Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
háháháxDDDDDDDDDD
khhhmmmmmmmmmmmmmm... infomban a jatszos autom... megsincs 2000 cm3, de egy elozo gen. stock STI Impi(wrxeket meg megeszem) nem nagyon tud megle'pni (200ig xD)
Persze megértem én de remélem nem közuton....
Versenyezni csak pályán és megfelelö biztonsági elöirások betartása mellett!

A Béna.

Yeltzin
2000 alatti autót tuningolni kb annyira értelmes dolog, mint gyufából házat építeni.... meg lehet csinálni, de minek? hangosabban zümmög, és még veszélyesebb közúton, mint gyárilag...

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Lammer
a kerdesedre meg:

En 6 kilo kornyeken egy 96 evjarat koruli 4x4es 2 lityos benyas Ford Mondeot vennek! miert?
-Nem draga hozza az alkatresz (cromaxek eleg jo arban vannak)
-Nem kicsi az auto, kenyelmesen elfer benne a csalad + esetleg csomagok
-4x4-e nem egy Subaru AWD, de szar idoben, meg telen nagyon nagy biztonsagot(erzetet) ad!
-a 2 literes mocival meg dinamikusan el lehet jarni, nem egy versenyauto, de elozeskor jol jon az a kraft!

kb ennyi!

remelem segitettem!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
"ha tuningot akarsz akkor minimum! 2000ccm azzal már lehet kezdeni valamit"

khhhmmmmmmmmmmmmmm... infomban a jatszos autom... megsincs 2000 cm3, de egy elozo gen. stock STI Impi(wrxeket meg megeszem) nem nagyon tud megle'pni (200ig xD)
<#rolleyes><#papakacsint>

#278: najah... nem tudom de en kifogtam ugynezki egy eleg haklis Fordot... a mostani dejli autom egy Fiesta ST (Fürtös: nesze 2000 szivo 😄) es eskuszom olyan mint egy elitkurva(jo az "agyban" de draga a hulyesegei miatt)... mindig kell valami apro baszt csinaltatni garanciaban rajta... most jart le a 2 eves garja, most retteghetek ezerrel... mar a valto+kuplungnal van valami kis gebasz, mert lehet huzosabb lesz a tortenet (34k km)... 1/4ed evente mindig volt valami kis bosszanto hibaja(tiszta olasz feeling)... 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

GregSB
PedigDragon11 nem is írt akkora hülyeséget, nem tudom miért fikázzátok...

Igen tudom, a Suzuki, Audi, Opel nem magyar, hiába gyártják itthon.

A különbség ezek meg az európai Ford között, hogy a Suzukit, Audit, Opelt itthon csak összeszerelik.

Az európai Fordokat viszont Németországban tervezik, dizájnolják, fejlesztik német mérnökök, teljesen különállóan az amerikai részlegtõl. Ezért van az hogy teljesen más az amcsi modellkínálata a Fordnak mint az európai. Ha jól tudom most a válság miatt egyesítik a Focus fejlesztését, a következõt már csak amerikában fogják fejleszteni, de a többi modellre ez nem igaz.

Szóval az európai Ford a neve és eredete miatt elméletileg amerikai, gyakorlatilag már évtizedek óta németek csinálják. (és nem csak az összeszerelést!)

Szal mondom, nem mondott akkora hülyeséget dragon11 amikor lenémetezte a Fordot amit itthon lehet kapni...

csak eredeti Saab alkatrész kell hozzá, mivel tudtommal nincs utágyártott alkatrész:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Alexease
Ismerosnek is volt egy, igazi benzinkalyha😊))
havercsotány
ilyenem nekem is volt 25 litert bekapta <#hehe>(skorpio 2,9 v6)

omg D😄:😄A😄A:F😄

ilyen mazdánk volt kettõ is 😛
jóféle jószág 😊

Willi Betz
Ömm...nem konkrétan erre az autóra gondolok. Itthon is lehet olcsóért 93-ast kapni.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Zsolti9014
ez így igaz.
én egyébként az 1.2 16 szelepessel szemezgetek, a teljesítménye nem kisebb mint az 1.4 12 szelepesé, sztem fogyasztása is ugyanott lehet kb. Tetszik nagyon.

Hajrá Magyarország!

Norbi1990
"Várható ár (hazai forgalomba helyezéssel): 1.680.836 Ft"
<#banplz>
passatgt
ez baromi jó árban van, nagyon megéri<#eljen>

Esetleg diesel rover 626 honda motor honda padlólemez.
De elég sok tipust sorolhatnék még.
Egyszerübb lesz ha kinézel párat ami formára tetszik és utánna kitárgyaljuk öket!

A Béna.

zeli
Találtam egy dieselt a használtautón, 1.9-es 75 LE. A szívódízel azért jó, mert nem fogyaszt sokat, viszont gyengus kicsit.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Tomi szívesen segítek ha gondolod mint aktív szerelõ ha kérdésed van irj.
Régiek közül:
Audi 80 b3
Mazda 323F esetleg626
Toyota corolla békalámpás😄 tudom ronda de örök élet😄
Esetleg elég jo állapotu Calibrát lehet már ennyiért,(sokan köpködni fogják erre készülj fel de cserébe olyan a külalakja amivel még ma is
meg lehet bárhol jelenni.De Calibrából szigoruan csak 8 szelepest!
ezeknek a fenttartása efektive fillérekböl megvan, strapabíroak kis fogyasztásuak. Audi 80 1.8 szivódénes elmegy 5-6 liter gázolajból nem egy gyorsulásbajnok de 130-140 el a világot körbeautózhatod vele.

Punto 2 semmiképp.
Semiféle sdi pdtdi jtdi commonrail és egyéb szutykok.
Vannak nagyon jó dieselek de nem ebben az árkategoriában😞
Az autótuning nem az 1.3 fiestánál kezdödik ha tuningot akarsz akkor minimum! 2000ccm azzal már lehet kezdeni valamit,ez alatt agatthatsz rá akármilyen müanyagot meg csiptuningot akkor is gagyi gyenge és használhatatlan marad (kiméljetek meg az anyázástól sajnos ez az igazság) Az agyonmüanyagozott 1.1 swift és társai a tescotuning kategória,lapátolod bele a lóvét és soha semmit nem fogsz érni vele)
Nagyobb vasak közül nézhetsz suprát esetleg legendet de ezeket nem ajánlom mert érzékeny vasak.
Ja ha rám hallgatsz:Rossz autó nincs csak rossz autótulajdonos.Van autó ami több törõdést igényel van ami kevesebbel is beéri...
Vegyél valamit ami tetszik 400 körül és a fentmaradó pénzböl hozd tiptopp állapotba! ha 5-6 évig használod már akkor simán megéri!
Márkaszervíz kerülendö!!! (mindegyik!)
Kilóméterorára meg szervízkönyvre ne adj! nem számit mit ír és mennyit mutat!
Kompressziómérö a kézbe és hajrá,de legjobb ha viszel valami szakit magaddal.

A Béna.

Zsolti9014
Annyit a kicsike Unóm is vígan megy. 😊

Egyébként dízelbõl csak 1.9-es van Bravóban, úgy tduom. Viszont van sima szívó, van TD, meg JTD is, errõl az angol és német wikipedia eltérõen nyilatkozik, de 65 (vagy 75) és 105 lóerõ között vannak.

Hajrá Magyarország!

Norbi1990
Jobb mint egy Suzuki szerintem 😄
zeli
Ahha értem. Megnéztem Használtautón, úgy láttam fõleg csak benzinesben van. Abból bõven elég lenne egy 1.2-es, vagy 1.3-mas, 80LE. Nekem elég lenne, ha menne max. 120-130-at. Thx a választ!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Zsolti9014
ja, annyi, hogy szerintem vegyesben, ahol nagyobb rész város, 7-8 közt érdemes számolni mondjuk az 1.2 16V és 1.4 12V motorokkal. De ez csak tipp, meg olvasás alapján.

Hajrá Magyarország!

Benel
Anyám, 1 óra alatt 2 oldal 😄 Akkor az opelom döntsétek má' el honnan származik ha már itt tartunk <#hehe><#hehe>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Zsolti9014
Népítéletek szerint 7 körül van az átlagfogyasztás, de a motorjától függõen ez megy feljebb, egészen 9-9,5-10-ig, de ez már inkább a HGT-re jellemzõ, ami 2.0 155LE.

Hajrá Magyarország!

Sir Quno Jedi
Nevezzük jó kis IZÉnek. A kocsi túlzás, ha Corsa-ról van szó... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Norbi1990
Nézegess még B Corsákat. Jó kis kocsik nem fogyasztanak sokat.
bosco05
hát ha van egy ilyen szintû agyhalott mint Dragon11 az könnyen elszabadítja a poklot 😄
Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

baromi hülyék vagytok.. inkabb be se nézek már

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

[HUN]FaTaL
😄SA😄S😄_AS😄_D😄😄DDDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

kuci06
<#smile>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Te keci 😄😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Calver
nem tudom szavakba önteni amilyen érzéseket ez most okozott.

"The trees move. Do you not see it?"

Hegi90
A_S😄_ASD:

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

immovable
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Calver
na ja, kivirágzását már elkövette House topicban <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Hegi90
kubai -.-

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

zeli
LOOOOOOOOOOOOL 😄DDDDDdddd

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

immovable
Látom itt új mama2 születik. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
zeli
Akkor a Toyota az milyen ?

Toyota gyárak a világon (2008)

whiskeyman
akkor szerintem...ööö......izé, ööö kambodzsai <#zavart2>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

dragon11
jól van..

A Suzuki magyar autó, amiatt mert Magyarországon gyártják ?
Mert Ford-ot gyártanak No.ban.

zeli
Áhh, õ már kivirágzott, most csak termi a hülyeségeit..😄

Hegi90
_AS:_DAS_D:SD_SDA

kuci06
egy legenda születésének vagyunk szemtanúi 😊
jól jegyezzétek meg ezt a topikot

késõbb úgy fognak erre a pillanatra hivatkozni, mint "az sg leghülyébb tagjának kivirágzása" 😄

bosco05
Istenem, téged hogyhogy nem bannoltak eddig? 😄
Ám wikipedia-t bárki szerkesztheti, pl dragon11 is, szal lehet holnapra más kézben lesz 😄

dragon11
Mér, akkor ezen a képen mi van? Két ford, a sima (Amerikai..) meg a Német(Deutsch) akkor.. szerinted?Oo