18 WoS Extreme Trucker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi mi mi mi mi?

(nem rontottad el, mert az elõzõre kérdeztél így...)

Mi mi mi mi?
(remélem, nem rontottam el. 😊 )

kifli
am nincs olyan topik amilyet nyitottam, megkértem aki zárta hogy linkelje nekem de azóta sem kaptam választ...
Carlos
"A topik azért jött létre, hogyha valaki tanácstalan hogy mit vegyen, vagy valami gondja van, akkor itt felteheti kérdését. Vagy megoszthatja tapasztalatait is."

Tévedés. A topik azért jött létre, mert lusta voltál körülnézni.
<#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

kifli
mimi az ki nem mi 😄
Mi mi mi?

Carlos
Mi mi?

Þór vígi þessi rúnar

19960214
Mi?

marko952
<#idiota>Akkor kilép!<#idiota>

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

Carlos
Mint leírtam volt, nekem is csak ezért van még mindig a gépemen!
Hazajövök tolok vele 10 percet majd csinálok mást.

Þór vígi þessi rúnar

gumikacsa
Igen, a Schwertransport már csak ilyen. Már nekem sincs semmi gondom a játékkal, néha megyek egy kört, és kész, más választásunk úgy sincs, várjuk a rig'n'roll-t, meg a GTS-t, hátha valamelyik jobb lesz... Mondjuk nálam most az abszolút favorit a CBS2010.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Kövezzetek meg, de nekem kifejezetten jólesik munka közben, után egy ötperces fuvar kikapcsolódásképp. Ez a játék erre való, valahogy nem kapcsolódik az eddigi karrierépítõ, országokat átszelõ kamionozáshoz, de lazítani tökéletes. (olyan jólesik a nehéz munka után egy jeges fürdõ. 😊 )

Magnumrolcsi
Este van benne, viszont az ablaktörlõt még egyszer sem kellett használnom. :| Ha szárazon járatom meg összekarcolja a monitoromat belülrõl. 😊

King of Roads
ausztráliát még el is tudnám viselni...de most meg ugy le van korlátozva hogy az nem igaz..semmi tankolás, semmi vegyes útvonal, este, több ródtrén...áh...<#gonosz3>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

ehh <#mf1> nekem fenn van de elég volt belõle! egy nagy szarvár!

Carlos
Mi már meg is untik. Azért nem találod, mert nem használod az agyad...

Þór vígi þessi rúnar

Ti már játszotok vele?? 😄 Én nem találtam sehol a játékot.
Qrva jól fogalmaztál xD

Helló!
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy ha elindítom az elsõ pályát(a havasat)
és kilép?
válaszokat elõre is kösz!

maffiozó:vrobi

Carlos
Bót pócáról, n00b.

pfff...14 alatt...ehhh...

Þór vígi þessi rúnar

19960214
Csõ ezt a gamet honnan Tudom leszedni?

Ez nagy! <#banplz><#taps><#mf1><#idiota>

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

King of Roads
Nagy a tél
Nagy a hó
Nagy a sár
Nagyanyó...

<#wilting>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

yokel
Ez jó, tetszett...

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

xDDD

Carlos
Annyira jó a játék, hogy még a fórumozástól is elveszi az idõt!

Þór vígi þessi rúnar

nagy a csend! <#kuss><#banplz>

marko952

Zsír.

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

gumikacsa
Az lehet, de így legalább jó sokba került... <#mf1>

King of Roads
ez egy kocka lenne de én nem látom
FAIL

King of Roads
<#idiota>

kifli
"matrox triplehead2go-t a 3 monitorral" nekem nem kell ilyen ha rá akarok dugni a gépre 3 monitort <#mf1>
Rubio
<#eljen>

gumikacsa
Akkor a trackIR-t, és a matrox triplehead2go-t a 3 monitorral már ne is említsem?

King of Roads
kár hogy nem cigizek nem piálok nem bulizok hanem sportolok. nem gond <#idiota>

leho94
ha cigi és pia helyett erre gyûjt , elég hamar összejön😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Carlos
van annak aki el nem issza. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

King of Roads
jó sok pénzed van <#idiota>

King of Roads
ja..ez most végre egész jó lenne erre most ezzel basszák el hogy kb mindent korlátoznak. semmi benzinkút, semmi rendõr, alvás, korlátlan szabadság kelettõl nyugatig. áh...csak abban reménykedem hogy jönnek majd az új mapok v hasonlók. és kamionok. én megvagyok az európaiak nélkül de már ezeket most unom.

Carlos
Sajna errõl szól a játék, se több se kevesebb...
Sux.
Várjuk tovább az értelmes kamionszimeket. (GTS, RnR)

Þór vígi þessi rúnar

Robez84
Nem tudom, ti hogy vagytok vele de nekem ez igy nagyon lapos már rengeteg munkát elvégeztem megkaptam mind a 3 területet, de mindig csak max 3 job közül lehet választani és mi ez az egyszerü utvonal?? csak oda vissza mehetsz ugyanazon az utszakaszon, ennyi lesz a játék??? hiába van havas, sivatagos meg esõerdõs rész, ez igy nagyon gyenge. meg saját fuvart mérnem lehet vinni???

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

gumikacsa
én g25-tel játszom, nálam semmi probléma nincs.

Sziasztok.Próbálta már vki g25--tel?????Mert krvra nem mûködik és idegesít az elõzõvel rendesen ment.
kifli
g25-el játszi valaki? mert nekem nincs force feedback :S
sõt olyan mintha az asztalon lennék (nehéz tekerni a kormányt és visszaáll középre magától)
leho94
jólvan , akkor mehetsz innen

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Szobi30
de levannak írva jobb ha tod!!!

más:
én már letöröltem a játékot régen a telepítõjét is és most szükségem lenen valamire...a havas út textúrájára...ha valaki lenne olyan szíves és felrakná nekem vhova azt nagyon megköszönném😊 nincs kedvem még 1x leszedni a game-t... 😄

www.szobi.picturepush.com

Kovács Erix
Egy rohadt kód sincsen leirva! pl cheat point vagy valami geci!<#mf1>

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

marko37

na talán most

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros