Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeket elõször kipróbálom késõbb pedig megveszem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2,2TB-om lassan betelik kell venni megint új vinyot majd!
Next PC upgrade: 2022
Ezért foglalják a helyet - eddig csak 188 GB *.iso van a nagy vinyón ;-)
Átkozott tolvaj vagyok, csak ritkán veszek drága, eredeti játékokat, igaz, akkor egyszerre sokat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A segítségeteket szeretném kérni méghozzá abban h h kell használni a Yasu 1.6-ot?Vmi olyasmit ír h bekell másolni oda ahol a daemon tools exe.-je van, de ott sem mûködik. Mi lehet a gond?
Elõre is thx!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
grat Riddick
Itt le is van írva, hogyan kell használni.
Régi telepítés le, a négy DVD-s verzió fel, majd az EU 1.1 patch.
Az eredeti exe-vel a virtual disc-es töréssel kifogástalanul megy, van mentés, nem dobál ki.
Nekem folyamatosan kidobja a játékot a második pályán vagyok, amikor a lépegetõt kell kinyirni, ha ott felmegyek egy szintel feljebb, egybõl kidobja.
videokarit frissitettem és nagyjából birnia is kellene,. mert a játék nem akadozik.
a patchnél azt irja ki, hogy nincs játék a gépen telepitve.
ötlet??
Kössz misi
Saját tapasztalat:
Egy Intel E5300 dual core proci, 2GB ram, Geforce 9600GT, ami manapság már inkább alsó középkategória, vígan viszi a játékot.
Akinek nem high-end gépe van, megosztaná velem/velünk, hogy az 1.1 patch -el mennyire lett játszható a játék?
A beállításokat kicsit lehet butítani?
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elakadtam, a halal csillagban annál a résznél mikor egy zöld lézersugár fél percenként mûködésbe lép. Van 3-3 karika ami össze-vissza forog én megû
állítom õket és kijön egy palló és lehet átugrálni de nem tudom mit kéne pontosan csinálni.
ill.
Star Wars: TFU v1.1 Patch EU - 403 MB
NoDVD: közvetlen link - s ha nem menne, akkor: itt megtalálod
2. telepítsd a javítást
3. másold a helyére a javításhoz tartozó törést
4. lesz mentésed.
Egy hete tettem fel a fiamnak a PC-s Shit Edition változatot.
Az indulásnál már azt írja ki, hogy nincs érvényes mentés, majd a játék közben sem lehet menteni, ez az opció le van tiltva.
Valami okosságot tudtok erre a problémára?
És a patchelési problémára tud valaki megoldást?
Tom Evin = grafika és minden technikai háttér
Szóval egyszerûen nem értem. Szerintem ennek nem így kellene mûködnie. Pedig a patchet az aspyr.com oldalról töltöttem le, szóval ez a hivatalos patch. Lehet hogy valami rossz verziót töltöttem le?
Szóval, ha valaki találkozott már ilyennel, vagy tudja a megoldást, az legyen szíves, árulja el nekem is. Elõre is köszönöm.
Egy másik dolog. Szeretnék magyarítást csinálni a játékhoz, ehhez viszont kellene egy editor. Nem tudja valaki, hogy azokat az .lp kiterjesztésû fileokat milyen programmal lehet szerkeszteni?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
A másik az, hogy élvezve ennek a kiváló játéknak minden egyes percét, az erõ használatot, a kiváló sztorit, a többszöri végigjátszhatóságot, az ellenefelekt különbözõ vicces módokon eltéve láb alól, a bossoknál kicsit gondolkodva, de kitartással és ügyességel megoldani a probélmákat és nem hisztizni folyton, csak játszani.
Ez a két mód van. Én az utóbbit javaslom.
no akkor szép mûvelt stílusban
jump után vársz egy fél mp-t
ne dupla jumpot tolj ott van a gond
jump jump és dash de a 2 jump között icipici szünetet várj
vannak fagylaltok
annyit nem tudnak megcsinálni hogy nem dupla jumpot tol hanem ütne 1et vár egy kicsit még 1et és dash ennyi lenne
no meg a combos menüpontban is körül kéne nézni 1-2 hasznos infóért de aki ennyire se hajlandó...
Positive Mental Attitude