694 Simán fel lehet tenni sp2-re, ha nektek nem ment mást gond volt ott... -
#2693 fél óra feltenni az sp3mat :D -
#2692 jah de hátha van megoldás. -
Knabb #2691 Akkor ott a válasz -
#2690 nem, probáltuk. -
Knabb #2689 Hát ha nekem felmegy vistára sp1-nélkül is... akkor felmegy xp sp2re is sztem. -
#2688 csőtők...vabn mod hogy sp2-es xp-n fel lehessen telepiteni???
vagy sp3-kell mindenképpen? -
suba53 #2687 Konkrétan a 2599 - 2602 számú hozzászólások adnak választ a kérdésedre.
Jobban leírni én sem tudnám.
Valamint:
http://torrentkereso.hu/torrent/star-wars-the-force-unleashed-mini-image-torrent-558755.html
Itt le is van írva, hogyan kell használni a mini image-t, ha azt a törést választod. -
suba53 #2686 Olvass vissza egy keveset. Nekem is ez volt a problémám, és korrekt választ kaptam. -
#2685 Nekem a felbontás alatt csak egy input device van mint régen. Szóval X-Akták. Majd megoldom konfigolással. -
#2684 Ha a launcherrel indítod a játékot, akkor a launcher főképernyőjén, a felbontás választás alatt egy párral. -
Knabb #2683 Igen, általában ez a játék nem szaggat, hanem lassul... Az egér az meg tipikus konzolbetegség. -
#2682 Helyzet a következő:
Feltettem notira a játékot (C2D T6400 2.0Ghz, 2GB DDR2, HD3650 512Mb; Windows 7 32bit.), valamint az 1.1-es pecst és jól fut. Néha van egy kis lassulás (nem szaggat lassul, mint a bullettime), illetve az egér mintha accelerated-re lenne állítva (ha gyorsan megmozdítom 360 fokban megpördül a kamera. Ha lassan mozgatom, lemegyek az asztalról de a kamera csak vánszorog.), de lehet az egér hibálya, vagy valami windows-os beállítás, majd megnézem.
Szóval notin is játszható bőven. Apropó: Az 1.1-es peccsel hol találom a High/Low detail-es beállítási lehetőséget? Mert nekem maradt az ami volt az indításnál. -
#2681 Ha használtál valami kódot a játékban akkor a miatt nem tudsz menteni. Ilyenkor előlről kel kezdened a játékot és ne használj semmilyen kódot. -
Torda5 #2680 Magiszter kosz az infot csak enyit akartam :D -
#2679 thx, így működik. -
Rewerse #2678 Hali valaki pls elmodja hogykell menteni???? Mert ha mentenék akkor ezt irja: Save Disabled
-
#2677 Igen kettő van:
- Rátámadsz az Emperor-ra (Light Side befejezés)
- Rátámadsz Vader-re (Dark Side befejezés)
Ezzel is tudsz unlock-olni ruhákat. -
Rewerse #2676 Császtok csak annyi hogy megvan PC-re az a Sith verzió de nemtok menteni mert sva disabled-et ír nem tudjátok mért nem tudok és hogy hogy kell? -
Torda5 #2675 mar vegig jatszotam azert kerdezem! -
Knabb #2674 Játszd végig, megtudod