18 WoS Extreme Trucker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem rontottad el, mert az elõzõre kérdeztél így...)
(remélem, nem rontottam el. 😊 )
Tévedés. A topik azért jött létre, mert lusta voltál körülnézni.
<#vigyor>#vigyor>
Þór vígi þessi rúnar
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
Hazajövök tolok vele 10 percet majd csinálok mást.
Þór vígi þessi rúnar
Renault magnum http://kamionszim.hu
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy ha elindítom az elsõ pályát(a havasat)
és kilép?
válaszokat elõre is kösz!
maffiozó:vrobi
Nagy a hó
Nagy a sár
Nagyanyó...
<#wilting>#wilting>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Zsír.
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
FAIL

Renault magnum http://kamionszim.hu
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Sux.
Várjuk tovább az értelmes kamionszimeket. (GTS, RnR)
Þór vígi þessi rúnar
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
sõt olyan mintha az asztalon lennék (nehéz tekerni a kormányt és visszaáll középre magától)
más:
én már letöröltem a játékot régen a telepítõjét is és most szükségem lenen valamire...a havas út textúrájára...ha valaki lenne olyan szíves és felrakná nekem vhova azt nagyon megköszönném😊 nincs kedvem még 1x leszedni a game-t... 😄
www.szobi.picturepush.com
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!