Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
opel amerikai?

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

toysoldier
majdnem mindenkit idegesít ez a kis kotonszökevény :]

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

pszihopata
persze

whiskeyman
az megint más téma...

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

bugajóska
Ha annyiért akarsz venni, mint írtad, akkor én ezt fontolnám meg (már ha valós a km). Bár nem írtad mire kell (város, ingázás, szállításhoz). Dízel, kevés km, szervó, klíma...

Nem szép ember, de gavallér.

Willi Betz
A Volvo az Ikea termék😄D Nem beszélve arról,hogy azonos betûtípussal van írva nevük😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

somdav95
látom nem csak engem idegesít 😊

Zsolti9014
<#eljen>
Nincs egyébként nekem a Passattal sem problémám. Csak azért azt hoztam fel, mert hát létezik azon kívül is autó. 😄 Meg az is romlott már el a történelem során. De amúgy tetszik is, meg sztem jó is.

Hajrá Magyarország!

kuci06
A SUZUKI MEG MAGYAR AUTÓÓÓÓ!!!!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

bosco05
Omg 😄 , te aztán tudsz valamit :ASD:AS
whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

pszihopata
akkor a mazda és a volvó is amerikai mert ford tulajdon-ugye?

toysoldier
a pofádból vegyél már vissza hülyegyerek

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

dragon11
Van amerikai meg német is, omg..

whiskeyman
attól, hogy nem Amerikában gyártják éppen az adott modellt, hanem Bivalybasznádon, attól nem lesz magyar autó <#pias>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

zeli
Dragonkával ne erõlködj, látod mennyit ért az autókhoz, szerinte a Ford német 😄D
Passathoz: nekünk olyanunk van most, 1.9-es PDTDI. A fogyasztása van 6-7 liter, de csak azért, mert automata váltós. Haveréknak is Passatjuk van, ami nem automata, és nekik a fogyasztás 5-6 liter.
#52: Ez egész jól néz ki. Sztem az olasz autókkal sincs semmi baj, bár én fõleg német, vagy japán autót vennék. Én egy Fiat Stiloval tettem le a jogsit, és semmi prb. nem volt vele, nagyon fasza kis autó.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
Te komolyan ennyire ugatni akarsz Nekem a fasságaiddal? nézz már utána jobban..

Willi Betz
Az ember holtáig tanul<#idiota>

havercsotány
mindenképpen egy olyat ,amit egy darab kalapáccsal meglehet javítani!
vegyél régi mercit ,opelt,audit,92 évjárat elõttit A többi hiper, szuper, trágya geci, mostani autók, egy kalap szarok, ráfizetés<#levele>

pszihopata
na jólvan legalább megtudtam hogy a fiesta meg a focus amerikai autó<#idiota>

whiskeyman
"mi ez a 2 gokart? a friccek már verdákat is gyártanak?" 😄DDD

Nekem is ilyenem van, és ennek az autónak lelke van, ha szereted és megadod neki azt amit igényel nem hagy ott sosem, ez nem egy igénytelen Suzuki.

desigo
Annyit kell szerelni ezeket,hogy a motorháztetõt már rá sem szerelik <#hehe>
kemszi2
elvakult vaty 😞
greg benz
Hát ilyentet<#eplus2>

whiskeyman
"Német autó még a Ford is.."

OMG, kicsit pihenj már...

kicsit utána járhatnál mielõtt égbekiáltó baromságot írsz...
wikipedia elsõ mondat...

"A Ford Motor Company egy amerikai multinacionális vállalat amit Henry Ford 1903. július 16-án Lansingben alapított 11 társával együtt, mindössze 28 000 dollár készpénzbõl. Akkor még Õ sem gondolta, hogy a világ egyik legnagyobb ipari vállalatát, a második legnagyobb autógyárát hozzák létre, melynek fejlõdése szorosan összekapcsolódik Amerika XX. századi ipari fejlõdésével."

Benel
jah sajna tudom 😄 konkrétan javítva lett a küszöb meg a tanksapka körül õsszel. Tél után lemosáskor a küszöbön 20-30 centi hossza durván rozsdál már 😄 a tanksapkak örül is van egy repedés.. Mondjuk elég olcsó volt a javítás...

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Zsolti9014
ne már! ezt már megbeszéltük vele.

Hajrá Magyarország!

Willi Betz
Opel betegség(rozsdásodó küszöb,sárvédõ) Ez nem egyedi probléma😊

Willi Betz
A topiknyitónak még ezt is tudnám ajánlani.

RS
Nekem ezek eléggé bejöttek <#eljen> Fõleg a Skoda 😛

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

whiskeyman
"Csak azoknak nincs, akik mozgáskorlátozottak..😊"

édesfiam, miért vagy ilyen ostoba? <#szomoru1>

Benel
Vegyetek F astrát 😄 most lett 330.000 benne (92-es 1.6i), eddig motorelektronika csere, hengerfejtömités csere, gyertya+ kábelek voltak nagyobb javítások, többi kopó alkatrészek. Jó kis igásló csak nem szereti már a pörgést, kicsit szelepcsattogások jönnek elõ olyankor 😄
A kaszni viszont szar fõleg küszöb meg a felétõl hátrafelé az egész 😄 rozsda simán elõjön a semmibõl egy tél alatt... Bontóba bagóért vannak a cuccok hozzá, vagy fórumokon is lehet bizniszelni jókat.
Üdv:B

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

desigo
<#eljen>
simán ilyet vennék ha kellene kocsi és 1 millám lenne rá...
kemszi2
ráadásul alfából sokkal könnyebb találni jó állapotút mert az alfa tulajok többsége szereti is az alfát nem csak azért vesz olyat hogy A-B -be jusson...
bakvarnyu
Az egyértelmû de valamit azért csak sugall, nem csak úgy odahányják ezeket az adatokat.

kemszi2
ettõl függetlenül nem mondhatod azt hogy mind szar.itt már úgy is az számít hogy ki hogyan mire használta az autót
bakvarnyu
most nem azért de pont az végzett az utolsó helyen a megbízhatósági táblázatban 10-11 évesek között <#vigyor1> Amúgy biztosan szép kocsi.

DeerHunter01
nekünk egy VW Vento-nk van ,93-as évjáratú , 1.9-es TDI motorral, 4 éve vettük.
2 vagy 3 éve voltunk vele olaszba hajszálpontosan 1000 KM volt az út a szállásig 😄

kibirta tehát.
nagyobb gondok nem voltak vele idáig de valamit általában ki kell cserélni olyan 1-2 évente ami már nem müködik megfelelõen

\"Erről van szó!\"

Zsolti9014
értem én, nyugi. 😉
Csak kissé makacs vagy azt hiszem. Nem mondom hogy nincs igazság abban amiket eddig írtál, de azért eléggé elfogult voltál, az is igaz.

Hajrá Magyarország!

Alfa 146 fél millától már nagyon jókat lehet kapni. Ritka autó, gyönyörû autó és megy mint a golyó. A boxer motorosnak pedig a hangja gyönyörû, jó a twin sparkos motor is szépen muzsikál. 😊

dragon11
Jól van.😊 értsd a viccet;-)

bakvarnyu
Zsolti9014
Nem. Nem hiszem el, hogy nem bírod te sem befejezni, én hülye meg még bocsánatot is kértem tõled.
Nem veszek Suzukit, jó nekem a 16 éves Unóm is. Menni megy, néha szivat, ha csattanok és rámhajlik, akkor így jártam. Ez nem változtat azon a tényen, hogy a topik elment abba az irányba, hogy már majdnem mindenki a saját elvakult véleményét csépeli, ahelyett hogy segítene a topikindítónak.

Nekem jó az a "szar olasz", ha meg másik autóm lesz, az is "szar olasz" vagy "szar Suzuki" lesz. Ha meg majd nagyobb autóra vágyom, és meglesz rá a pénzem, elsõsorban a fenntartására, akkor nagyobbat veszek. Biztonságosabbat. Erõsebbet. Jobbat.

De mostmár tényleg arra kérek mindenkit, hogy fejezzük be a vitát, és segítsünk annak aki igényli.

Hajrá Magyarország!

kemszi2
vegyél tata nano-t azt most még úgy se szidta senki...
The best

dragon11
hagyjuk, vegyetek suzukit.😄

Zsolti9014
Bármennyire is szívesen beleszólnék megint a vitába, és a learoló-csakanagy-csakanémet-csakapasszát tartalmú hozzászólásokra Totalcar-népítéletekkel válaszolnék, inkább megint felhívnám a figyelmet erre:

Szépen megkérek mindenkit, hogy innentõl kezdve csakis az autóvásárlást segítõ, építõ jellegû tapasztalatok, ötletek és tippek szerepeljenek a hozzászólásokban. És ne gyalázzuk már a másikat a véleményével együtt.

Nem vagyok moderátor, nincs bannolási jogom, ... ez csak egy kérés.

Hajrá Magyarország!

12346
...és megbízhatóság^^

autoszimulator
valójában hasonló feltételek mellett érdemes vizsgálni, úgy valóban jobb egy nagy gép, mint pl egy suzuki. bár az új suzukikban mintha anyag is lenne, árán is látszik.

persze, nem egy nagy bömöst, audit, mercit látunk, amint meghal mindenki, aki benne ül, de az suzukiban is ugyan így elérne, azonban egy "kisebb" mértékû ütközés, kicsúszás, borulás esetén jobban védenek a nagy dögök.
Meg ez az egész olyan, mint a márkák iránti szeretet (bár itt az emberek nem márkákat szeretnek, hanem országokat, vagy inkább földrészeket), valaki a kis autókat szereti, valaki a bálnákat, valaki a kombikat. hadd döntse már el a kedves autóvásárló, mi kell neki, ha õ SUV-ot akar, megtudja venni, vegye.

.: mobilize.hu :.