Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
Biztos kompressziót fog mérni ott helyben😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Lammer
#280 ^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mrzed001
Mondeo(.hu)

Benzin 2.0 vagy 2.5(V6), már megkapod ennyiért

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Csabesz6
Sarkítva ugyan, de a lényeg benne lapul😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Lammer
sry! csak a -vagy inkabb- ez most igy hirtelen ketertelmu volt(kozben porgettem es lattam, hogy lentebb linkeltel magadnak mast), my fault 😉

velemenyem: ha nem gond, hogy beletorodsz, hogy sosem fogsz elozni(baromi gyengus a kasznihoz szvsz... mint a lenti vectra, talan ez mondjuk nyomatekosabb a dizel miatt ugye a kasznihoz kepest), akkor viszont jo valasztas! kis fogyasztas+csaladi kombo talan megfizetheto aron... .)
(vitesd majd el chippelni es akkor talan mar turheto lesz 😊)

Csabesz6
<#eljen>145 QV kéne
Vagy szinte bármilyen 145, persze ez a 146 se kutya😊.

Willi Betz
Én lebeszélnélek a C Vectraról. Azok miatt amit már leírtam. De fõleg a futómû nem az igazi neki.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

KAMIONOS KOGYO
Nem a kezdõ hsz-nek ment!
Hanem lehet,hogy ilyet veszek!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Lammer
a kezdo hszt tekintve ez igencsak kiesik ($)... 😞

Lammer
Nagyon szar szoveg... 😄
szerintem EN leirtam a 280ban a velemenyemet... a tobbi csak reakcio a semleges hszekre...
"Mivel a topik címe: "Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minõség aránnyal most?"

es te mit ajanlanal amugy, most leszamitva a 287es oriasi panelhalmazodat!? 287es stilus nem er! kicsit hasonloan, mint mondjuk en a 280ban<#papakacsint> na akkor most hogy is van? LOL! MEGAFAIL!

jaszy
Hát nem vagy egy fórumos ember.
Tipikus "Nekem van igazam AKKOR IS " stílus vagy.
Semmi gond! Anglia feling....<#wow3>
Normál magyar használatban lévõ autókról beszélünk..
Mivel a topik címe: "Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minõség aránnyal most?"
Én lépek....pedig értem a viccet!<#crazya>

KAMIONOS KOGYO

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Lammer
Jaszykam... nem kell ez a duma... szo nem volt rola, hogy tilos nem utcai autot is linkelnem, DE HA NAGYON KELL linkelek neked hasonlo loeros 1.6os UTCAI autokat is... (bizony van az is, Anglia 😛PP)

#318: nem tehetek rola, hogy hirbol sem ismered a viccelodes fogalmat... sajnalom... latom mar masnal is csak visszakerdeztel folyamatosan... igy ertelmetlen a veled valo kommunikacio(failure) is... 😞

jaszy
Oké, rendben!
Mennyire tartós a motor és mennyit eszik?

jaszy
jaj, van 1000 lóerõs autó is................Gondolom te is utcai autókról beszélsz???
Na látom itt nem igazán lesz értelmes topik.........

jaszy
Na tévedsz, már elõtte is kopasz voltam<#wow1>
Nem sértõdtem meg, de szerintem te vizsgáltasd meg magad!
Mi a bajod?????

jaszy
Aha, az TT kupé 😊 Mi ebben az érdekes?
Más turbó, és szinte csak a blokk olyan mint a sima 1.8T-n.

Lammer
ha teheted meresd mar le G-techel... mert addig csak onamitas... az lenne az igazi 😊

privi megy 😊

Lammer
miert hihetetlen ? 😄

most akkor linkelhetem az 500akarhany loeros VTEC(Honda) turbokat a youtuberol? 😉 TESSEK

Magyarorszag leggyorsabb elsokerekhajtasu gyorsulos autokaja volt egy 1.6os ilyen szornyeteg... azota a srac valtott 2.0 Vtec turbora(azzal megjobb)... 😄

Lammer
most mit kell itt a sertodott kismalac style-t nyomni? easy ember! szoval nem mondtam, hogy JOBB autom van! en meg nem tehetek rola, hogy ilyen skatulyazo rasszista vagy 😞 de ha mar belemegyunk az ilyen buta beskatulyazo jatekba, akkor te meg remelem miota Audid van: kopasz lettel, napszemuveget hordasz es a kedvenc parkirozod a rokkant felfestesu hely, tovabba remelem azota kikototted az iranyjelzo kart is, mert azt sem szabad hasznalnia egy Audisnak, mert az ugye milyen mar... 😄DDDD

chill out... <#papakacsint>

desigo
TT Coupe van gyárilag 165 kW, 224 LE-s változatban...
tuning nélkül
Pepsi Twist
szted mi gyári? talán a blokk 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Willi Betz
Köszi!😄DD

Pepsi Twist
elsõkerekes igen, nincs 1300 kiló 😄 kevesebb gyorsulása? nem tom 5-6 között mozog nem stopperrel és közbe néztem az órát 😄

jaszy
Még 240 et nem hallottam 1.8T bõl, az annyira hihetetlen mint az 1.6 240 pacival. 200 pacihoz is komoly átalakítás szükséges. De semmi sem lehetséges!
Az enyém "csak" 151 pacis, de bõven elég!

jaszy
Amikor egy új swift áráért beülsz egy 6 éves autóba...na az már szint szerintem! De te tudod, biztosan jobb autód van.
Merci a romáknak való! szvsz! Azért nem is vennék soha!
Pedig hidd el megtehettem volna azt is.

Lammer
<#eljen> csak nekem az a 1300 kg(jol tudom?) az sok (lenne... en maradok az ilyen merges gomboc stilusnal 😄) hozza, meg csak frontos ugye? :o
merted mar G-Techel mit futsz 100ra? 😊 (orat ne nezd, mert az becsapos)

Pepsi Twist
nekem is 1.8T-m van csak ez vento és 240 ló 😄

Lammer
volt a seggem alatt Audi is, mint neked van... eddig mondjuk talan igy "feelingben" a Merci jott be(v6os benyas), amit vezettem... de akkor is ezt az "eleterzes"-t nem nagyon tudom atelni... van egy szint ami felett persze biztos "ad valami" tobbletet(ha nem haraxol, de a tied nem az a szint 😄)... de ez csak onigazolas egy szinten, szvsz...

Lammer
lemaradt, hogy nem kell hardcore modon belenyulni csak egy kis tuning es megjobban mennek a gyarilag sem rossz gepek... 😉 (pelda: az en gyari 1.6 turbos 143 lovas 4wds Mazdam motorikusan elvileg 240 lo kornyekeig birja dugok, hajtokarok stb... elvileg osztomu, valto, kuplung mar necces de birnia kell xD... es az 1 tonnas autohoz veszed a 240 lovat, azert az beteg 😄 felette mar persze elengedhetetlenek a komolyabb beavatkozasok... nagyobb turbinyek, nagyobb IC,komolyabb ECU,vezteng.,komolyabb inj.,karok,dugok,ac,feltengelyek,fekek,kuplung,megerositett valto,osztomu esatobbi esatobbi) szoval szar 2 liter alatt, mi? 😄 biztos 😄 nekem tok jo 😊

HASZNALD MAR A VALASZ ERRE GOMBOT, HA VALAKINEK VALASZOLSZ! KOSZI!

Falcon87

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
bazmeg, ezen még most is röhögök 😄DDDDDDDDD

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

jaszy
Jah!
Az csak a logó 😊
"Sima" A4 1.8 T-m van

Pepsi Twist
ne bassz veszek 1et 😄

Pepsi Twist
logó........................................ -.-'

jaszy
Biztos😊 csak nem tudom lefordítani a "lokódba" szót..

desigo
Lehet még kapni újat xD

katt

Pepsi Twist
azé van S8 a lokódba? 😄

desigo
az a passat nem kicsit túlárazott...
Pepsi Twist
témához

LADA még a mai napig sokkal megbízhatóbb mint bármelyik új verda 😄

jaszy
14 éves autótól mit vársz? Ingyen sem kellene az az Audi.... az nem jó vétel.....

jaszy
Mert jó baszki, hát csak tudom az van nékem! Nem kell indokolnom azt amit tudok!
Alkatrészek nem horror áron vannak...........az ez elõtti GolfIV es emhez is ennyi volt minden. Pedig az egy 10 éves autó volt.
Fenntarthatóság mitõl lenne drága?
Nem értelek! ?????
Az autó igaz nem olcsó, 6 évesen is közel 3 millió, de ezért ad is valamit.
Hogy mit? Majd megtudod ha egyszer jársz egy Audival..... ( nem nagyképûsködni akarok ezzel) Én sem hittem!

Pepsi Twist
khm annak ellenére külsõleg szép sztem mindjárt szétesik 😄

ez viszont jó cucc ismerem a tulaját jó gép, nincs széthajtva 😄 vigyétek

Ácsi Rx8 az vankel mint ilyen teljesen más kategória.
Mondjuk szerintem a csúnyán megy-röl mások az elképzeléseink😄
És az alább emlitettekre nem igazán mondhatjuk,hogy elterjedt darabok +mivel gyárilag ilyenek gondolhatod,hogy nem a szimpla 1.2 blokkra faragtak rá egy turbót... módositott vezértengely modositott gyujtáskép+befecskendezök.
Szóval nem kimondottan az az otthoni tuning.

A Béna.

Lammer
ne terelj! Inkabb reagalj erdemben, ombre... 😉
(es hasznald plz a 'válasz erre' gombot)

Jaszy: "Én csak az Audit ajánlom, miért? Mert jóóóóó" es most komolyan, miert? meg tudod indokolni, mint en a 280ban? miert vegyen 6 kilobol egy tularazott draga autot, horror alkatresz arakkal es ugyancsak draga fenntarthatosaggal? 😊 (😛)

Lammer
es a gyarilag 1.0, 1.2, 1.4, 1.6, 1.8 turbok?
(peldak: Charade GTti, Clio Turbo, Uno Turbo, en kocsim, 200sx) esatobbi? mert ezek kozul par auto bizony csunyan megy 😊

#286: PWN 😄 ott a pont 😊

jaszy
Te mástól vársz véleményt autó ügyben? Érdekes!
Legközelebb milyen topic lesz? KIT VEGYEK EL FELESÉGÜL?

Mindenki a számára szimpatikus márkát foglya ajánlani.
Én csak az Audit ajánlom, miért? Mert jóóóóó

[HUN]FaTaL
Gondolom az RX-8at sincs értelme tuningolni. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Willi Betz
Az a 100 lóerõs motor eléggé gyengus ehhez az autóhoz. 1.8-as már elég lenne. Deee ettõl függetlenül ez a C Vectra nem valami jó konstrukció,fõleg a futómûvére van nagyon sok panasz. Nem nagyon szereti a magyar utakat. Ha megis akarod venni akkor egybõl elkell vinni szervízbe feszítõgörgõket cserélni. Átkell nézni az egész futómûvet...stb...

KAMIONOS KOGYO