Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nem szép ember, de gavallér.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Nincs egyébként nekem a Passattal sem problémám. Csak azért azt hoztam fel, mert hát létezik azon kívül is autó. 😄 Meg az is romlott már el a történelem során. De amúgy tetszik is, meg sztem jó is.
Hajrá Magyarország!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Passathoz: nekünk olyanunk van most, 1.9-es PDTDI. A fogyasztása van 6-7 liter, de csak azért, mert automata váltós. Haveréknak is Passatjuk van, ami nem automata, és nekik a fogyasztás 5-6 liter.
#52: Ez egész jól néz ki. Sztem az olasz autókkal sincs semmi baj, bár én fõleg német, vagy japán autót vennék. Én egy Fiat Stiloval tettem le a jogsit, és semmi prb. nem volt vele, nagyon fasza kis autó.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
vegyél régi mercit ,opelt,audit,92 évjárat elõttit A többi hiper, szuper, trágya geci, mostani autók, egy kalap szarok, ráfizetés<#levele>#levele>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
OMG, kicsit pihenj már...
kicsit utána járhatnál mielõtt égbekiáltó baromságot írsz...
wikipedia elsõ mondat...
"A Ford Motor Company egy amerikai multinacionális vállalat amit Henry Ford 1903. július 16-án Lansingben alapított 11 társával együtt, mindössze 28 000 dollár készpénzbõl. Akkor még Õ sem gondolta, hogy a világ egyik legnagyobb ipari vállalatát, a második legnagyobb autógyárát hozzák létre, melynek fejlõdése szorosan összekapcsolódik Amerika XX. századi ipari fejlõdésével."
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
édesfiam, miért vagy ilyen ostoba? <#szomoru1>#szomoru1>
A kaszni viszont szar fõleg küszöb meg a felétõl hátrafelé az egész 😄 rozsda simán elõjön a semmibõl egy tél alatt... Bontóba bagóért vannak a cuccok hozzá, vagy fórumokon is lehet bizniszelni jókat.
Üdv:B
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
2 vagy 3 éve voltunk vele olaszba hajszálpontosan 1000 KM volt az út a szállásig 😄
kibirta tehát.
nagyobb gondok nem voltak vele idáig de valamit általában ki kell cserélni olyan 1-2 évente ami már nem müködik megfelelõen
\"Erről van szó!\"
Csak kissé makacs vagy azt hiszem. Nem mondom hogy nincs igazság abban amiket eddig írtál, de azért eléggé elfogult voltál, az is igaz.
Hajrá Magyarország!
http://www.vdtuev.de/presse/tuevnachrichten/weitere-informationen-und-downloads-zum-tuv-report-2008
Nem veszek Suzukit, jó nekem a 16 éves Unóm is. Menni megy, néha szivat, ha csattanok és rámhajlik, akkor így jártam. Ez nem változtat azon a tényen, hogy a topik elment abba az irányba, hogy már majdnem mindenki a saját elvakult véleményét csépeli, ahelyett hogy segítene a topikindítónak.
Nekem jó az a "szar olasz", ha meg másik autóm lesz, az is "szar olasz" vagy "szar Suzuki" lesz. Ha meg majd nagyobb autóra vágyom, és meglesz rá a pénzem, elsõsorban a fenntartására, akkor nagyobbat veszek. Biztonságosabbat. Erõsebbet. Jobbat.
De mostmár tényleg arra kérek mindenkit, hogy fejezzük be a vitát, és segítsünk annak aki igényli.
Hajrá Magyarország!

Szépen megkérek mindenkit, hogy innentõl kezdve csakis az autóvásárlást segítõ, építõ jellegû tapasztalatok, ötletek és tippek szerepeljenek a hozzászólásokban. És ne gyalázzuk már a másikat a véleményével együtt.
Nem vagyok moderátor, nincs bannolási jogom, ... ez csak egy kérés.
Hajrá Magyarország!
persze, nem egy nagy bömöst, audit, mercit látunk, amint meghal mindenki, aki benne ül, de az suzukiban is ugyan így elérne, azonban egy "kisebb" mértékû ütközés, kicsúszás, borulás esetén jobban védenek a nagy dögök.
Meg ez az egész olyan, mint a márkák iránti szeretet (bár itt az emberek nem márkákat szeretnek, hanem országokat, vagy inkább földrészeket), valaki a kis autókat szereti, valaki a bálnákat, valaki a kombikat. hadd döntse már el a kedves autóvásárló, mi kell neki, ha õ SUV-ot akar, megtudja venni, vegye.
.: mobilize.hu :.