Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Mi lenne ha nem szelektálva olvasnál?
Az hogy az autókat egy ideje csak pár évre tervezik, TÉNY.Mert ez benne az üzlet.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
420 ezer kilóméteres TDI Passat-om van '99 es évjáratú, semmi komolyabb baja nem volt mióta nálam van (2002 óta), sztem a német autók a legmegbíhzatóbbak és nem elsõsorban olcsó a javításuk is...
#65: Télleg.. köszi😊 nincs nagy különbség.😄 csak a gyártás helye, de kb ugyan azok rakják össze.😄😄
#66: 0a, korom miatt.. de nagyon sokban ültem már és szereltem is, ha hiszed, ha nem.;-) Elég lol kasztnija meg eleve lol az autó.😊 papír kb.😄 azért is olyan a fogyasztása, amilyen.:-D
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Mindent kibír, és ha mégis kell hozzá alkatrész, talán még a sarki zöldségesnél is kapsz hozzá.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
EZ pedig egy használtteszt a Bravóról.
Hajrá Magyarország!
Java részét úgy se ott rakják össze, hanem valamelyik droidszalagon...
Ebbõl is van jó, abból is van rossz.
Most nyáron a szervízben olyan dolgokat látok, hogy beszarok.Azt vedd amelyik tetszik.5+ idõs autóknál bármi tönkre mehet, mert direkt így vannak konstruálva.Ha régit veszel, arra pláne költhetsz.
Szóval dönts.
Vagy még mindig ott a Swift.Az "egyhármas" nem rossz szerintem.
Elõször is, milyen a maximum ár?
Milyen elvárásaid vannak? Milyen extrák?
A motor hány ccmig mehet el Neked?(Fogyasztás miatt)
Alkatrészileg a Német autók(VW;Skoda;Audi;Opel;Mercedes) olcsóbbak.. kivéve az Audi, hiszen azok megerõsített futómûvel vannak, ami azt eredeményezi, hogy tovább bírja.😊 de ha az tönkre megy, nagyon sokba tud fájni.;-) Továbbá a Mercedest sem ajánlom, mert az is hasonlóan van. Meg török országban gyártják, csak Német lincenszelt, mint a BMW. Nem venném semelyiket.😊
Viszont a Japán autókat is nagyon ajánlom a figyelmedbe. Motorikusan talán jobbak is, mint a Németek.. a Honda, Mitsubishi nagyon jó.
Ilyen keverék autókat nagyon ne vegyél, mint pl. A Hyundai.😊
Jah és szerintem a Francia(Peugeot, Renault), Olasz (Alfa Romeo, Fiat), mert nem a legjobb. Igaz, nekünk Peugeotunk van, nem kellett hozzányúlni egy jó ideig, meg jól is megy.. de van jobb is...;-) Viszont nagyon-nagyon kényelmes.😄
Nagyon nehéz így ajánlani, ha nem mondasz árat, meg a fenn említett kérdéseimre nincsen válasz.😊 Ha adsz választ, segítek.
Fiatod volt neked is, az van nekem is, Bravo szaladgál itt a környéken jópár. Egy-egy használt gépnél elsõsorban már nem a nemzetiségét kell nézni, hanem az állapotát, lehetõleg hozzáértõvel. Fontos a próbaút is. És érdemesebb magánszemélytõl venni mint kereskedõtõl. Ugyanúgy lehet szar egy agyondicsért német/japán, akármi autó, ahogyan lehet jó egy porig gyalázott olasz is.
Persze nem örülnék annak sem ha rábeszélnék valakit egy olaszra, aztán hetente kellene javíttatni.
Mindenesetre ha el kell adnom az Unómat (ami most esélyes sajnos), akkor lehet megsiratom. És a következõ vasam lehet hogy egy Bravo lesz.
Mondjuk most jut még eszembe a Skoda Octavia. 97-98 körüliek mennek 700-ért.
És amit a Jedi is írt, a Lantrák, Mondeók.
Hajrá Magyarország!
8-9 éves Hyundai Lantra fullos 1.6 négyajtós
8-9 éves Ford Mondeo fullos STakárhányas négyajtós
Ezek beváltak.
Én mondjuk leginkább az 1991-es Ford Scorpiommal szeretek járni, de szemezk a 80'-as Ford Granadákkal is hamár (pláne Consul).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hajrá Magyarország!
Nem sok szaladgál belõle az úton és ha odafigyelsz rá /alap dolgok/, nem fogod megbánni.
5-600.000 körül már nagyon jól felszerelteket adnak, relatív kevés kilóméterrel. És nem kell vele szégyenkezned, szép autó ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akkor vegyél Flybo Electricet.Azt lehet matricázni.
Az az érdekes, hogy egy bizonyos kategória felett /lsd. Laguna, Peugeot 407, Picasso/, vagyis nagyjából 4 millától már szava sem lehet az embernek rájuk, de alatta?
Thalia? Megane? 206-os Peugeot? C3? No meg az elõdeik? Szarok.
Egy külön fórumon lehetne sorolni a negatív tapasztalatokat ezekrõl az autókról, fõleg a 206-ról...
És bizony azok az Ibizák sem tûnnek rossz választásnak (szerintem).
Hajrá Magyarország!
Talán ez a Seat Ibiza. 1.9-es SDI motorral nem fogyaszt sokat és eléggé egyszerû is. Mondjuk nem pont ez az Seat,de ilyen😊
És ez viszont ezres létére lép rendesen. Nem egy alázós gép, de körültekintõen lehet vele még elõzgetni is, kedvencei a Kalos meg a Samara. 😄
Hajrá Magyarország!
anno 1987