3233
-
A 3. lehúzásnál ne figyelj rá, rosszul írja, lényeg, hogy vízszintes legyen a hajó, és feléd nézzen. Utána tízhatod+tízhatod. -
Sith #2792 Igazából PC-n nem játszottam vele csak még anno régen boxon ott ha jól emlékszem annyi volt a trükk hogy amikor jönnek a TIE fighterek a csillag romboló elkezd vissza menni az eredeti helyére ha gyorsan lekapod a TIE-ket akkor ugye nincs ideje vissza menni.. és két három kör alatt lejön.
Ne kövezettek meg ha nem így van csak hirtelen ez ugrott be. -
Ott tartok hogy le kéne húzni azt a bazi nagy csillagrombolót. Már bele őrülök, hogy kéne jó csinálni. HIába rángatom az egeret úgy ahogy ő írja már egy 1,5 órája kinlódok vele de semmi. HELP!!! -
rossi24 #2790 Szasztok sajna nekem szaggat high detail-es dologgal is pedig szerintem nem kéne szaggatnia na jó a vidikártya miatt biztos vagy nem tudom.
Gépem: Intel Dual Core E5200 2.50Ghz 2MB L2 Cache, 2Gb Ram, 256VRam Nvidia NX8400GS.
Lehet hogy kéne neki egy 512-es videó kari? -
Nekem Intel Core 2 Duo E6320 1,86GHz-es proci van és simán megy. -
Rewerse #2788 Na leszedtem a patchet az elöbbi linkről de nemtom még mindig mien crack kell utána hogy jó legyen, pls adjon valaki egy linket -
van egy 3 GHZ dual core-om, nem a leggyorsabb, de azért ennél rosszabb procikkal is vígan nyomatják a gamet. -
Azért a proci is sokat számít, hogy ki tudja-e hajtani a kártyát. Meg a konzolok inkább a procit fogják szerintem. -
A gépigény egyébként nem jól van megadva radeon hd 2600-at írnak minimumnak, de azzal 10 fps-el döcög, szóval nem mondanám, hogy bárki is probálkozzon ilyen kártyával. -
konfiggal nincsen gond az fix, a játék fut szépen.. ha simán exe-vel indítom akkor fut csak szét van húzva és így elég illúzió romboló.. csak akkor vna gond, ha launchert akarok indítani..
#2783: kössz, de nem találtam aspyr mappát ott :\ -
Szabi1991 #2783 most nincs fent nekem a gém.. :/
de google szerint c:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Application Data\Aspyr -
benkoszabi #2782 hát nemtom..biztos elég hozzá a konfigod? én feltelepítettem, még mielőtt elindítottam volna, leszedtem a patchet, felpeccseltem, utána jött a crack..és vígan elfut...fontos, hogy a crackelés mindenképpen a peccselés után jöjjön...
valamint legyen minimum 30Gb szabad hely....a patch-et amúgy megéri letölteni... -
Hans von Luck #2781 Kint van képregényben is akit érdekel...katt ide -
most raktam újra .. telepítő megint hiba nélkül végig ment, de ha el akarom indítani a launchert aszondja, hogy a működés leállt.. 5let? :) nincs vmi konfig fájl amit manuálisan át lehet szabni?
-
Samanoske #2779 Ezen a konfigon biztos nem ment mert nekem amd3000+,atix1950,2,5gb rammal
képregény volt! -
benkoszabi #2778 19"-es monitoron játszom most nem emlékszem, hogy 16:10-ben vagy 16:9-ben, de be lehet állítnai a felbontást a Launcher-ben.
Egyébiránt van különbség a High Detail-nál..ha kikapcsolod, mintha nem lenne élsimitás, vagyis recések a vonalak, felületek...a részletesség is alacsonyabb lesz jóval...nekem úgy már sikerült egész szépen futtatni 2300Mhz-es X2-n és 2Gb RAM mellett...és nem csúnya a játék
Jah....amúgy 7990Ft egy X360-as vezérlő PC-hez is...és megéri...sportjátékokhoz, mint NBA 2K széria, vagy a Fifa és PES, de pl. ehhez, vagy a Pure-hoz, vagy autósokhoz, mint a GRID NFS kötelező
Van róla egy cikkem a Logout-on:Teszt -
hoj.. v én vagyok a vak v nemtom, de én semmi lehetőséget nem találok felbontás állításra.. widescreen monitoron meg buzi szarul néz ki, hogy széthúzza a képernyőt és mindenki dagadt :)
ha launchert meg ilyeneket akarok indítani akkor hibát észlel és leáll..
vmi help jól jönne
kösz! -
Mivel a játékban ELEVE nem volt, így most sincs. -
rossi24 #2775 Műkszik patch-el a játék legalábbis ki van írva hogy High Details de igazából semmi különbség nincs. Játékon belül továbbra sincs állítható opció igaz? Mert tegnap nem tudtam az [] ilyen jelekkel lépni de látom épp most írták hogyan kell. Megmondanátok hogy van e a játékban további graf állítási lehetőség, mert ha nincs akkor vissza se teszem. -
Jobb oldali (nagy) Enter mellett keresd a megoldást...
-
Bandy #2773 Kérdésem a következő lenne azt irja a játék hogy [ ] gombokkal lehet váltani mikor upgradelni akarod az erőd. De nekem nem mükszik erre a két gombra az ablak váltás, van valakinek valami megoldása erre? -
Mert kevés a hely a vinyódon. -
rossi24 #2771 Leszedtem a patch-et de egy idő után azt írja ki hogy Performing rollback.
Felraktam a játékot megcrackeltem majd letöltöttem a pathcet a vissza másoltam az eredeti exe-t felraknám a patch-et de egy idő után azt írja ki amit már fent is említettem. -
benkoszabi #2770 jah igen, nem szabad megcrackelni, csak peccselés után...és ugye crackfix kell hozzá
amúgy meg, a patch felrakása után lesz egy olyan opció, hogy High Detail, azt nem bekapcsolva szépen futtatható a játék
Aprópó, ti észrevettetek vmi lényeges különbséget a High Detail Off és On között? -
Szerintem meg azért van, mert a crackelt játékra akarod feltenni a patchet. -
rossi24 #2768 Szevasztok leszedtem a játékot az a baj hogy szaggat és nincs grafikai beállítási lehetőségem csak annyi hogy fényerő vagy hogy 1024*768 vagy 800*600 ennyi semmi több. Ennyi lenne tényleg az össz beállítási lehetőség vagy csak én vagyok hülye? -
Pont ezt szedtem le... -
benkoszabi #2766 ez asszem azért van, mert nem jó a patch, van EU meg US patch is..szedd le innen:patch -
HY!
Olyan problémám van hogy leszedte a patch-et, elindítom de kiírja, hogy Software not installed. Gondolom ez azért van mert nem az ajánlott helyre telepítettem, hanem egy másik winyóra. Nem tudom újra rakni, mert telepítő DVD-t letöröltem, és nem igazán van kedvem leszeni 15 GB egy "Mbites nettel. -
Armisael #2764 És Boldog Karácsonyt!!! -
Armisael #2763 Sziasztok!
Még régebben felraktam a játékot az 1.1 patchel együtt végig is toltam mind a két endingel semmi probléma nem volt egyszer nem akadt be lassult be semmi mindezt 1440x900 felbontáson és High Detail-on. Majd hanyagoltam egy 1,5-2 hétig. Majd e hét elején újra kedvem támadt gyapni, elindítom és olyan hihetetlenül be van lassulva, hogy ilyet még szerintem senki nem látott, egyszerűen élvezhetetlen. Semmit nem állítottam át azóta.
Valami ötlet?
Gépem:
Asus P5KC
Intel Core2Duo E6750 2,66 Ghz
GeForce 8800GTS
Win7x64 -
Boldog Karácsonyt
-
Az én memóriahibámra tudtok vmit? ='( #2734 -
Rewerse #2760 Ok és mégegy kérdés meik patch a jó mert az EU nem akkor az US???
-
www.gamecopyworld.com
-
Rewerse #2758 Ok vágom de seholsem találom az 1.1 NoDVDcrack-et pls küldenél egy linket -
Innen tölthető az original exe
-
Szerzel original exe-t felülírod, és utána csinálod a 2. ponttól...
-
és olyankor mivan ha az én verzióm autockrackes?..:S -
0. játék feltelepít
1. nem crackel
2. v1.1 US patch feltesz
3. v1.1 NoDVD feltesz (crack)
Játszik...