1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
Vlala #1295 Délután feldobom egy-két képpel. Olyan szállítmányom volt, hogy csak na. :) -
#1294 hat ez is kihalt. -
zbenderhun #1293 sziasztok! van valakinek ötlete arra, hogy a G25-öt ha felimeri, akkor miért nem konfigurálható? felismeri, de nem engedi használni sem. előre is köszi. -
#1292 a kovetkezo konfigon hogy tudnam h ne akadozzon?nvidia geforce 5200 fx 128 mb videokartya.processzor:AMD sempron processor 3000+,1.81 Ghz ,512 mb ofRAM.elore is koszi. -
#1291 Mindegy, írtam a fejlesztőknek e-mailt a problémáról, remélem valami hasznosat fognak válaszolni.
Hihetetlen, hogy nem támogatja rendesen a játék a nem szélesvásznú monitorokat... -
#1290 Az az igazság, hogy szerintem Ausztrália unalmasabb, mint kanada volt. Nagyon hosszú utak viszonylag egysíkú táj...A téli pálya jobb volt szerintem. -
#1289 Értem.
Akkor próbáld ki ablakban 16:9 vagy 16:10 -es felbontással. -
#1288 Ablakban is ott vannak a fekete sávok! :D
Kép: http://dl.dropbox.com/u/731077/Pics/18WosET.jpg -
#1287 Nemtom. Nem néztem még 4:3-ban. Viszont ha így oldották meg, akkor együtt kell élni vele.
Játsz ablakban, még a csajoddal is tudsz msn-elni közben. Évek óta mindent csak ablakban tolok. -
#1286 Például arra ami marko37 #1206 -as hozzászólásában is van a képen. Fekete sáv alul és felül. Nekem teljes képernyős módban 1280*1024-as felbontásban is ott van. Olyan mintha nem támogatná játék a 4:3-as képernyőarányt, csak a szélesvásznú 16:9-et és 16:10-et. Nem is értem, eddig az összes 18 WoS játékban rendben volt a felbontás. -
#1285 Milyen fekete sáv? -
#1284 Üdv!
Végigolvastam a topicot és láttam, hogy már páran kérdezték, hogy hogyan lehet eltüntetni a fekete sávokat alulról és felülről, de Ők sem kaptak választ. Ha nem tudjátok akkor legalább írjátok le azt, mert ez így nagyon úgy tűnik mintha nem érdekelne senkit ez a nagyon is zavaró probléma. Szerintem nagyon idegesítő, hogy legalább 15 cm kiesik képernyőből emiatt az idióta levágás miatt.
Vagy van olyan akinek teljesen kitölti a játéktér a monitorját?
Köszi előre is!
Feri -
#1283 Nos, az utolsó titulus a King of the Road volt a havas pályán. Ehhez 21K-t plussz egy kicsit kellett összegyüjteni. Átmentem ausztráliába. Kíváncsi leszek, hogy ott milyen a környék... -
#1282 Most értem oda sérülésmentesen. A végére beesteledett.
Tehát kábé max 15 perces út volt. -
#1281 az a baj , hogy még ez a hossz is kevés , max. 15-20 perc -
#1280 Lehet, hogy csak nekem nagy szám:
(60 tonna, Snow, Mist, Long Distance, Oversized, Heavy Weight: 577 pont)
-
#1279 No, legyűrtem pár menetet a havas tájon. Kezd csömöröm lenni tőle már... -
#1278 Kell a demo?Nesze
Végre megvásárolható. XD -
#1277 namármost, én ezzel a heti 1 fuvarral eddig ausztriáig jutottam, road train még a képben sincs :( -
Vlala #1276 Dehogynem extreme. Tedd azzá: Menj a szembesávban, vegyél be minden kanyart keresztben stb. A havas pályán akkora csontkereszteket lehet menni, hogy teljes szélességében én uralom az utat. :)
Az ausztrál pályán vannak a road trainek, meg a körforgalmak. Azt hiszem, ez nem szorul magyarázatra.
Dél-Amerikában a sima teherautókkal is jókat lehet farolgatni, ijesztgetni a jónépet az épp-hogy-nem-zuhantam-le mutatvánnyal. :) -
#1275 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Save File-ban kézzel notepad-dal editálható. -
#1274 vagy valaki tud küldeni egy jósokpontos mentést? :) -
#1273 hogy lehet növelni a pontjaimat kézileg? Én csak néha játszogatok, és eléggé unom mikor már a 3. alkalommal van kb ugyanaz, szal mivel nem vagyok komoly játékos (heti 1x játszok egy fuvart) nekem ez jó lenne, mert ez így nem extreme turcker, nincs benne semmi extreme :) -
Vlala #1272 Értem, köszi.
Rágyúrok. -
#1271 sok pontnak kell lennie amit összegyüjtögettél. Minél több pontod van annál jobb fuvarokat ad. Random. -
Vlala #1270 Erről mesélnél bővebben? Hol keressem ezeket? -
#1269 Darut már húztam énis...Vicces volt... :) -
#1268 Szerintem ezt döntsd el te Van különbség de hagy ne soroljam :) -
#1267 Megtaláltátok már a "special" meg az "elite" szállítmányokat? Nem semmi mik vannak...volt olyan hogy akkora szállítmányt kaptam hogy beleakadtam a magasfeszbe Van repülő,egy egész ház,4-5-ös road train-ek,50-60 t-s túlméretes,de a legkomolyabb a daru...egy kamion az elején amivel mész,egy meg a hátulján,ami tartja a másik végét nem semmi! -
#1266 Ez az újabb része vagy a Pedal to Metal?Melyiket érdemesebb beszerezni? -
#1265 WOW! -
Ezt köszi... Ezt vezetni öcsém nem semmi...nem nagyon megy az előzés -
#1263 kthxbye -
#1262 amúgy miért is nem linkeled be??ártottam én neked:S??:ONahmind1 próbálkozok máshol ha itt nem tudják megtenni -
#1261 ? -
de jó fej leszek: nesze -
#1259 hello! Nagyon új vagyok ezen a játék területen ha valaki megtenné és belinkelné a torrentes vagy a sima linket ahonnan letölthetem a 18 wheels of steel extreme trucker-t annak megköszönném nagyon!!Köszi előre is!! -
#1258 jah... -
carloelsa #1257 Jah kiröhögtük, szal akkor már lehet a topicot törölni, =) -
#1256 Najó, sok lesz már.
Kiröhögtük magunkat, stb...