Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az hogy kinek mi mennyit ér meg, körbenézhetsz az országban.Szóval szerintem ez nem így mûködik.
Hajrá Magyarország!
#116: Igen, nem is egyet..😊 húz, meg minden.. mert kicsi az egész autó súlya és 1.3as motor volt benne. Vezettem már olyat is, ami 900ccmes motorral volt, az is ment még, de már annyira nem érezted az erõt.
Amúgy igen.. városi kocsikázásra jó, ha cuccot kell vinni, ami tegyük fel nem fér el egy robogóra. Amúgy egyetértek most Veled az A és B pontból való eljutásban.. csak kérdéses, hogy hány km távolság van a két pont között.. mert egy Horvát utat mondjuk B-A-Z megyébõl.. hagyjuk.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Akinek meg nem, annak úgysem kedves az élete és kispolgári gazdasági megfontolásból minden nap szívesen vásárra viszi a maga és családja bõrét...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
De ha valakinek egy autó azt jelenti, hogy A-ból B-be jussak el, van rajta kormány, négy kerék, tudja milyen a színe akkor annak tökéletes.Pláne sok városi használattal.Nem eszik lófaszt se, olcsó mint a húgy.
Nem érted mirõl beszélek?
Nekem nem téma a Suzuki, max a Samurai, mert az buli.
Vezettél már Suzukit?Ha már ilyen idióta csapongásnál tartunk.
Az általánosítást, személyeskedést jó lenne befejezni.
Az is igaz továbbá, hogy Csabesz is és én is egy egyszerû kérdést tettünk fel a fikázóknak, indokot várva, amire nem jött válasz, illetve hogy rögtön meg lettem gyanúsítva az oltogatással, de mikor tisztáztam ezt, arra már választ nem kaptam, de ezt most hagyjuk.
Szépen megkérek mindenkit, hogy innentõl kezdve csakis az autóvásárlást segítõ, építõ jellegû tapasztalatok, ötletek és tippek szerepeljenek a hozzászólásokban. És ne gyalázzuk már a másikat a véleményével együtt.
Hajrá Magyarország!
A medve nem játék.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Dragon: német autó nem hagy ott...megint vicces😊
Nézzünk megy egy benzinest u.e. futott km-el, VW-ba, hogy mennyit eszik.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mert állítja, hogy nem rég cserélte, de amikor elszakad és szétver 1-2 dolgot, akkor hirtelen majd mindig ki lesz kapcsolva a telefonja.
Amúgy 80 ezrenként erõsen ajánlott magadtól is cserélni a szíjakat/láncot... attól függ milyen kell bele.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Várom a választ: mitõl SZAR egy swift?Már ha tisztában vagy a "szar" mint jelzõ jelentésével.Az ezresre azt mondom én is, hogy elég hoki.
Na de egy 1.3, ha csak KÖZLEKEDNI akar, simán jó.Ilyen árban kevés hasonló, átlagon felüli megbízhatósággal rendelkezõ autót találsz.És olcsó mint a dög.
#93: Az autó arra alkalmas az én véleményem szerint, hogy rövid távra menj vele. Nem vagyok biztos benne, hogy a családdal elmennél mondjuk kocsival Horvátba nyaralni és kibírná-e..^_^
Na most mirõl beszélünk?És nem vagyok németautó-ellenes.Mindenbõl foghatsz ki jót, avagy rosszat is mint mondtam.
Eredeti, gyári kipufogóját 300k körül lett cserélve ^^
Lengéscsillapítókat sem kellett volna cserélni, de egész jó áron voltak gázrugós Monroe lengéscsillapítók így az is lett cserélve.
Egy ismerõsöm a Lancia-ját /OLASZ autó...khm/ 500.000km után kicsivel adta el és még évekkel késõbb is látta vele az új tulajt közlekedni.
A Passat drága és SOKAT eszik. Ha elromlik valami benne, az sem egy olcsó mulatság lesz cserélni...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
1 milla használtan

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Hagyjuk a régi swiftet... szar, úgy ahogy van. Ráadásul esetleges balesetnél kicsi a túlélési esély abban a szemetben.
Az ÚJ SWIFT EGÉSZ MÁS ÜGY!
Az új Swift az már döfi... k. jó kis autó lett, jó áron, de borzasztó ronda szegény.
Muhahahahahaha.
Aztán mitõl "lol eleve az autó"?
A kasznit azt én is említettem a hátrányai között, ez tény. Egészen véletlenül nem egy autón láttam már karosszéria-munkálatokat.
Nem érdekem nekem hogy megvédjem a Swiftet, nekem sem az van.
De volt a családban régi Swift, kb. semmi baja nem volt. A kasznija olyan amilyen. Csak szeretem ha egy autót objektívan ítélnek meg, annak elõnyeit és hátrányait is megemlítve.
És a korodat nem vettem figyelembe a hozzászólás elküldésénél, nem néztem hány éves vagy, fogalmam nincs róla. Mégegyszer, nem volt bennem semmi rosszindulat!
Hajrá Magyarország!
Kinek nem?
A gond az, hogy 6-700k körül max. egy alig életképes civic-et tudna venni, amire még egyszer annyit elkölthetne.
-menõzni
-száguldozni
-csajozni
-közlekedni A és B között
-utazni
-csak úgy, hogy ilyenem is legyen és használhassam ha valahová el akarok menni
2. Ha ez megvan, akkor mérd fel, hogy szerinted kb. mikor fogod megvenni a következõ autód.
-már jövõre, mert bár idén még suli/fõiskola/egyetem és csak ennyi pénzem van, de utána havi 500 nettós fizuval egy menõ cég
-évek múlva, mert nem keresel olyan jól és nagy elõrelépés elõre láthatólag egy ideig nem lesz
-három éven belül biztos eladom és veszek egy újat
Ha jövõre, akkor TÖK MINDEGY, de persze ott is vannak kategóriák. A lényeg, hogy ha ezzel idén még nyaralni akarsz menni, mondjuk horvátba, olaszba, akárhová itthon, máshol, világkörüli út, akkor olyat vegyél, ami nem robban le indulás napján.) Ha három éven belül, akkor olyan autót vegyél, ami nem túl lestrapált, 1.4 feletti motorja van, és elég nagy a csomagtere, nehogy - ha úgy alakulna - ne férjen bele egy babakocsi és még utazni is akarjál, mondjuk spanyolba ... 😄
Aztán ugye ha menõzni akarsz, akkor pl. ne feltétlenül Suzukit vegyél ...
Ha csajozni, akkor se nagyon ....
Ha száguldozni, akkor "talán" jöhet ...
Minden egyébnél ls. 2. pont! 😄
3. Sose elsõre, és ne a színe alapján dönts! Nézd meg, hogy ne legyen rajta semmi eldugott hitel, rendben legyenek a papírok. Ha valami túl olcsónak tûnik, akkor nagyon nézd meg, hogy oké legyen, mert simán bukhatod az árát. Csak jó mûszaki állapotban lévõ autót vegyél! Ha kell (attól függõen, hogy hol veszed), vidd el egy ismerõsöd, aki TÉNYLEG ÉRT az autókhoz, és a lényeg, hogy ne legyen beszari, ha alkudni/lecseszni/hibát felkutatni kell.
+1
Szerintem most szar a piac. Az euró sem a legjobb, stb, stb, válság van. Ha ez tompul, akkor ennyi pénzért sokkal jobbakat is lehet majd venni. Az egész piac szarban van, sokan egyelõre még tudják a hiteleket fizetni, de ha többezren nem fogják tudni, mégtöbb, viszonylag jó állapotban lévõ olcsóbb autó lesz a piacon. Úgyhogy - mivel olvastam a profilodban, hogy bicajozol - szerintem várj. Ha csak nyárra kéne, számolj tízig és hagyd a fenébe ...
Jövõre talán több pénzed lesz, és mégjobbat vehetsz majd. Én ennyiért használt autót biztos nem vennék.
Egy biztos: francia autót ENNYI PÉNZÉRT, ITTHON, NE vegyél! Az olasz autóknál 2500 euróért elgondolkoznék, bár ennek utána kéne nézni, de talán még azt se. Német gyártású, vagy ázsiai eredetü autókat céloznám meg a helyedben, kérdés, hogy van-e ennyiért igazán megbízható.
A medve nem játék.
Mondjuk mostmár tervezem a kocsicserét, de sztem a kövi is Passat lesz.
Merci nekem drága, Audinak meg a fenntartása drágább...