3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • bAguziB2
    felraktam a gamet, eredeti crack van rajta...felraktam az 1.1-es eu patchet is, és 1.1-es-el megcrackeltem, és amikor kiírja h loading, csak tölt és tölt és tölt...
  • Rewerse
    hallod én crackaltem az 1.1-es crackel de kell akkor neki a dvd! amúgy most meik patch a jó mert az eu nem!!!
  • tommygear
    akkor nálad van a hiba, ilyen egyszerű mert másnál jó
  • Magiszter
    Te hallod egy zseni vagy! Ha felteszem az 1.1-es pecst, ki gondolta volna hogy az 1.1-es krekket rakjam hozzá? [/szarkazmus]

Amúgy eredeti játékkal is megcsinálja ezt pecselés után.
  • tommygear
    talán krekkelni kéne az 1.1es krekkel
  • csicsa
    Mondjuk azt én is furcsállottam,hogy a patch telepítése után is 1.0 maradt.
  • barmi
    A mentéseket merre találom?

Köszi ; ]
  • Magiszter
    Én feltelepítettem azt a szutykot (értsd: 1.1 patch) kb 30 percig futott, majd indítom a játékot és mit látok? "v1.0"!!! Akkor mégis mi a lótüdőt csinált 30 percen keresztül? Újratelepítettem a játékot frissibe, majd megint pecs (1óra 20perc ment el az életemből) és az eredmény dettó. Szóval ennyit a pecsről.
  • Hans von Luck
    Nekem kb. fél óra után megint recseg...1.1 patch után is...a filmek és a menü alatt már ok...
  • csicsa
    Sziasztok!
    A patch telepítése után is lehetnek hangproblémák?
  • Rewerse
    HAlljátok leszedtem ezt SWTFU_PC_EF_1.1_Update-t és semmi, felraktam de nemtok azóta se menteni. Azt tom hogy az EU patch se jó de akkor mi? (és
    aki tudja pls küldene egy linket)pls
  • Evin
    Ha a proci nevéből nem felejtettem ki a C2D megnevezést, és csak annyi a neve, akkor biztos, hogy nem.
  • Petyus1994
    Sziasztok!Szerintek van esélye minimum grafon akadásmentesen futnia a játéknak ezen a konfigon:Intel Celeron 2.8 Ghz,2 GB DDR2 Ram,512 MB GeForce 9400 GT.Megjegyzem pl a legújabb COD majdnem maxon ment akadásmentesen:).
  • surmi
    Sziasztok!
    Sajnos gondom van a játékkal. Elindítom a játékot, bejön a menü minden ok de amikor elínditanék egy játékot egyszerűen kiadobb bejönn egy hiba üzi, hogy a Star Wars The Force Unleashed működési leállt. Felszenvedtem a patch, az összes cracket kipróbáltam, ami a gamecopyworldon van, de hiába mindig kidobb. Kibróbáltam azt is hogy valakinek leszedtema mentését is folytatom, hátha de ugyan úgy kidob. A gépem amd x2 545, 2giga ram, ati 4650 és win7 64 bit. Légyszi segítsetek, mert nagyon szeretnék már vele játszani.
  • Rewerse
    HAlljátok leszedtem ezt SWTFU_PC_EF_1.1_Update és semmi felraktam de nemtok azóta se menteni. Azt tom hogy az EU patch se jó de akkor mi? (és
    aki tudja pls küldene egy linket)
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor nem egyre gondolunk.
    Használd az oldal alján lévő keresőt, én korábban feltöltöttem az eredeti exe-t.
  • bAguziB2
    ENG/RUS verzió..és a lemezen csak pack fájlok vannak, semmi exe nem található.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha a magyarok által készített DVD5-öset szedted le, akkor ott lesz original exe is, rajta...

• bAguziB2
    Sziasztok. Letöltöttem egy dvd5ös releaset, fel engedi rakni, midnen király de amikor a kasyyki prologue elkezdődik nagyon szaggat, a gépem miatt is tudom, de a bllet tiem efect is megvan...a patchel megpróbálom szabályozni a grafikát, de előbb szeretnék kérni egy orginal exet, hogy feltudjam rakni a patchet, mert auto crackes verziót szedtem le..

ha tudtok, légyszíves küldjetek erre az e-mailre: [email protected]

köszönöm előre is válaszotokat, segítégeteket.
  • RoyalPredator
    Skacok.

Nálam memóriahivatkozás miatt folyton kilép játék közben...
    pgjpjgsdjgpsdjg memória címre hivatkozott blablabla, és
    nem tudja végrehajtnai a következő műveletet "Read".

Tudjátok a probléma megoldását, v rakjam be kérnek h pontosan lássuk és megoldjuk a problémát?
  • Morthanas
    Valószínűleg tényleg a ZoneAlarm okozhatja a problémát, a NOD32-vel nekem sem volt gondom,és a Windows tűzfalon is átmegy. SP2-őn futtatom, és már nincs semmi gond.
  • Spartan117 #2732
    Xp sp3+nod32+zonealarm firewall! És mint említettem valószínűleg a zonealarm okozott problémát a játéknál! Gépe válogatja!:D
  • Evin
    Win7 7100 + Nod32 v4 + Comodo Firewall és nálam tökéletesen ment a gém (v1.0), semmit sem kapcvsoltam ki.
  • Spartan117 #2730
    Nem tesz semmit! Örülök hogy segíthettem!
  • Morthanas
    Kedves Spartan117! Nem kétséges, Te egy zseni vagy! Köszi!!! Tényleg a ZoneAlarm volt a ludas, a játékot nem is kellett leszednem, se a NOd-ot, egyszerűen leinstalláltam a ZoneAlarm tűzfalat. És lám -lehetett menteni! Egyébiránt a kedves fejlesztők pedig hadd ne mondjam milyen szívességet tehetnek nekem, részint mert egy ilyen szarvashibát bennhagytak a kész verzióban, részint mert nem voltak képesek ezt a megoldást a honlapon közölni simán. Pedig többen is jelezték a hivatalos fórumokon (www.aspyr.com), hogy ez fennáll, és erre olyan 'kiváló' megoldásokat kínáltak, hogy vegyél jobb procit, újíts driverekert, blabla. Kösssz...De most örülök a játéknak, nem is bosszankodom ezen!!!!
  • Spartan117 #2728
    Kedves a "mentéssel" bajlódó kollégák! Ugyan ezen probléma lépett föl nálam is, és nagyon sokáig keresgéltem a megoldást, míg végül ráleltem! Mármint úgy értve hogy "nálam" ez segített! Remélem valamennyire értetek angolul!
    1. cut the network connection (pull out the network cable).
    2. uninstall TFU
    3. uninstall ZoneAlarm
    4. restart your Computer
    5. deactivate Avira anti-vir
    6. delete everything in the "temp-file"
    7. reinstall TFU
    8. install patch 1.1
    9. play the game and save
    10. exit and tuck the networkcable in
    11. install the latest ZoneAlarm version
    12. restart your pc, activate Avira and have fun ;-)

Nálam az egészben a ZoneAlarm tűzfal volt a gátló tényező! Leszedtem a gépről!A játék telepítés előtt kikapcsoltam a Nod-ot! Fölment a játék utánna play! És mentett simán! Próbáljátok ki! Remélem segítettem! De a tanácsom az, hogy ne tegyétek vissza a tűzfalat, és ne kapcsoljátok vissza a vírus írtót játék előtt, mert akkor megint elcsesződik! Remélem segítettem ! Sok sikert!
  • Morthanas
    Természetesen fel is tettem a Patch-et, többször újrainstalláltam, de semmi (majdhogynem ezzel szórakozom tegnap óta). Az SWTFU.BIN fájl folyton 0 értéket mutat, s már alapból kiírja, hogy no save data available.
  • Morthanas
    Sziasztok! Nekem is az lenne a problémám, mint már másoknak előttem: nem tudok menteni (savegame disabled, no save data available, stb.). Félreértések elkerülése végett: az EREDETI játék van meg, tegnap vettem a CD Galaxisban, kemény 8000 Ft-ért (már egy kicsit bánom..). Ha valakinek van valami ötlete, megoldása, azt nagyon megköszönném! Sanos, letöltött mentett állások bemásolása sem működik.
  • Rewerse
    Haljátok felrakta a peccset de semi a peccs 1.1 EU volt talán csak a vitality-s jó?
  • Rewerse
    Kössz mindenkinek a peccset elindítottam azaza megy szetm majd ha felrakja (reggelre)akkor tok menteni
  • IMYke2.0.0.0
    Az enyém biztosan.
  • Evin
    Olvass vissza, talán még a linkek is élnek.
  • Rewerse
    Valaki segítsen pls megvan az 1.1-es peccs de az eredeti exe amit felismer nincs és nagyon fontos hogy kéne de nme fizetős oldalról nincs valakinek tanácsa vagy linkje vagy akármi?????
  • Magiszter
    Igen, sajnos ez így szokott lenni
    Fogadjuk hogy ominózus bejelentés amit lentebb idéztem annyit takar, hogy két fénykarddal nyomjuk majd az ipart. Nagyobb/nehezebb főellenségek lesznek és még az egyszerű StormTrooper-t is 30 percig öljük mire megdöglend. Hiszen tudjuk: A játék nem szórakozás, hanem kihívás.
  • IMYke2.0.0.0
    És akkor, nehezen, de felébredsz... s rájössz, az egész csak hiú ábránd.
  • Magiszter
    "A fejlesztők pedig elmondták, hgoy ebben aztán tényleg minden benne lesz majd, ami kimaradt az első részből."

Ergo: Fénykard stílusok közötti váltás. Nem idegesítő játékmenet a végén (nem fetrenged végig a játékot, vissza tudod erőzni a rakétákat). Darabolás (mert az baromira hiányzott). Különböző kivégzések az alacsony HP-s elleneknél (szerintem sokat dobna ez is rajta.). Választható faj, és fénykardok (kétkezes, dupla).
    És nem utolsó sorban: Normális PC-s Változat! (Állítható grafikai beállítások egész arzenálja.)
  • grebber
    Bejelentették a 2. részt!
  • Rewerse
    Nemtudna valaki egy eredeti exe-t küldeni vagy linket hogy feltudjam peccselni mert nemtok menteni pls de ha lehet ne fizetőset mert a multkoriba se tudtam felregizni
  • Shiwo
    jah, akkor valszeg azért nem :) köcce, meglesem a dolgot..
  • Knabb
    Mert lassan kell mozgatni az egeret, mínél lassabban mozgatod, annál könnyebben mozognak a tárgyak.