1458

18 Wheels of Steel Extreme Trucker
  • Vlala #1295
    Délután feldobom egy-két képpel. Olyan szállítmányom volt, hogy csak na. :)
  • sovatalevi
    hat ez is kihalt.
  • zbenderhun
    sziasztok! van valakinek ötlete arra, hogy a G25-öt ha felimeri, akkor miért nem konfigurálható? felismeri, de nem engedi használni sem. előre is köszi.
  • sovatalevi
    a kovetkezo konfigon hogy tudnam h ne akadozzon?nvidia geforce 5200 fx 128 mb videokartya.processzor:AMD sempron processor 3000+,1.81 Ghz ,512 mb ofRAM.elore is koszi.
  • garferi
    Mindegy, írtam a fejlesztőknek e-mailt a problémáról, remélem valami hasznosat fognak válaszolni.
    Hihetetlen, hogy nem támogatja rendesen a játék a nem szélesvásznú monitorokat...
  • Carlos
    Az az igazság, hogy szerintem Ausztrália unalmasabb, mint kanada volt. Nagyon hosszú utak viszonylag egysíkú táj...A téli pálya jobb volt szerintem.
  • Carlos
    Értem.
    Akkor próbáld ki ablakban 16:9 vagy 16:10 -es felbontással.
  • garferi
    Ablakban is ott vannak a fekete sávok! :D
    Kép: http://dl.dropbox.com/u/731077/Pics/18WosET.jpg
  • Carlos
    Nemtom. Nem néztem még 4:3-ban. Viszont ha így oldották meg, akkor együtt kell élni vele.
    Játsz ablakban, még a csajoddal is tudsz msn-elni közben. Évek óta mindent csak ablakban tolok.
  • garferi
    Például arra ami marko37 #1206 -as hozzászólásában is van a képen. Fekete sáv alul és felül. Nekem teljes képernyős módban 1280*1024-as felbontásban is ott van. Olyan mintha nem támogatná játék a 4:3-as képernyőarányt, csak a szélesvásznú 16:9-et és 16:10-et. Nem is értem, eddig az összes 18 WoS játékban rendben volt a felbontás.
  • Carlos
    Milyen fekete sáv?
  • garferi
    Üdv!

Végigolvastam a topicot és láttam, hogy már páran kérdezték, hogy hogyan lehet eltüntetni a fekete sávokat alulról és felülről, de Ők sem kaptak választ. Ha nem tudjátok akkor legalább írjátok le azt, mert ez így nagyon úgy tűnik mintha nem érdekelne senkit ez a nagyon is zavaró probléma. Szerintem nagyon idegesítő, hogy legalább 15 cm kiesik képernyőből emiatt az idióta levágás miatt.
    Vagy van olyan akinek teljesen kitölti a játéktér a monitorját?

Köszi előre is!
    Feri
  • Carlos
    Nos, az utolsó titulus a King of the Road volt a havas pályán. Ehhez 21K-t plussz egy kicsit kellett összegyüjteni. Átmentem ausztráliába. Kíváncsi leszek, hogy ott milyen a környék...
  • Carlos
    Most értem oda sérülésmentesen. A végére beesteledett.
    Tehát kábé max 15 perces út volt.
  • leho94
    az a baj , hogy még ez a hossz is kevés , max. 15-20 perc
  • Carlos
    Lehet, hogy csak nekem nagy szám:
    (60 tonna, Snow, Mist, Long Distance, Oversized, Heavy Weight: 577 pont)
  • Carlos
    No, legyűrtem pár menetet a havas tájon. Kezd csömöröm lenni tőle már...
  • AudiQuattro
    Kell a demo?Nesze

Végre megvásárolható. XD
  • kifli
    namármost, én ezzel a heti 1 fuvarral eddig ausztriáig jutottam, road train még a képben sincs :(
  • Vlala #1276
    Dehogynem extreme. Tedd azzá: Menj a szembesávban, vegyél be minden kanyart keresztben stb. A havas pályán akkora csontkereszteket lehet menni, hogy teljes szélességében én uralom az utat. :)
    Az ausztrál pályán vannak a road trainek, meg a körforgalmak. Azt hiszem, ez nem szorul magyarázatra.
    Dél-Amerikában a sima teherautókkal is jókat lehet farolgatni, ijesztgetni a jónépet az épp-hogy-nem-zuhantam-le mutatvánnyal. :)
  • Carlos
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Save File-ban kézzel notepad-dal editálható.
  • kifli
    vagy valaki tud küldeni egy jósokpontos mentést? :)
  • kifli
    hogy lehet növelni a pontjaimat kézileg? Én csak néha játszogatok, és eléggé unom mikor már a 3. alkalommal van kb ugyanaz, szal mivel nem vagyok komoly játékos (heti 1x játszok egy fuvart) nekem ez jó lenne, mert ez így nem extreme turcker, nincs benne semmi extreme :)
  • Vlala #1272
    Értem, köszi.
    Rágyúrok.
  • Carlos
    sok pontnak kell lennie amit összegyüjtögettél. Minél több pontod van annál jobb fuvarokat ad. Random.
  • Vlala #1270
    Erről mesélnél bővebben? Hol keressem ezeket?
  • Carlos
    Darut már húztam énis...Vicces volt... :)
  • ozimak
    Szerintem ezt döntsd el te Van különbség de hagy ne soroljam :)
  • ozimak
    Megtaláltátok már a "special" meg az "elite" szállítmányokat? Nem semmi mik vannak...volt olyan hogy akkora szállítmányt kaptam hogy beleakadtam a magasfeszbe Van repülő,egy egész ház,4-5-ös road train-ek,50-60 t-s túlméretes,de a legkomolyabb a daru...egy kamion az elején amivel mész,egy meg a hátulján,ami tartja a másik végét nem semmi!
  • Willenbrock
    Ez az újabb része vagy a Pedal to Metal?Melyiket érdemesebb beszerezni?
  • Carlos
    WOW!
  • ozimak

Ezt köszi... Ezt vezetni öcsém nem semmi...nem nagyon megy az előzés
  • Carlos
    kthxbye
  • kenyboy
    amúgy miért is nem linkeled be??ártottam én neked:S??:ONahmind1 próbálkozok máshol ha itt nem tudják megtenni
  • kenyboy
    ?
  • Carlos

de jó fej leszek: nesze
  • kenyboy
    hello! Nagyon új vagyok ezen a játék területen ha valaki megtenné és belinkelné a torrentes vagy a sima linket ahonnan letölthetem a 18 wheels of steel extreme trucker-t annak megköszönném nagyon!!Köszi előre is!!
  • Carlos
    jah...
  • carloelsa
    Jah kiröhögtük, szal akkor már lehet a topicot törölni, =)
  • Carlos
    Najó, sok lesz már.
    Kiröhögtük magunkat, stb...